#Yas

Ateş Gökkuşağı İsminde, Çok Nadir Bir Doğa Olayı 00:45

Ateş Gökkuşağı İsminde, Çok Nadir Bir Doğa Olayı

Singapur’da oldukça nadir görülen bir doğa olayı yaşandı. Yaklaşık 15 dakika boyunca bulutların arasında dolaşan ‘ateş gökkuşağı’, fotoğrafçılara da mükemmel bir malzeme çıkarmış oldu. Önce bu olayın nasıl oluştuğundan b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.995 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ateş Hattı 10 Ekim 1994 48:17

Ateş Hattı 10 Ekim 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; rüşvet ve yolsuzluk dosyası ele alınmaktadır. Programda ayrıca çek senet mafyasının gizli kamera görüntüleri yer almaktadır...

ATEŞ TOPU TÜRKİYE'YE GELİYOR! İşte Hain Plan 23 İlimiz İçin Tehdit Var! O Noktaları Koruyun! 33:23

ATEŞ TOPU TÜRKİYE'YE GELİYOR! İşte Hain Plan 23 İlimiz İçin Tehdit Var

00:11 Hangi İllerimiz Tehlike Altında? 08:16 Tehdit'e Neden Bu Kadar Yakınız? 17:49 Önümüzdeki Ne Kadar Bir Süreç Var? 21:58 Türkiye Gazze ile Eş Zamanlı mı Süreç Yaşayacağız? 32:23 3. Dünya Savaşı Riski Var Mı?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 2 hafta önce
Ateşböceği Dizisi Kamera Arkasında Neler oluyor 06:01

Ateşböceği Dizisi Kamera Arkasında Neler oluyor

Star Tv de sevilerek izlenen dizi oyuncusu Nilay Deniz Ateşböceği Dizisi Kamera Arkasında Yaşananları Anlattı..

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateşe Verdiği Atm'yi İşeyerek Söndürdü 00:39

Ateşe Verdiği Atm'yi İşeyerek Söndürdü

Şanghay'da çalıştığı fabrikadan kovulan 19 yaşındaki bir genç, hıncını bir bankanın ATM cihazından almaya kalktı. Ancak ortaya ilginç görüntüler çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

Athena - Kime Ne 03:50

Athena - Kime Ne

Yasaklanmış dört bir yanımız Yol vermiyor kör duvarlar Kalmadı anlamımız,sen gidince İsyanım yok can acıtana Benim derdim başka Uzakta bir yerde,sen gidince Aklına geliyorsam eğer Kendini görüyorsan bende Yorma..

Athletics - Men's 5000m - T54 Final - London 2012 Paralympic Games 16:39

Athletics - Men's 5000m - T54 Final - London 2012 Paralympic Games

LONDRA, 4 Eylül Tekerlekli Sandalye yarışçısı David WEIR (GBR), Londra 2012 şahsiyetlerinden biri olarak yerini teyit etti ve 1500m tacını, T54 erkek 5000m'de zafere götüren taktikleri kopyalayarak savundu. 32 yaşındaki ..

Atı yorulunca yer değiştirdiler 01:17

Atı yorulunca yer değiştirdiler

BİRLİKTE HURDA TOPLADIĞI BABA YADİGARI YAŞLI ATI YORULUNCA SEN DİNLEN BEN TAŞIRIM DEDİ, ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ GÖRENLER DE İZLEYENLER DE HELAL OLSUN DEDİ...

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi 02:33

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi

Van'da Yasin Tukuç isimli bir ortaokul öğrencisi atık malzemeler ve motosiklet motoru ile go kart aracı yaptı. 14 yaşında olan Yasin Tukuç go kart aracını üç arkadaşıyla birlikte hazırladı. Fen bilgisi öğretmeni Mehmet M..

  • JET TV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Atilla İlhan Şarkıları 48:46

Atilla İlhan Şarkıları

Bu klip, Atilla İlhan'ın şiirlerinden bestelenen ve çeşitli sanatçılar tarafından yorumlanan şarkılardan oluşmaktadır. 00:10 1- Hümeyra - Ben Sana Mecburum 03:17 2- Ahmet Kaya - Mahrur 08:36 3- Vedat Salkman - Ayrılıkda..

Atış Sırasında Namlu Koparsa 00:26

Atış Sırasında Namlu Koparsa

Bir atış poligonunda magnum tabancayla atış yapan adam hayatının şokunu yaşadı...

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Atiye - Deli Ya (Farkim Ortada) 03:38

Atiye - Deli Ya (Farkim Ortada)

Farkın varsa başkasından Kazanırsın yorulmadan kalbimde Kapris yoksa aşktan yana Ulaşırsın doğru ona vaktinde Yol alırsın mutlu sona Neye inanırsan bir gün onu yaşarsın Yorulma asla Sonuna kadar aşka yüreğini aça..

Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Atiye - Maazallah 03:39

Atiye - Maazallah

O yakıcı bakışlar, kor gibi yanışlar Yıkılmış gönlüm, ne adaklar adar Boşuna kaçışlar, sel gibi yaşlar Çileli ömrümde doldu sayfalar E daha dur daha dur Daha dur daha dur E daha dur daha dur Hak yazarsa olur Hem kul he..

Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.! Tecavüze Uğrayan Atlar Hamile Eşek Depresyonda 03:54

Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.! Tecavüze Uğrayan

Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.!Tecavüze uğrayan atlar hamile! Eşek Depresyonda. İzmir'de binek atı bir aygırın ipini kopararak bir atlı spor tesisinin çitlerini kırıp 5 kısrak ve bir eşeğe tecavüz e..

  • JET TV tarafından
  • 1.664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Atletinin İçine Binlerce Arı Dolduran Yürek Yemiş Adam 02:21

Atletinin İçine Binlerce Arı Dolduran Yürek Yemiş Adam

31 yaşındaki Suk Mahammad Dalal isimli adam 15 yıldır arılarla ilgileniyor. Arı sokmasına karşı bağışıklık kazandığını söyleyen adam hiç korkmadan binlerce arıyı atletinin içine doldurabiliyor izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ATM Değil Hırsız Yuttu 02:11

ATM Değil Hırsız Yuttu

PARA ÇEKERKEN DİKKAT, ÇÜNKÜ BAZI DOLANDIRICILAR ATM'LERİN ÖNÜNDE PUSUYA YATIP HIRSIZLIK YAPIYOR. SON OLAY ESENYURT'TA YAŞANDI, PARALARINI KAPTIRAN VATANDAŞLAR YARDIM İSTEMEK İÇİN POLİSE KOŞTU...

ATM'yi Azarlayıp Kavga Eden Adam 00:28

ATM'yi Azarlayıp Kavga Eden Adam

Marketteki ATM'ye giden adam ile ATM arasında ne yaşandı bilinmez ancak adam fazlasıyla sinirlenmiş. Halbuki ATM iş büyümeden özür dilese olay çözülecek...

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marsilya yakınlarındaki bir kasaba olan La Ciotat'ta yaşayan 7 kişi bir atölye çalışması için bir araya gelir. Gruba ünlü yazar Olivia Dejazet önderlik etmektedir. Genç yazar adaylarından kasabanın endüstriyel geçmişiyle..

Attığı Röveşata Golüyle Emre Can'a Meydan Okudu 00:50

Attığı Röveşata Golüyle Emre Can'a Meydan Okudu

Norveç Ligi'nde Sogndal ile Lilleström karşılaştı. Mücadeleyi konuk ekip 1-0 kazandı. Maçın 63. dakikasında köşe vuruşunda savunma oyuncusu Simen Kind Mikalsen, harika bir rövaşata golüne imza attı ve takımına 3 puanı ka..

Attığı Uçan Tekmeyle Rakibinin Bacağını Kırıyordu 00:49

Attığı Uçan Tekmeyle Rakibinin Bacağını Kırıyordu

El Kadsia ile Al Salmiya arasında Kuveyt Ligi'nde oynana ve 2-2 lik eşitlikle sona eren maçta enteresan bir olay yaşandı. Al Salmiya oyuncusunun rakibine yaptığı bu hareketten sonra ortalık karıştı...

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

Audi TT Çarpışma Testi 02:31

Audi TT Çarpışma Testi

Audi'nin roadster modeli TT, diz hava yastıkları, yan pelvis hava yastığı, şehir içi otonom frenleme, şehir dışı otonom frenleme gibi eksik güvenlik ekipmanları nedeniyle Euro NCAP çarpışma testlerinden 4 yıldız alabildi..

  • BETA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Av - Happy Hunting 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:51

Av - Happy Hunting 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu: Herkesin sadece kendini düşünmesi ve bu yüzden başka kimsenin bir sorunu ile uğraşmayan insanlar vardır elbet. Bu yüzden de hayatında kaybetti veya kaybedeceği değerli insanlar olacaktır. Bunun farkına kimileri ..

Ava Giden Deniz Kırlangıçları Balıklara Yem Oldu 02:14

Ava Giden Deniz Kırlangıçları Balıklara Yem Oldu

Vahşi yaşamın acımasız olduğu gerçeğini bir kez daha deneyimleyebileceğimiz bir belgesel daha yayınlandı. BBC Earth bu kez de yemek için denizde avlanan deniz kırlangıcını konu olarak aldı. Av için giden kuş, dikkatsizli..

  • JET TV tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı 02:10

Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı

Olay, Avcılar Yelpaza Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İSKİ ekipleri kazı çalışması yaptığı sırada doğalgaz borusu patladı. Patlamayla birlikte açığa çıkan doğalgaz alev aldı. Çevrede bulunan bir evin patlaman..

Avcılar'da E-5'i dumana boğan fabrika yangını 00:23

Avcılar'da E-5'i dumana boğan fabrika yangını

İstanbul Avcılar'da E-5 yan yolda bulunan metruk fabrikada çıkan yangın nedeniyle E-5'te trafik aksarken yol kenarında yürüyen vatandaşlar zor anlar yaşadı...