#Yas

Bülent Ersoy'dan Büyüleyen Ses 03:32

Bülent Ersoy'dan Büyüleyen Ses

Ölesiye sevmiştim seni kalbimin kızı Ne çare kopardılar gönül bağlarımızı Maziye gömülsede içimizdeki sızı Bu şarkı yaşatacak ölmeyen aşkımızı Yüzünü göremeden geçsede uzun yıllar Yinede seveceğim seni ölene kadar Maz..

Bülent Ersoy'dan İnanılmaz Hakaretler 01:50

Bülent Ersoy'dan İnanılmaz Hakaretler

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Bülent Ersoy'dan Sporculara Azar 03:01

Bülent Ersoy'dan Sporculara Azar

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Bülent Ersoy'un Günümüze Kadar Yaptığı Bütün Kavgaları! 04:51

Bülent Ersoy'un Günümüze Kadar Yaptığı Bütün Kavgaları!

Bülent Ersoy'un canlı yayın programlarında diğer ünlü isimlerle yaşadığı heyecanlı tartışmaları sizler için derledik.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoydan Banu Alkana Sert Çıkış! 05:08

Bülent Ersoydan Banu Alkana Sert Çıkış!

Dünya Güzellerim programı 1.bölümde Diva Bülent Ersoy ve Afrodit Banu Alkan arasında sert tartışmalar yaşanıyor...

  • ANKA tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoyun Herkesten Sakladığı Babası 01:30

Bülent Ersoyun Herkesten Sakladığı Babası

Magazinciler Bülent Ersoy'un konserinde babasını görüntülüyor. Bülent Ersoy'un babası olduğunuz doğru mu sorusuna evet doğru diye cevap veriyor. Muhabirin Bülent Ersoy'a babanızlamı yaşayacaksınız sorusuna Bülent Ersoy ç..

  • ANKA tarafından
  • 2.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ortaçgil - Adalar 03:25

Bülent Ortaçgil - Adalar

Bülent Ortaçgil - Adalar Dinle Adalar şarkı sözleri ile Gittik gittik, denize açıldık Rüzgârlara bindik taşındık Shaman'la* süzülürüz bilinmeze Kaptanımız yaşlı ve usta Güneş kızgın, tepemizde Yan yatmışız dostumuz..

Bülent Parlak'ın Yeni İmajı Şaşırttı 01:10

Bülent Parlak'ın Yeni İmajı Şaşırttı

Bülent Parlak Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı. Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de...

  • BETA tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bülent Sertta  Benim Kitabımda Yazmaz 04:23

Bülent Sertta Benim Kitabımda Yazmaz

Boyun borcum olsun sana Yemin ettim bitmez bu sevda Bu sevda sensiz yaşanmaz Canımı adadım yoluna Kırsa dizini bükse belimi Allah şahit bırakmam seni Benim kitabımda yazmaz Yazmaz boynunu bükmek Kırsa dizimi bük..

Bülent Serttaş  Mektup Yazarım 05:08

Bülent Serttaş Mektup Yazarım

Ay doğar gecelere, daldım düşüncelere, Eller aldı yârini, ben kaldım köşelere. Mektup yazarım mektup, Üzerini pullama, Ben yazarken ağladım, sen okurken ağlama. Çapulamın uçları, çıkamam yokuşları, Selam söyleyin yâre, ..

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları 04:38

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları

Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim Bodrum bana ben Bodrum'a özelim Senin ile cehenneme giderim Hayat güzel devam ediyor Bodrum'un akşamları bir başkadır Çılgınca geceler bize yaşatır Her gece rotamız yeni aşkadır Hayat güz..

Bülent Serttaş 15 Bin TL Dolandırıldı 01:09

Bülent Serttaş 15 Bin TL Dolandırıldı

Ünlü türkücü Bülent Serttaş, kendisini Erzincan Valisi diye tanıtan dolandırıcılara inanınca 15 bin TL'sini kaptırdı. Türkücü Bülent Serttaş kendisini Erzincan Valisi olarak tanıtıp, yardım kampanyasına katılması için me..

  • ANKA tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bulgur Köftesi 01:37

Bulgur Köftesi

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 5dk Patatesli Bulgur Köftesi (Yapma) Malzemeler 1 su bardağı ince bulgur 2 yemek kaşığı irmik 1 su bardağı sıcak su 1 adet kuru soğan 2 adet haşlanmış patates 1 çay bardağı un ..

Bulunmaz Uşak  Göksel Arsoy 02:11

Bulunmaz Uşak Göksel Arsoy

Bulunmaz Uşak başrollerinde Göksel Arsoy ve Fatma Girik'in yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Göksel (Göksel Arsoy) zengin işadamı Kadri Bey'in (Vahi Öz) köşkünde uşaktır. Her işle o ilgilenir. Kadri Bey ailesi ile ..

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

Bulutsuzluk Özlemi - Hayat Geçerken / Mücella 04:16

Bulutsuzluk Özlemi - Hayat Geçerken / Mücella

Hayat Geçerken / Mücella şarkı sözleri ile Her yer polis kaynıyor Caddelerde sokaklarda Kızıyla evine giderken Mücella’yı almışlar Dışarıya çıktım karanlık Saatleri geriye almışlar Karanlık ışığa dönüşür Gelişir ..

Bumblebee Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:34

Bumblebee Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yönetmenliğini Travis Knight’ın (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ,” “KORALİN VE GİZLİ DÜNYA”) yaptığı filmde oyuncular; Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYO..

Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı 02:34

Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı

Yönetmenliğini Travis Knight’ın (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ,” “KORALİN VE GİZLİ DÜNYA”) yaptığı filmde oyuncular; Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYO..

Bunalımlı Yıllar 10.Bölüm İzle 47:32

Bunalımlı Yıllar 10.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; 12 Eylül 1980 Darbesi sonrasında gelişen siyasi ve ekonomik süreç röportajlar ile anlatılmaktadır...

Bunalımlı Yıllar 11.Bölüm İzle 51:07

Bunalımlı Yıllar 11.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Türkiye'de 1983 yılında yaşanan siyasi olaylar röportajlar ile anlatılmaktadır...

Bunalımlı Yıllar 12.Bölüm İzle 46:47

Bunalımlı Yıllar 12.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; “Özal'lı Yıllar Türkiye'nin gündeminde olan işkence ve kontgerilla kavramları, ANAP döneminde başlayan PKK, enflasyon, hayali ihracat ve rüşvet olayları, Öza..

Bunalımlı Yıllar 2.Bölüm İzle 48:28

Bunalımlı Yıllar 2.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Türkiye’de 1968 yılı sonrasında yaşanan gençlik hareketleri, Adalet Partisi’nde yaşanan iç çatışmalar ve 1970 yılı bütçesinin reddedilmesiyle gelişen olaylar r..

Bunalımlı Yıllar 3.Bölüm İzle 44:40

Bunalımlı Yıllar 3.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; CHP'deki Ortanın Solu hareketi, 1970'li yıllarda Türkiye'de yaşanan siyasi ve ekonomik sorunlar röportajlar ile anlatılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunalımlı Yıllar 4.Bölüm İzle 43:42

Bunalımlı Yıllar 4.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ’un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 12 Mart muhtırası ile Türkiye'de yaşanan siyasi, ekonomik ve sosyal gelişmeler röportajlar ile anlatılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunalımlı Yıllar 5.Bölüm İzle 43:33

Bunalımlı Yıllar 5.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Nihat Erim döneminde gerçekleştirilen Balyoz Harekatı, Erim Hükümeti'nde yaşanan istifalar, haşhaş ekiminin yasaklanması ve Kızıldere Olayı röportajlar ile anl..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunalımlı Yıllar 6.Bölüm İzle 48:52

Bunalımlı Yıllar 6.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; 70'li yıllarda Türkiye'de yaşanan siyasi olaylar röportajlar ile anlatılmaktadır...

Bunalımlı Yıllar 7.Bölüm İzle 52:58

Bunalımlı Yıllar 7.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Naim Talu Hükümeti'nin istifası, CHP ve MSP koalisyonu ile Ecevit’in başbakan olması, Kıbrıs Sorunu, Kıbrıs çıkartmasının yarattığı uluslararası tepki, ABD amb..

Bundan Sonra Da Ayrılmayacağız 00:54

Bundan Sonra Da Ayrılmayacağız

'Arkadaşımın Aşkısın' Abdurrahman Palay'dan dinlediğimiz sözlerle başlıyor Bu, çocuklukları beraber geçmiş üç candan arkadaşın hikâyesidir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Orhan, bir dediği iki edilmeden büyüyordu. Babas..

Bungee Jumping Yapan Kız 50 Metreden Nehre Düştü 01:06

Bungee Jumping Yapan Kız 50 Metreden Nehre Düştü

Adrenalin tutkusu yüzünden ölümden döndü Bungee jumping yapan kız 50 metreden nehre düştü Çin'de 50 metre yükseklikten atlayarak bungee jumping yapan 17 yaşındaki genç kız nehre düştü...

  • JET TV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce