#Yas

Bosnalı Dövüş Sanatçısı 35 Saniyede 111 Blok Taşı Kafasıyla Kırdı 01:02

Bosnalı Dövüş Sanatçısı 35 Saniyede 111 Blok Taşı Kafasıyla Kırdı

Onaltı yaşında Bosnalı tekvando dövüş sanatçısı, 35 saniye içinde 111 yapı taşını parçalıyor ve tezahürat yapan bir kalabalığın önünde başını tutuyordu. Visoko,Bosnia ve Herzegovina Bosnian martial artist smashes 111 bu..

Boston'daki Mezuniyete Damgasını Vuran Müslüman Kız 01:15

Boston'daki Mezuniyete Damgasını Vuran Müslüman Kız

ABD'nin Boston Üniversitesi'ndeki mezuniyet törenine Iraklı Yasmin Liva Yunus'un, Özgür Filistin konuşması damga vurdu. İşte o konuşma:..

Boşanmak isteyen eşini dövdü iddiası 02:12

Boşanmak isteyen eşini dövdü iddiası

İDDİAYA GÖRE EŞİNİ ALDATTI... BOŞANMIYOR DİYE DE ONU ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ. GÖZ YAŞLARI İÇİNDE ÇARE İSTEYEN YAŞLI KADIN BENİ KURTARIN DEDİ. SHOW HABER O İDDİAYI ARAŞTIRDI. BAKIN NELER ÇIKTI..

Boy Erased Orijinal Fragman 02:46

Boy Erased Orijinal Fragman

Jared küçük bir Amerikan kasabasında yaşayan genç bir delikanlıdır. Baptist bir papazın oğlu olan Jared ailesiyle çatışmaktadır. 19 yaşındaki genç delikanlı bir ültimatom ile karşı karşıya kalır. Ya bir eşcinsel dönüşüm ..

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman 03:19

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman

Ordu’da kısa boylarına rağmen çobanlık yaparak 3 çocuk büyüten Asım ve Gülçin Uzunçakmak çifti, bütün zorluklara rağmen çocuklarını üniversitede okutarak herkese örnek oldu. Ordu’nun Kabadüz ilçesinde yaşayan 53 yaşında ..

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı… 00:50

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı…

Çin'de yaşayan bir adam, parası kalmayınca 15 aylık bebeğini internet üzerinden sattı. Dedenin durumu fark etmesi üzerine bebek talihsiz bebek kurtarıldı. Babası tarafından 4 bin 200 sterlin (yaklaşık 22 bin TL) satılan ..

Böyle Çalışmak Görülmedi  Filiz Akın  Güzel Şoför 01:01

Böyle Çalışmak Görülmedi Filiz Akın Güzel Şoför

Tahran da yaşayan ve ailesi kazada ölen Fatma (Filiz Akın), arkadaşı Mehmet’le birlikte, ailesinin mirasına el koyan amcası Fahri’nin (Atıf Kaptan) peşine düşer. İstanbul da buldukları amcası mirası geri vermez. Fatma’ya..

Böyle Kavga Görülmedi 00:34

Böyle Kavga Görülmedi

Trafikte kavga ettiği adamın aracına vurmak isteyen 4x4 sürücüsü arabasını devirdi. ABD'de yaşanan olay sosyal medyada yayınlandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz  Haşhaşlı Rulo Çörek 07:57

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz Haşhaşlı Rulo Çörek

1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta beyazı içine sarısı üstüne sürülecek 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1 paket ( 1.5 tatlı kaşığı ) instant maya Alabildiği ka..

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi 03:21

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi

Kahramanmaraşlı iş adamı oğlu için düzenlediği sünnet düğününde, Osmanlı geleneklerini günümüze taşıdı. Kahramanmaraşlı iş adamı Yunus Kaya, oğlu Muhammet Fatih Kaya için dillere destan sünnet düğünü düzenledi. Ramada O..

Böyle Tiryaki Görülmedi, 62 Yıldır Ağzında Gül Taşıyor 01:53

Böyle Tiryaki Görülmedi, 62 Yıldır Ağzında Gül Taşıyor

Bursa’da 89 yaşındaki vatandaş, 62 yıldır ağzında gül taşıyor. Ağzından gülü düşürmeyen ihtiyar delikanlı, gülle koronavirüse meydan okuyor...

Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu!Türkiye'de Şok Olay! 03:41

Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu!Türkiye'de Şok Olay!

Erkek olmasına rağmen yıllarca kadın kılığında yaşadı, ölümü üzerine erkek olduğu ortaya çıktı.Akıllara durgunluk veren bu olay N.Ç'nin şüpheli ölümü sonrası ortaya çıktı...

  • ANKA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boyu Batasıca Karı 00:25

Boyu Batasıca Karı

İdam Mahkumu. Filmimizin kahramanının adı Ahmet'ti. Ama 'Aslan' adını takmıştı arkadaşları. Çoluk çocuktan yaşlılara, yanında çalışan çıraklardan en kalantor müşterilere, mahallenin ninelerinden arzulu genç kızlarına kad..

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş 01:40

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir.Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıkl..

Boyun Ağrısı Çekenler Günlük Hayatlarında Nelere Dikkat Etmeli 04:31

Boyun Ağrısı Çekenler Günlük Hayatlarında Nelere Dikkat Etmeli

Boyun ağrısı çeken kişiler özellikle omurgalarının eğriliklerini destekleyecek şekilde oturmalılar. Bilgisayar kullanan kişilerin ise masaya mümkün olduğu kadar yakın ve dik oturmaları gerekir. Bunun dışında gece yatarke..

  • NABIZ tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyun Düzleşmesi Tedavi Edilmezse Ne Gibi Sorunlar Doğurur 01:19

Boyun Düzleşmesi Tedavi Edilmezse Ne Gibi Sorunlar Doğurur

Boyun düzleşmesi tedavi edilmezse farklı sorunlar doğurmaz. Ama hastanın boyun düzleşmesinin getirdiği sıkıntılar nedeniyle yaşam kalitesi düşer...

  • NABIZ tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyun Fıtığı Tedavisinde Fizyoterapi Hangi Durumlarda Yeterli Olmaz 01:25

Boyun Fıtığı Tedavisinde Fizyoterapi Hangi Durumlarda Yeterli Olmaz

Boyun fıtığında omurilik basısından kaynaklanan güçsüzlükler yaşanıyorsa fizyoterapi uygulanamaz...

  • NABIZ tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyun Fıtığının Nedenleri Nelerdir 02:15

Boyun Fıtığının Nedenleri Nelerdir

Boyun fıtığının en önemli nedenlerinden biri geçmişte yaşanan travmalar. Travma dışında sürekli masa başı işlerde çalışmak da boyun fıtığına neden olabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyun Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir 00:42

Boyun Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir

Boyun kireçlenmesinde en erken rastlanılan belirtiler boyunda ağrı ve boyun hareketleri sırasında çıtırtı seslerinin çıkmasıdır. İlerlemiş olan kireçlenmelerde her iki kola vuran ağrılar söz konusudur. Boyun kireçlenmele..

  • NABIZ tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyun Kireçlenmesinin Nedenleri Nelerdir 00:52

Boyun Kireçlenmesinin Nedenleri Nelerdir

Boyun kireçlenmesi yaşanan birtakım boyun travmalarına bağlı olarak ortaya çıkabilir. Bu travmalar arasında trafik kazaları veya başı şiddetli yere çarpma esnasında boyunda meydana gelen birtakım kırıklar ve zorlanmalar ..

  • NABIZ tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyundan büyük işe kalkıştı! 01:46

Boyundan büyük işe kalkıştı!

BABASININ OTOMOBİLİNİ HABERSİZ ALIP TRAFİĞE ÇIKTI, YETMEDİ POLİSLERE MAKAS ATTI, 13 YAŞINDAKİ ÇOCUK SÜRÜCÜ YAKALANDI AMA AİLESİNİN BAŞINI DA FENA HALDE DERDE SOKTU, ÜSTELİK BU İLK DE DEĞİLDİ...

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt 00:46

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbeci askerleri iade etmeyen Yunanistan’ın bağımsız yargı kararını verdi açıklamasına yanıt vererek, Yunanistan’ın bu kararı, Türkiye-Yunanistan ilişkilerine tamiri oldukça güç ve çok uzu..

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Bozdoğan Türküsü İttihat ve Terakki (Elveda Rumeli) 04:58

Bozdoğan Türküsü İttihat ve Terakki (Elveda Rumeli)

Bak bulutlar geçiyor üstünden kaldır başını Al mendilim sende kalsın sil yaşını off Memleket...sevdana yürek gerek... Aysız gecelerde kumrular ağlar içimde.. Sözlüysekte uzakların yoluna, Öleceğiz doğduğumuz toprak..

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apartmanı yıkılıyor 02:47

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apartmanı'nın yıkımına başlandı. İlçede 11 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, Ezine Çayı kenarında bu..

Böyle kaza olur mu? 02:00

Böyle kaza olur mu?

İSTANBUL TRAFİĞİNDE BAZEN ÖYLE AKIL ALMAZ ŞEYLER YAŞANIYOR Kİ... KAZA BAZEN GELİYORUM DİYOR... İŞTE EHLİYETSİZ BİR KAMYONET SÜRÜCÜSÜNÜN YAPTIĞI O KAZA.....

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:36

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle

ABD ve Kanada sınırı üzerinde oturmakta olan Ağaç kesim ustası Joe Braven'in uyuşturucu satıcıları ile başı büyük bir belaya girmiştir. Uyuşturucu satıcılığı yapan çete, ellerinde bulunan uyuşturucuları muhafaza etmek iç..

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2 09:10

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2

Bremen Mızıkacıları masalını Türkçe çizgi film olarak dinleyin. © Adisebaba Animasyon Grimm Kardeşler (Jacob Grimm-Wilhelm Grimm)'in yazdığı masallardan biridir. Fabl uslübunda yazılmıştır. Sahiplerinin kendilerine olan..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.306 görüntüleme
  • 8 yıl önce