#Yas

Beyefendi İle Eğlenmek Benim Haddime Değil 01:20

Beyefendi İle Eğlenmek Benim Haddime Değil

Bulunmaz Uşak başrollerinde Göksel Arsoy ve Fatma Girik'in yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Göksel (Göksel Arsoy) zengin işadamı Kadri Bey'in (Vahi Öz) köşkünde uşaktır. Her işle o ilgilenir. Kadri Bey ailesi ile ..

Beyin Mıncıklaması Geçireceğiniz Gerçek Iron Man Kostümü 01:10

Beyin Mıncıklaması Geçireceğiniz Gerçek Iron Man Kostümü

Çinli oyuncak üreticisi The Toys Asia, 28 saniyede muhteşem bir dönüşüm sunan oyuncak Iron Man kostümünü piyasaya sundu. 567 parçadan ve 46 motordan oluşan gerçek boyutlu Iron Man kostümünü 360.000 dolara satın alabilirs..

  • PengoTV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyin Niçin Bazı Maddeleri Tehlikeli Görür 00:55

Beyin Niçin Bazı Maddeleri Tehlikeli Görür

Yaşam Koçu M. Barış Muslu, Işıltılar'da beynin bazı gıda maddelerini tehlikeli görme sebepleri hakkında bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyin Tümörünün Nedenleri Nelerdir 02:40

Beyin Tümörünün Nedenleri Nelerdir

Tümör bir hücrenin kontrolsüz büyümesidir. Hücre büyümesi kontrol edilemeyen boyutlardaysa tümör kötü huyludur. Radyasyon genetik mutasyona neden olarak hücrenin kontrolsüz bölünmesine neden olabilir. Bazı travmalar, enf..

  • NABIZ tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyin Yakan Yerli Filozof 00:11

Beyin Yakan Yerli Filozof

Düşüncesi ile hem dinleyenleri hemde bilim dünyasını uçurumun kenarına getiren bu şahıs bakın neler söylemiş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı 02:21

Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı

Beykoz açıklarında bir geminin arkasında çektiği ve boş olduğu öğrenilen Barç, su alarak battı. İstanbul Boğazı'nda bir geminin çektiği yük taşımada kullanılan ‘Barç isimli gemi Beykoz Paşabahçe açıklarında su alarak b..

Beykoz'da Değnekçi Dehşeti Para Vermek İstemeyen Araç Sahibi Bıçaklandı 08:03

Beykoz'da Değnekçi Dehşeti Para Vermek İstemeyen Araç Sahibi Bıçakland

Beykoz’da bir kişi, aracını park ettiği boş arazide kendisinden para isteyen değnekçinin bıçaklı saldırısına uğradı. Şehir eşkıyası tarafından insanların gözü önünde saldırıya uğrayan adam bir iş yerine sığındı. O anlar ..

  • JET TV tarafından
  • 1.352 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beylikdüzü'nde Korku Dolu Anlar İş Yerini Silahla Taradı 01:31

Beylikdüzü'nde Korku Dolu Anlar İş Yerini Silahla Taradı

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde motosikletli 2 saldırgan, sokaktan geçtikleri sırada silahla iş yerine ateş etti. Saldırganlar motosikletle hızla olay yerinden kaçarken yaşanan saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı..

Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti 05:06

Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti

Beylikdüzü Belediyesinin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında şarkıcı Buray sahne aldı. Buray sahnede seslendirdiği şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Beylikdüzü Belediyesi..

  • ANKA tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyoğlu Kudüs için ayakta 04:02

Beyoğlu Kudüs için ayakta

Cuma namazı için Okmeydanı Konak Camii’nde toplanan binlerce vatandaş, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını protesto ederek Kasımpaşa Meydanı’na kadar sloganlar atarak yürüdü. Yürüyüşe katılan Beyoğlu Belediye Başk..

Beyoğlu'nda bir polis memuru ölü bulundu 04:05

Beyoğlu'nda bir polis memuru ölü bulundu

Beyoğlu Gümüşsuyu’ndaki bir binanın ikinci katında güven timlerinde görevli olduğu öğrenilen 30 yaşındaki polis memuru, tek başına yaşadığı evin banyosunda ölü olarak bulundu. Vücudunda herhangi bir darp ve kesici aletle..

Beyoğlu'nda Güpegündüz Dehşet 00:47

Beyoğlu'nda Güpegündüz Dehşet

Madde bağımlısı şahıs durdurduğu aracın sürücüsünü önce gasp etti, sonra darp etti. Çevredeki vatandaşlar ise yaşanan dehşet dakikalarını film izler gibi izledi..

Beyoğlu'nda Güpegündüz Kapkaççı Dehşeti Kamerada 00:33

Beyoğlu'nda Güpegündüz Kapkaççı Dehşeti Kamerada

Olay, 3 Temmuz günü Beyoğlu Hacı Ahmet Meydanı yakınlarında yaşandı. İddiaya göre, 2 kapkaççı ticari taksi ile evine gelen kadınları görünce takip etmeye başladı. Taksiden inen kadınların bina girişinde kapıyı açmaya çal..

Beyoğlu'nda Ofiste Çıkan Yangında 1 Kişi Mahsur Kaldı 02:36

Beyoğlu'nda Ofiste Çıkan Yangında 1 Kişi Mahsur Kaldı

Beyoğlu’nda bir ofiste çıkan yangında bir kişi içeride mahsur kaldı. Mahsur kalan şahıs itfaiye ekiplerince kurtarılırken, ofisi yanan kadın gözyaşlarını tutamadı...

Beyoğlu'nda panik! Biri ağır 6 yaralı! 01:54

Beyoğlu'nda panik! Biri ağır 6 yaralı!

Beyoğlu'nda inşaat halinde bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katında elektrik panosunda yangın çıktı. Kimyasal maddelere sıçrayan yangın kısa sürede büyürken, 1'i ağır 6 işçi yaralandı...

Beyoğlu’nda kamyonetin binaya çarptı anlar kamerada 03:22

Beyoğlu’nda kamyonetin binaya çarptı anlar kamerada

Beyoğlu’nda yağmur sebebi ile kayganlaşan dik yokuşta fren yaptığı halde kayan toprak yüklü kamyonet, eve çarptı. Evdeki anne ve bebeği büyük korku yaşarken, kaza anı da kameralara yansıdı...

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot 43:03

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot

Beyond Tüm Sezonlar Tüm Bölümleri Full Hd izle. Holden isimli genç bir adam küçükken yaşadığı bir kaza sonrasında komaya girer. Doktorların mucize dediği bir şekilde 12 yıl sonra uyanır. Bedeni yaşlanmıştır ancak zihni h..

  • Tv Series tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyrut Sokaklarında Bir Anda İnsanların Önüne Çıkarak Bakışlarıyla Onları Ürkütmeye Çalışan Ekip 04:00

Beyrut Sokaklarında Bir Anda İnsanların Önüne Çıkarak Bakışlarıyla Onl

İnsanların önlerine bir anda çıkan Beyrut'un şakacı ekibi sert bakışlarıyla korku dolu anlar yaşatmaya çalışıyor. Hiçbir şeyden haberi olmayan insanların neye uğradıklarını şaşırdıkları o anlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyrut'taki patlamada şok dalgasının gücü böyle görüntülendi 00:54

Beyrut'taki patlamada şok dalgasının gücü böyle görüntülendi

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta dün meydana gelen patlamada son açıklanan verilere göre 100 kişi yaşamını yitirdi, 4 bin kişi de yaralandı. Patlama sırasında yayılan şok dalgasının yıkıcı gücü, bir mağazanın güvenlik kamera..

Beyti Kebap  Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi 14:50

Beyti Kebap Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi

Kremalı Sebze Çorbası Tarifi ve Malzemeler : 1 tane kuru soğan 1 diş sarımsak 1 küçük kabak 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber Bir avuç brokoli (250gr.) 1 tane patates 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı un Yarım paket..

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix) 04:22

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix)

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix) Dinle Miras Tas bastım bağrıma sana yenilmedim Ben hala karşında sözümden dönmedim Bir damla gözyaşı dökmedim ardından Bilirsin ya dönmem ölsem de aşkından Kalbimi kıran vicdansıza Bo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beze Kurabiye Tarifi 06:18

Beze Kurabiye Tarifi

Beze Tarifi için malzemeler: 3 adet oda sısında yumurta akı (sarısı hiçbir şekilde karışmamış olmalı. Soğukken sarısını akından ayırıp sonra oda sıcaklığına gelmesini bekleyin daha iyi ayrılacaktır) 1 su bardağı tercihen..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Bhanumathi & Ramakrishna Trailer | First On AHA | Naveen Chandra, Salony Luthra, Srikanth Nagothi 01:04

Bhanumathi & Ramakrishna Trailer | First On AHA | Naveen Chandra, Salo

Just a step closer to the world of Bhanumathi & Ramakrishna!nCome experience #LoveIn30s like never before. nnPremieres on July 3. Only on #ahavideoIN.nnCast & Crew -nStarring: Naveen Chandra, Salony Luthra, Raja Chembolu..

Bhanumathi Ramakrishna Teaser | Naveen Chandra, Salony Luthra, Srikanth Nagothi | First On aha 01:02

Bhanumathi Ramakrishna Teaser | Naveen Chandra, Salony Luthra, Srikant

Bhanumathi and Ramakrishna. Worlds apart. But heart in the same place. Join their journey of #LoveIn30s from July 3. World Premiere only on #ahavideoIN Starring: Naveen Chandra, Salony Luthra, Raja Chembolu, Harsha Che..

Bi Küçük Eylül Meselesi Türk Film İzle 1:47:14

Bi Küçük Eylül Meselesi Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Biber Görünümlü Limon 01:45

Biber Görünümlü Limon

Mersin'in Silifke ilçesinde limon ağacında bulunan “biber görünümlü limon” görenleri hayrete düşürdü. Silifke’de yaşayan ve çiftçilik yapan Erhan Nizamoğlu, limon bahçesinde limon toplarken ağaçtaki limonların yanında b..

Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

Biberli Ekmek Tarifi 11:15

Biberli Ekmek Tarifi

8 su bardagi un(1 kilo) 1 paket yas maya 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim cay bardagi siviyag 2 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi toz seker Hamurun yapilisi Unumuzu yoguracagimiz kaba koyun tuzunuda ekleyi..

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı 04:17

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı

Olay, merkez Karatay ilçesi Şemş Caddesi üzerinde bulunan Şemş Parkında meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki İ.A. ve 15 yaşındaki A.A. park üzerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle ta..