#Yas

Bremin - Çawreşamin 04:30

Bremin - Çawreşamin

KURDISH Çavreşamin Le çavreşamın Oyy bela seremin Estirke çavemin Oyy şewa dilemin Dil dixapinin Oyy le venagarin Salen ten tarin Oyy qatu napirsin Le çavreşamin Oyy bela seremin Estirke çavemin Oyy şewa dilemin Şew..

Brezilya'da Atlı Market Soygunu 00:03

Brezilya'da Atlı Market Soygunu

Brezilya'da ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Silahlı soyguncular, eyersiz bir atla geldikleri marketin kasasını boşalttı. Sonrasında da ata binerek kaçtılar...

  • PengoTV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü 00:57

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü

Brezilya’da bir cezaevinde iki ayrı suç çetesi tarafından başlatılan isyanda en az 60 kişi yaşamını yitirdi. Brezilyalı yetkililer pazar günü öğleden sonra başlayan ayaklanmanın ancak sabah saatlerinde kontrol altına al..

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda 00:51

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda

Brezilya’da bir hapishanede yaşama koşullarını protesto eden bir grup binayı ateşe verdi. İsyan sırasında 60 mahkum kaçtı. Sao Paulo’ya 350 kilometre mesafedeki Bauru’da bulunan hapishanede çıkan yangın sırasında firar ..

Brezilya'da öldürülen Yunan Büyükelçinin katili eşinin sevgilisi çıktı 00:53

Brezilya'da öldürülen Yunan Büyükelçinin katili eşinin sevgilisi çıktı

Brezilya'da yanmış bir araçta cesedi bulunan Yunanistan'ın Brezilya Büyükelçisi Kiryakos Amiridis'in ölümüne ilişkin sis perdesi aralandı. Büyükelçinin eşi Francoise Amiridis'in sevgilisi olduğu belirtilen Sergio Morei..

Brezilya'dan Türkiye'ye gelin geldi 02:16

Brezilya'dan Türkiye'ye gelin geldi

BİLDİĞİNİZ TÜM SEVDA HİKAYELERİNİ UNUTUN... SAMSUNLU KURTULUŞ'LA, BREZİLYALI TATYANA ÖYLE BİR AŞK YAŞADI Kİ, ÖNLERİNDE HİÇ BİR ŞEY DURAMADI... DİLLERİ FARKLI OLSA DA ARALARINDAKİ SEVGİ ONLARI BİRBİRİNE BAĞLADI.....

Brezilya’da İnsanlıktan Utandıran Görüntüler 00:12

Brezilya’da İnsanlıktan Utandıran Görüntüler

Brezilya'da yaşayan bir grup kimsesiz çocuk, podyumda evlat edinmek isteyen ailelerin önünde yürütüldü. Köle pazarını andıran etkinlik ülkede tepkilere yol açtı...

Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmin geçtiği dönem insanların, orkların, elflerin ve perilerin, yani kısaca bütün fantastik ırkların bir arada yaşadığı bir zaman dilimini anlatıyor. İnsan ırkına mensup Ward ve ork Jakoby gece devriyesinde partner ola..

Bright Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:57:46

Bright Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Bris Yelken Eski Bir Kayıkla Yazın Sonu Seyahat 16.09.2016 04:00

Bris Yelken Eski Bir Kayıkla Yazın Sonu Seyahat 16.09.2016

Sert Rüzgarlarla ve Dalgalarla Lutvia takım adalarının arasından kayaları geçerek kıyıya çıkma şansını bulan Jan.Tervakalio'nun eski ve terk edilmiş balık avlanma kulübesinde mola veriyor. Yazın son günü yaşıyordu. Jan ..

  • Cowboy tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brit Müzik Ödülleri'nde Ed Sheeran ve Stormzy'den 'Castle On The Hill' ve 'Shape Of You' Performansı 06:02

Brit Müzik Ödülleri'nde Ed Sheeran ve Stormzy'den 'Castle On The Hill'

İngiltere'de gerçekleşen gecede sahiplerini bulan Brit Müzik Ödülleri'nde sahneye çıkan Ed Sheeran ve Stormzy, Castle On The Hill ve Shape Of You şarkılarını söyledi. Ayrıca ödül töreninde David Bowie ve George Michael a..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.728 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brokoli Mücver Tarifi 02:34

Brokoli Mücver Tarifi

MALZEMELER 500 g kalın sapları ayıklanmış brokoli çiçeği, 1 büyük yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tepeleme yemek kaşığı parmesan veya kaşar rendesi (ince rendelenmiş), Tuz, Karabiber, Kızartmak için 4 yemek kaşığ..

Brokoliyi Ölümüne Yiyen Sevimli Ufaklık 01:00

Brokoliyi Ölümüne Yiyen Sevimli Ufaklık

Sebzeler genellikle çocuklar için hiç de cazip olmayan yiyeceklerdir hele ki brokoli ama sevimli ufaklık yaşıtları ile aynı fikir de değil...

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bronzlaştırıcı Kremlerin Cilde Zararı Var Mı 00:51

Bronzlaştırıcı Kremlerin Cilde Zararı Var Mı

Check-Up'ın sunucusu Leyla Ataman, Doç. Dr. Yasemin Oram'ı programında konuk ederek bronzlaştırıcı kremlerin cilde zararı olup olmadığını sordu...

  • NABIZ tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Browni Tarifi Çikolatalı Kakaolu Islak Brownie Kek Tarifi 03:45

Browni Tarifi Çikolatalı Kakaolu Islak Brownie Kek Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 3 adet yumurta 1 su bardagi tozseker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi ilk süt 1 su bardagindan iki parmak eksin un 1 paket vanilyasekeri 1 paket kabartmatozu 5 Kasik kakao Sosu icin gere..

Bruce Lee'nin Filmleri Dışındaki Kaydedilmiş İlk ve Tek Dövüş Videosu! 01:46

Bruce Lee'nin Filmleri Dışındaki Kaydedilmiş İlk ve Tek Dövüş Videosu!

Bruce Lee'yi bilmeyeniniz yoktur. Kendisi dövüş sanatları ustası ve aynı zamanda çok başarılı bir oyuncu. Kendisini çok genç yaşta kaybettik ancak bizlere bıraktığı filmlerinden hala etkilenmemek elde değil. Ted Wong isi..

  • JET TV tarafından
  • 2.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bruce Willis'li 02:12

Bruce Willis'li "First Kill" Filminden Fragman Geldi!

Bir borsacıymış Oğlunun yaşamı karşılığında çalıntı para kurtarmaya çalışır gibi bir banka soygunu araştıran bir polis şefini kaçınmak zorunda kalır...

Brüksel saldırısının yıldönümünde kurbanlar için anma töreni 00:54

Brüksel saldırısının yıldönümünde kurbanlar için anma töreni

Belçika'da başkent Brüksel'i hedef alan terör saldırlarının birinci yıldönümünde kurbanlar anıldı. Belçika Kralı Philippe, düzenlenen törende bombalı saldırıya hedef olan Zaventem Havaalanı'na çelenk bıraktı. Kraliçe M..

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor 01:36

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor

Brüksel’de Katalonya krizi ile ilgili diplomatik görüşmeler sürüyor. Madrid yönetiminin Katalonya’ya verdiği ültimatom birkaç saat sonra sona erecek. İspanyol hükümeti Katalonya’nın özerklik statüsünü iptal edebileceğini..

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne neden oldu, protesto gösterileri düzenlendi 01:12

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne

Belçika’da kısıtlama sırasında olaylar çıktı.Belçika’nın başkenti Brüksel’in Anderlecht semtinde koronavirüs bağlamında uygulanan kısıtlamaların kontrolü sırasında polisin “Dur” ihtarına uymayan bir genç, yaşanan kovalam..

Brüksel’in Afyonkarahisar’a Dönüştüğü Mahalle Belçika’nın Emirdağ’ında 02:57

Brüksel’in Afyonkarahisar’a Dönüştüğü Mahalle Belçika’nın Emirdağ’ında

Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’deki “Küçük Afyon” ilgi odağı oluyor. Küçük Anadolu olarak adlandırılan ve Belçika’nın Emirdağ’ı olarak bilinen Schaerbeek’te yaşayan Afyonlular durumdan oldukça memnun. Hızlı, doğru, ..

Bu acıya yürek dayanmaz! Ukrayna'da 18 aylık bir bebek hayatını kaybetti! 01:24

Bu acıya yürek dayanmaz! Ukrayna'da 18 aylık bir bebek hayatını kaybet

Ukrayna'nın Mariupol kentinde Rusya’nın topçu saldırılarında 18 aylık bir bebek de ağır yaralandı. Ailesi onu hastaneye yetiştirebilmek için büyük bir mücadele verdi. Ancak doktorların müdahalesine rağmen bebek kurtarıla..

Bu Adamın Boynundan Asıldığını Görmek İstiyorum 02:30

Bu Adamın Boynundan Asıldığını Görmek İstiyorum

Adana'da 5 yaşındaki kıza cinsel istismar iddiası ortalığı karıştırdı... Türkiye'de büyük ses getiren olaya tepki yağarken, idam cezası yine gündeme geldi... Söylemezsem Olmaz yorumcularını da çıldırtan iğrenç olayla il..

  • BETA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Basit İpuçları 5 Kritik Afet Durumunda Hayat Kurtarabilir 09:24

Bu Basit İpuçları 5 Kritik Afet Durumunda Hayat Kurtarabilir

Doğal Afetlerde Nasıl Hayatta Kalınır? Dünyada hiç kimse doğal afetlere karşı % 100 güvende değildir ve kendinizi kritik bir durumda bulmanız durumunda hayatınızı nasıl kurtarmak için tam olarak ne yapacağınızı ve başkal..

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bu Cama Bir Şey Olmaz Dediler - Korkulan Oldu!.. 04:37

Bu Cama Bir Şey Olmaz Dediler - Korkulan Oldu!..

Bu Cama Bir Şey Olmaz Dediler - Korkulan Oldu! Bugün sizlere dünyanın dört bir yanında hayvanat bahçelerinde yaşanmış beklenmedik olaylardan bahsedeceğiz. Eğer hazırsanız hemen videomuza geçelim...

  • JET TV tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bu Çocuğu Mutlaka İzleyin Rehber Dediğin Böyle Olmalı 04:47

Bu Çocuğu Mutlaka İzleyin Rehber Dediğin Böyle Olmalı

Antalya Akseki'de 650 yıllık Sarıhacılar Camisi'ni profosyonel bir rehber gibi tanıtan çocuk gönülleri fethediyor. Caminin tarihini ve iç yapısını bütün detaylarıyla anlatan 12 yaşındaki Hamza Güzel sosyal medyada büyük ..

  • JET TV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Da Salça Hırsızı 00:32

Bu Da Salça Hırsızı

Kilis'te meydana gelen salça hırsızlığı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Abdioymağı Mahallesi Hasanbey Hamamı Sokak'ta yaşayan Muhammed Y. depoya bıraktığı salçanın çalındığı iddiasıyla polise başvurdu.İhbarı üzerine gel..

Bu Evde Eşyalar Kendi Kendine Hareket Ediyor 02:10

Bu Evde Eşyalar Kendi Kendine Hareket Ediyor

Ürpertici görüntülerde küçük bir kız çocuğu oyuncaklarıyla oynarken odanın diğer köşesinde duran oyuncak bebeği kendi kendine hareket ediyor. Sonrasında yaşananlarsa çok daha ürpertici... Odasında bebekleriyle oynayan kü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu eve uçan uçana! 01:58

Bu eve uçan uçana!

FRENİ PATLAYAN, VİRAJI ALAMAYAN, ANKARA MÜHYE'DE YAŞAYAN ATAK AİLESİNİN EVİNE UÇUYOR. YAKLAŞIK 4 AY SONRA AYNI ŞOKU 12. KEZ YİNE YAŞADILAR. ARTIK CAN GÜVENLİKLERİNDEN ENDİŞE EDİYORLAR...