#Yavuz bingöl dağlar

HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla 03:55

HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla

HiraiZerdüş | Ferat Üngür - Dur Leyla İnci boncuk olmuş yürek kafesi Dilim ah u zarda duy Leyla Leyla Gönlüm Umman oldu derin suları - Umudum sendedir dur leyla leyla Ey kaşları ebru zülfü siyahım Atma bu sineme t..

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video) 04:01

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video)

Söz: Hüseyin Ulusan Müzik: Kyriakos Papadopoulos Gitar: Emre Parlak Bass: Burak Demir Perküsyon: Barış Cem Songur Kemençe: Serkan Aydın Mix Mastering: Mert Ağırlar Yönetmen: Damla Demircioğlu Teşekkürler; Yunus Emre Tol..

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video) 03:02

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video)

Söz & Müzik : Sarp Kaya Düzenleme : Alperen Uğurlu Yaylılar : İstanbul Strings Geri Vokal : Fatih Ertur Kayıt & Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Kapak : Safa Gülsoy & Pelin Gülsoy Yönetmen : Safa Gülsoy Şarkı Söz..

Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım 04:14

Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım

AŞIK MAHZUNİ ŞERİF'E SEVGİ VE SAYGI İLE... ÇEŞMİ SİYAHIM İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

hiraizerduş - dur leyla 03:50

hiraizerduş - dur leyla

Dur Leyla İnci boncuk olmuş yürek kafesi Dilim ah u zarda duy Leyla Leyla Gönlüm Umman oldu derin suları Umudum sendedir dur leyla leyla Ey kaşları ebru zülfü siyahım Atma bu sineme taş Leyla Leyla Bana gel diyors..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video) 00:19

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video)

Selamlar, Bir süre ara verdikten sonra, “Demo 2” albümü şarkılarına devam ediyoruz. Şarkımızın adı: Kendimce. Mustafa Ceceli’nin ilk albümünde söylediği, çok öne çıkmamış ama benim sevdiklerimden biri bu. Yayınladı..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

Ferat Üngür Gesi Bağları 03:31

Ferat Üngür Gesi Bağları

GESİ BAĞLARI Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi bağ..

HiraiZerdüş - Ölüyoruz bir köşede 03:30

HiraiZerdüş - Ölüyoruz bir köşede

[ Şarkı sözleri ] Kuşlara inandık Kanadımız kırıldı Koynuna düştük Yalancı bir baharın Bir sele kapıldık Nasıl da harcandık Şimdi iki ayrı Dar ağaca bağlandık - Bak anılar el olmuş her biri bir yerde Ölüyor..

Bengü - Güllerim Soldu (Akustik) 03:45

Bengü - Güllerim Soldu (Akustik)

Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu, sonram yoktu Soyundum, sevinç giyindim Sevinmek sanki ..

Bilal SONSES - Söz Verdim (Official Video) 02:52

Bilal SONSES - Söz Verdim (Official Video)

Söz, Müzik: Ufuk Şenpire Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix, Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Ahmet Can Tekin Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Cast: Aleyna Nur Yağlı Color:..

EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sekans 4 - Atoll Blue (Official Video) Yeni Klip 03:21

Sekans 4 - Atoll Blue (Official Video) Yeni Klip

Sekans 4'ün, Yavuz Burç Plakçılık etiketiyle yayımlanan Kayıp Kelimeler Krallığı albümünden ''Atoll Blue'' isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Yıldırım  Anayasa Değişikliği Erdoğan İçin Değil, Her Doğan İçindir 01:15

Yıldırım Anayasa Değişikliği Erdoğan İçin Değil, Her Doğan İçindir

Amasya Yavuz Selim Meydanı'nda halka seslenen Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliği Erdoğan için değil, her doğan içindir. Türkiye'nin geleceği için bu değişikliği yapıyoruz. dedi...

Genelkurmay'ın Güvenlik Kamerasında Şok Görüntüler! 12:23

Genelkurmay'ın Güvenlik Kamerasında Şok Görüntüler!

Yine milletimizin en büyük imtihanlarından biri olan 15 Temmuz la ilgili skandal görüntüler....

  • ANKA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye Tarihinin En Acımasız ve Kanlı Suçlarını İşlemiş 10 Seri Katili 05:49

Türkiye Tarihinin En Acımasız ve Kanlı Suçlarını İşlemiş 10 Seri Katil

1. Bebek Yüzlü Katil (Ali Kaya) 2. Çivici Katil (Süleyman Aktaş) 3. Artvin Canavarı (Adnan Çolak) 4. İnsan Avcısı (Hamdi Kayapınar) 5. Mobilyacı Katil (Seyit Ahmet Demirci) 6. Tornavidali Katil (Yavuz Yapıcıoğlu) 7. Kası..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

12 Eylül Darbesini Hazırlayan Sebepler izle 15:18

12 Eylül Darbesini Hazırlayan Sebepler izle

27 Aralık 1979 Muhtırasının ardından istenen düzenin sağlanamaması, 24 Ocak 1980 Kararları, artan terör olayları ve 1980 cumhurbaşkanlığı seçim krizi. Konu hakkında yapılan röportajlar. Kurtul Altuğ Süleyman DemirelGüne..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstiklal Marşı'nın TBMM'de Kabulünün 55. Yılı izle 39:18

İstiklal Marşı'nın TBMM'de Kabulünün 55. Yılı izle

Sunuculuğunu Yavuz Bülent Bakiler'in yaptığı programda; İstiklal Marşı yazılması için Mehmet Akif Ersoy'un dönemin Milli Eğitim Bakanı Hamdullah Suphi Tanrıöver tarafından görevlendirilmesi ve İstiklal Marşı’nın mecliste..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sersem Kocanın Kurnaz Karısı 1978 00:52

Sersem Kocanın Kurnaz Karısı 1978

Münir Özkul Şehime Erton Şener Şen Ragıp Yavuz Birsen Kaplangı Ani İpekkaya Necdet Yakın İlyas Salman Hakan Tanfer Bilge Zobu Nüvit Özdoğru Renan Fosforoğlu..

Tarihte Bu Ay 9.Bölüm izle 29:09

Tarihte Bu Ay 9.Bölüm izle

Mücap Ofluoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; Yavuz Sultan Selim'in ölümü, Kanuni Sultan Süleyman'ın ölümü, Preveze Zaferi, Sivastopol Kaleleri'nin Fethi, Miryokefalon Savaşı, Sakarya Meydan Savaşı ve T..

Dünyayı Titreten 8 Türk &  8 GreatestTurkıs In Hıstory 05:47

Dünyayı Titreten 8 Türk & 8 GreatestTurkıs In Hıstory

Tariha adını altın harflerle yazmış,dünyaya nam salmış 8 Türk. 1-Mete Han 2-Atilla 3-Sultan Alparslan 4-Timur 5-Fatih Sultan Mehmet 6-Yavuz Sultan Selim 7-Kanuni Sultan Süleyman 8-Mustafa Kemal Atatürk..

  • ANKA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
32. Gün-1990 İbrahim Eriş'in Brezilya Ekonomisi Çalışmaları izle 09:57

32. Gün-1990 İbrahim Eriş'in Brezilya Ekonomisi Çalışmaları izle

Turan Yavuz'un, İbrahim Eriş ile Brezilya ekonomisi için yaptığı çalışmalar hakkındaki röportajı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zaten Bir İşe Yaramıyordu 02:31

Zaten Bir İşe Yaramıyordu

Gölge Oyunu, 1993 yapımı bir Türk filmi. Yavuz Turgul'un senaryosunu yazıp yönettiği filmde Şener Şen ve Şevket Altuğ oynamıştır...