#Yavuz bingöl beyaz giyme

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Milano Moda Haftası'nda Gucci esintisi 02:00

Milano Moda Haftası'nda Gucci esintisi

Milano Moda Haftası başladı. New York ve Londra’nın ardından modanın duayen isimleri 6 gün boyunca yeni koleksiyonlarını İtalya’nın moda başkentinde sergileyecek. 22 Şubat çarşamba günü Gucci’nin defilesi sergilendi. Gu..

Simay Yorumlarıyla Duyguyu Yerden Yere Vurdu! 14:26

Simay Yorumlarıyla Duyguyu Yerden Yere Vurdu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 22 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 99. bölümünde Simay Tokatlı, Duygu Çevik'in stil bir kadın olmadığını söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Simay daha sonra Duygu'nun beyaz spor ayakkabı..

  • ANKA tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Maşallah Panayır Kazı Gibi Kadınsın Vahi Öz 01:24

Maşallah Panayır Kazı Gibi Kadınsın Vahi Öz

Mirasyedi, başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Mirasyedi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ahmet Sezgin Yapım: Erler Film Yapımcı: Tür..

Karım Taksi Değildir Otobüs De Değildir!  Ayhan Işık 01:47

Karım Taksi Değildir Otobüs De Değildir! Ayhan Işık

Tamirci Parçası, başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1965 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Tamirci Parçası Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ayhan Işık Yapım: Erler Film Yapı..

Ne Evlisi Benim Olacaksın  Filiz Akın & Önder Somer 01:25

Ne Evlisi Benim Olacaksın Filiz Akın & Önder Somer

Tamirci Parçası, başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1965 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Tamirci Parçası Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ayhan Işık Yapım: Erler Film..

Gururlu Fare 00:28

Gururlu Fare

Sahibi yemek verirken kendisini biraz oynatmıs. tabi gururundan ödün vermeyen fare bakın ne yapıyor.....

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Kalp Hastalıklarından Anlamam Ayhan Işık 00:37

Kalp Hastalıklarından Anlamam Ayhan Işık

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Yalçın Çakır'ın Kalp Krizi Geçirdiği Anlar 00:24

Yalçın Çakır'ın Kalp Krizi Geçirdiği Anlar

Beyaz TV'de yayınlanan Yalçın Abi isimli programı hazırlayıp sunan televizyoncu Yalçın Çakır, yayın esnasında kalp krizi geçirdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitici Çizgi Film  Doktor Mac Wheelie Bize Renkleri Öğretiyor Kendi Resmini Boyuyor 01:45

Eğitici Çizgi Film Doktor Mac Wheelie Bize Renkleri Öğretiyor Kendi R

Doktor Mac Wheelie ile renkleri öğrenmeye ne dersin? Bu bölümde iki tane Doktor Mac Wheelie var. Bir tanesi beyaz; onu boyayalım. Böylece hem eğleneceğiz hem de renkleri öğreneceğiz. Harika bir vakit geçireceğiz.Kendi re..

Bir Hayalperest Walt Disney'in Harika Yaşamı Film İzle 1:30:43

Bir Hayalperest Walt Disney'in Harika Yaşamı Film İzle

Çocukluk çizgi film kahramanımız Walt Disney karakterinin ortaya nasıl çıktığını anlatan başarılı bir film. Özellikle genç yaşlarda izlediğimiz e hayranlık duyduğumuz Walt Disney bu filmde bizlere son derece duygu dolu a..

  • Tv Series tarafından
  • 2.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona 03:50

Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona

Salih Yılmaz - Moxti Mendegiyona - Gel Götüreyim Seni Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Lazca Moxti Mendeginoya Golaşi rekanepes Goftat to govieilat Gurguleri mçimapes Giyondrayi orubas Opşa iği Dolu..

  • BLACKSEA tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Resul Dindar - Kendine İyi Bak 03:14

Resul Dindar - Kendine İyi Bak

Kendine iyi bak... Yanyana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak var ya, Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi? Dikenleri göğü d..

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu 04:27

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu Ardahan’da vatandaşlar soğuk havayla boğuşuyor. Ardahan'da etkili olan dondurucu hava hayatı olumsuz etkilerken, dün gecenin en düşük sıcaklığı sıfırın altında 25 dereceyle Ardahan'ın Göle i..

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11 12:49

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11

Güzel ile Hayvan.[1][2] 1946 Fransa yapımı romantik fantezi filmidir. Özgün adı La Belle et La Bête olan film Anglosakson ülkelerinde Beauty and the Beast olarak adlandırılır. Türkiye'de zaman zaman Güzel ve Çirkin adı i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitici Çizgi Film Leo Junior  Lifty'yi Boyuyoruz  Renkleri Öğreniyoruz 05:25

Eğitici Çizgi Film Leo Junior Lifty'yi Boyuyoruz Renkleri Öğreniyoru

Lifty oyun parkında oynuyor. Boya kovası üstüne dökülüyor ve bem beyaz oluyor! Üzülme Lifty Leo Juniyor sana yardımcı olacak ve seni boyayacak! Renkleri öğrenmek için bu çizgi filmi sonuna kadar izle!!..

Beşiktaş Marşı - Çarşı 2017 03:46

Beşiktaş Marşı - Çarşı 2017

Beşiktaş Marşı Siyah beyaz rengimiz Sana bitmez sevgimiz Gönlümüzü verdik Canımda can dedik Ölümüne sevdik Beşiktaş gibisi yok Başka…..

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman) 02:01

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman)

Dünyanın son sekiz yıldır ABD başkanı olarak tanıdığı Barack Obama‘nın yakında Beyaz Saray‘daki görevi son bulacak. Ancak onun başarı yolundaki zorlu serüveni çeşitli yapımlarla ölümsüzleşiyor. Barack Obama, Amerika tar..

  • PengoTV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış 03:51

Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış

Evumuzun önünden dere akar denize, Yaşlansayduk sevduğum seven ile diz dize. Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği, Bu sevdadan fayda yok geçirmişiz zamanı. Yüce dağ değilidum duman sardi başumi, Sevduğum beni ağlar ..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1 1:04:25

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL.1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan - Oyalama Beni 00:00 2- Kerim Tekin - Kar Beyaz 04:40 3- Serdar Ortaç - Karabiberim 09:39 4- Sertab Erener - Aldırma Deli Gönlüm 13:27 ..

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 45:35

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan-Kim Ne Derse Desin 00:00 2- Fecri Ebcioğlu-Tik Tak 02:26 3- Lale Belkıs-Kendi Düşen Ağlamaz 05:32 4- Ömür Göksel-Yaşadım mı Öldüm mü 07:52 5- M..

Kalben - Doya Doya 02:51

Kalben - Doya Doya

~~DOYA DOYA ~~ 70 kilo derdim var Anne bana simit al Neden burda değilsin? Rahat bir yerde misin? 70 kilo derdim var Baba bana kavun al Kavunu da hiç sevmem Sen bunu bilir misin? Dinlemiyor insanlar Bence anl..

Pınar Deniz Kimdir? 02:04

Pınar Deniz Kimdir?

Pınar Deniz, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde tamamlamıştır. Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra 2014 yılında Sil Baştan dizisinde ilk oyunculuk ..

Preview - A Deal With The Devil  Season 4 Ep 13 00:30

Preview - A Deal With The Devil Season 4 Ep 13

Dreyfuss, nihayet Beyaz Saray'a sızmak için yeterli gücü toplarken, kölelerinin grupları harekete geçecek kadar güçlü büyür...

Neslihan Atagül Kimdir? 01:53

Neslihan Atagül Kimdir?

Neslihan Atagül, Türk, Beyaz Rus ve Çerkes oyuncu ve manken. 2005 yılında Erberk Ajansa kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaktadır. Doğum: 20 Ağusto..

Hayvan Bekçisi Karısı Fragman 02:23

Hayvan Bekçisi Karısı Fragman

Zookeeper's Karısı, Alman istilası sırasında yüzlerce kişiyi ve hayatı kurtaran Varşova Hayvanat Bahçesi, Antonina ve Jan Zabinski'nin bekçilerinin hesabını anlatıyor...

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..