#Yavuz bingöl urfa türküsü

Neli Neli Pijamalı 00:38

Neli Neli Pijamalı

Gölge Oyunu, 1992 yapımı bir Türk filmi. Yavuz Turgul'un senaryosunu yazıp yönettiği filmde Şener Şen ve Şevket Altuğ oynamıştır...

Bir Anda Değişir Hayat 03:32

Bir Anda Değişir Hayat

Filmin Adı: Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni Yönetmen: Yavuz Turgul Oyuncular: Şener Şen, Pıtırcık Akerman, Oktay Kaynarca..

Kim Bilir Derdi Ne 01:13

Kim Bilir Derdi Ne

Filmin Ad: Gölge Oyunu Yönetmen: Yavuz Turgul Oyuncular: Şener Şen, Şevket Altuğ..

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni 1990 02:55

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni 1990

Filmin Adı: Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni Yönetmen: Yavuz Turgul Oyuncular: Şener Şen, Oktay Kaynarca, Pıtırcık Akerman..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 80.Bölüm 31:45

Cumhuriyete Kanat Gerenler 80.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 80. bölümünde; Yavuz Abadan konu edilmektedir...

İşte Hayat 2.Bölüm 34:11

İşte Hayat 2.Bölüm

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; gazeteci Adem Yavuz'un hayat hikayesi, Zati Sungur'un sihirbazlık hayatı, Çadır Tiyatrosu, amigoluk ve dolandırıcılık konu edilmektedir...

Türkü Türkü Türkiyem 35.Bölüm 1:30:28

Türkü Türkü Türkiyem 35.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 35. bölümünde; Yavuz Top, Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Halk Dansları Topluluğu ve Gazi Üniversitesi THM Korosu konuk edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..

Eşkiya Film İzle 2:02:40

Eşkiya Film İzle

35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıya jandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da bölgedeki hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran...Baran 35 yıl sonra hap..

  • Film İzle tarafından
  • 14.636 görüntüleme
  • 8 yıl önce
42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
200 Metrede Kaykayla Ölümcül Oyun! 00:59

200 Metrede Kaykayla Ölümcül Oyun!

Yavus Sultan Selim Köprüsü ve diğer tırmanışlarıyla adından sıkça söz ettiren Pavel Smirnov şimdi de 200 metre yükseklikte bir binanın çıtasında kaykaya bindi. Adrenalin dolu anlarda insanı gerim gerim geren genç güvend..

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Davaro  Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen 04:25

Davaro Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen

Konu; Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Bu Robot Zeybek Oynuyor 04:46

Bu Robot Zeybek Oynuyor

Zeytinburnu Bilgi Evleri’nde üretilen Türk robot şınav, mekik çekiyor, takla atıyor, futbol oynuyor. Türkçe konuşup, dans eden robot oynadığı zeybek ile görenleri şaşırtıyor. Zeytinburnu Bilgi Evleri Türkiye’de bir ilke..

  • JET TV tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunus Bülbül - Yanmış Bir Yürek Var 05:40

Yunus Bülbül - Yanmış Bir Yürek Var

Yunus bülbül mevzuderin26 beste yavuz taner...

  • Ömer tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göklerde İnşa Edilip Yere İndirilen Kutsal Şehir  Kudüs 02:14

Göklerde İnşa Edilip Yere İndirilen Kutsal Şehir Kudüs

İsrail'in saldırılarının hedefinde olan Kudüs, birçok Peygamberden izler taşıyan mübarek bir şehir. Hz. Süleyman'nın inşa ettiği ve birçok Peygamberin eliyle restore edilen Harem-i Şerif, İslam ümmetinin en önemli kutsal..

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar 02:05

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar

Maçka Merkez Camisi'nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Güümrükçüoğlu, AK Parti milletvekilleri, ailesi..

Nostaljik Tramvayın Yenilenen Raylarına Özel Köprü Asfaltı 03:43

Nostaljik Tramvayın Yenilenen Raylarına Özel Köprü Asfaltı

Beyoğlu’nda altyapı çalışmaları nedeniyle bir süredir sefer yapamayan nostaljik tramvayın hattını yenileme çalışmaları kapsamında, raylara Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde kullanılan ‘mastik (taş) asfalt’ döküldü. Bu yönte..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Halil Sezai'nin En Acı Günü 04:30

Halil Sezai'nin En Acı Günü

Şarkıcı ve sinema oyuncusu Halil Sezai Paracıkoğlu'nun babası Kemal Yavuz Paracıkoğlu, memleketi Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı. Çanakkale'de konsere çıkacağı esnada KOAH hastası olan babasının ölüm haberini alan..

  • ANKA tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halı İle Otobüs Kurtarmak 02:21

Halı İle Otobüs Kurtarmak

İstanbul,Esenler Yavuz Türk mahallesinde sıkışan otobüsü ilginç şekilde kurtarmaya çalışan halkı izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Efsane Şener Şen Komik Sahneler 1 09:12

Efsane Şener Şen Komik Sahneler 1

Türk sinema seyircisinin sinema önlerinde uzun kuyruklar oluşturduğu taşlamalarla dolu Amerikalı ve Arabesk filmlerini çevirir . 1996'de ise Türk sinemasında bir devrim yaratan Eşkıya filminde Uğur Yücel ile birlik..

  • JET TV tarafından
  • 1.281 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Efsane Şener Şen Komik Sahneler 2 11:29

Efsane Şener Şen Komik Sahneler 2

Türk sinema seyircisinin sinema önlerinde uzun kuyruklar oluşturduğu taşlamalarla dolu Amerikalı ve Arabesk filmlerini çevirir . 1996'de ise Türk sinemasında bir devrim yaratan Eşkıya filminde Uğur Yücel ile birlik..

  • JET TV tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kenya  İyi ki Varsın Eren  Dedi 01:36

Kenya İyi ki Varsın Eren Dedi

Fotoğrafçı Yavuz Atalay, sergilerden elde ettiği gelirle Kenya'da açtığı su kuyusuna, şehit Eren Bülbül'ün adını verdi...

İstanbul'da Ölümle Böyle Dalga Geçtiler 05:31

İstanbul'da Ölümle Böyle Dalga Geçtiler

Türkiye'nin Yavuz Sultan Selim Köprüsünün kulesine tırmanarak 350 metre yükseklikte özçekim yapmasıyla tanıdığı parkur sporcusu Pavel Smirnov, bu kez arkadaşlarıyla beraber Belgrad Ormanlarının içindeki bir baz istasyonu..

Yol Ayrımı Galasına Ünlü Akını İşte Galada Yaşananlar 12:57

Yol Ayrımı Galasına Ünlü Akını İşte Galada Yaşananlar

Şener Şen, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Av Mevsimi nin ardından 7 yıl sonra ilk defa beğeneceği bir senaryo geldiği için bu filmde rol aldığını söyledi. Turgul'un katılmadığı gecede, çok kıymetli bir ekiple ça..

  • BETA tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yol Ayrımı Fragmanı 02:05

Yol Ayrımı Fragmanı

Bir ormanda yol ikiye ayrıldı ve ben. Ben gittim daha az geçilmişinden ve bütün farkı yaratan bu oldu işte. Şener Şen'in 7 yıl aradan sonra başrolünü üstlendiği filmde, acımasız bir iş adamı olan Mazhar Kozanlı’nın yaşa..