#Yavuz bingöl bir Çift turna

Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser 00:58

Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser

Garip ve ölümcül bir sis Paris’i etkisi altına alır. Ne yapacaklarını bilmeyen, hayatta kalmaya çalışan insanlar apartmanların üst katlarına sığınmaya başlarlar. Fakat ne elektrik, ne su ne de yiyecek bir şeyleri vardır...

Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser 00:18

Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser

Garip ve ölümcül bir sis Paris’i etkisi altına alır. Ne yapacaklarını bilmeyen, hayatta kalmaya çalışan insanlar apartmanların üst katlarına sığınmaya başlarlar. Fakat ne elektrik, ne su ne de yiyecek bir şeyleri vardır...

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Erol Evgin  İşte Öyle Bir Şey 06:10

Erol Evgin İşte Öyle Bir Şey

Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir umut doldu içime Birde kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani ıssız bir yoldan geçerken Hani bir korku duyarda insan Hani bir şarkı söyler içinden İşte öy..

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!! 54:05

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!!

Sakaryanın X Köyünde yaşanan ürpertici olay bir çobanın köye cinli büyü yaptırması sonucunda gerçekleşti. Köy cinler tarafında basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizem..

  • ZULMA tarafından
  • 1.554 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu 05:23

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu Dinle Küçük bir kız çoçuğu oyun oynuyor Marur gözlerinde yalnızlık akıyor Neden böylesin Söylermisin Bir kadın bir adam kaldı yarı yolda x2 NAKARAT Gel gel bana gel küçük..

Timur D - Bir Milyon 02:00

Timur D - Bir Milyon

Bir Milyon şarkı sözleri ile Hey hey hey kime diyom, kime kime kime Seni düşününce kafam hep bir milyon bir milyon Hey hey hey kime diyom, kime kime kime Seni düşününce kafam hep bir milyon bir milyon Sugababe meine P..

Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik 36:39

Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik

Düzce'de bulunan bu konağın hikayesi oldukça ürpertici cinsten.Çeyrek asır önce yeni evlenen bir çift varmış fakat gelinin kaynanası evliliği onaylamıyormuş.Bu yüzden gelinine sürekli eziyet çektiriyormuş.Bir süre sonra ..

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı 02:03

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı

Komedyen Sefa Doğanay, türkücü İbrahim Tatlıses'in taklidini yapamadığını ve içinde ukde kaldığını açıkladı. Doğanay, Taklit edilemeyecek kusursuzlukta bir yeteneği var. Diğer sanatçılar beni yanlış anlamasın. Hepsinin ..

  • JET TV tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Bir garip kuş kavgası! 02:55

Bir garip kuş kavgası!

YAŞLI BİR ÇİFT, PENCERELERİNİN ÖNÜNE DIŞARIDAKİ KUŞLAR İÇİN BİR KAP SU, BİR KAP YEM KOYUYORLARDI... BAŞLARINA GELMEYEN KALMADI... GELEN KUŞLAR YÜZÜNDEN CAMININ KİRLEDİĞİNİ ÖNE SÜREN KARŞI KOMŞU, YAŞLI ÇİFTİ TEHDİT ETTİ, ..

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki 06:08

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

10.SINIF İKİNCİ DERECEDEN BİR BİLİNMEYENLİ DENKLEMLER 29:35

10.SINIF İKİNCİ DERECEDEN BİR BİLİNMEYENLİ DENKLEMLER

10.SINIF İKİNCİ DERECEDEN BİR BİLİNMEYENLİ DENKLEMLER DENKLEMİN KÖKLERİ ÇÖZÜM KÜMESİ DENKLEM ÇÖZME KATSAYI KARMAŞIK SAYILAR KÜMESİ SANAL BİRİM KÖKLERİ BULMA ÇARPANLARA AYIRMA YÖNTEMİ İLE KÖKLERİ BULMA FORMÜL KULLANARAK D..

İmplant Ağrılı Bir Tedavi Midir Ve Ömrü Ne Kadardır 00:56

İmplant Ağrılı Bir Tedavi Midir Ve Ömrü Ne Kadardır

Leyla Ataman ile Check-Up programının konuğu diş hekimi Yavuz İpçi, implantın nasıl bir tedavi yöntemi olduğunu açıkladı..

  • NABIZ tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Kıraç - Öyle Bir Geçer Zamanki 05:06

Kıraç - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki… Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki… Günlere bakarsın k..

10 Yılda Bir Milyon Tavuğa Sahip Olmak 03:46

10 Yılda Bir Milyon Tavuğa Sahip Olmak

Çok Çalışarak 10 Yılda Bir Milyon Tavuğa Sahip Olan Çift...

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En İlginç Okulu İzmir'deki Okulda 33 İkiz Bir de Üçüz Var 01:49

Dünyanın En İlginç Okulu İzmir'deki Okulda 33 İkiz Bir de Üçüz Var

İzmir’deki Makbule Süleyman Alkan Ortaokulunda tam 33 ikiz ve bir üçüz bulunuyor. Tek ve çift yumurta ikizlerinden oluşan 69 öğrenci, Guinness Rekorlar Kitabına girmek için başvuru yapmaya hazırlanıyor. Okulda ise toplam..

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adriana Lima Gönlünü Yine Bir Türk'e Kaptırdı 07:54

Adriana Lima Gönlünü Yine Bir Türk'e Kaptırdı

Metin Hara'dan ayrılan Adriana Lima gönlünü yine bir Türk'e kaptırdı. Türk iş adamı Emir Uyar ile Mikonos adasında el ele görüntülenen çift kameralara poz vermekten kaçınmadı...

  • BETA tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Amerika'daki Evlilik Programında Bir Türk 06:54

Amerika'daki Evlilik Programında Bir Türk

Google Translate ile anlaşan bir çift düşünün anna ve mürsel 'in ilginç aşk hikayesi tek bir kelime bile ingilizce bilmeyen mürsel internette amerikalı anna 'ile tanışır ve hemen amerikaya ucak bileti alarak yola çıkar v..

  • PengoTV tarafından
  • 529 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İETT otobüsü Beşiktaş’ta bariyerlere çarptı, bir yolcu yaşamını yitirdi 01:20

İETT otobüsü Beşiktaş’ta bariyerlere çarptı, bir yolcu yaşamını yitird

İstanbul Beşiktaş'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği çift katlı İETT otobüsü bariyere çarptı. Bariyerlerin ok gibi saplandığı otobüsteki bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı. Kaza anı, otobü..

Zaten Bir İşe Yaramıyordu 02:31

Zaten Bir İşe Yaramıyordu

Gölge Oyunu, 1993 yapımı bir Türk filmi. Yavuz Turgul'un senaryosunu yazıp yönettiği filmde Şener Şen ve Şevket Altuğ oynamıştır...

Yunus Bülbül - Yanmış Bir Yürek Var 05:40

Yunus Bülbül - Yanmış Bir Yürek Var

Yunus bülbül mevzuderin26 beste yavuz taner...

  • Ömer tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malkoçoğlu Ölüm Fedaileri  Onun Bin Bir Hüneri Vardır 01:20

Malkoçoğlu Ölüm Fedaileri Onun Bin Bir Hüneri Vardır

Don Casetti'den canını bağışlamak koşuluyla hazinesinin yerini öğrenen Malkoçoğlu Ali Bey, Çaldıran'da vefat eder. Bunun üzerine tahtta hak idda eden Yavuz Sultan Selim Han'ın yeğeni Şehzade Murat'ın(Tufan Giray) adamı M..

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım 11:39

Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım

Pazara gidelim, bir köpek alalım, pazara gidip bir köpek alıp ne yapalım? Hav hav hav hav diyelim, hapur hupur hapur hupur yemeyelim! Bu çok sevilen çocuk şarkısının tam 7 farklı versiyonu bir arada. Pazara Gidelim Bir ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..