#Yasa tasarısını oylayacak

İstanbul’da ejder ve piton yılanlarının da aralarında olduğu 12 sürüngen hayvan ele geçirildi 00:51

İstanbul’da ejder ve piton yılanlarının da aralarında olduğu 12 sürüng

İstanbul’da, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, yurda yasa dışı yollarla getirildiği belirlenen sakallı ejder, albino beyaz boğa yılanı metrelerce uzunluğunda piton yılanının da aralarında olduğu toplam 12 sürünge..

Putin'e Ömür Boyu Dokunulmazlık 01:34

Putin'e Ömür Boyu Dokunulmazlık

Rusya Devlet Başkanı Putin, koronavirüs açıklamaları yaptı. Rakamların arttığına vurgu yaptı. Öte yandan Rus lidere ömür boyu dokunulmazlık yasa tasarısı ilk oylamayı geçti...

Fransa karıştı 01:16

Fransa karıştı

GÜVENLİK YASA TASARISI FRANSA'YI KARIŞTIRDI... POLİS ŞİDDETİNE ÖFKELENEN ON BİNLER SOKAĞA İNDİ... MERKEZ BANKASININ BİLE ATEŞE VERİLDİĞİ EYLEMLERDE, ÜLKE SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ.....

Bütçede -Türkiye'ye Yaptırım- Detayı 01:23

Bütçede -Türkiye'ye Yaptırım- Detayı

ABD Kongresi, Türkiye'ye yaptırım da öngören bütçe yasa tasarısı üzerinde anlaşmaya vardı. Tasarıda Türkiye'ye uygulanması planlanan yaptırımlar için ayrı bir bölüm ayrıldı...

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi 02:42

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 s..

Harbiye Marşı - TSK Armoni Mızıkası 04:23

Harbiye Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız. Tufanları gösteren tarihlerin yâdıyız. Kanla irfanla kurduk biz bu cumhuriyeti... Cehennemler kudursa, ölmez* nigehbanıyız. Yaşa var ol Harbiye, yıkılmaz satvetinle. Göklerden ge..

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı 03:08

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Plevne Marşı veya Osman Paşa Marşı, Plevne Savunması'nda Osmanlı birliklerinin komutanlığını yapan Osman Paşa'yı konu alan marş. Makamı Kürdî, tonu Con tristezza'dır. Bu tonun adı İtalyanca..

Türkiye, Ağrı-İran sınırını 81 kilometrelik duvarla güçlendirdi 02:14

Türkiye, Ağrı-İran sınırını 81 kilometrelik duvarla güçlendirdi

Ağrı-İran sınırında örülen 81 kilometrelik güvenlik duvarı tamamlandı. Gözetleme kuleleri, aydınlatma ve kameralarla donatılan duvar sayesinde, terör, kaçakçılık ve yasa dışı geçişlerde ciddi oranda düşüş yaşandı...

Tatile gittiği evden cenazesi çıktı! 01:23

Tatile gittiği evden cenazesi çıktı!

MUĞLA'YA TATİLE GİDEN GENÇ TASARIMCI ASLI YILMAZTÜRK HAYATINI KAYBETTİ... İDDİAYA GÖRE OCAKTA UNUTULAN ÇAYDANLIKTAKİ SU TAŞTI... OCAK SÖNÜNCE DE ZEHİRLİ GAZ SIZDI... GENÇ KADININ AKILALMAZ ÖLÜMÜ YAKINLARINI YASA BOĞDU.....

Kırmızı listeye bir çizik daha! 01:27

Kırmızı listeye bir çizik daha!

KIRMIZI KATEGORİDE ARANAN DEAŞ’IN SÖZDE TÜRKİYE SORUMLUSU KASIM GÜLER, MİT’İN SURİYE’DEKİ OPERASYONUYLA YAKALANDI. DEAŞLI HAİN, EĞER YAKALANMASAYDI, SURİYE'DEN TÜRKİYE'YE YASA DIŞI YOLLARLA GEÇEREK SANSASYONEL EYLEM Y..

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa 02:12

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman En

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe ☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Enver Paşa (Osmanlı Türkçesi: انور پاشا, doğum adı: İsmail Enver, اسماعيل انور‎; 22 Kasım 1881 – 4 Ağustos 1922), Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında etkin olan Osmanlı askeri ve siya..

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video ) 02:54

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video )

Şimdi sen de öyle bakarsan bana Ne anlarım ben söylediğim şarkılardan Her defasında başa dön derim Ama kalırım sen anlamazsan Kirli camlardan bakarım Güneşin aydınlığına ve kirine değil de her defasında Temizlemedi..

Buket Güler Şahin Akdemir'i Anlatırken Gözyaşlarını Tutamadı! Marmaris'te Kahreden Ölüm! 02:20

Buket Güler Şahin Akdemir'i Anlatırken Gözyaşlarını Tutamadı! Marmaris

Marmaris'te itfaiyecilere su taşırken hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Haber Global spikeri Buket Güler, haberi anlatırken gözyaşlarını tutamadı...

Sıcağı sıcağına operasyon anı! 01:47

Sıcağı sıcağına operasyon anı!

ESKİŞEHİR’DE POLİS, YASA DIŞI SİLAH TİCARETİ YAPAN ŞÜPHELİLERE GÖZ AÇTIRMADI… İSTANBUL’DAYSA NARKOTİK TİMLERİNİN HEDEFİNDE DOKTOR LAKAPLI İRANLI BİR UYUŞTURUCU TACİRİ VARDI...

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Ve Putin İmzaladı! Rusya'dan Yaptırımlara Karşılık Geldi! El Koyabilecek 01:36

Ve Putin İmzaladı! Rusya'dan Yaptırımlara Karşılık Geldi! El Koyabilec

Rusya, Batıdan gelen yaptırımlara karşı adım attı. Putin yeni bir yasa imzaladı. Buna göre Rusya, yabancı uçaklara el koyabilecek...

Ankara’da 15 yabancı uyruklu düzensiz göçmen yakalandı 00:28

Ankara’da 15 yabancı uyruklu düzensiz göçmen yakalandı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde Türkiye'ye yasa dışı yollarla giren 15 yabancı uyruklu düzensiz göçmen İlçe Jandarma ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı...

Küresel para sistemi çöküyor mu? 2:04:13

Küresel para sistemi çöküyor mu?

-Dünyada dijital para çalışmaları ne durumda? -Çin, sınırları dışında gizli karakollar mı kuruyor? -Yapay zeka yalan söylemeyi mi öğrendi? -Dünya Sağlık Örgütü’nün küresel pandemi yasa tasarısı ne getiriyor ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

TAPULARINIZ TEHLİKEDE! 1:00:22

TAPULARINIZ TEHLİKEDE!

O YASA ÇIKTI_..

  • STUDIO AS tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 10 ay önce
Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var 01:10

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var

Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Noel kutlamaları öncesi yasa boğuldu. Başkent Mexico City’ye 30 kilometre mesafede bulunan bir havai fişek mağazasında bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olayda en az 29 kişi ha..

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

George Michael 53 Yaşında Öldü 00:30

George Michael 53 Yaşında Öldü

Ünlü İngiliz müzisyen George Michael 53 yaşında hayata veda etti. Menajeri, sanatçının İngiltere’nin Oxford kentindeki evinde dün gece öldüğünü duyurdu. Polis, pop yıldızının ölümünde ‘şüpheli bir durum bulunmadığını’ b..

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ FİLMİNİ İZLE ( Jim Carrey ) 1:47:58

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ FİLMİNİ İZLE ( Jim Carrey )

Son derece zengin bir ailenin Violet, Klaus ve Sunny Baudelaire adlarındaki 3 çocukları, muazzam bir gelecek ile yetim kalmışlardır. Kendilerine kalan bu büyük mirası, anne ve babalarının bir yangında can vermelerinin ar..

  • PengoTV tarafından
  • 12.521 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

Gizem Berk - Dönemem 04:26

Gizem Berk - Dönemem

Çok Zaman Oldu, Yalnızlığı Özledim Yanındayken Sen Hiç Anlamadın Nasıl Mutsuz Oldum Ben Geç De Olsa Anladım Hatalarını Cevap Verme Sorulara; Yanıtsız Kalsın, Bırak Durup Baktığımız, Bazen Şaştığımız Tüm Arzularla Sen Ne ..

Sezen Aksu - Canımsın Sen 04:18

Sezen Aksu - Canımsın Sen

Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben Unutup kendimi bir divaneye takıldım ben Ayağı eşikten..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..