#Yas

Azovstal için anlaşma sağlandı! 03:34

Azovstal için anlaşma sağlandı!

UKRAYNA'NIN MARIUPOL'DEKİ SON KALESİ, AZOV ÇELİK FABRİKASINDA ÇOK SICAK BİR GELİŞME YAŞANDI. RUS ORDUSUNUN HAFTALARDIR VURDUĞU, FOSFOR BOMBALARIYLA YAKIP KAVURDUĞU AZOVSTAL İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI...

Azraille Dans Fragman 02:40

Azraille Dans Fragman

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

Azraille Dans Teaser 00:28

Azraille Dans Teaser

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

Baahubali: Başlangıç 2:39:22

Baahubali: Başlangıç

10 Temmuz 2015 tarihinde Hindistan’da vizyona giren Baahubali şu ana dek IMDB’de 8,9 değerinde ki puanını 48 Binden fazla kullanıcı sayesinde almıştır. S.S. Rajamouli’nin yönetmenliğini yaparak çekimlerini 1 senede tamam..

  • Film İzle tarafından
  • 3.305 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baba Candır 63. bölüm fragmanı 00:34

Baba Candır 63. bölüm fragmanı

Salih’in üç çocuğu da büyümüş ve hayata atılma yaşına gelmiştir. Salih’in hayattaki tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. Çocuklar ise, artık büyüdükleri için, bab..

Baba Mirası Filiz Akın Güzel Şöför 00:29

Baba Mirası Filiz Akın Güzel Şöför

Tahran da yaşayan ve ailesi kazada ölen Fatma (Filiz Akın), arkadaşı Mehmet’le birlikte, ailesinin mirasına el koyan amcası Fahri’nin (Atıf Kaptan) peşine düşer. İstanbul da buldukları amcası mirası geri vermez. Fatma’ya..

Baba Mirası Türk Film İzle 1:22:34

Baba Mirası Türk Film İzle

Baba Mirası Film Konusu Annelerini küçük yaşta kaybetmiş 3 kardeş yetiştirme yurdunda büyür. Aradan geçen zamanda üçü de farklı işleri meslek edinir, biri dermatolog, biri müzisyen, diğeri ise turizmci olmuştur. Babaları..

  • PengoTV tarafından
  • 14.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baba Ocağı 1977  Cüneyt Arkın Sevda Karaca Türk Filmi İzle 1:14:41

Baba Ocağı 1977 Cüneyt Arkın Sevda Karaca Türk Filmi İzle

Filmde, bir adamla kardeşinin arasında yaşanan güç savaşı anlatılır. Halil’in beraber çalıştığı ortakları silah kaçakçılığı yapmak ister. Ancak Halil bu işin tehlikeli olduğunu söyleyerek reddeder. Bu durum idare heyetin..

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Babalar Savaşıyor 2 Türkçe Dublaj İzle 1:39:42

Babalar Savaşıyor 2 Türkçe Dublaj İzle

Daha önce babalar savaşıyor 2 filmini türkçe altyazılı olarak yayınlamıştık şuanda türkçe dublaj olarak karşınızda olan filmde Annesi ile babası ayrılmış bir çocuk annesi ile yaşamaktadır. Her ne kadar annesi ile yaşasad..

Babam  Yerli Film Fragmanı (2017) 02:16

Babam Yerli Film Fragmanı (2017)

Yusuf Tunalı (Çetin Tekindor) batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif’le (Berker Güven) baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullen..

Babam Yanımda Olsaydı 04:59

Babam Yanımda Olsaydı

BU VİDEO BENİ COK DERİNDEN EKİLİYOR AKCİYER KANSERİ OLUPDA TADAVİ GÖREN BABAM İCİN HAZIRLADIM ALLAHIM ȘİFASINI VERSİN BİZLERİ BABASIZ BIRAKMASIN ALLAHDAN UMUT KESİLMEZ AMA YİNEDE COK ZOR BABAMIN GÖZLERİMİZİN ÖNÜNDE ERİME..

  • PengoTV tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Babamın Ceketi Teaser 00:59

Babamın Ceketi Teaser

Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri..

Babanın Gözünde Kız Çocukları 00:10

Babanın Gözünde Kız Çocukları

Kaç yaşına gelirse gelsin, babalar kız çocuklarının yaşını 5 den sonra saymıyorlar. Keyifli seyirler efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Babanın kaçırdığı bebek bulundu! 01:57

Babanın kaçırdığı bebek bulundu!

BİR BABANIN 4 AYLIK BEBEĞİNİ PENCEREDEN KAÇIRDIĞI ANLARI VE ACILI ANNENİN GÖZYAŞLARINI DÜN EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK ... O GÖZYAŞLARI BUGÜN YERİNİ SEVİNCE BIRAKTI. ASYA BEBEK 24 SAAT İÇİNDE BULUNDU, ANNE İLE KUNDAKTAKİ K..

Babanın Son Öğüdü 03:26

Babanın Son Öğüdü

Evet Turkiye siyasetciler bunu dinlesinler ders alsinlar tartisip ďurmasinlâr birlesme zamani izleyin izlettirin..

Babası İçin Geliştirdiği Cihazla Dünya Birincisi Oldu 03:10

Babası İçin Geliştirdiği Cihazla Dünya Birincisi Oldu

Babası İçin Geliştirdiği Cihazla Dünya Birincisi Oldu Lise öğrencisi Elifnaz Şentürk, aile hekimi olan babasının aşı muhafazasında yaşadığı sorunlara çözüm bulmak için geliştirdiği projesiyle Bilimsel Proje Yarışması..

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi 01:55

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi

Polisin yine şefkatiyle duygulandırdı. Adana’da müebbet hapis cezası bulunan bir hükümlü, polislere oğlunun doğum gününü kutlaması için mektup yazdı. Adana emniyeti bu isteği geri çevirmedi ve 7 yaşındaki Doğan’a unutama..

Babası Şarkı Söylerken Ağlayan Bebek 01:50

Babası Şarkı Söylerken Ağlayan Bebek

Yaş yetmiş, iş bitmiş, ahlak sükut etmiş sanki :)..

  • JokerS tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Babası Yok Onun 00:33

Babası Yok Onun

Evlat Uğruna başrollerinde Selda Alkor ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1967 yapımı Türk filmidir. Küçük bir kentte yaşayan Oya (Selda Alkor) babasının ölümü üzerine iş bulmak umuduyla İstanbul'a gelir. Raslantı eseri tan..

Babası zincire vurdu 01:39

Babası zincire vurdu

KÖTÜLÜK YÜZÜNÜ DAHA NE KADAR VAHŞİLEŞEREK GÖSTEREBİLİR, ŞEYTAN DAHA NE KADAR ETE KEMİĞE BÜRÜNEBİLİR DEDİKÇE EL BÜYÜTÜYORLAR..BİR BABA..DAHA DOĞRUSU SÖZDE BABA,,,11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU YARAMAZLIK YAPTIĞI GEREKÇESİYLE ZİNCİ..

Babasına Bak Oğlunu Al 03:53

Babasına Bak Oğlunu Al

Yakup (Öztürk Serengil) ara sıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıklarla günlük yaşamını idare eden işsiz bir gençtir. Sosyeteden Hoca İsmail Bey’in kızı Filiz (Filiz Akın) ile ilişkisi vardır. Filiz’..

Babasına Küfür Ettiği İçin Tartıştığı Kuzeni Tarafından Bıçaklandı 01:07

Babasına Küfür Ettiği İçin Tartıştığı Kuzeni Tarafından Bıçaklandı

Konya’da 17 yaşındaki genç kız babasına küfür ettiği gerekçesiyle tartıştığı 13 yaşındaki kuzeni tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı...

Babasından izinsiz kamyoneti aldı, gecekondunun çatısına uçtu 02:05

Babasından izinsiz kamyoneti aldı, gecekondunun çatısına uçtu

Sultangazi'de yaşayan 16 yaşındaki genç, babasından izinsiz kamyoneti alarak arkadaşları ile birlikte dolaşmaya çıktı. Gençler, kamyonetin hakimiyetini kaybederek bir gecekondunun çatısına uçtu...

Babasından kalan mirasın peşinde! 02:18

Babasından kalan mirasın peşinde!

KARDEŞLERİNE VE YEĞENLERİNE SESLENDİ, BABASININ MİRASINDAN KENDİSİNE DÜŞEN PAYI İSTEDİ. ÇÜNKÜ İDDİASINA GÖRE, SENELER ÖNCE OKUMADAN İMZALADIĞI BİR EVRAK YÜZÜNDEN, MİRASTAN FERAGAT ETMİŞ SAYILDI. YAŞLI KADIN İÇİNDE BULUND..

Babasından Kızını İsteyen Karadenizli Çocuk 11:14

Babasından Kızını İsteyen Karadenizli Çocuk

On yaşındaki saf ve temiz kalpli çocuk, köyde gördüğü kızı babasından istemeye gidince ortaya gülümseten görüntüler çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babasından Tekme Tokat Dayak Yiyen Adam - Kilis 01:05

Babasından Tekme Tokat Dayak Yiyen Adam - Kilis

Kilis’te, yaşlı bir adam tartıştığı oğlunun elinin suratına değmesine sinirlenip, oğlunu evire çevire dövdü.Oğlunun özür dilemesine karşın yaşlı adam sinirlerine hakim olamayarak dövmeye devam etti. Mahalle sakinleri müd..

  • JET TV tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Babasını Sırtında Camiye Götüren Hayırlı Evlat 01:50

Babasını Sırtında Camiye Götüren Hayırlı Evlat

Artvin'de çekilen görüntülerde 96 yaşındaki babasını sırtında camiye götüren adamın görüntüleri izleyenlerin beğenisini almış..

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..