#Yas

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Artık Çocuk Olmayan Kadın Hale Soygazi 01:34

Artık Çocuk Olmayan Kadın Hale Soygazi

Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri (1992)' filminden bir kesit. Cazibe güzel olmasına karşın evde kalmış, yaşı geçkin bir kızdır. Birlikte yaşadığı annesi Füruzan Hanım ve ona gizli bir tutkuyla bağlı dayısı Behçet yüzünden ..

  • PengoTV tarafından
  • 3.740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artık Masken Düştü Baba 01:26

Artık Masken Düştü Baba

Bir toplantıdan çıkan suç dünyasından bir adam (Hayati Hamzaoğlu) arabası ile durduğu benzincide, diğeri de (Kenan Pars) sauna havuzunda motosikletli bir genç, Halil (Cüneyt Arkın) tarafından öldürülür...

Artık Susma-Murat Şarı Umutlandıran Gelişme! 14:54

Artık Susma-Murat Şarı Umutlandıran Gelişme!

Artık Susma'nın 13. Bölümünde; Annesini ve babasını arayan Murat Şar için umut dolu bir gelişme yaşandı. Canlı yayına telefon ile bağlanan Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Yalçın Dümer, çok kritik bilgiler verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artikülasyon Bozukluğu Büyüyünce Düzelir Mi 01:28

Artikülasyon Bozukluğu Büyüyünce Düzelir Mi

Artikülasyon bozuklukları kimi zaman büyümeyle düzelebilir. Artikülasyon gelişimsel bir süreç olduğundan bazı seslerin kazanılması için belli yaş aralıkları var. Örneğin; m ve b sesleri erken yaşlarda kazanılırken r sesi..

  • NABIZ tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artikülasyon Bozukluğu Olan Çocuklarda Tedaviye Ne Zaman Başlanmalı 00:56

Artikülasyon Bozukluğu Olan Çocuklarda Tedaviye Ne Zaman Başlanmalı

Artikülasyon bozukluğu olan çocuklarda tedaviye her yaşta başlanabilir. Burada önemli olan çocuğun konuşmasındaki problemin durumunu belirlemek. Çocuğun konuşmasında yaşıtlarına kıyasla ciddi bir fark varsa ve konuşması ..

  • NABIZ tarafından
  • 573 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artikülasyon Bozuklukları Ne Zaman Tedavi Edilmeli 00:45

Artikülasyon Bozuklukları Ne Zaman Tedavi Edilmeli

Artikülasyon bozukluğu yaşayan kişilerde her yaşta tedavi mümkün. Fakat çocuklarda eğer yaşıtlarından farklı bir konuşma yapısı varsa ya da konuşması başkaları tarafından yeterince anlaşılmıyorsa artikülasyon bozukluklar..

  • NABIZ tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artistlik Yaparken Tek Yumrukla Nakavt Olmak 01:01

Artistlik Yaparken Tek Yumrukla Nakavt Olmak

İngiltere'nin Boston şehrinde iki arkadaş arasında yaşanan güç gösterisi kötü sonla bitti. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Artvin Arhavi İzle 02:12

Artvin Arhavi İzle

Artvin'in Arhavi ilçesi ve Yaşar Turna'nın seslendirdiği Nani Nani şarkısı...

Artvin'i hortum ve dolu vurdu! Evler yıkıldı, ağaçlar söküldü 01:17

Artvin'i hortum ve dolu vurdu! Evler yıkıldı, ağaçlar söküldü

Karadeniz Bölgesi'ni bu kez hortum ve fırtına vurdu. Artvin'in Şavşat ilçesinde sağanağın ardından etkili olan hortum, dolu ve fırtına nedeniyle birçok evin çatısı uçtu, ağaçlar kökünden söküldü. Hortum, fırtına ve dolu..

Arzu Arıkan - Adamım (Official Video) 03:11

Arzu Arıkan - Adamım (Official Video)

Arzu Arıkan'ın, Süper Müzik etiketiyle yayınlanan Duru albümünden ''Adamım'' isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Şarkı Sözleri: Yeter artık bu ne mantık Yetti artık beklemekten usandık Bekle bekle yaşlandık Hem ..

Arzu Sabancı Canlı Yayın Şokunu Atlatabildi Mi 12:07

Arzu Sabancı Canlı Yayın Şokunu Atlatabildi Mi

Telefonunda yaptığı dedikodunun, istem dışı sosyal medyada canlı yayına bağlanmasıyla sıkıntı anlar yaşayan Arzu Sabancı bu durumu atlatabildimi....

  • ANKA tarafından
  • 1.729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
As Tarlasına Düştük Galiba 01:15

As Tarlasına Düştük Galiba

Yeraltı dünyasının en korkulu mensuplarından olan Baba (Sadri Alışık) faaliyette bulunduğu çevreye dehşet saçmakta, buralardan zorla haraç toplamaktadır. Son zamanlarda gizli parolalarını öğrenip, onların adına bu para..

Asansör Bozuldu, Akülü Aracını Kendi Taşıdı 01:29

Asansör Bozuldu, Akülü Aracını Kendi Taşıdı

Yalova'da engelli bir vatandaş asansörü bozulan üst geçitte zor anlar yaşandı. Akülü aracını tutup merdivenlerden çıkmaya çalışan adamın çektiği çile yürekleri sızlattı...

ASANSÖR İLE TAVAN ARASINA SIKIŞTI 00:51

ASANSÖR İLE TAVAN ARASINA SIKIŞTI

6 METRE YÜKSEKLİKTEN ASANSÖR BOŞLUĞUNA DÜŞEN BEBEK YAŞAMINI YİTİRDİ...

Asansörde Başımıza Gelebilecek 15 Kötü Durum 03:37

Asansörde Başımıza Gelebilecek 15 Kötü Durum

Bu Hayat Okulu videosunda asansörde yaşanan durumlar var. Osururken yakalanmak, asansörün ikazı çaldığı için inmek zorunda kalmak, yanlış yöne basıp asansörü durdurmak, asansörde kalmak... Bunların bazılarını hepimiz mut..

  • JET TV tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asansörde ''koronavirüs'' kavgası! 02:27

Asansörde ''koronavirüs'' kavgası!

ANKARA'DA YAŞAYAN SOSYAL MEDYA FENOMENİ YAĞMUR ÖZKAVAK, ANNESİYLE BİRLİKTE GİTTİĞİ BİR AVM'DE TALİHSİZ BİZ OLAY YAŞADI. İDDİAYA GÖRE FENOMENİN ANNESİ, ASANSÖR İÇİNDE BİR ERKEK TARAFINDAN DARBEDİLDİ...

Aşçıdan Göbek Dansı 00:40

Aşçıdan Göbek Dansı

Mehmet (Tamer Yiğit) ve Ahmet (Süleyman Turan) zengin işadamı Sururi Bey'in (Vahi Öz) oğullarıdır. Sert ve tutucu bir baba olan Sururi Bey iki oğluna da gece hayatını, eğlenceyi ve içkiyi yasaklamıştır. Ahmet ve Mehmet t..

Aselsan'dan Elektromanyetik Top Sistemi  Tufan 01:36

Aselsan'dan Elektromanyetik Top Sistemi Tufan

Savunma Sanayii yeni bir silah daha kazanıyor. Elektromanyetik fırlatma sistemlerine sahip olan TUFAN, Aselsan tarafından üretildi. Konvansiyonel fırlatma sistemlerine karşı önemli üstünlükleri olan TUFAN, ses hızının al..

Asena Almanyada Gizlice Evlendi 02:38

Asena Almanyada Gizlice Evlendi

Ünlü işletmeci Hasan Dere ile 3 yıldır aşk yaşayan ünlü oryantal Asena Almanyada gizlice evlendi...

  • ANKA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asfalt Dünya - Gözlerin Yanar 04:39

Asfalt Dünya - Gözlerin Yanar

Gözlerin Yanar şarkı sözleri ile Gözlerin yanar Tuzlu kıyılarda Belki bir damla Yaş gelir Bir gözünün köşesinden Yokluğumuzda Silinmiş anılarda Bir varmış bir yokmuş Sanki biz yokmuşuz da Gelmişiz gaipten hiçt..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşı 15'e indi! 01:50

Aşı 15'e indi!

AŞILAMADA YENİ SAFHAYA GEÇİLDİ. ARTIK 15 YAŞ ÜZERİ İLE KRONİK HASTALIĞI BULUNAN 12 YAŞ VE ÜSTÜ AŞI OLABİLECEK. AŞI PROGRAMI GÜNCELLENİRKEN 4. DOZ TARTIŞMASI DA YAŞANDI; KAFA KARIŞIKLIĞINI SAĞLIK BAKANI KOCA'NIN AÇIKLAMA..

Aşı Denemelerine Katılan Doktor Öldü 01:12

Aşı Denemelerine Katılan Doktor Öldü

Brezilya'da Oxford Üniversitesi’nin koronavirüse karşı geliştirdiği aşı çalışmalarından kötü haber geldi. Deneylere katılan bir gönüllü doktor yaşamını yitirdi.nn..

  • GÜL tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Asi Stayla Bunu Benden Duymuş olma⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:21

Asi Stayla Bunu Benden Duymuş olma⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Asi Stayla slower Hüseyin Mihriban⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 05:14

Asi Stayla slower Hüseyin Mihriban⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Asi Telaş Senmiydin Yalancı⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:04

Asi Telaş Senmiydin Yalancı⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Aşı toplantısında bayıldı 01:06

Aşı toplantısında bayıldı

Canlı yayın esnasında fenalaşıp bir anda yere yığıldı, aşı toplantısında büyük panik yaşandı...

Aşı ve İlaç Çalışmalarında Yeni Aşama 01:42

Aşı ve İlaç Çalışmalarında Yeni Aşama

Sevgili seyirciler Türkiye koronavirüse karşı mücadelede aşı ve ilaç çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı. Virüsün etkisini azaltacağı düşünülen “Griffithsin” adlı bir molekülün hayvan..