#Yavuz bingöl bedir

İçişleri Bakanlığı- 'Eren Abluka-9 operasyonu başladı' 00:59

İçişleri Bakanlığı- 'Eren Abluka-9 operasyonu başladı'

İçişleri Bakanlığınca Bingöl'de 551 personelin katılımıyla Eren Abluka-9 Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Ferdican Altunkaş Operasyonu başlatıldı...

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı 01:31

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafı..

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

03:19

"Doğunun Saklı Denizi" Hazar Gölü Tatilcilerle Doldu Taştı

Hava sıcaklığının yükseldiği günlerde, doğu illerinde yaşayan vatandaşlar tatil için Doğunun Saklı Denizi olarak adlandırılan Hazar Gölü'nü tercih etti. Son günlerde havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar doğunun ..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Osmanlıspor   Göztepe  0-2 (özet) 03:06

Osmanlıspor Göztepe 0-2 (özet)

Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe deplasmanda Osmanlıspor'u 2-0 yendi ve milli aradan galibiyet ile dönmüş oldu. Osmanlıspor karşılaşmanın 5. dakikasında Serdar Gürler ile gole çok aklaştı. Umar Aminu'nun şık pasıyla c..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser 00:59

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser

Kaptan Dandun, bir gemi kaptanı ve dostlarının onları alt etmeye çalışan düşmanlarına karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Sharky isimli gemilerini denize indirmeye hazırlanan Kaptan Dandun ve mürettebatı başlarına gel..

Arılara Fısıldayan Emine Teyze 02:59

Arılara Fısıldayan Emine Teyze

Sivas’ta arıcılık yapan Emine Tomakin, ağaç dalına konan binlerce bal arısını maske kullanmadan elleri ile kovana yerleştirdi. Her yıl Ordu ilinden gelip Sivas’ın Bingöl Köyü yakınlarında eşi ile birlikte gezgin arıcılı..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüm 2018 Film İzle 2:12:08

Müslüm 2018 Film İzle

Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziği..

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de 05:18

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de

Van'da, 65 yaş ve üstü kişilerin düğün, nişan, toplu merasim ve mevlit programlarına katılmaları ile belirli saatlerde toplu taşıma araçlarını kullanmaları yasaklandı. Kentte kısıtlamaya uyulurken, yaşı 65'i geçen bazı k..

Sağlık Bakanlığı 24 Ağustos 2021 kovid-19 vaka ve vefat tablosunu açıkladı! İşte detaylar... 01:02

Sağlık Bakanlığı 24 Ağustos 2021 kovid-19 vaka ve vefat tablosunu açık

Sağlık Bakanlığınca Günlük Koronavirüs Tablosu, covid19.saglik.gov.tr adresinden paylaşıldı. Buna göre, Türkiye'de son 24 saatte 293 bin 37 COVID-19 testi yapıldı, 19 bin 191 kişinin testi pozitif çıktı. 230 kişi hay..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sekans 4 - Atoll Blue (Official Video) Yeni Klip 03:21

Sekans 4 - Atoll Blue (Official Video) Yeni Klip

Sekans 4'ün, Yavuz Burç Plakçılık etiketiyle yayımlanan Kayıp Kelimeler Krallığı albümünden ''Atoll Blue'' isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Yıldırım  Anayasa Değişikliği Erdoğan İçin Değil, Her Doğan İçindir 01:15

Yıldırım Anayasa Değişikliği Erdoğan İçin Değil, Her Doğan İçindir

Amasya Yavuz Selim Meydanı'nda halka seslenen Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliği Erdoğan için değil, her doğan içindir. Türkiye'nin geleceği için bu değişikliği yapıyoruz. dedi...

Genelkurmay'ın Güvenlik Kamerasında Şok Görüntüler! 12:23

Genelkurmay'ın Güvenlik Kamerasında Şok Görüntüler!

Yine milletimizin en büyük imtihanlarından biri olan 15 Temmuz la ilgili skandal görüntüler....

  • ANKA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye Tarihinin En Acımasız ve Kanlı Suçlarını İşlemiş 10 Seri Katili 05:49

Türkiye Tarihinin En Acımasız ve Kanlı Suçlarını İşlemiş 10 Seri Katil

1. Bebek Yüzlü Katil (Ali Kaya) 2. Çivici Katil (Süleyman Aktaş) 3. Artvin Canavarı (Adnan Çolak) 4. İnsan Avcısı (Hamdi Kayapınar) 5. Mobilyacı Katil (Seyit Ahmet Demirci) 6. Tornavidali Katil (Yavuz Yapıcıoğlu) 7. Kası..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

12 Eylül Darbesini Hazırlayan Sebepler izle 15:18

12 Eylül Darbesini Hazırlayan Sebepler izle

27 Aralık 1979 Muhtırasının ardından istenen düzenin sağlanamaması, 24 Ocak 1980 Kararları, artan terör olayları ve 1980 cumhurbaşkanlığı seçim krizi. Konu hakkında yapılan röportajlar. Kurtul Altuğ Süleyman DemirelGüne..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstiklal Marşı'nın TBMM'de Kabulünün 55. Yılı izle 39:18

İstiklal Marşı'nın TBMM'de Kabulünün 55. Yılı izle

Sunuculuğunu Yavuz Bülent Bakiler'in yaptığı programda; İstiklal Marşı yazılması için Mehmet Akif Ersoy'un dönemin Milli Eğitim Bakanı Hamdullah Suphi Tanrıöver tarafından görevlendirilmesi ve İstiklal Marşı’nın mecliste..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sersem Kocanın Kurnaz Karısı 1978 00:52

Sersem Kocanın Kurnaz Karısı 1978

Münir Özkul Şehime Erton Şener Şen Ragıp Yavuz Birsen Kaplangı Ani İpekkaya Necdet Yakın İlyas Salman Hakan Tanfer Bilge Zobu Nüvit Özdoğru Renan Fosforoğlu..

Tarihte Bu Ay 9.Bölüm izle 29:09

Tarihte Bu Ay 9.Bölüm izle

Mücap Ofluoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; Yavuz Sultan Selim'in ölümü, Kanuni Sultan Süleyman'ın ölümü, Preveze Zaferi, Sivastopol Kaleleri'nin Fethi, Miryokefalon Savaşı, Sakarya Meydan Savaşı ve T..

Dünyayı Titreten 8 Türk &  8 GreatestTurkıs In Hıstory 05:47

Dünyayı Titreten 8 Türk & 8 GreatestTurkıs In Hıstory

Tariha adını altın harflerle yazmış,dünyaya nam salmış 8 Türk. 1-Mete Han 2-Atilla 3-Sultan Alparslan 4-Timur 5-Fatih Sultan Mehmet 6-Yavuz Sultan Selim 7-Kanuni Sultan Süleyman 8-Mustafa Kemal Atatürk..

  • ANKA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce