#Yavuz bingöl urfa türküsü

Arka Sokaklar - Mesuta Selin ve Tunçtan Sürpriz 05:14

Arka Sokaklar - Mesuta Selin ve Tunçtan Sürpriz

Arka Sokaklar 448. Bölüm'de; Tayin yüzünden Urfa'da görev yapan Mesut, Selin ve Tunç'un sürpriz yaparak gelmesi üzerine yaşadığı zor günlerden sonra bir nebze olsun nefes aldı!..

  • ANKA tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lübnan Tabule Salatası Tabbouleh Tarifi 04:54

Lübnan Tabule Salatası Tabbouleh Tarifi

Tabule Salatası için Malzemeler: 400 gram köftelik bulgur 100 gram Urfa fıstığı 1 demet nane 1 demet maydanoz 10 dal taze soğan 2 bardak çeri domates 3 adet limonun suyu 1 adet nar 1 çay kaşığı sumak Tuz Karabiber Zeytin..

Osmanlı mimarisi taşlara işleniyor 01:50

Osmanlı mimarisi taşlara işleniyor

Harran Üniversitesi öğrencileri, Osmanlı dönemine ait Urfa mimarisini taşlara işliyor...

Sıra Gecesinde Dayının Abesle İştigal Eden Dansı 00:30

Sıra Gecesinde Dayının Abesle İştigal Eden Dansı

Bir Urfa sıra gecesinde kendini müziğe kaptırmış dayı misafirleri coşturuyor.Dayının oynarken sergilediği hareketler oldukça ilginç..

  • JET TV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses AK Parti'ye Gönlümü Verdim Gerekirse Kellemi De Veririm 01:08

İbrahim Tatlıses AK Parti'ye Gönlümü Verdim Gerekirse Kellemi De Verir

İbrahim Tatlıses milletvekilliği için 4. kez şansını deneyecek. Bu kez memleketi Şanlı Urfa yerine İzmir'den aday adayı oldu. Tatlıses İzmir'de parti teşkilatlarını dolaştı. AK Parti'ye gönlümü verdim, gerekirse kellemi..

  • BETA tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dükkanın ortasında yüksek gerilim direği var! 01:16

Dükkanın ortasında yüksek gerilim direği var!

ŞANLIURFA'DA BİR İŞ YERİNE GİDECEĞİZ ŞİMDİ... GÖRENLER ŞAŞIP KALIYOR, ÇÜNKÜ ORTASINDAN SIKI DURUN TAM 35 BİN VOLTLUK YÜKSEK GERİLİM DİREĞİ GEÇİYOR...

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nemrudun Kızı - Kazancı Bedih 04:02

Nemrudun Kızı - Kazancı Bedih

Nemrud'un Kızı Kararsın bahtın yıkılsın tahtın Yalvardım yakardım yol bulamadım Ah doğmasaydım kara yazım Evirdim çevirdim yaranamadım Ayandır halım Ocağım söndü nasıl belâdır Bıraktı gitti bu ne devrandır Dünya gözümd..

  • PengoTV tarafından
  • 2.684 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Mehmet Nabi İnciler -İnci Baba- Kimdir? 05:02

Mehmet Nabi İnciler -İnci Baba- Kimdir?

Türkiye’de yaşamış en büyük mafya babalarından Mehmet Nabi İnciler, Urfa doğumludur. İnciler’in asıl mesleği müteahhitliktir. Yeraltı dünyasında ”İnci Baba” olarak tanınır. Bulunduğu bölgede döneminin en büyük mafya baba..

Cem Ersever Kimdir? 01:51

Cem Ersever Kimdir?

Ahmet Cem Ersever (1950, Erzurum - 4 Kasım 1993, Ankara), Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele adlı birimin kilit isimlerinden biri olan Türk asker. Babası İzzet Ersever'in Üsteğmen olmasından dolayı ilk öğrenimini y..

Üç Garipler 1957 Türk Filmi İzle 1:28:00

Üç Garipler 1957 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yıllar önce ayrılan iki kardeşin yollarının kesişmesi konu edilir. Yanık, Veli ve Tosun, Urfa’da sokak çalgıcılığı yaparlar. Yanık, İstanbul’dan bir iş için gelen Seher Yıldızı adında bir kadınla tanışı..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Şeref Bey'in Son Nefesi - Beşiktaş Marşı 03:04

Şeref Bey'in Son Nefesi - Beşiktaş Marşı

Albüm İçeriği 1. Feda ( Ağlayan Gitar ) - Feridun Düzağaç 2. Multi Feda - Multitap 3. Şeref Bey Türküsü - Emrah Coksaygan 4. Feda (Şeref Beyin Son Nefesi ) - Feridun Düzağaç Şeref Bey anısına hazırlanan FEDA isimli s..

  • OFSAYT tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi 08:12

Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'da hayatını kaybeden şarkıcı Ahmet Kaya'nın ailesi de isterse mezarının Türkiye'ye getirilmesi için gereğini yapacaklarını belirtti. Merhum Sanatçı Ahmet Kaya'nın da katıldığı konserden anla..

  • BETA tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence 02:30

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence

Evliliğe adım atacak kadınların en büyük eğlencesi olan kına geceleri, daha da renkli hale geliyor. Bir çok yeni kına konseptlerinin ortaya çıktığı günümüzde yeni trend türkü söyleyen, tepsi taşıyan robotlar olacak. Gün..

Çok Şükür Oğlum Vatanı İçin Canını Verdi 01:43

Çok Şükür Oğlum Vatanı İçin Canını Verdi

Çok Şükür Oğlum Vatanı İçin Canını Verdi Bingöl'ün Genç ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Murat Yıldırım'ın babası teröre tepki gösterdi...

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..

Göktaşı Sayesinde Doğan Meslek Uzay Madenciliği 01:28

Göktaşı Sayesinde Doğan Meslek Uzay Madenciliği

Bingöl'de bulunan göktaşı parçalarının binlerce dolar karşılığında köylüler tarafından satılması, farklı kentlerde de göktaşı arayanların ortaya çıkmasına neden oldu. Gökbilimcilerin Uzay madenciliği dediği bu iş kapsa..

Lice ve Genç'te Pkk'lı Teröristlere Büyük Darbe 02:18

Lice ve Genç'te Pkk'lı Teröristlere Büyük Darbe

Diyarbakır'ın Lice ve Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen kapsamlı operasyonda teröristlere büyük darbe vuruldu...

Ali Sürmeli Kimdir? 04:10

Ali Sürmeli Kimdir?

Doğum 7 Nisan 1959 (57 yaşında) Solhan, Bingöl, Türkiye Milliyet Türkiye Meslek Tiyatro ve Sinema oyuncusu Etkin yıllar 1983-günümüz Ödüller 8. Ankara Film Festivali, 1996, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Sokaktaki Adam..

İl İl Türkiye 4.Bölüm 23:18

İl İl Türkiye 4.Bölüm

Programın 4. bölümünde; Bingöl ilinin sosyo ekonomik yapısı, kültürel özellikleri ve ilçeleri tanıtılmaktadır...

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı 01:31

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafı..

Az Gittik Uz Gittik 41.Bölüm 29:47

Az Gittik Uz Gittik 41.Bölüm

Programın 41. bölümünde; Erzincan ve Bingöl, çizgi animasyonların da eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

Akarsularımız Barajlarımız 7.Bölüm 25:24

Akarsularımız Barajlarımız 7.Bölüm

Programın 7. bölümünde; Murat Nehri, Ağrı, Doğubeyazıt, Malazgirt, Bingöl, Muş, Malatya kentleri ile çevrelerindeki tabiat ve tarihi yerler konu edilmektedir...

Az Gittik Uz Gittik 41.Bölüm İzle 29:47

Az Gittik Uz Gittik 41.Bölüm İzle

Programın 41. bölümünde; Erzincan ve Bingöl, çizgi animasyonların da eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Baki Kalan Bu Kubbede 25.Bölüm İzle 45:13

Baki Kalan Bu Kubbede 25.Bölüm İzle

İbrahim Köker ve Nuriye Bingöl'ün sunuculuğunu yaptığı müzik söyleşi programının 25. bölümü...

Elazığ'da Otobüsle Tır Çarpıştı 01:08

Elazığ'da Otobüsle Tır Çarpıştı

Alınan bilgiye göre, Muzaffer Üstün idaresindeki 34 ZZ 6516 plakalı otobüs, Elazığ-Bingöl karayolunda Zafer Apalak'ın kullandığı 33 FH 380 plakalı demir yüklü tıra arkasından çarptı. İlk belirlemelere göre, kazada otobüs..

  • En Yeniler tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce