#Yas tutmak

Sokakta Sigara İçmek Yasaklandı 00:50

Sokakta Sigara İçmek Yasaklandı

İçişleri Bakanlığı, valiliklere yeni korona genelgesi gönderdi. 81 ilde 65 yaş üstü vatandaşlara sokak kısıtlaması getirildi. Türkiye genelinde sokakta sigara içmek de yasaklandı...

Koronavirüs Aşısında Kraliyet Ailesine Öncelik Verilmedi 01:35

Koronavirüs Aşısında Kraliyet Ailesine Öncelik Verilmedi

İngiltere'de kimlerin koronavirüs aşısı olacağını belirleyen bir öncelik sıralaması yapıldı. Düzenlemeye göre kraliyet ailesine herhangi bir öncelik verilmedi. Kraliçe 2. Elizabeth yaş grubu nedeniyle ikinci sırada yer a..

Pasta Şakasını Beklemeyen Ufaklık 00:07

Pasta Şakasını Beklemeyen Ufaklık

Doğum günlerinde yeni yaşına giren kişinin suratını yaş pastaya vurmasıyla biten pasta şakasının yapılmasını beklemeyen ufaklık kendi işini kendi görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çörek Tarifi 11:42

Çörek Tarifi

Malzemeler 2 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 paket yas maya(istiyenler 2 yk kuru mayada kullanabilir) 1 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 1 kilo un Hamuru acarken aralarina sürmek 125 gr tereyagini tavad..

Poğaça Tarifi 10:16

Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi maden suyu(mineralwasser) Yarim paket eritilmis tereyagi 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 3 tane yumurta(1 tanesini hamura tüm kirin diger ikisin..

Pırasalı Gözleme Tarifi 10:02

Pırasalı Gözleme Tarifi

Hamuru icin gerekenler 1 kilo un 3 su bardagi ilik su 1 yemek kasigi tuz(silme) 1 yemek kasigi seker(silme) Yarim paket yas maya 750 gr pirasa(tam 4 tane pirasayi kullandim) 250 gr beyaz peynir 1 cay bardagi zeytinyagi ..

Huzurevlerinde Aşı Uygulaması Başladı 02:13

Huzurevlerinde Aşı Uygulaması Başladı

Türkiye’nin aşılama programı hız kesmeden sürüyor. Bu kapsamda sağlık çalışanlarının ardından huzurevleri ve bakımevlerinde kalanların aşılanmasına da başlandı. Ayrıca 90 yaş ve üzeri vatandaşlar da aşı programına dahil ..

Hatice ve Güllü teyze de aşılandı 01:57

Hatice ve Güllü teyze de aşılandı

VİRÜSLE MÜCADELE TABLOSU HER GEÇEN GÜN UMUTLARI ARTIRIRKEN, 85 YAŞ VE ÜZERİNİN AŞILANMASINA DEVAM EDİLİYOR. AŞILANANLARIN SAYISI 1 MİLYON 200 BİN'E YAKLAŞTI. BAŞKENTİN 100 VE 110 YAŞINDAKİ EN YAŞLI TEYZERİ DE AŞI OLDU...

Son 15 Günde Çoğu İlde Vaka Artışı Görüldü 02:04

Son 15 Günde Çoğu İlde Vaka Artışı Görüldü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tedbirlere ve kurallara uyulması çağrısını bir kez daha yineledi. Koca, son 15 günde çoğu ilde vaka artışı görüldüğüne de değindi. Bakan Koca, BioNTech aşısının ilk 5 bin 800 dozunun Türkiye..

Süleyman Çakır unutulmadı 02:43

Süleyman Çakır unutulmadı

17 YIL ÖNCE DİZİDE ÖLDÜ, GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI, MEVLİT OKUTULDU, YAS TUTULDU. KURTLAR VADİSİ'NİN EFSANE KARAKTERİ SÜLEYMAN ÇAKIR'IN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ SOSYAL MEDYADA YİNE GÜNDEM OLDU. ÇAKIR'A HAYAT VEREN ÜNLÜ OYUNCU O..

Herkes kuaför oldu! 01:56

Herkes kuaför oldu!

SON DÖNEMDE ARAMA MOTORLARI ÜZERİNDEN EN ÇOK NELER ARANDI? SORUNUN YANITI OLDUKÇA İLGİNÇ. İNTERNETTE “50 YAŞ VE ÜZERİ SAÇ STİLİ GÖRSELLERİNE BAKANLARIN ORANI BİR ÖNCEKİ YILA GÖRE @0 ARTTI. ÜSTELİK ERKEKLER KADINLARA GÖR..

Kıymalı Börek Tarifi 11:33

Kıymalı Börek Tarifi

hamurun malzemeleri icin gerekenler 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi yogurt 2 cay bardagi su Yarim cay bardagi zeytinyagi yarim paket yas maya 2 tane kesme seker 1 tatli kasigi tuz 4 su bardagi un Kiymali harci icin ger..

Cepli  Poğaça Tarifi 10:14

Cepli Poğaça Tarifi

malzemeler Bardagimin ölcüsü 250 ml 1 su bardağı ılık süt(kesinlikle ilik kullanin) 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ 1 su bardağı maden suyu(yoksa süt yada su kullanabilirsiniz) 2 tane yumurta(beyazı hamura sar..

Yağlı Çörek Tarifi 10:05

Yağlı Çörek Tarifi

Yağlı çörek tarifi malzemeler 1 kilo un 3 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz üzerine sürmek için 2 tane yumurta Actigimiz hamurun içerisine koymak için ..

New York'ta korona virüs kısıtlamalarının kaldırılışını coşkuyla kutladı 04:22

New York'ta korona virüs kısıtlamalarının kaldırılışını coşkuyla kutla

New York’ta, 18 yaş ve üzeri korona virüs aşılama oranının yüzde 70 eşiğine ulaşmasıyla beraber, şehirdeki kısıtlamaların gevşetilmesi büyük bir coşkuyla kutlandı...

Hastanelerde aşı kuyruğu 02:25

Hastanelerde aşı kuyruğu

AŞI SIRASI HEM SGK'LI ÇALIŞANLARA HEM DE 40 YAŞ ÜSTÜNE GELDİ. BU DA AŞI YOĞUNLUĞUNU ARTTIRDI. ÖZELLİKLE SON 2 GÜNDE HASTANE ÖNLERİNDE VE KORİDORLARINDA UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU. DÜN İSE 24 SAATTE REKOR SAYIDA KİŞİ AŞILANDI...

YAZ KUR’AN KURSLARI DÖNEMİ BAŞLADI 02:37

YAZ KUR’AN KURSLARI DÖNEMİ BAŞLADI

SON BAŞVURU TARİHİ 11 TEMMUZ, BAZI YAŞ GRUPLARINA EĞİTİMLER ÇEVRİMİÇİ OLACAK..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Yeni nesil oy kullanmayarak politik bir tepki gösteriyor 04:28

Yeni nesil oy kullanmayarak politik bir tepki gösteriyor

18-30 yaş arası gençlerin sosyal, ekonomik ve politik tercihlerini ortaya koymak amacıyla yapılan araştırma sonucu açıklandı. Anket sonucunda gençlerin aslında apolitik değil toplum bilincine sahip oldukları, oy kullanma..

Bir garip kaybolma hikayesi! 02:56

Bir garip kaybolma hikayesi!

İSTANBUL HALKALI'DA 1'İ KIZ, 2'Sİ ERKEK 3 ARKADAŞ, ESRARENGİZ BİR ŞEKİLDE ORTADAN KAYBOLDU. EN SON BİR EVE GİRİP ÇIKARKEN GÖRÜLEN GENÇLER NEREDE, BAŞLARINA NE GELDİ KİMSE BİLMİYOR. AİLELERİYSE GÖZLERİNDE YAŞ ONLARDAN GE..

Ayrılık acısına deva şarkılar! 02:45

Ayrılık acısına deva şarkılar!

POPÜLER BİLİM KİTAPLARIYLA TANINAN TARİHÇİ YAZAR HARARİ, SEVGİLİSİNDEN AYRILIP YAS TUTANLAR İÇİN İLAÇ GİBİ 5 TÜRKÇE ŞARKI ÖNERDİ... BAKIN O ŞARKILAR NELER.....

32 yıldır her yerde abisini arıyor 01:46

32 yıldır her yerde abisini arıyor

ELİNDE ABİSİNİN ASKERLİK FOTOĞRAFLARI, GÖZÜNDE YAŞ.. TAM 32 YIL ÖNCE KAYIPLARA KARIŞAN ABİSİNİ, HER YERDE ARIYOR... HASRETİ GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR......

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi 07:08

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi

malzemeler pandispanyası için gerekenler 5 tane odasında yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un Yarım çay bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması için gerekenler 1 paket toz krem şanti 2 paket 400 g..

Tereyağlı Poğaça Tarifi 05:57

Tereyağlı Poğaça Tarifi

Bol susamli pogaca tarifi bu ölcüden tam 23 tane pogaca cikiyor. malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 150 gram eritilmiş tereyağı(Tereyağını eritelim bir su bardağına koyalim.Geriye kalan kisminid..

Türkiye'de Otizmin Mevcut Durumu Nedir 01:43

Türkiye'de Otizmin Mevcut Durumu Nedir

1985 yılında otizmin görülme sıklığı 2500 çocukta bir olarak kabul ediliyordu. 2014 yılında bu oran 88'de bi kabul ediliyor. Giderek de otizmli çocukların görülme sıklığı artıyor. Ülkemizde bu oran baz alındığında 0-18 y..

  • NABIZ tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mayalı Katmer Tarifi 10:17

Mayalı Katmer Tarifi

Malzemeler 1 kilo un Yarım paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt Yarım bardak ılık su Yarım bardaktan biraz daha az sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı seker Hamuru açarken yaklaşık 1 çay bardağı sıvıyağ ve 100 gr ..

Pizza Tarifi 06:16

Pizza Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su Yarım cay bardağı sıvı yağ Yarım paket yaş maya (istiyenler bir yemek kasigi kuru maya katabilir) bir tatli kaşığı tuz 2 tatli kaşığı şeker Yaklaşık 5 su bardağ..

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi 06:22

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı 1 tane yaş maya( ya da isterseniz 2 yemek kaşığı kuru maya da kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı ılık su yarım çay bardağı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 2 tatlı..

Patatesli Börek Tarifi 08:44

Patatesli Börek Tarifi

Kolay el açması patatesli börek tarifi Malzemeler 1 kilo un 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık süt 1 buçuk su bardağı ılık su yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya (isteyenler yarım ..

Poğaça Tarifi 11:59

Poğaça Tarifi

Yumuşacık poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 paket krema(schlagsahne) Eğer krema kullanmayacaksanız Bunun yerine bir su bardağı su ya da bir su bardağı Yine süt ekleyin toplamda 3 su bardağı süt eklemiş ..