#Yavuz bingöl yarim İstanbulu mesken mi tuttun

Handan Şahin - Uykuda Mısın 03:52

Handan Şahin - Uykuda Mısın

Handan Şahin - Uykuda Mısın Dinle Uykuda mısın sevgili yârim Uyan uyan Aç pencereni göreyim yüzünü Uyan yar Aman yar canım yar Sabah olmadan uyan yar Horozlar ötmeden, gün ışımadan Uyan uyan Eller duymadan usul usul..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 6 yıl önce
An ve An - Ağla Bebeğim 03:54

An ve An - Ağla Bebeğim

An ve An - Ağla Bebeğim Dinle ŞARKI SÖZLERİ / LYRİCS AĞLA BEBEĞİM HEP BENDEN ALDIN İNAN YARIM KALDIM SONUNDA AMA BÖYLE GEÇER SANMA ALIŞIRSIN ZAMANLA YETER ARTIK ETTİKLERİN BU KAÇINCI TERK EDİŞİN DÖNER DEDİM SANA DÜN..

Emre Fel - Ruh 05:00

Emre Fel - Ruh

Emre Fel - Ruh Dinle sözler Siyah beyaz bir film , sonu uzun biraz Kararsız kaldıysan sil , korkma etmem itiraz Sustum konuşmam , yeter üstüme gelme Tamam anlatmam , bir şartım var sana ama gitme Gitme ... gitme ... ..

Jeyhun Ares - Eğyar 03:42

Jeyhun Ares - Eğyar

Jeyhun Ares - Eğyar Dinle Eğyar şarkı sözleri ile Dağıl ey Dünya, Kədər qalx oyna, Mən bu gecə yenə dərdliyəm. Dəvət etsəm səni şərikli günaha, Necə alım səni yanıma? İnan heç bilmirəm. Öpmək istərəm səni bir nəfəsd..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevgililer Günü Hediyemiz 01:26

Sevgililer Günü Hediyemiz

Selam sevgili facia üçlü ailesi. Bu videomuzda yarım araba yaptık. umarız izlerken eğlenirsiniz. Bir Sonraki Videoda Bu Arabayla Ne Yapacağımızı Bilene Sürpriz Var. Tahminlerinizi Yoruma Yazın..

  • JET TV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tartıştığı Eşinin Kafasına Silah Dayayarak Rehin Aldı 00:19

Tartıştığı Eşinin Kafasına Silah Dayayarak Rehin Aldı

Batman'da kafeteryada tartıştığı eşinin kafasına tabanca dayayarak rehin alan kişi, ikna çabaları sonucu polise teslim oldu. Kent merkezinde bir alışveriş merkezinde kafeteryada oturan çift arasında henüz belirlenemeyen ..

Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:40

Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Yüregim yangın yeri yarim Dokunmak yürek ister!. Yüreğim paramparça Toplamak emek ister! Hal böyleyken; Bir de bana nasılım diye sorarlar Nasıl mıyım : Hangi yöne dönsem sen! Hangi sesi duysam sen! Elim sen ,gözüm s..

Kul - Çıkmaz Sokak 03:53

Kul - Çıkmaz Sokak

Çıkmaz Sokak şarkı sözleri ile Duvarlar yıkık dökük rutubetli Bendeki sevimsiz bir kader Bu yollar çıkmaz sokaklara çıktı Hani kalbine gidecekti (girecektim) Can özüm, canım Sende kaldı bir yarım Nasıl dayanırım Kan ağ..

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar 04:37

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar

Mektuplar Şarkı Sözleri İle Anam gibi kimse derdim bilemez... Akar gözyaşlarım hiçmi hiç dinmez . Çektiğim çilenin hesabı yokmu Beni bu derdimden kurtaran yokmu... Mektupları al git uğurlar olsun. Belki sende kendi..

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN GURURU...! 00:59

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN GURURU...!

Muhteşem.....! TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN GURURU...!???????????? Milli ve yerli, Made in TÜRKİYE.... Türkiye'nin 58 yıl önce yarım kalan yerli otomobil hayalimiz bugün gerçek oldu.....

  • PengoTV tarafından
  • 322 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hacı cafcaflı hamur yoğurma 00:16

Hacı cafcaflı hamur yoğurma

Karantinada 16. günü dolduran küçük çocuğun yarım işlerine erken girmesi...

  • PengoTV tarafından
  • 456 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kenan Doğulu - Vay Be (Official Video) #VayBe 04:16

Kenan Doğulu - Vay Be (Official Video) #VayBe

Kenan Doğulu Vay Be Şarkı Sözü: BENİ BİLMEMEN GÖRMEMEN SARIP DA SEVMEMEN YAZIK SENDE SAKLI KALBİMİN TÜM UMUTLARI BÖLÜNDÜ UYKULAR KAYIP BİR ANAHTAR AÇAR KALBİ O EL ÇÖZER DÜĞÜMLERİ HER TARAFTA YARIM SÖZLER DÜŞÜNMEDİM DEĞİ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii’nde inceleme yaptı 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii’nde inceleme yaptı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Ayasofya Camii'ndeki ziyaretinin ardından Taksim Camii'ne geçti. Buradaki inşaat çalışmalarında incelemelerde bulunan Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı. Erdoğan, yarım saatlik incelemel..

İstanbul'da dolu yağışında milyonluk lüks araçlar zarar gördü 03:13

İstanbul'da dolu yağışında milyonluk lüks araçlar zarar gördü

İstanbul’da etkili olan sağanak yağmur ve dolu yağışı Kadıköy’de bulunan galerilerde de etkili oldu. Lüks araçlar dolu yüzünden hasar gördü, galericiler yağıştan yarım milyonluk zararımız var dedi...

Kapkaç mağduru kadın kovaladı polis yakaladı 00:48

Kapkaç mağduru kadın kovaladı polis yakaladı

Kahramanmaraş'ta bir kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan zanlı, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu'nun Bu şahıs o bölgeden çıkmadan yakalanacak anonsunun ardından yarım saat içinde yakalandı...

Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor 03:13

Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor

Söz-Müzik: Çağın Bodur Düzenleme: Mustafa Ceceli Kayıt,Mix,Mastering: Koray Püskül Yapımcı: Ceceli Müzik Yönetmen: Berk Barutçu Şu zamanda böyle sevda olmaz diyorlar Yârim seni bilmiyorlar, tanımıyorlar Sevdan bana şu ö..

Sefer Alevli - Sonbahar 03:40

Sefer Alevli - Sonbahar

Sonbahar şarkı sözleri ile Sokul usulca anlat derdini Yarım kalmış hikayeyi Dinsin gözyaşın felaketi Sönsün yüreğin ateşi Aman aman aman inadı bırak Gelir geçer bu ızdırap Bu kalp yaşar yine sonbahar Dön bak ..

Nisa hemşire'yi böyle kurtardılar 02:21

Nisa hemşire'yi böyle kurtardılar

ESKİ KIZ ARKADAŞININ HEMŞİRE KARDEŞİNİ HASTANEDE REHİN ALMIŞ, BİR EMNİYET MÜDÜRÜNÜN MÜDAHALESİYLE ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ... BUGÜN,,, YARIM SAAT SÜREN O KABUSUN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI... NİSA HEMŞİRENİN KURTARILMA AN..

Gamze Ökten - Yaralandım (Akustik) 02:36

Gamze Ökten - Yaralandım (Akustik)

Hey benim deli yürekli yarim,senden uzaklarda ne olacak bu halim... Gececilere keyifli dinlemeler ❤️ Söz ve müzik : Kerem Ökten..

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti 00:52

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti

Çarşamba akşamından beri kar yağışının aralıklarla devam ettiği Uludağ’da kar kalınlığı yarım metreye ulaştı. Otellerin büyük kısmı hafta başında misafirlerini ağırlamaya başladı. İstanbul’a da karın düşmesinin ardından ..

İstanbul Boğazı Gemi Geçişlerine Kapatıldı 00:32

İstanbul Boğazı Gemi Geçişlerine Kapatıldı

Kar tipisi nedeniyle görüş mesafesinin yarım milin altına düşmesiyle gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı...

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden 02:31

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden

Vazgeçemedimki Senden şarkı sözleri ile Gel güneşim doğsun uyanayım Geriye dönmeni beklediğim gecelerde Madem gidiyorsun Ben de yanayım Beni sevmediğini söyledıgın hecelerde Yaranı dağlamamışlar kalpten yarim ağl..

Bebeğini dondurmacıda unuttu 01:40

Bebeğini dondurmacıda unuttu

BURSA'DA BENZERİNE AZ RASTLANIR BİR OLAY YAŞANDI... BİR ANNE NASIL OLDUYSA GİTTİĞİ DONDURMACIDA BEBEĞİNİ UNUTTU HERKES YANA YAKILA O ANNEYİ ARADI, SORUMSUZ KADININ BİR BEBEĞİ OLDUĞUNU HATIRLAYIP GERİ DÖNMESİ İSE TAM YARI..

Kadınların tartışması ortalığı karıştırdı! 02:17

Kadınların tartışması ortalığı karıştırdı!

Antalya'da komşu iki aile arasında çıkan kavgayı sonlandırmak isteyen polis yoğun çaba harcadı. 'Bitti' derken, yeniden başlayan kavgayı polisin, Yeter artık ya. Uzaklaşın artık anonsu da durduramadı. Kavga, polisin ya..

O sadece araba değil evlat! 02:05

O sadece araba değil evlat!

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan Nurettin Akdemir (66), sıfır kilometre aldığı Murat 124 otomobilini yaklaşık yarım asırdır kullanıyor...

Domates fiyatı kavanozu vurdu! 02:21

Domates fiyatı kavanozu vurdu!

DOMATESİN FİYATI 5 LİRADAN AŞAĞI DÜŞMEYİNCE, KIŞLIK HAZIRLIKLAR YARIM KALDI... BU DURUM KAVANOZ SATIŞLARINI DA ETKİLEDİ... GEÇEN YIL MARKETLERDE KAPAK KITLIĞI YAŞANIRKEN, BU YIL KAVANOZLAR DA, KAPAKLAR DA RAFTA KALDI..

Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen 02:46

Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen

Aynen şarkı sözleri ile Gidenler sanmasın ki Kalanlar hergün ağlıyor Sen müziği kıstın diye Şarkılar yarım kalmıyor Aynen senin gibi yaptı hepsi Aynen koşa koşa gitti hepsi Aynen tükürdüm arkasından Ne su döktüm ne gö..

Cihan Zengin - Mektup 03:52

Cihan Zengin - Mektup

Mektup şarkı sözleri ile Yarim senden ayrı Düştüm gurbet ele Hasretin kor gibi Düştü bu sineme… Bekledim mektubun gele gele Sorar oldum geçen her ele Sensiz eklemişim günü güne Bitsin bu gurbet Feryadım Dağlara Site..

Cansever & Mahmut Görgen - Özür Diliyorum 03:41

Cansever & Mahmut Görgen - Özür Diliyorum

Özür Diliyorum şarkı sözleri ile İşte geldim kapına Özür diliyorum Kalbini kırdım hatalıyım Farkındayım biliyorum Affetmek sana yakışır Büyüklük sende kalsın Özürümü kabul et Aşk Yeniden Başlasın Kaybolurum sensiz Ya..

Çakallık Yapan Sürücüye Dersini Veren Kamyonet Sürücüsü 00:36

Çakallık Yapan Sürücüye Dersini Veren Kamyonet Sürücüsü

Trafik sıkışıklığında ambulansın arkasına takılan araç sürücüsü bir kamyonet sürücüsü tarafından yolu kesilince çakallığı yarım kalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 2 yıl önce