#Yas

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..

Başkent'te Rehine Krizi 01:06

Başkent'te Rehine Krizi

Başkent'te bir şahıs, 2 kardeşini silahla rehin aldı. Özel harekat polislerinin devreye girdiği olayda, şahıs ikna edilerek gözaltına alındı. Olay, bu sabah saatlerinde Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi'nde meyd..

Başkent'te Sağanak Yağış Ve Dolu Su Baskınlarına Neden Oldu 05:46

Başkent'te Sağanak Yağış Ve Dolu Su Baskınlarına Neden Oldu

Başkent'te sağanak yağış ve dolu su baskınlarına neden oldu. Ankara'da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış ve dolu nedeniyle su baskınları yaşandı. Dolu yağışı nedeniyle arabalar hasar gördü. Belediye ekipleri su bas..

Başkentte Korku Dolu Anlar Kağıt Toplayan Çocukları Böyle Ezdi 01:30

Başkentte Korku Dolu Anlar Kağıt Toplayan Çocukları Böyle Ezdi

Başkentte kontrolden çıkan bir otomobil kağıt toplayan çocukları ezdi. Yaşanan kaza güvenlik kamerası tarafından görüntülendi...

Başkentte Tehlikeli Yolculuk! Motosikletle Varil Taşıdı 00:26

Başkentte Tehlikeli Yolculuk! Motosikletle Varil Taşıdı

Başkentte, motosiklet ile yolculuk yapan iki kişi, kucaklarında varil taşıyarak yaşanabilecek tehlikeleri hiçe saydı...

Başkentte Yağmur Altında Titreyen Kadına Montunu Veren Adam 00:46

Başkentte Yağmur Altında Titreyen Kadına Montunu Veren Adam

Ankara'da dünkü sağanak sırasında bir vatandaşın, montunu çıkarıp yağmur altında ıslanan yaşlı kadına giydirmesi cep telefonuyla görüntülendi. Montunu yaşlı kadına giydiren vatandaş, yağmur altında tişörtüyle yoluna deva..

  • JET TV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Basketbol Maçında Yumruklar Konuştu 01:01

Basketbol Maçında Yumruklar Konuştu

Denizli U16 Basketbol Ligi karşılaşması için karşı karşıya gelen Yüksekçıtaspor Kulübü ile Denizli Yıldızlar Spor Kulübü arasında oynanan maçın son saniyelerinde sporcular arasında yaşanan tartışma yumruklu kavgaya dönüş..

Basketbolda Gençlere Taş Çıkartan Nine 03:48

Basketbolda Gençlere Taş Çıkartan Nine

Hepimizin emeklilik hayali kurduğu yaşlardan torunlarından daha iyi basketbol oynayabilecek bir anneanne yada babanne hayal edin. İşte onu bulduk. Şahsen ben kıskandım. İyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baskın 2 Film İzle 2:30:27

Baskın 2 Film İzle

Baskın 1 filmi ile oldukça büyük izleyici kitlesini sevindiren filmin devamı olan Baskın 2 filminde kahramanımız Rama zorlu bir baskın ile çökerttiği çete yüzünden yer altı dünyasının daha büyük isimlerinin dikkatini üze..

  • Tv Series tarafından
  • 25.456 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baskın Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:45

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Konusu Özel olarak eğitilmiş bir operasyon takımına gelen önemli bir ihbar üzerine şehir dışında bulunan mahallelerden birine baskın düzenlemek üzere hazırlıklar yapılır. İhbar ise önemli bir uyuşturucu tacirinin ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baskıya Dayanamayan Karikatürist İstifa Etti! 01:44

Baskıya Dayanamayan Karikatürist İstifa Etti!

Fransa'da İslam'ı hedef alan açıklamaların ardından Moritanyalı bir karikatürist yaşadıklarını anlattı. Macron'u eleştiren karikatürleri nedeniyle yıllardır çalıştığı bir Fransız dernekten baskı gördüğü, baskıların ardın..

Başlat Dreamer Fragmanı 02:22

Başlat Dreamer Fragmanı

Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde..

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun..

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

Başörtülü Olduğu İçin Kadro Evrakı Gözlerinin Önünde Yırtıldı 02:34

Başörtülü Olduğu İçin Kadro Evrakı Gözlerinin Önünde Yırtıldı

Mardin’de 28 Şubat sürecinde başörtülü olduğu için, imza bekleyen kadro evrakı gözünün önünde yırtılıp işten atılan ve özel yetenekle kayıt yaptırmaya hak kazandığı üniversiteden de geri çevrilen Nurcan Ayanoğlu, yaşadık..

Batacak Gemiyi Önce Fareler Terk Edermiş 01:40

Batacak Gemiyi Önce Fareler Terk Edermiş

Satılık Kalp başrollerinde Belgin Doruk ve Cüneyt Arkın'ın yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel f..

Batan Gemide Cesedine Ulaşılan İnegöllü Usta Gemici Toprağa Verildi 01:58

Batan Gemide Cesedine Ulaşılan İnegöllü Usta Gemici Toprağa Verildi

Bursa’nın Gemlik ilçesinden yüklediği 2 bin 800 ton dökme demir tozunu Karadeniz Ereğli'ye götürürken, Şile açıklarında batan 'Bilal Bal' isimli kargo gemisinde hayatını kaybeden mürettebattan usta gemici genç, memleketi..

Batesmotelpro - Cinnet 02:20

Batesmotelpro - Cinnet

Batesmotelpro'nun Hani Çarşamba günü her şey yoluna girecekti? serisine ara verip, İstanbul yaşattıklarını, hissettirdiklerini anlatan bir şarkı yapmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı 00:34

Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı

Filistin Sağlık Bakanlığı, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının ardından Batı Şeria ve Gazze'de devam eden protesto gösterilerinde 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 367 kişinin de yaralandığını açıkladı. Bakanlık, ..

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi 00:48

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi

Batı Şeria’da Filistinli bir kişinin özel arazisi üzerine inşa edilen Amona Yahudi yerleşim biriminin tahliyesi olaylı başladı. Amona’nın girişinde araç lastiklerini ateşe vererek ve kapılarının önüne bariyerler koyarak ..

Batmak Üzere Olan Bottan 53 Göçmen Böyle Kurtarıldı 01:00

Batmak Üzere Olan Bottan 53 Göçmen Böyle Kurtarıldı

İzmir'de yasadışı yollardan Yunan adalarına geçmek isteyen kaçak göçmenlerin içinde bulunduğu lastik bot su alınca Türk Sahil Güvenlik ekipleri yardıma koşarak 53 göçmeni kurtardı...

Batman The Enemy Within Episode Three Trailer PS4 01:58

Batman The Enemy Within Episode Three Trailer PS4

After an unexpected reunion, Bruce finds his attention (and his loyalties) stretched in yet another direction. Now, in addition to brokering a power struggle between Commissioner Gordon and Amanda Waller, Bruce must bala..

  • BETA tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı 01:56

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı

Batman'da silah zoruyla kaçırılan bir kişi yapılan operasyonla kurtarılırken, olay ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Batman'da dün bir şahsın silah zoruyla kaçırıldığı ihbarı alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğ..

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı 01:21

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı

Batman'da silahlı kavga: 7 yaralı BATMAN - Batman'da iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Olay, Batman-Siirt çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan ..

Batman'daki Korkunç Patlama Anı! 00:32

Batman'daki Korkunç Patlama Anı!

Batman Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikanın bahçesinde bulunan yakıt tankının patlama anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, 4'ü itfaiye eri, 11 kişinin yaralandığı patlamada, fabrikada bulunanların yaşad..

Batmanlı Muhtar Biz Şakadan Evlendik 03:34

Batmanlı Muhtar Biz Şakadan Evlendik

Batman merkeze bağlı bir köyde muhtarlık yapan 4 eşli, 30’a yakın çocuklu 68 yaşındaki M.S.Ö., 5’inci evliliğini 19 yaşındaki A.B. ile yaptı. M.S.Ö.’nün hem kendinden 49 yaş küçük biri hem de 5’inci kez evlenmesini yadır..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman’da kalp krizi geçiren covidli hasta entübe edilmeden bypass ameliyatı ile hayata döndürüldü 01:44

Batman’da kalp krizi geçiren covidli hasta entübe edilmeden bypass ame

Batman'da özel bir hastanede covid tedavisi görürken kalp krizi geçiren 78 yaşındaki Remziye Ökmen isimli hastanın çalışan kalbinde tıkalı üç damarına bypass ameliyatı yapılarak hayata döndürüldü...

Batsın Bu Playback 05:16

Batsın Bu Playback

Bir ödül töreninde sahneye çıkan Orhan Baba'nın başına gelenler usta sanatçıya zor anlar yaşattı...

  • ANKA tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Battlefield 1 Oynuyoruz GİRİŞ FPS PATLAMASI 29:40

Battlefield 1 Oynuyoruz GİRİŞ FPS PATLAMASI

Merhaba benim adım ömer yeni serimizin yeni oynununa hoş geldiniz iyi seyirler dilerim devamı yarın saat 20.00 da fps patlaması yaşıyan oyun çok eğlenceli dakikalar geçirdim keyifli seyirler Lütfen Emeğe Saygı Olarak Kan..