#Yavuz bingöl beyaz giyme

Hit'lerin Ruhunu Çağırdık 12:44

Hit'lerin Ruhunu Çağırdık

Merhaba arkadaşlar! Bazı arkadaşlarımızın Adolf Hitler isteği olmuştu, onun ruhunu çağırmam için ciddi mesajlar almıştım. Sizleri kırmayarak Cihangir'de Alman'ların terkettikleri bir ev buldum, evin içerisinde nazi işare..

  • ZULMA tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rıfat Diye Biri 1962 04:54

Rıfat Diye Biri 1962

Siyah beyaz unutulmaz bir film......

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Barış Akarsu - Yollarda bulurum seni 04:07

Barış Akarsu - Yollarda bulurum seni

Olmasanda yanımda Olmasanda birlikte Hiç istemezsem bile Yaşarım ben seni Yollarda bulurum seni Takvimlerden çalarım seni Dans ederim hayalinle Yine de yaşarım seni Yanlız kalırım sanma Mutsuz olurum sanma Ya..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Barack Obama Kimdir? 02:55

Barack Obama Kimdir?

Barack Hussein Obama ABD'nin başkanıdır. Demokrat Partili Barack Hussein Obama, Kenya asıllı Müslüman bir baba ve beyaz bir Amerikalı annenin oğlu olarak 4 Ağustos 1961 tarihinde dünyaya gelmiştir. Anne ve babası Hawaii ..

Trump'ın Damadı Federal Hükümeti Daha Verimli Hale Getirmeyi Umuyor 01:51

Trump'ın Damadı Federal Hükümeti Daha Verimli Hale Getirmeyi Umuyor

Başkan Trump, damadına yeni sorumluluklar yüklemeye devam ediyor. Jared Kushner, Beyaz Saray bünyesinde kurulan Amerikan İnovasyon Dairesi’nin başkanlığına atandı..

Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk 00:48

Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Rasim Ozan Kütahyalı: Galatasaray’a Kayyum Atanacak 01:11

Rasim Ozan Kütahyalı: Galatasaray’a Kayyum Atanacak

Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray yönetimini topa tuttu, Bu kulübe kayyum atanacak. Ya ayrılacaksınız ya da taraftar kulübü basacak. dedi...

Bunun Aşk Olduğunu Nereden Bilecektim 02:03

Bunun Aşk Olduğunu Nereden Bilecektim

Kolejli Kızın Aşkı, başrollerini Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın paylaştığı 1965 yapımı siyah beyaz Türk filmidir...

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sadri Alışık'tan Toplu Ayar 03:49

Sadri Alışık'tan Toplu Ayar

Efkârlıyım Abiler, Türker İnanoğlu'nun yönettiği Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın başrollerde oynadığı 1966 yılı yapımı siyah-beyaz Türk filmi...

Efkarlıyım Abiler Sadri Alışık & Filiz Akın 02:23

Efkarlıyım Abiler Sadri Alışık & Filiz Akın

Efkârlıyım Abiler, Türker İnanoğlu'nun yönettiği Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın başrollerde oynadığı 1966 yılı yapımı siyah-beyaz Türk filmi...

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Harika Ölü Takli Yapan Papağan 00:57

Harika Ölü Takli Yapan Papağan

Papağan, papağansılar (Psittaciformes) takımını oluşturan kıvrık gagalı, etli ve kalın dilli, parlak tüylü, sıcak yerlerde yaşayan kuş türlerine verilen ad. Ayrıca bu kuşların bazı türleri söylediğiniz bazı şeyleri tekra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İç Alemimle Başbaşa Kalmak İstiyorum 02:30

İç Alemimle Başbaşa Kalmak İstiyorum

Tamirci Parçası, başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1965 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Tamirci Parçası Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ayhan Işık Yapım: Erler Film Yapı..

Ayhan Işık  Filiz Akın Çolpan İlha 00:46

Ayhan Işık Filiz Akın Çolpan İlha

Yeşilçam Yıldızlarının İlk Kez Yayınlanan Görüntüleri Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandır..

Kırılan Bardak Sürahi Değil Bir İnsanın Kalbidir 01:47

Kırılan Bardak Sürahi Değil Bir İnsanın Kalbidir

Tamirci Parçası, başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1965 yapımı siyah beyaz Türk filmidir...

Çapkın Dilber Seni Filiz Akın & Vahi Öz 03:43

Çapkın Dilber Seni Filiz Akın & Vahi Öz

Mirasyedi, başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Mirasyedi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ahmet Sezgin Yapım: Erler Film Yapımcı: Tür..

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

Angry Birds Yepyeni Bir Oyunla Geri Döndü 00:52

Angry Birds Yepyeni Bir Oyunla Geri Döndü

Yılların eskitemediği Angry Birds serisi artık alışık olduğumuzdan çok daha farklı türdeki yapımlarla karşımıza çıkıyor. Şöhreti telefon ekranlarına sığmayan ve hatta beyaz perdeye taşan serinin yeni oyunu, bizleri farkl..

  • PengoTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi 15:16

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi

Kiymali peynirli minik pide tarifi Profilimdeki linke basarak youtubedeki kanalimdan detayli tarifi izliyebilirsiniz.. Hamurun malzemesi 1 kilo un 1 paket yas maya(isteyenler 1 paket kuru mayada koyabilir) 2 su bardagi i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PAMUK POĞAÇA TARIFI 09:56

PAMUK POĞAÇA TARIFI

Bu tariften 3 tepsi cikiyor PAMUK POĞAÇA TARIFI Malzemeler 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su 1 bucuk su bardagi siviyağ 1 tane yasmaya 1 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi toz seker 1 bucuk yemek kasigi tuz 4 t..

  • Kadınca tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşktan Korkuyorum  Filiz Akın Ediz Hun 00:41

Aşktan Korkuyorum Filiz Akın Ediz Hun

Bar Kızı başrollerini Ediz Hun ve Filiz Akın'ın paylaştığı 1966 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Bar Kızı Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Ediz Hun, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu..

Espriler Şakalar Fatma Girik & Göksel Arsoy 01:02

Espriler Şakalar Fatma Girik & Göksel Arsoy

Küçük Beyefendi, başrollerinde Fatma Girik ve Göksel Arsoy'un yer aldığı 1962 yapımı siyah beyaz Türk filmidir...

Göksel Arsoy Fatma Girik Hüseyin Baradan 00:23

Göksel Arsoy Fatma Girik Hüseyin Baradan

Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşil..

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli 00:42

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli

Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry, Filistin-İsrail sorununa ilişkin bugün bir basın açıklaması düzenledi. Beyaz Saray’dan önemli mesajlar veren John Kerry, bölgede kalıcı bir çözümün sağlanması için iki devletli bir ..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kardeşin Senin O 03:04

Kardeşin Senin O

Küçük Beyefendi, başrollerinde Fatma Girik ve Göksel Arsoy'un yer aldığı 1962 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Küçük Beyefendi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Fatma Girik, Göksel Arsoy Yapım: Erler Fil..

Başbakan Erdoğan Çocukken Bisikletim Yoktu 05:59

Başbakan Erdoğan Çocukken Bisikletim Yoktu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beyaz TV'de katıldığı Ustanın Hikayesi adlı belgeselde çocukluk anılarını anlattı. Başbakan Erdoğan, çocukluğunda hareketli olduğunu ifade ederek, bisikletinin olmadığını söyledi. Erdoğan..