#Yasin keleş ft serdar ortaç değmez müzik dinle

036yasin 14:14

036yasin

yasin süresi Ebubekir Satri..

  • PengoTV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi 05:39

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi

15 Temmuz kahramanların anılarını yaşatmaya devam ediyoruz. Ali İhsan Lezgi o gece oğlu ile birlikte gitti külliye önüne. Onun için vatan borcuydu bu. Kendi şehit düştü oğlu gazi oldu. İşte kahramanlarımızın hikâyesi Nel..

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hocanın Getirdiği Sistemi Fazla Beceremedik İzle 01:58

Hocanın Getirdiği Sistemi Fazla Beceremedik İzle

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Yasin Öztekin, hocanın getirdiği sistemi fazla beceremediklerini ifade ederek, “Son 2 haftadır her zaman oynadığımız sistemi oynuyoruz. Takım bence buna daha iyi alıştığı için kendimizi d..

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - İşte Böyle Ağlanır 03:42

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - İşte Böyle Ağlanır

Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm - İşte Böyle Ağlanır Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm Özet: Hazan, Sinan’ın doğup büyüdüğü evi almasıyla neye uğradığını şaşırmıştır. Fazilet, Yasin’le kaçan Ece’yi bulmak için ortalı..

  • ANKA tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum 04:11

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm Özet: Hazan, Sinan’ın doğup büyüdüğü evi almasıyla neye uğradığını şaşırmıştır. Fazilet, Yasin’le kaçan Ece’yi bulmak iç..

  • ANKA tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslan'dan Erken Veda 04:57

Aslan'dan Erken Veda

İsveç'te Östersunds'a 2-0 yenilerek herkesi şaşırtan Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda da istediğini alamadı, Avrupa'ya çok erken havlu attı. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray, Östersunds'la ..

  • OFSAYT tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çilekli Magnolia Puding Tarifi 03:09

Çilekli Magnolia Puding Tarifi

MALZEMELER 5 su bardağı (1 lt) süt, 4 tepeleme yemek kaşığı un, 3/4 su bardağı şeker (çok tatlı seviyorsanız 1 su bardağı kullanabilirsiniz), 1 yumurta, 100 ml krema, 2 paket vanilya, 20-30 adet Çilek, 1 paket yulaflı bi..

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi 02:33

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi

Van'da Yasin Tukuç isimli bir ortaokul öğrencisi atık malzemeler ve motosiklet motoru ile go kart aracı yaptı. 14 yaşında olan Yasin Tukuç go kart aracını üç arkadaşıyla birlikte hazırladı. Fen bilgisi öğretmeni Mehmet M..

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulundu 04:58

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulun

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, Orta Toroslar'da 2 bin metrede bir deniz kestanesi fosili buldu. Jeoloji profesörlerine göre, bölgede çok sık rastlanılan bu fosillerin 'Miyosen' denizinden olduğu v..

Şira - Akılsız Sevda 02:51

Şira - Akılsız Sevda

Söz : Serdar Ortaç , Tarık İster Müzik: Tarık İster Düzenleme : Tarık İster Mix : Tarık İster Mastering : Hakan Nart ( Artline ) Yönetmen: Alişan Günay Yıldırım..

Rafet El Roman - Teşekkürler Türkiyem (Euro 2016 Özel Şarkı) 04:09

Rafet El Roman - Teşekkürler Türkiyem (Euro 2016 Özel Şarkı)

Ayyıldızım kırmızı beyazım Baş tacısın kalbimizde Türkiyem sen tutkusun Sen coşkusun yüreklere Gönüllerin imparatoru Fatih Terim kurar oyunu Kaptan Arda Turan’a emanettir bu sevda Kalede Volkan Babacan şahlanan kartal g..

  • Candy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 3 1:11:02

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 3

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL. 3 (AVRUPA MÜZİK YAPIM) 90'lı yılların en popüler şarkılarının tamamını full dinle! Şarkı Sözleri: Levent Yüksel-Beni Bırakın 00:00 Nilüfer-Dünya Dönüyor 04:13 Zerrin..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 47.Bölüm 25:40

Cumhuriyete Kanat Gerenler 47.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 47. bölümünde; Osman Nuri Koçtürk ve Yusuf Ziya Ortaç konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Osman Nuri Koçtürk ve Yusuf Ziya Ortaç ile ilgili bilgi, röportaj ve görün..

Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:11

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözler Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiyorum itiraf, Etmiyorum bertaraf Ama her..

Bilal SONSES - İnat Keçi 03:28

Bilal SONSES - İnat Keçi

Bilal SONSES - İnat Keçi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitsen de geleceğim hep, ölürüm inan bitti diyeceğime Ben adında ki bir heceyim hep, bir gündüzüm bir geceyim hep Hiç inanmadım biteceğine, beni böylesi uçuruma iteceğ..

Sura İskəndərli - Gelme Artık 03:10

Sura İskəndərli - Gelme Artık

Sura İskəndərli - Gelme Artık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Emr et kendimi yitireğim, Alıp canımı burdan götüreyim. Hadi anlat nasıl ettin? Ben de senin gibi bitireyim. Kaderim kara yazdı yazılarımı, Hayatta sevda gibi ac..

Adana'da Galatasaray İzdihamı 02:40

Adana'da Galatasaray İzdihamı

Adana'da Galatasaray İzdihamı Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maç için Adana'ya gelen Galatasaray'ı karşılayan taraftarlar izdihama neden oldu. Atatürk Havalimanı'ndan ka..

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti 04:45

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 yenerek 6 hafta sonra tekrar liderli koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Atike..

  • OFSAYT tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezo - Saf Kalbim 03:56

Ezo - Saf Kalbim

Gününü görecek mi? Acıdan ölecek mi? Kadere küsecek mi? Küsmez… Sesimi duyacak mı? Yerimi bulacak mı? Yine de susacak mı? Konuşmaz… Canımı yakacak mı? Uzaktan bakacak mı? Sözünü tutacak mı? Tutmaz… Birini bulacak mı? ..

Kalben - Ömür Geçmez 03:16

Kalben - Ömür Geçmez

Düşer yüzün Yüzünde bir hüzün kalır Tebessümün bana küser Hikayenin içinde kırk tilki döner Değmez sana kuyrukları Bana değer Gençlik biter Alışkanlıklar düşmana keser Evler, otobüsler, bankalar ve ofisler En bildiğin y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grup Koridor - Kapatma Gözlerini 04:20

Grup Koridor - Kapatma Gözlerini

Neden ağlıyorsun Söyle be arkadaş Seni de benim gibi sevenler anlar Sil göz yaşlarını Boşver be arkadaş Onu da bir gün elbet terkeden çıkar Onu da bir gün elbet yok sayan çıkar Kapatma gözlerini yaşanacak çok şey var Sen..

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde 03:04

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde

Söz : Yiğit MAHZUNİ Müzik : Yiğit MAHZUNİ Ney : Salih YURTTAŞ Tarcüş : Yiğit MAHZUNİ Düzenleme : Burak VURAL Mix&Mastering : Esad FİDAN Video : VIED MEDIA Sözler: Bu ateşe sen attın, ne olur son kez bir dinle Beni yalnı..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1 1:04:25

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL.1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan - Oyalama Beni 00:00 2- Kerim Tekin - Kar Beyaz 04:40 3- Serdar Ortaç - Karabiberim 09:39 4- Sertab Erener - Aldırma Deli Gönlüm 13:27 ..

Mustafa İpekçioğlu & Hakan Yelbiz - Korkma Kalbim 03:51

Mustafa İpekçioğlu & Hakan Yelbiz - Korkma Kalbim

Söz & Müzik: Serdar Ortaç Yorumcu: Mustafa İpekçioğlu Düzenleme: Hakan Yelbiz Yönetmen: Tuğrul Uğur..

Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:53

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Yayında! Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Yağmur şarkı sözleri ile; Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiy..