#Yas

Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi 03:17

Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi

Kıbrıs açıklarında sismik arama faaliyetinde bulunan Barbaros Hayreddin Paşa Gemisi mürettebatı, münhasır ekonomik alan ihlali uyarısı yapan Rumlara mehter marşı dinleterek karşılık verdi.. Rum sahil güvenliği, Kıbrıs ..

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak hakaretler! 01:25

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak h

Sosyal medyadaki siyasi yorumları nedeniyle sık sık eleştiri oklarını üzerinde toplayan modacı Barbaros Şansal bu kez yayınladığı bir video ile gündemde. Reina'daki terör saldırısından dakikalar önce bir video kaydı yay..

  • PengoTV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barbie Bebeğe Benzemek İçin Geçirdiği Ameliyat Sırasında Ölümden Dönen Kadın Amanda Ahola 07:33

Barbie Bebeğe Benzemek İçin Geçirdiği Ameliyat Sırasında Ölümden Dönen

Barbie bebeğe benzemek için bıçak altına yatan kadınlardan birisi de Finlandiyalı Amanda Ahola. 21 yaşında olan Amanda, mükemmel olarak nitelendirdiği Barbie'ye benzemek için binlerce dolar para harcadı...

  • JET TV tarafından
  • 1.623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barbie Bebeğe Benzemek İçin Servet Harcayan Genç Kadın 01:28

Barbie Bebeğe Benzemek İçin Servet Harcayan Genç Kadın

Her ay yaklaşık 6 bin tl harcayan Gabriella Jirackova'nın hayali Barbie bebeğe benzemek. Oyuncak bebeklere olan takıntısı Gabriella'yı 18 yaşındayken estetik dünyası ile tanıştırmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barbie Prenses Okulu Film İzle 1:19:43

Barbie Prenses Okulu Film İzle

Blair krallığında yetişen genç ve güzel kız prenses okuluna gitmeye hak kazanmıştır. Burda gaye onları hayatı daha düzenli ve gösterişli yaşamayı öğretmektedirler. Kısaca modern hayat eğitimide diyebiliriz. Sonra bir tak..

  • Tv Series tarafından
  • 22.818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barcelona 2-1 Leganes (Uzun özet - 19 Şubat 2017) 14:32

Barcelona 2-1 Leganes (Uzun özet - 19 Şubat 2017)

Barcelona ecel terleri döktü: 2-1 La Liga'da Leganes'i konuk eden Barcelona, zorlandığı karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. La Liga'nın 23. haftasında Leganes'i konuk eden Barcelona, Messi'nin son dakikadaki penaltı golüyl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barcelonalı Pique Ağladı Problemse Milli Takımı Bırakırım 01:30

Barcelonalı Pique Ağladı Problemse Milli Takımı Bırakırım

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Gerard Pique gözyaşları içinde açıklamalarda bulundu. Katalonya Referandumu sırasında yaşanan olaylar hakkında, Bence Milli Takım'a devam edebilirim. İspanya'da bugün olanları kabul etmeyen..

Barda Etrafındakilere Aldırmadan Geğiren Kadın 00:17

Barda Etrafındakilere Aldırmadan Geğiren Kadın

Barda geğiren kadına tepki gecikmeden hemen yanındaki adamdan gelmiş. Adam kadının geğirmesi ile şaşkınlık yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Barda Türk Filmi İzle  2:24:16

Barda Türk Filmi İzle

Bir gece yarısı, arkadaşlarının işlettiği barda son biralarını içip eve dönecekken içeri giren beş kişilik bir grup tarafından silahla alıkonulurlar. Elleri, ayakları, ağızları bağlanan gençler sabaha kadar dayak, işkenc..

  • PengoTV tarafından
  • 4.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barfiks Çeken Gencin Talihsiz Kazası 00:12

Barfiks Çeken Gencin Talihsiz Kazası

Kendi imkanlarıyla barfiks çalışma yeri hazırlayan gencin çalışma esnasında yaşadığı talihsiz kaza kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Barfix Çeken Yetenekli Çocuk 03:59

Barfix Çeken Yetenekli Çocuk

Yaşıtlarına nazaran biraz farklı olan çocuk yeteneğini bütün dünyaya göstermek için bir televizyon programına çıkmış ve muhteşem gösterisini izliyoruz ...

  • JET TV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Akarsu - Yollarda bulurum seni 04:07

Barış Akarsu - Yollarda bulurum seni

Olmasanda yanımda Olmasanda birlikte Hiç istemezsem bile Yaşarım ben seni Yollarda bulurum seni Takvimlerden çalarım seni Dans ederim hayalinle Yine de yaşarım seni Yanlız kalırım sanma Mutsuz olurum sanma Ya..

Barış Kutupoğlu - Muhtacım 04:16

Barış Kutupoğlu - Muhtacım

Düştüm sayende düşebildiğim kadar derinlere , Gurursuzca nefes almayı bıle unuttum , Ben bir yerlerde yandım sayende , Yanabildiğim kadar günahlarda , Acıdan öte bana yaşattıkların işkence , Yeniden dirilmeyi umar kalbim..

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana 04:46

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana

Yine sensiz geçen bir gecenin Buz gibi sabahında Bu korkunç yalnızlığımda Seni bekliyorum yanıyor yüreğim Yine gözyaşlarım yağmur gibi Yaşıyorum anılarla Birşeyler kopuyor sanki Taa şuramda yanıyor yüreğim Alla..

Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Barış Manço - Ayı 04:39

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Barış Manço - Bal Sultan 06:06

Barış Manço - Bal Sultan

Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal s..

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade 05:12

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duva..

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede) 03:33

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede)

Efendum Karadenizin içerli köylerinin birinde Güzel mi güzel bir kız varmış Gel zaman git zaman kızın aklına girmişler Beş dağ ötede zengin bir ocağın bir oğlu var demişler Kızı kandırıp apar topar gelin etmişler Gerdek ..

Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet 03:17

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet

Öksüz doğdu Mehmet İte kaka büyüdü Mehmet Onbir yaşına doğru Okula da gitti Mehmet Çaka çaka okudu da Mehmet Döne döne başı döndü Mehmet Diploma hak getire Mehmet Okumayı sökemedi ki Mehmet Saldım çayıra Mehmet Mevlam ka..

Barış Manço - Gül Bebeğim 05:19

Barış Manço - Gül Bebeğim

sen cennete uçtun ama kokun sinmiş yatağıma odama derin derin soluyorum seni içime hapsediyorum seni alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim sensiz yaşamak ne kadar zor ayrılık acısını gel bana sor asıl kıydın ..

Barış Manço - Gülme Ha Gülme 02:55

Barış Manço - Gülme Ha Gülme

Turnalardan haberimi aldığın gün Sevdiceğim gülme sakın gülme ha gülme Anlıma bir karayazı yazılmış ki yok ilacı Sevdiceğim gülme ha gülme Yağmur ince ılır ağlar her damlası yüreğimi dağlar Seni bana çok görenler n..

Barış Manço - İşte Hendek İşte Deve 04:40

Barış Manço - İşte Hendek İşte Deve

Kuyu başına vardım Zeynebi görem diye Nasıl haberin almışsa dayı emmi hep orda Dediler ne ararsın kızı almak mı istersin Sana bir çift sözümüz var hele buysa niyetin İşte hendek işte deve ya atlarsın ya düşersin Ba..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Barış Manço - Kırık Bir Fincan 04:25

Barış Manço - Kırık Bir Fincan

Dinle oğlum çok eskiden bir konakta Akşamları gaz lambası ışığında Paşa dedesinden kalan bu fincanla Ninem eliyle kahve sunarmış Abdi beye Yıllar sonra kırküç kırkdört harp ortası Ekmek karnesi ve yoksulluk yılları Kayın..

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..