#Yavuz bingöl güle yazdım

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın 04:41

İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın

Onu çok sevmiştim Canımı vermiştim Canım diye diye ah Yeminler etmiştim Zoruma gidiyor Kalbime vuruyor Bana yaptıklarını Affedemem kalbim kanıyor Onu bana hatırlatmayın bitsin Hayatımdan artık çekip gitsin Vi..

Tarihin En Hızlı Nakavtı 00:23

Tarihin En Hızlı Nakavtı

10 numara, beş yıldız, süper, über, harika, magnifişınt, ovsım, harikulade, mükemmel yırmıhlar gerçekten. Şırink-şırank, şlik-şlak, vın-zın falan. Yine mükemmel yazdım. Aslında iki tane nakavt var ama şimdi 'nakavtları' ..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annelere Ninni - (Lütfen Dik Ekran İzleyiniz) 02:08

Annelere Ninni - (Lütfen Dik Ekran İzleyiniz)

Anneler Günü bahanesiyle annelere bir sürprizim var. Binbir evhamdan gözüne uyku girmeyen annelere ninni yazdım. Annelere ninni. Uyumayan, uyuyamayan annelere uyusunlar diye. Onların da ninniye ihtiyacı var. nilfm tüm an..

  • PengoTV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Emre Aydın'dan Özel Açıklamalar 02:11

Emre Aydın'dan Özel Açıklamalar

Emre Aydın Ben Bu Şarkıyı Sevgilime Yazdım Diyen Yalan Söyler..

  • ANKA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar   Yeminim Var 04:45

Ebru Yaşar Yeminim Var

Senden önce boşa geçmiş hayatım Anladım ki sen baş tacım olacaksın Seni kader diye yazdım anlıma Bir ömür boyu koynumda uyuyacaksın Yeminim var ah yeminim var Benim sevdam sarana kadar değil Solana kadar değil, s..

Betul Demir - Karabatak 14:40

Betul Demir - Karabatak

Oooo kimleri görüyorum Karabatak çikmiş su yüzüne Seyrine daliyorum Nerden buldun bu yüzü be İnanmiyorum Aslandi o dönmüş kuzuya (kediye) Tav olmuyorum Sende hata yaptin deme yine Benimki çok masumdu bir kere Ayni şey d..

Kör Adamla Bakışma 02:08

Kör Adamla Bakışma

İnsanları iyi trollemişler açıklama bulamadığım için böyle bir şey yazdım yinede kimsenin duygusuyla oynanmamalı ...

  • JET TV tarafından
  • 1.618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bezelyeci Sağa Çek! - Adana 00:33

Bezelyeci Sağa Çek! - Adana

Adanalı dezzelerin mikrofon bulup yoldan gelip geçenlere laf attığı sırada yoldan beklenen bezelyeci geçer. Akşama bezelye yemeği yapacak olan teyzeler hemen bezelyeci anons yapmadan anons yaparak bezelyeciyi durdurur. N..

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taner Yonka  - Dans Şarkımız 04:12

Taner Yonka - Dans Şarkımız

Dans Şarkımız şarkı sözleri ile Adını kalbime yazdım sensiz anlamsızdım Hoşgeldin hayatıma kalbimi kapatmıştım Bu bizim aşk şarkımız Bu bizim dans şarkımız Bu bizim aşk şarkımız Bu bizim dans şarkımız Seni seviy..

Canozan - Ön Koltuk 02:40

Canozan - Ön Koltuk

Şarkı Sözleri: Güneye giderken otoyolda Sağım tarla, solum tarla Parfüm kokan bir arabada Orta yaşlı kadınlarla Geziyoruz ama yanımda Param yok, pulum yok Nedense ödüyor gibiler Maddelerle dolu kanımdan geçiyor Kafamda y..

Eylem Aktaş - Söyleyemedim 05:30

Eylem Aktaş - Söyleyemedim

Eylem Aktaş - Söyleyemedim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüt..

Pınar Dikmen - Boş Odalar 02:24

Pınar Dikmen - Boş Odalar

Boş Odalar şarkı sözleri ile... Ne kırgınım ne kızgınım Ağladım kurudu göz pınarlarım Topladım bavulumu deli yüreğinden Senden firardayım Boş odalara attım kendimi Gecelerime yazdım matemi Anılarıma sardım kefeni Seb..

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı 03:10

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı

İzmir Marşı İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağ..

Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona 03:50

Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona

Salih Yılmaz - Moxti Mendegiyona - Gel Götüreyim Seni Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Lazca Moxti Mendeginoya Golaşi rekanepes Goftat to govieilat Gurguleri mçimapes Giyondrayi orubas Opşa iği Dolu..

  • BLACKSEA tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Volkan Konak - İzmir Marşı 02:42

Volkan Konak - İzmir Marşı

Volkan Konak - İzmir Marşı Şarkı Sözleri izmir’in dağlarında çiçekler açar. altın güneş ordu sırmalar saçar. bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar. yaşa mustafa kemal paşa,yaşa; adın yazılacak mücevher taşa. izmir dağla..

  • Cowboy tarafından
  • 1.962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sertab Erener - İyileşiyorum 04:17

Sertab Erener - İyileşiyorum

Neyin Varsa Kaldırıp Çöpe Attım Saçlarımı Kestirdim Hemen Sarıya Boyattım Bitanem Diye Kaydetmiştim Ya Hani Telefonuma, Sildim Derhal Herkes Gibi Adını Yazdım Sensizlik Bana Çok İyi Geldi Ne Kadar Da İhmal Etmişim K..

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4 03:26

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4

Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Gözl..

onur akın - yağmur yüreklim 04:45

onur akın - yağmur yüreklim

Son vapur da ayrıldı limandan Son tren içimi çizipte geçti Bir bir ışıkları söndü odaların Kapılar gözlerini uykulara kapadı Yarim, yağmur yüreklim Uyuyor musun... İçimde kırılıp kalır ağlayan sesin Susar yüreği..

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Mardin Kapısından Atlayamadım (Kazancı Bedih) 03:34

Mardin Kapısından Atlayamadım (Kazancı Bedih)

Mardin Kapısından Atlayamadım Mardin kapısından atlayamadım Liralarım döküldü toplayamadım O yâre mektup yazdım yollayamadım Vurmayın arkadaşlar ben yaralıyım El alem al giymiş ben karalıyım Mardin kapısından indim aşa..

  • PengoTV tarafından
  • 1.382 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Flört - İzmir Marşı 02:38

Flört - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı 03:43

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Derleme - Çavreşamın 04:30

Derleme - Çavreşamın

Türkçe Çevirisi Ardından çok aradım Seni sordum her yere Tepelerdeki keklik gibi Kara gözlüm Kara gözlüm gel yanıma Hastayım sensin sebebim Kara gözlüm gel yanıma Halsizim sensin sebebim Çok narin güzelsin Bu gönlün i..

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele Geçirdi 00:49

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele G

Uluslararası sivil toplum örgütlerine ve bazı spor kulüplerine ait sosyal medya hesapları kimliği belirsiz Türk bilgisayar korsanları tarafından hacklendi. Aralarında Borussia Dordmund, Birleşmiş Milletler ve Uluslarara..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Güler Duman - Vefasız Türkü 05:02

Güler Duman - Vefasız Türkü

Vefasız yar aşkın ile ben yandım Gittiğin o yerden gelirsin sandım Şahin gibi semalarında döndüm Göremedim seni döndüm ağladım Yazılmış anlıma bu karayazı İndirdi yüreğe derin bir sızı O yari gördünmü sehir yıldızı Göre..

Sevdalı Türküler (Murat İbrahimbaş feat. Volkan Konak) 04:28

Sevdalı Türküler (Murat İbrahimbaş feat. Volkan Konak)

Okyanus kalpli sevgilim Kalbini dalgalandırma sakın Bu hayat denen yolculuğumda Bir tek senin beyaz dişlerinde ezdiğin üzümlere doyamadım Bir de ilkbahar sabahına benzeyen yatağına Sorma hiç nedenleri,anlamsız gidenleri..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.246 görüntüleme
  • 7 yıl önce