#Yasemin hadivent yürekleri ağza getiren paylaşım

Evlenemediği İçin İsyan Eden Adam 00:57

Evlenemediği İçin İsyan Eden Adam

Bu video sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor. Evlenmek isteyen bir adam durumuna isyan ederek kendisini evlendirmesini istiyor. 'Ben evleneyim, bıktım bu Van'da! Ya Allah! Ya Resulallah! Herkes evleniyor, beni evlendi..

  • Cowboy tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis karakollarına teslim etmeleri istedi. 02:00

Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis

Sincan sakinlerinin pasaportlarını yıllık inceleme” için polis karakollarına teslim etmeleri gerektiğine işaret edilerek denetimlerin Sincan’daki kamu düzenini sağlamak için sıkılaştırıldığı bildirildi. Çin, Sincan U..

Lastikçiden Nusret Taklidi 01:41

Lastikçiden Nusret Taklidi

Nusret videolarının sonu gelmiyor. Ama bizi en çok eğlendiren kesinlikle bu son sanatsal çalışma oldu.Şu ana kadar yapılmış bütün Nusr'et videolarını geride bırakacak kadar kendinden söz ettiren video sosyal medyada payl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sosyal Medya Bunu Konuşuyor!!Türk Pilot, DAEŞ'e Bomba Atıp Nusret Taklidi Yaptı 06:18

Sosyal Medya Bunu Konuşuyor!!Türk Pilot, DAEŞ'e Bomba Atıp Nusret Takl

Türk pilotu Daeş mevzunu bombaladıktan sonra son günlerde çokca taklit edilen Nusret versiyonuna bir yenisini akledi.Bu paylaşımsa sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Belet'in Erdoğan Şarkısı 04:16

Murat Belet'in Erdoğan Şarkısı

Sözlerini Dursun Ali Erzincanlı'nın yazdığı, beste ve yorumunu Murat Belet'in üstlendiği Erdoğan şarkısı sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor....

Erdoğan Marşı 02:20

Erdoğan Marşı

Erdoğan marşı sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor Sinanoğlu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sinanoğlu'nun yaptığı Erdoğan Marşı sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Kategori Eğlence..

Canlı Yayında Sunucunun Arkasında Beliren Dev Martı Yayın Kestirdi 00:33

Canlı Yayında Sunucunun Arkasında Beliren Dev Martı Yayın Kestirdi

Kanada'da hava durumunu sunmaya hazırlanan sunucunun arkasında beliren dev martı nedeniyle yayına ara verildi. Görüntüler paylaşım rekorları kırıyor. Kanada'daki bir televizyon kanalında, hava durumunun yayınlandığı sıra..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe! 00:48

Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe!

Tek bir hareketle ranza olabilen kanepenin görüntüleri sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta dört günde 7,3 milyon görüntüleme ve 274 bin paylaşım alarak sosyal medyayı adeta salladı...

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe 00:48

Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe

Tek bir hareketle ranza olabilen kanepenin görüntüleri sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta dört günde 7,3 milyon görüntüleme ve 274 bin paylaşım alarak sosyal medyayı adeta salladı...

Hande Yener Serengil'den Özür Dileyeceğine Güzel Oldu Dedi 00:54

Hande Yener Serengil'den Özür Dileyeceğine Güzel Oldu Dedi

Hande Yener, Serengil’in üstü çıplak bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp gündeme bomba gibi düşmüştü. Önceki gün Levent’te görüntülenen Yener, yaptığı bu çirkin saldırıdan ve başlatmış olduğu kavgadan pişman..

  • BETA tarafından
  • 540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü 03:15

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü

Kolombiya’nın Segovia kenti kırsalında bir askeri helikopter düştü. Kazada 8’i asker 10 kişi hayatını kaybetti. Antioquia yönetim bölgesine bağlı Segovia kenti kırsalında meydana gelen kazanın ardından Kolombiya Devlet B..

Hülya Avşar Genç Kızlara Taş Çıkardı 15:57

Hülya Avşar Genç Kızlara Taş Çıkardı

Hülya Avşar yine güzelliği ile büyüledi. Hülya Avşar'ın genç kızlara taş çıkaran bikinili pozu gündeme bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ilerleyen yaşına rağmen fit vücudu ile tüm dikkatleri üzerine çe..

  • BETA tarafından
  • 275 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Özcan Deniz'in Eşinden Şok Açıklama Boşanıyorlar Mı 14:46

Özcan Deniz'in Eşinden Şok Açıklama Boşanıyorlar Mı

Özcan Deniz’le olan evliliğinden bir çocuk dünyaya getiren Feyza Aktan, haberlerin çıktığı akşam sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından haklarında çıkan boşanma haberlerini yalanlayan bir paylaşım yaptı...

  • BETA tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Maceracı _ Bartın 1:14:52

Maceracı _ Bartın

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, Bartın’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor... Murat Yeni, Batı Karadeniz’in doğal güzelliği Bartın’ı ekrana taşıyor. Bartın’a has, taş sacın ilginç hikayes..

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Ağrı 1:11:50

Maceracı _ Ağrı

Maceracı Doğu’nun Efsanelerle Dolu Kenti Ağrı’da Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, kentleşmenin örnek yüzü, doğanın kültürle buluştuğu Ağrı’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Murat Yeni..

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 10:49

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Manchester City önce öldü, sonra dirildi, Monaco'yu fena devirdi!: 5-3 Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Etihad'da nefesler kesildi. Maç boyu gol sağanağının dinmediği karşılaşmanın galibi, 5-3 ile Manchester City..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman 00:41

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman

Yıldız ile Maya’yı aynı yemekte bir araya getiren Faryalı’nın planı işe yaramamıştır. Bunu çok fazla bulan Maya masayı terk eder. Yıldız da eski günlerini aramaktadır. Faryalı, Yıldız’a karşı duygularını dile getirmekten..

Anadolu Kartalları Film İzle 1:59:45

Anadolu Kartalları Film İzle

Özet ve Detaylar Onur, Ayşe, Mustafa, Tunç ve Fatih. Onlar, gökyüzüne hakim birer pilot olma hayaliyle yaşayan genç havacılar. Hayalleri yükseklerde fakat hedefe giderken yaşadıkları bin türlü zorluk, aile, sevgili hasre..

  • Tv Series tarafından
  • 5.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya 03:41

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya

Dunya şarkı sözleri ile... Nakarat: Ender 2x Hayallerimiz sayende simdi paramparca, yarinlarda Göz yaslarim tükendi direndi karanlikta, damla damla Sharief: A..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..