#Yas

Bakan Akar- Mağarada Hiçbir Bomba Kullanılmadı 01:55

Bakan Akar- Mağarada Hiçbir Bomba Kullanılmadı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Gara herekatına ilişkin Meclis'te bilgilendirme yaptı. Akar Mağara baskınında göz yaşartıcı gaz dışında bomba kullanılmadı dedi...

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Bakan Canikli'den Bedelli Açıklaması: Tüm Alternatifler Hazır 05:09

Bakan Canikli'den Bedelli Açıklaması: Tüm Alternatifler Hazır

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Yeni Şafak Gazetesi'nin Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından yapılan canlı yayında İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Canikli, bedelli as..

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü 01:40

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ABD Dışişleri Ba..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Bakan Çavuşoğlu, Hamburg'da Konuştu 00:59

Bakan Çavuşoğlu, Hamburg'da Konuştu

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Almanya'nın sistematik bir şekilde Türkiye karşıtlığı ve Almanya'da yaşayan vatandaşlarımıza özellikle sistematik bir şekilde yaptığı baskı kabul edilemez. dedi...

Bakan Çavuşoğlu;Meksika’ya İlk Kızılay Ulaştı 04:42

Bakan Çavuşoğlu;Meksika’ya İlk Kızılay Ulaştı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Türkiye emin adımlarla hedefine ulaşıyor. Ülke ekonomisi yüzde 6'dan fazla büyüdü. Türkiye zorlukların üstesinden geliyor. Türkiye mazlumun yanındadır. Meksika'da yaşanan depremin ardı..

Bakan Fakıbaba Ve Eroğlu'nun Telefonda Su Pazarlığı 01:39

Bakan Fakıbaba Ve Eroğlu'nun Telefonda Su Pazarlığı

Hafta sonunda çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu arasında telefonda ilginç bir pazarlık yaşandı...

Bakan Gül'ün Güldüren Sınav Anısı 01:06

Bakan Gül'ün Güldüren Sınav Anısı

AK Parti Gençlik Kolları'nın üniversiteye yeni başlayan gençlere yönelik başlattığı Kampüse Hoş Geldin projesi kapsamında Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, öğrencilik yıllarından hatıralar anlattı. Bakan Gül'ünü üniversite..

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Bakan Koca, Koronada Son Durumu Açıkladı 04:14

Bakan Koca, Koronada Son Durumu Açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs bilim kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, son 24 saatte bin 596 vaka tespit edildiğini, 45 kişinin ise koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurd..

Bakan Koca- -Van'da Vaka Sayısı 2 Katına Çıktı 02:34

Bakan Koca- -Van'da Vaka Sayısı 2 Katına Çıktı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Van'da çok önemli açıklamalar yaptı. Salgında tekrar artış yaşandığını, Van'daki vaka sayısının 2 katına çıktığını söyledi...

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Bakan Özlü Yerli Otomobil Projesinde Son Durumu Anlattı 29:00

Bakan Özlü Yerli Otomobil Projesinde Son Durumu Anlattı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, anayasa referandumuna 3 gün kala NTV'nin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı...

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu 03:31

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede “Yangına 2 uçak, 4 helikopter, 122 arazöz, 10 dozer iş makinesi ve 500 personel de biz sevk ettik ve çalışmala..

Bakan Soylu Oyunu Gaziosmanpaşa'da Kullandı 02:15

Bakan Soylu Oyunu Gaziosmanpaşa'da Kullandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, oyunu Gaziosmanpaşa'da kullandı. Türkiye'nin demokrasi şenliği yaşadığını vurgulayan Soylu, Milletimiz her zaman verdiği gibi en doğru kararı verecektir dedi...

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi 01:30

Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu POMEM alımları için yaş hesaplanırken 1 Ocak olarak hesaplanması talebiyle ilgili olarak 'Çok mürac..

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz 03:15

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK’nın 13 vatandaşımızı şehit ettiği vahşi katliamın ardından Meclis'te konuştu. O konuşmada HDP'nin iki yüzlü siyasetini bir kez daha gözler önüne serdi. Zaman zaman duygusa..

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret 02:02

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün mezarını ziyaret etti...

Bakan Varank Enflasyonu Kontrol Altına Alıp 2023 Hedeflerine Daha Hızlı Ulaşacağız 04:19

Bakan Varank Enflasyonu Kontrol Altına Alıp 2023 Hedeflerine Daha Hızl

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Bakan Varank, enflasyon sorununun çok büyük bir kısmının küresel piyasalardaki dalgalanmalardan kaynaklı olduğunu söyleyerek, İnşallah yakın zamanda enflasyonu da kontrol altına alarak..

Bakanlık Halit Avcıoğlu'nun kare pistonlu araç motoru için harekete geçti 07:34

Bakanlık Halit Avcıoğlu'nun kare pistonlu araç motoru için harekete ge

1978 yılında LPG’yi ilk kez otomobilde denemişti şimdide motor tasarladı. Tasarlanan yerli ve milli motor yüzde 70’e kadar yakıt tasarrufu sağlayacağı iddia ediliyor. Motorlar Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ta..

Bakan’dan ’Ucuz Et’ Açıklaması 01:16

Bakan’dan ’Ucuz Et’ Açıklaması

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ucuz et satışındaki miktarı 6 tondan 10 tona çıkarabileceklerini belirtti, uygulamanın piyasa oturana kadar devam edeceğini söyledi. Projenin dar gelirli vatandaşla..

Bakıcı Dehşeti Gizli Kameraya Yakalandı! 00:39

Bakıcı Dehşeti Gizli Kameraya Yakalandı!

Güney Afrika'da yaşanan bakıcı dehşeti, evdeki gizli kameraya yansıdı...

BAKIM EVİNDE ŞİDDETE TUTUKLAMA! 01:25

BAKIM EVİNDE ŞİDDETE TUTUKLAMA!

Rehabilitasyon merkezinde 12 yaşındaki engelli öğrenciye dayak yanına kalmadı aynı merkezde başka bir öğrenciye de şiddet skandalına imza atan bakım görevlisi tutuklandı..

Bakımlı Ve Güneşli Bir Bahçede Açmamışız 02:19

Bakımlı Ve Güneşli Bir Bahçede Açmamışız

Satılık Kalp başrollerinde Belgin Doruk ve Cüneyt Arkın'ın yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel f..

Bakın Çocuğu Kim Koruyor 01:32

Bakın Çocuğu Kim Koruyor

Çocuk İstismarına Hayır Bir çocuk sahibi olabilmek için dünyaları feda eden insanlar var. Birde yasak karışık yollarla çocuk sahibi olup onu öldüren ölüme terkeden insan bozuntulari var. Bence bu köpekten öğrenecek çok..

Bakırköy'de bıçaklı dehşet! 03:43

Bakırköy'de bıçaklı dehşet!

İSTANBUL BAKIRKÖY'DEKİ ÖZGÜRLÜK MEYDANI'NDA AKILALMAZ BİR SALDIRI YAŞANDI BUGÜN... BİR GRUP GENCİN KÜFRETTİĞİ YAŞLI BİR KADINI KORUMAYA ÇALIŞAN ADAM, O GENÇLER TARAFINDAN BIÇAKLANDI. SALDIRI ANINDA SHOW HABER EKİBİNDEN M..