#Yasa tasarısını oylayacak

Van’da 571 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 01:08

Van’da 571 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda bir TIR'ın dorsesinde 571 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Van Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, ..

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya 03:51

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya

Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum B..

Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit 04:50

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit

Kahraman ırkıma sızmış ihanet Bütün yüreklerde acı ve nefret Düşmanlarım mert değil hepsi de namert Türke Türkden başka yoktur dost nimet Ata`nın verdiği ilkelerle coşalım Onun gösterdiği hedeflere koşalım Türkiyem..

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Plevne Marşı [Gazi Osman Paşa] 03:36

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Plevne Marşı [Gazi Osman Paşa]

???? PLEVNE MARŞI Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor Olur mu böyle olur mu Evlât babayı vurur mu Sizi millet hainleri Bu dünya size kalır mı Düşman Tuna'yı atladı ..

  • ANKA tarafından
  • 3.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Ayı 04:39

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Sia - Ft. Rihanna - Say Yes 04:00

Sia - Ft. Rihanna - Say Yes

Sia - Beautiful People Say - Çeviri Puanlama: (1 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) Hands out stretch, what you got Eller uzansın, neyin var Give me your best and I won't turn you down En iyisini ver v..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gecenin Kanunu Film İzle 2:08:52

Gecenin Kanunu Film İzle

Filmin Konusu 3 Şubat 2017 tarihinde Türkiye sinemalarıyla buluşacak olan Live By Night adlı Suç ve Dram türdeki filmin hem yönetmenliği hem de yazarlığı Ben Affleck tarafından yapılmıştır. Dennis Lehane’in aynı adlı rom..

  • Tv Series tarafından
  • 2.853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
A-WA - Habib Galbi - Official Video 03:23

A-WA - Habib Galbi - Official Video

Habibi baka a’ayni, m’bish mthlh hbib thani Habibi baka a’ayni, wakam rahlah wahalani Habib gabli waya ayni agab min aybak mini Agab min aybak mini, gahil yakul wala yahni Habib galbi waya ayni, agab min aybak mini M..

Kolonya Cumhuriyeti - Arif Susam - Sıktı mı Canını 03:24

Kolonya Cumhuriyeti - Arif Susam - Sıktı mı Canını

Sıktı mı Canını Aşk bir günlük değildir Derlerse de inanma Hangi gönül bir ömür Kulluk eder insana Sıktı mı canını, sıktı mı Kov gitsin, unutursun Aramaya kalktın mı Daha neler bulursun.. Sıkma canını Kov gitsi..

  • ANKA tarafından
  • 3.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü İsimlerin İbrahim Erkal'ın Ölümü İçin Paylaştığı Mesajlar! 10:13

Ünlü İsimlerin İbrahim Erkal'ın Ölümü İçin Paylaştığı Mesajlar!

İbrahim Erkal’ın ölümü ünlüleri yasa boğdu! İbrahim Erkal'ın ailesi sosyal medya hesabından ünlü sanatçının beyin ölümünün gerçekleştiğini açıkladı. Ünlü isimler sosyal medyada taziye mesajları yazdı. Evinin otoparkında..

  • ANKA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pek Yakında Film İzle 2:08:28

Pek Yakında Film İzle

Filmin Konusu Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı Pek Yakında filmi 2 Ekim 2014 tarihinde ülkemizde vizyona girmiş ve yoğun bir ilgi görmüştür. Başrolde yine yönetmenliği ve senaristliği yapan Cem Yılmaz’ı..

  • Tv Series tarafından
  • 17.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia 04:15

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in komşusu, Katil zanlısı Ş.T., olaydan bir gün önce bana 'sizin güvenlik kamerası bizim kapının önünü görüyor mu?' diye sordu dedi. İzmir Ödemiş'te komşusunun e..

Mustafa Ceceli  Maşallah 03:13

Mustafa Ceceli Maşallah

Ne kadar güzelsin doyamam bakmalara Sen benim her şeyimsin sığdıramam sayfalara Yaz yaz kalemim tükenir Ne kadar narinsin kıyamam dokunmaya Ne güzel gözlerin var güneşte çalar elaya Bak bak nefesim tükenir Hayal değil ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Yücel   Sevdiğin Kadar Sevilirsin 03:32

Can Yücel Sevdiğin Kadar Sevilirsin

Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç… Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın ..

  • Candy tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı 05:27

Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı

dünyada biricik sevdiğim sendin, kaderi yenip de evlensek derdin; gelinlik yerine kefeni giydin, kucakladı seni musalla taşı… gariban bırakıp beni terk ettin, kucakladı seni musalla taşı… aşkınla kahroldum döndüm deliye,..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

'Göçmen Çocuklarına İtalyan Vatandaşlığı' Planları Protesto Edildi 00:30

'Göçmen Çocuklarına İtalyan Vatandaşlığı' Planları Protesto Edildi

Gösterinin yapıldığı sıralarda yine İtalya açıklarında bir göçmen teknesinin kurtarıldığı haberi geldi İtalya’da göçmen çocuklarının İtalyan vatandaşı olmasını kolaylaştıran yasa tasarısı başkent Roma’da protesto edil..

Mahmut Tanal'ı Boşa Düşüren FETÖ Sorusu 00:34

Mahmut Tanal'ı Boşa Düşüren FETÖ Sorusu

TBMM'de Nüfus Hizmetleri Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Tasarısı'nın görüşülmesi sırasındaMeclis Başkanvekili Ahmet Aydın'ın da dahil olduğu komik anlar yaşandı. AK Parti Grupbaşkanvekili Mehm..

Katalonya Lideri Puigdemont : Barışçıl Mücadeleyi Hedefliyoruz 01:16

Katalonya Lideri Puigdemont : Barışçıl Mücadeleyi Hedefliyoruz

Katalan lider, Madrid’de İspanya Senatosu'nun Katalonya'nın özerkliğini askıya alacak Anayasa'nın 155'inci maddesinin yürürlüğe girmesini onayladığı saatlerde Parlamento binasında konuştu. Katalonya lideri Carles Puigd..

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle 2:08:44

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle

Geleneklerine sıkı sıkıya bağlı yüksek prestijli bir okula yeni gelen aykırı bir öğretmenin bir kaç öğrencinin hayata bakış açısının değiştirmesini konu alır. İzlemeyenler için filmin özetinin bu kadar olması yeterli. G..

  • PengoTV tarafından
  • 12.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şoför Nebahat Artık Ti̇yatro Sahnesi̇nde 04:36

Şoför Nebahat Artık Ti̇yatro Sahnesi̇nde

Çiğdem Tunç Tiyatrosu tarafından tiyatroya uyarlanan Şoför Nebahat adlı oyunun galası, önceki akşam Grand Pera Emek Sahnesi'nde gerçekleşti. Yeşilçam'ın unutulmayan karakterlerinden Şoför Nebahat tiyatroseverlerle b..

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Dalveren Ft. Doğuş - Giden Gider 03:26

Aleyna Dalveren Ft. Doğuş - Giden Gider

Bu zamansız gidişin Umurumda mı sanki Neler neler yaşadım Silemez miyim seni Gerçek aşkı bul ama Hüzünlerinle yaşa Ağlarım mı sanmıştın Ne farkeder ki bana Gidene dur diyemem Giden gider zaten Sevene sevme demem Seven ..

Celebrity Nedir 03:43

Celebrity Nedir

Ünlü, özellikle eğlence sektöründe şöhret sahibi insan. Türkçenin suyu çıktığı için celebrity nedir diyoruz. Bu değil. (Hilal Şefkatli) bu dabbe’tül arz. Rüyama girdi. Tövbe tövbe. Ayrıca youtube celebrity olmak için 1..

Genç Osman Ve Sultan IV. Murat 1962 Türk Filmi İzle 1:12:25

Genç Osman Ve Sultan IV. Murat 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Sultan IV. Murat ve Genç Osman’ın dostluğunu konu alır. IV. Murat çocuk yaşta tahta çıkmış, uzun bir süre annesinin ve kötü niyetli devlet adamlarının boyunduruğunda kalmıştır. Yönetimi tek başına ele alacak y..

Rock Yıldızının Ölüm Nedeni Aşırı Dozda İlaçlar 00:54

Rock Yıldızının Ölüm Nedeni Aşırı Dozda İlaçlar

Amerikalı müzisyen Tom Petty'nin ölüm nedeninin ağrılarını dindirmek için kullandığı afyon içeren ilaçlar olduğu belirlendi. Rock müzik dünyasını yasa boğan Amerikalı şarkıcı Tom Petty'nin ölüm nedeni belli oldu. Geçtiğ..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi 03:32

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi Dinle Şarkı Sözleri : Getme turnam getme Dağlar sağımda dağlar sağımdaa Hakkın selamını hey dost kesme dilinden Hakkın selamını hey dost kesme dilinden Sevdiceğim kalmış Kenan elinde k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeryüzüne Tekfiyrı Tecwiydsiz gur eni hep birlikte yayalım duyuralım yardım edin sahıyfe introsu 00:05

Yeryüzüne Tekfiyrı Tecwiydsiz gur eni hep birlikte yayalım duyuralım y

➡️✍️✅☝YΞR’YÜZÜNDΞ 1333 SΞNΞ İÇİNDΞ YAŞAMIŞ OLAN 99 MİLYAR İNSΞ-ΞN WΞ BU ASIR'DA YAŞAYAN 9 MİLYAR İNSΞ-ΞN MÜSLİM DΞGİL'DİR KΞ-ΞFİR'DİR HΞPSİ ΞBΞDİ CΞHΞNΞM'LİKTİR.⤵️ . ➡️✍️✅☝DİGAT! ÇOK MÜHİM UYARI: DÜNYΞ-Ξ’DAKİ TÜM GUR-ΞNİ..