#Yas tutmak

Gönül Akkor  Bir Sokak Çeşmesi 03:37

Gönül Akkor Bir Sokak Çeşmesi

Bir sokak çeşmesi oldu gençliğim Uzanan her tasa doldu gençliğim Çerçevesiz kalmış bir resim gibi x2 Eğrildi kırıldı soldu gençliğim On sekiz yaş ile otuz arası Dile destan oldu her macerası Aynaya bakınca yıllar ..

Evli̇li̇k Tekli̇fi̇ Var Mi Sorusu Keremcem’i̇ Terletti̇ 02:13

Evli̇li̇k Tekli̇fi̇ Var Mi Sorusu Keremcem’i̇ Terletti̇

Keremcem ve sevgilisi İlay Erkök dün akşam Cihangir’de görüntülendi. Her fırsatta kameralara el ele görüntü veren çift yaş farkı eleştirilerine sitem etti Keremcem kendisinden 15 yaş küçük olan sevgilisi için “Biz bunu s..

  • BETA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parkinson Kimlerde Daha Sık Görülür 00:50

Parkinson Kimlerde Daha Sık Görülür

Parkinson hastalığı 60-65 yaş üzeri erkeklerde daha sık görülür. 65 yaş üzeri 100 hastadan birine Parkinson tanısı konulur, kırsal kesimlerde tanı konulmadan sadece hareketleri yavaşlayarak hayatını sürdüren birçok hafif..

  • NABIZ tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarda İdeal Konuşma Yaşı Kaçtır 01:16

Çocuklarda İdeal Konuşma Yaşı Kaçtır

Konuşma gelişimsel bir süreç olduğu için çocuklarda ideal konuşma yaşı olarak tek bir yaş periyodundan bahsetmek doğru olmaz. Her çocuğun konuşma gelişimi birbirinden farklıdır. Önemli olan belirli yaş dönemlerinde belli..

  • NABIZ tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hpv Aşısını Kimler Hangi Sıklıkta Yaptırmalı 01:09

Hpv Aşısını Kimler Hangi Sıklıkta Yaptırmalı

HPV aşısı 9-26 yaş arasındaki kişilere uygulanan bir aşıdır. Gerek görüldüğünde 26 yaş üstüne de uygulanabilir..

  • NABIZ tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bademciklerin Hangi Yaşlarda Alınması Daha Sağlıklı Olur 00:35

Bademciklerin Hangi Yaşlarda Alınması Daha Sağlıklı Olur

Bademcik ameliyatı, zorunluluk durumu yoksa üç yaşın altındaki bireylere uygulanmaz. Sıklıkla 3-10 yaş arası çocukların bademcikleri alınır. 30 yaş üstü bireylerde bademcik ameliyatına nadiren ihtiyaç duyulur...

  • NABIZ tarafından
  • 536 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Skolyoz Kimlerde Daha Sık Görülür 01:21

Skolyoz Kimlerde Daha Sık Görülür

Skolyoz en sık 10-14 yaş arası çocuklarda görülür. 10-14 yaş arasında yaklaşık beş çocuktan birinde skolyoz görülür. Bu skolyoz vakalarının bazısı çok ilerleyici, bazısı ise hafif seyirlidir. Skolyoz kız çocuklarda daha ..

  • NABIZ tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kimlere Kalça Protezi Takılabilir 00:41

Kimlere Kalça Protezi Takılabilir

Kalça protezi her yaştaki ve bu ameliyatı kaldırabilecek düzeyde sağlığa sahip olan herkese uygulanabilir. Özellikle 65-70 yaş üzerindeki hastalara yoğun olarak uygulanır. Bir üst yaş sınırı yoktur. Doğuştan kalça proble..

  • NABIZ tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağız Kanseri Nedir 01:40

Ağız Kanseri Nedir

Ağız kanseri genellikle dil, dudak, ağız içi mukozası ve boğazla sınırlı olan bir kanser türü. Ağız kanseri genellikle 40 yaş civarında oluşur. Ancak 60 yaş civarında teşhis edilir. Ağız içinde uzun süre geçmeyen çatlak,..

  • NABIZ tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli 04:08

Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli

Unut Beni Şarkı Sözleri İle Bırak,tuz bastım hatırana Bitmeyen rüyalara Senden kalanlara Yok olan günahlara Ansız gelişlerin bir vedası olmaz Gitme kal,bu yol hicran Boyun eğmez gönül artık Unut beni Yükü ağır günahla..

Burak Özçivit İle Neslihan Atagül’ün Kara Sevda'sı ABD’de Rekoru Kırdı 01:40

Burak Özçivit İle Neslihan Atagül’ün Kara Sevda'sı ABD’de Rekoru Kırdı

ABD’nin İspanyolca yayın yapan en önemli televizyon kanalı Univision’da ‘Amor Eterno’ ismiyle yayınlanan dizi ilk gününde 18-49 yaş grubunda rakibinden , 18-34 yaş grubunda ise p daha yüksek reyting aldı...

  • BETA tarafından
  • 226 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı 04:13

İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı

Kabine toplantısı uzun bir aranın ardından yüz yüze gerçekleşti. Koronavirüs önlemlerinin ele alındığı toplantının kararlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Buna göre; 65 yaş üzeri her gün sokağa çıkabilec..

Fidel Castro son yolculuğuna uğurlandı 01:44

Fidel Castro son yolculuğuna uğurlandı

Küba Devrimi’nin lideri, eski Cumhurbaşkanı Fidel Castro, sade bir törenle Santiago de Cuba kentindeki Santa Ifigenia mezarlığına defnedildi. Castro’nun külleri, Cumhurbaşkanı Raul Castro tarafından mozoleye yerleştiril..

Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

Kısıtlamalar yine geldi! 03:15

Kısıtlamalar yine geldi!

KORONAVİRÜS ALARMININ RENGİ KIRMIZIYA DÖNDÜ, KISITLAMALAR YENİDEN GELDİ. AVM', KUAFÖR VE MARKETLERE SAAT AYARI YAPILDI, 65 YAŞ ÜSTÜ İLE 20 YAŞ ALTINA BELLİ SAAT SINIRLAMALARI GETİRİLDİ. OKULLAR YÜZ YÜZE EĞİTİME KAPANIRK..

20 yaş altı ve 65 yaş üstüne müjde! 00:33

20 yaş altı ve 65 yaş üstüne müjde!

İSTANBULLULAR DİKKAT! VALİLİKTEN HEM GENÇLERİMİZİ HEM YAŞLILARIMIZI SEVİNDİRECEK BİR AÇIKLAMA GELDİ... 15 OCAK'TAN BERİ SÜREN TOPLU ULAŞIM YASAĞI KALDIRILDI... ARTIK 20 YAŞ ALTI GENÇLERİMİZ VE 65 YAŞ ÜSTÜ BÜYÜKLERİMİZ TO..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Aşı 15'e indi! 01:50

Aşı 15'e indi!

AŞILAMADA YENİ SAFHAYA GEÇİLDİ. ARTIK 15 YAŞ ÜZERİ İLE KRONİK HASTALIĞI BULUNAN 12 YAŞ VE ÜSTÜ AŞI OLABİLECEK. AŞI PROGRAMI GÜNCELLENİRKEN 4. DOZ TARTIŞMASI DA YAŞANDI; KAFA KARIŞIKLIĞINI SAĞLIK BAKANI KOCA'NIN AÇIKLAMA..

Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Zeynep Baskan -  Cerrahpasa 05:54

Zeynep Baskan - Cerrahpasa

ah gurbet zalim gurbet aglatirsin adami gozumde yas kalmadi birak sana yakami birak sana yakami [Nakarat] vay seni cerrahpasa icmem suyundan icmem icmem suyundan icmem oyyy birdahaki seneye yolcuda gelur gec..

İlhan Talu  Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum 02:14

İlhan Talu Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen Genelkurmay çatı davasının 5. Celsesinesi başladı. Günler ilerledikçe duruşmada ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Dün bir ask..

 Dilim Poğaça Tarifi 01:43

Dilim Poğaça Tarifi

Malzemeler 4 su bardağı un yarım su bardağından biraz fazla sıvı yağ 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt (suluysa 3 yemek kaşığı) 2 yumurta (1 inin sarısı ayrılacak ) Ilık su 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşı..

Kolay Sucuklu Poğaça Tarifi 01:40

Kolay Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 paket yaş maya 1 su bardağı eritilmiş tereyağ 4 yemek kaşığı toz şeker 2 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar un Hazırlanışı 1. Yoğurma kabına yaş mayayı, ılık süt içerisinde eritelim. 2. Erit..

 Açma Tarifi 02:04

Açma Tarifi

Kolay Açma Poğaça (Yumuşacık, Mayalı) Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2,5 yemek kaşığı şeker 3 su bardağı ılık süt 2 adet yumurta (birinin sarısını ayırt edelim) 1 su bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 10 su bard..

 Etli Ekmek Tarifi 01:32

Etli Ekmek Tarifi

Malzemeler Hamuru için; 500 gr un Ilık su Tuz 1 paket yaş maya İç harcı: 250 gr kıyma 3 domates 3 soğan 3-4 sivri biber Sıvı yağ Tuz, karabiber, kırmızı biber Hazırlanışı; 1. Yoğurma kabına yaş maya ve ılık suyu alarak..

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler İçin Damar 05:34

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler İçin Damar

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler Albüm Adı : Karar Sende Düzelten : ghost52 Öyle garip garip bakmayın bana Ne olur sormayın bu yas kim için Yalnız ölenlere yas tutulmaz ki Feryadım yaşarken ölenler için Ölmeden..

  • PengoTV tarafından
  • 3.408 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peynirli Pide Nasıl Yapılır 02:15

Peynirli Pide Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 çay bardağı süt ( ılık ) 3 çay bardağı su ( ılık ) 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 5,5 su bardağı un ( bardak ölçüsü 200 ml ) İç harç için : Beyaz peynir Kaşa..

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı 02:57

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı

Bugün sizlere çay saatlerinizin o muhteşem sofralarına lezzetli haşhaşlı çörek tarifi paylaşıyoruz. Şık sunumu ve tatlı tadıyla damak tadınızı şenlendirecek çörek tarifini denemenizi öneririz. Misafirlerinize ve ailenize..

Yumuşacık Sodalı Açma 02:20

Yumuşacık Sodalı Açma

Yumuşacık Sodalı Açma Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 3 çorba kaşığı toz şeker 1 şişe soda (200 ml) 1 su bardağı sıvı yağ 2 adet yumurta (akı içine sarıları dışına sürülecek ) 2 tatlı kaşığı..

Erzurum Ketesi 02:30

Erzurum Ketesi

Erzurum Ketesi (Çöreği) Tarifi İçin Malzemeler 2 bardak sıcak süt (kaynar olmayacak) 1 bardak ılık su 1 bardak mısır özü yağı 1 paket yaş maya (kare olandan) 1 çorba kaşığından daha az tuz ( tuzuna bakın, eklenmesi gerek..