#Yas

Ben De Senden Hoşlanıyorum Belki De Seviyorum 02:43

Ben De Senden Hoşlanıyorum Belki De Seviyorum

Bulunmaz Uşak başrollerinde Göksel Arsoy ve Fatma Girik'in yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Göksel (Göksel Arsoy) zengin işadamı Kadri Bey'in (Vahi Öz) köşkünde uşaktır. Her işle o ilgilenir. Kadri Bey ailesi ile ..

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri 02:05

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri

Bir akşam-üstü pencerenden bakıyordun Ağır ağır, yollara inen karanlığa. Bana benzeyen biri geçti evinin önünden. Kalbin başladı hızlı hızlı çarpmaya.. O geçen ben değildim. Bir gece, yatağında uyuyordun.. Uyanıve..

Ben Donald Trump Amerika Birleşik Devletleri başkanı: param var, herşeyi paramla alırım diyor. 00:54

Ben Donald Trump Amerika Birleşik Devletleri başkanı: param var, herşe

Donald John Trump, Amerikalı iş adamı, siyasetçi ve Amerika Birleşik Devletleri'nin günümüzdeki başkanı. Doğum tarihi: 14 Haziran 1946 (73 yıl yaşında), Jamaica Hospital Medical Center, New York, ABD Boy: 1,9 m Parti: C..

Ben Ellis 00:58

Ben Ellis

Ben Ellis... Nashville'de latin dili öğretmenliği yapan Ellis kanserle girdiği mücadeleye yenik düşüyor. Hayata gözlerini yumduğu son aya kadar tam zamanlı çalışmaya devam ediyor. Ölümünden bir kaç gün evvel tüm öğrenci..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben Fero - Babafingo 03:09

Ben Fero - Babafingo

Ben Fero - Babafingo Müzik Dinle Şarkı Sözler Hadi delirin yo, bu tamam bingo Bi sabah Billboard, Ben Fero King Kong Kimbo gibi deliyim hoe Boşver dildo var babafingo Delirin yo (YEAH) bu da bingo (OKEY) Hadi Billboard..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Ben Kimim Oynadık 15:04

Ben Kimim Oynadık

Atakan Özyurt Fatih Yasin ve Bilal Hancı nın eğlenceli dakikaları...

  • TRENDTOPIC tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ben Kimim Who Am I Film İzle 1:41:45

Ben Kimim Who Am I Film İzle

Ben Kimim? – Who Am I filminin konusu, Asosyal bir bilgisayar dehası olan 25 yaşındaki Benjamin, karizmatik hacker olan Max’in dikkatini çeker ve onun CLAY isimli hacker grubuna katılır. Gizli tuttukları kimlikleriyle CL..

Ben Namuslu Tüccarım 01:10

Ben Namuslu Tüccarım

Akrep filminde Murat (Tarık Tarcan) genç ve yakışıklı bir turist rehberidir. Yeraltı dünyasının karanlık adamlarından biri olan Temel (Öztürk Serengil) ve Şadiye (Ahu Tuğba) birlikte büyük tekneleri ile denize açıldıklar..

Ben Seni Deli Gibi Sevdim Kahpe⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 02:20

Ben Seni Deli Gibi Sevdim Kahpe⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Ben Seni ÖLÜMÜNE SevmiŞim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 02:51

Ben Seni ÖLÜMÜNE SevmiŞim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Bengü - Hodri Meydan 03:46

Bengü - Hodri Meydan

Hiç alışma öyle güle güle senin olmadım Kayboluşta böyle gide gele beni bulmadın Dönde bak ve sor o yüreğine kaç yalan sığar? Vazgeçilmezim sana bu sözüm senle dolmadı Yine de ağladım İçimi yaka yaka aldım Canıma baka b..

Bengu Ft. Hakan Altun - Sanki 03:58

Bengu Ft. Hakan Altun - Sanki

Yıllar geçebilir ama sen bir türlü geçmedin Her aşk bitebilir ama sen.. Ahh.. bi’ bitmedin.. Hiç gitmedin Hep uyuduk biz Hayal değildik ikimiz.. Hayırlısı değil bu İnandırıcı değil Karşılaşmak hiç hoş değil Bi’ geldin..

  • Alpay Tekin tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengü Konseri ve Sohbet 07:40

Bengü Konseri ve Sohbet

Büyükçekmeceyi ayağa kaldıran Bengü konser öncesi ve sonrası yaşananları ve duygularını paylaştı...

  • ANKA tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengü Sevgilisiyle Gecelerde 01:23

Bengü Sevgilisiyle Gecelerde

2017 yılını hem çok çalışarak hem de aşkı bularak geçiren şarkıcı Bengü'nün keyfi yerinde... Yaklaşık 7 aydır Selim Selimoğlu ile aşk yaşayan Bengü'nün mutluluğu gözlerinden okunuyor.. “14 ŞUBAT’IN İLK DEFA BİR ANLAMI ..

  • BETA tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengü'nün Muhteşem Evi! 00:53

Bengü'nün Muhteşem Evi!

Müzik dünyasına genç yaşta adım atan Bengü, son 10 yıla beş albüm sığdırmayı başarmış çok disiplinli yaşayan bir sanatçı. Evinde vakit geçirdikçe ve hayata bakışını dinledikçe bundan iyice emin oluyoruz. İzmir Amerikan K..

  • ANKA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengünün Yeni Aşkı! 02:08

Bengünün Yeni Aşkı!

Ünlü popçu Bengü Selim Selimoğlu'yla aşk yaşıyor...

  • ANKA tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:00

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Fragmanı

1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmekte..

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Teaser

1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmekte..

Beni Birazcık Sevsen Dünyayı Görmezdi Gözün 01:00

Beni Birazcık Sevsen Dünyayı Görmezdi Gözün

'Arkadaşımın Aşkısın' Abdurrahman Palay'dan dinlediğimiz sözlerle başlıyor Bu, çocuklukları beraber geçmiş üç candan arkadaşın hikâyesidir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Orhan, bir dediği iki edilmeden büyüyordu. Babas..

Beni Fetö'cü Sanmasınlar Diye Arabama Bayrak Asıyorum 02:55

Beni Fetö'cü Sanmasınlar Diye Arabama Bayrak Asıyorum

Finlandiya'da yayın yapan bir TV kanalı Türkiye'de yaşayan ve polis tarafından aranan FETÖ'cülerle röportaj yaptı. Terör örgütü mensubu kişi FETÖ'cü olduğu anlaşılmasın diye arabasına bayrak asıp, camın kenarına içmediği..

Beni Sahiden Seviyor Musun 02:07

Beni Sahiden Seviyor Musun

Efkarlı Sosyetede başrollerinde Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın yer aldığı 1968 yapımı Türk filmidir. Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir iş adamıdır. Avrupa'ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, in..

Beni Tahmin Et: İki Yabancı Bir Randevu 09:19

Beni Tahmin Et: İki Yabancı Bir Randevu

Birbirini daha önce hiç görmemiş 2 kişiyi buluşturduk. Bakalım neler yaşandı, birbirlerinden etkilendiler mi? Birbirleri hakkında ne kadar yanıldılar..

  • JET TV tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benim Babam Bir Melek Perşembe Fox'ta 00:58

Benim Babam Bir Melek Perşembe Fox'ta

Erol Hızarcı'nın büyük beğeni toplayan romanı 'Benim Babam Bir Melek', beyazperdeye uyarlanıyor. Kitapta oğluna masallar ve hayallerle örülü bir yaşam kuran babayı Olgun Toker, çocuğu Aybars Kartal Özson oynuyor. Kadroda..

Benim Gözüm Sende   Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır 01:48

Benim Gözüm Sende Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır

Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki seversin diye Başkasını istemem Benim gözüm..

Benim Varoş Hikayem 02:05

Benim Varoş Hikayem

Benim varoş hikayem..Adana Ceyhan arka sokaklarında yaşayan insanları anlatan belgesel..Adana Ceyhan gettolarında hayat nasıl??..

  • JET TV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benimleyken Adam Can Çekişiyordu! 01:00

Benimleyken Adam Can Çekişiyordu!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 19 Ağustos Cumartesi bölümünde; Berna Hanım, Tuğrul Bey ile ilk tanışmasında eşinin hızlı döneminden dolayı yaşadıkları olumsuzlukları anlattığı anlar herkesi çok şaşırttı!..

  • ANKA tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benimsin 15.Bölüm Fragmanı 00:31

Benimsin 15.Bölüm Fragmanı

Ekranların sevilen Hint dizisi Benimsin’de bugün, Zain kendisine hızla çarpıp kaçan bir araba yüzünden yaralanır. Aaliya, Zain’e çarpan kişinin kim olduğunu polislere tarif ettiklerinde yaşananların Ayat ile ilgili olduğ..

Benlerin Cerrahi Yöntemle Alınması Kanseri Tetikler Mi 01:06

Benlerin Cerrahi Yöntemle Alınması Kanseri Tetikler Mi

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekranlara gelen Check-Up'ta, Doç. Dr. Yasemin Oram benlerin cerrahi yöntemle alınmasının kanser üzerindeki etkisini anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce