#Yasin aydın yare el değdi müzik dinle

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçindeki Sanatçıyı Dua Okurken Ortaya Çıkaran Teyze 01:41

İçindeki Sanatçıyı Dua Okurken Ortaya Çıkaran Teyze

Cenaze evine giden teyzeden yasin ve dualarını okuması rica edilmiş. Ancak teyze dualarını okurken sergilediği hareketler ile şaşkınlık yaratmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 6 yıl önce
86 Yaşında Jimnastikçi 00:48

86 Yaşında Jimnastikçi

Yaşın önemli olmadığı gösteren jimnastikçi teyze İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Siirt Şehidi Memleketine Uğurlandı 02:28

Siirt Şehidi Memleketine Uğurlandı

Eruh ilçesi Dağdöşü köyü kırsalında, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Onbaşı Bahattin Baştan için uğurlama töreni düzenlendi. Siirt İl Jandarma Komutanlığında dü..

Kafalar - Fıkralarla Türkiye 00:24

Kafalar - Fıkralarla Türkiye

Kafalar kanalından Fatih Yasin ve Atakan Özyurt maymun görmek isterken laf sokma olayını Fıkralarla Karadeniz versiyonuna uyarlamış...

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.419 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Telefon aldı, kremalı bisküvi geldi! 01:25

Telefon aldı, kremalı bisküvi geldi!

DOLANDIRICILAR YİNE TELEFONLA TUZAĞA DÜŞÜRDÜ, AMA BU KEZ ARAYARAK DEĞİL, KARGO GÖNDEREREK... 6 BİN 300 LİRALIK CEP TELEFONU SİPARİŞİ VEREN YASİN AYAR, KUTUDAN ÇIKAN KREMALI BİSKÜVİYLE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI...

Fatma'yı öldürüp çiğ köfte yemiş! 01:37

Fatma'yı öldürüp çiğ köfte yemiş!

Kayseri'de Yasin Tatay adlı şahıs, nafaka nedeniyle tartıştığı eski eşini 30 kez bıçaklayarak öldürdü. Tatay, ağırlaştırılmış ömür boyu müebbet hapis cezası istemiyle yargılanırken, cinayetin kan donduran detayları ortay..

Bir kek kalıbına koymadıkları kaldı! 01:42

Bir kek kalıbına koymadıkları kaldı!

İnci Dağ ile hayatını birleştiren Yasin Kermen, kına gecesinde arkadaşları tarafından yumurtalı ve unlu saldırıya uğradı. Damada yapılan düğün işkencesi, kameraya yansıdı...

 Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013/2017 Slayt Ve Yapılan Çalışmalar 24:11

Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013/2017 Slayt Ve Yapılan Çalışmalar

Geleceğimiz Genç Arkadaşlarımızın Güzel Anılarına Ortak Olduk... Emeklerinin Boşa Gitmeme Dileğiyle-Süslü Mikrofon Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013-2017 4/A Sınıfı Nimet Hoca'nın Öğrencileri Hocamızın Son Yetiştirdiği Öğ..

Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Hazan Gerçekleri Öğrenecek Mi! 02:33

Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Hazan Gerçekleri Öğrenecek Mi!

Fazilet Hanım ve Kızları 13. Bölüm Özet: Sinan gerçeği söylemek için tüm cesaretini toplamışken Nil’in intiharı her şeyi altüst eder. Gerçeği öğrenen ve küplere binen Yağız ve Sinan’ın hesaplaşması sert olur. Yağız, at..

  • ANKA tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Serseri Mayın 05:57

Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Serseri Mayın

Sinan gerçeği söylemek için tüm cesaretini toplamışken Nil’in intiharı her şeyi altüst eder. Gerçeği öğrenen ve küplere binen Yağız ve Sinan’ın hesaplaşması sert olur. Yağız, attığı sürpriz adımla dengeleri değiştirir. ..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray'da Büyük İsyan! Maç Bitti Tansiyon Yükseldi 00:32

Galatasaray'da Büyük İsyan! Maç Bitti Tansiyon Yükseldi

Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç'in Östersunds ekibine elendiği maçın ardından kulüp yönetimini protesto etti. Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve 1-1 berabere biten rövan..

  • OFSAYT tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Kişinin Zehirlendiği Aktaş Köyü Boşaltıldı 02:24

40 Kişinin Zehirlendiği Aktaş Köyü Boşaltıldı

Siirt’te bağlı Aktaş köyü kırsalında çocuklar tarafından bulunarak, getirildiği köyde kapağı açılan varilden yayılan gaz nedeniyle 23’ü çocuk, 40 kişi zehirlendi. Olay, Siirt kent merkezine yaklaşık 15 kilometre mesafede..

Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:42

Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm 2. Fragmanı

Yılın düğünü, Selin ve Yasin’in şok evlilik misillemesiyle skandala dönüşürken, Yağız ve Sinan’la ilgili büyük sırrı öğrenen Güzide’nin başına gelenler, skandal düğünü dehşet gecesine çevirir. Düğün gecesinden sonra ya..

Esmeray   Unutama Beni 04:06

Esmeray Unutama Beni

Boğazında düğümlenen hıçkırık olayım Unutma beni, unutama beni Gözünden damlayamayan göz yaşın olayım Unutma beni, unutama beni Gölgen gibi adım adım Her solukta benim adım Ben nasıl ki unutmadım Sen de unutma be..

The Elder Scrolls V Skyrim VR Tutorial  PS VR 04:51

The Elder Scrolls V Skyrim VR Tutorial PS VR

Rated Mature: Blood and Gore, Intense Violence, Sexual Themes, Use of Alcohol. © 2017 Sony Interactive Entertainment Inc. All rights reserved ©The Elder Scrolls V: Skyrim® VR © 2011-2017 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMa..

  • BETA tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doom VFR  Feel Them All PS VR 00:30

Doom VFR Feel Them All PS VR

100+ Games, Feel Them All Featuring Doom® VFR Rated Mature: Blood and Gore. Intense Violence. Strong Language ©2017 Sony Interactive Entertainment LLC. “PlayStation” and the “PS” Family logo are registered trademarks o..

  • BETA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brokoli Mücver Tarifi 02:34

Brokoli Mücver Tarifi

MALZEMELER 500 g kalın sapları ayıklanmış brokoli çiçeği, 1 büyük yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tepeleme yemek kaşığı parmesan veya kaşar rendesi (ince rendelenmiş), Tuz, Karabiber, Kızartmak için 4 yemek kaşığ..

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Kivili Milföy Pasta Tarifi 04:55

Kivili Milföy Pasta Tarifi

2 adet kare milföy, 4 adet küçük boy kivi, Üzeri için pudra şekeri. Kreması için: 100-150 ml krema (kivilerin boyuna göre değişecektir), 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ***************************** Daha önce çil..

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti 04:45

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 yenerek 6 hafta sonra tekrar liderli koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Atike..

  • OFSAYT tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gül Böreği Tarifi 04:46

Gül Böreği Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka, 300 g beyaz Peynir veya lor peyniri, 1 su bardağı kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 yumurta sarısı, Çörek otu. Börek güzel şey. İster kahvaltıya yap, ister 5 çay..

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi 01:55

3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi

Malzemeler: 3 adet şeftali, 1 tepeleme yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı limon suyu. Bu yaz serinlemek için yaptığım tariflerin başında soğuk içeceklerden sonra sorbeler geldi. Benim için tek başına şahane bir tatlı öğünü..

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ısıtan hareket 00:59

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ıs

Çorum'da bir genç camide namaz kıldığı sırada elektrikli ısıtıcıyı çalıştırdı. Gencin namazın ardından ilan panosuna bıraktığı 10 TL para ise yürekleri ısıttı. Olay, merkeze bağlı Güveçli köyünde meydana geldi. Namaz kıl..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Ebru Gündeş - Hayrandım 04:36

Ebru Gündeş - Hayrandım

Ebru Gündeş - Hayrandım Dinle HAYRANDIM (Şarkı Sözleri) Arada bir hatırımı sormadın İki güzel cümle kurmadın Üzüldüm gönlümü almadın İnsan yerine koymadın Özünde sözünde bir değil Gözümde değerin sersefil Sen be..