#Yavuz bingöl yarim İstanbulu mesken mi tuttun

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı 01:37

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı

Gelelim Nevzine nasıl yapılır? Hamuru için malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur.Hamur ne çok yumuşak ne de sert bir kıvamda olmalıdır. Hamura iri çekilmiş bir su bardağı ceviz eklenerek tekrar yoğrulur. Hamur tep..

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır  Şerit Poğaça Şeklinde 03:59

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır Şerit Poğaça Şeklinde

1.Hazır puding paketinde belirtilen süt miktarının yarısı kadar süt tencereye alınır. 2.Vanilyalı puding ilave edilir. 3 yemek kaşığı şeker de eklenir. 3.Karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 4.İsteğe göre sevi..

Biber Dolması Zeytinyağlı Tarifi 03:56

Biber Dolması Zeytinyağlı Tarifi

İşte İstanbul usulü zeytinyağlı biber dolması tarifim için malzemeler: 1 kilo ufak, düzgün ince kabuklu dolmalık biber 5-6 adet büyük boy soğan Yarım su bardağı kadar zeytinyağı 1 yemek kaşığı tozşeker 1 yemek kaşığ..

Elmalı Kurabiye Ağızda Dağılan Mükemmel Hamur Tarifi 05:17

Elmalı Kurabiye Ağızda Dağılan Mükemmel Hamur Tarifi

Malzemeler: 4 adet rendelenmiş elma 1/2 bardak toz şeker 1 tatlı kaşığı tarçın 1/2 su bardağı ceviz veya fındık içi Hamuru için: 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu 200 gr. oda ısısında tereyağı 1/3 su bardağ..

Elmali Turta Nefis Elmalı Kurabiye Tarifi 03:27

Elmali Turta Nefis Elmalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 4 adet rendelenmiş elma 1/2 bardak toz şeker 1 tatlı kaşığı tarçın 1/2 su bardağı ceviz veya fındık içi Hamuru için: 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu 200 gr. oda ısısında tereyağı 1/3 su bardağ..

 3 Dakikada Muhteşem Truff Yapımı 00:59

3 Dakikada Muhteşem Truff Yapımı

Çikolatalı Truff Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 200 ml sıvı krema 40 gr sütlü çikolata 80 gr bitter çikolata 2 paket kakaolu kek (440 gr) Yarım su bardağı fındık Üzeri için; Antep fıstığı Hindistan cevizi Hazırlanışı;..

Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Börek 05:23

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Bör

Yine patatesli iç harcı aynı bizler ev yemeği tarifleri olarak her ne kadar sizlere tarifleri bir bütün halinde veriyor olsakta sizler eğer isterseniz farklı iç harçları ve farklı börek tariflerinde deneyebilirsiniz veya..

Trileçe Tatlısı Tarifi  Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi 05:44

Trileçe Tatlısı Tarifi Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi

Daha önce trileçe tatlısını duymamış olabilirsiniz. Son zamanlarda ünlü olmuş bu nefis karamelli kekin lezzetini çok seveceksiniz. Kek sütlü şerbet ile ıslatıldığından harika bir lezzete sahip. Her ne kadar trileçe tarif..

Fırında Somon Tarifi  Fırında Balık Yemekleri 01:57

Fırında Somon Tarifi Fırında Balık Yemekleri

1.İstenen miktarda Somon balığı dilimine biraz zeytinyağı gezdirilir, 2.tuz serpilerek balığın her tarafına gelecek şekilde el ile sürülür. 3.İnce kıyılmış maydanoz ve limon dilimleri hazırlanır. 4.Dereotu da çok yakış..

Körili Tavuk Nasıl Yapılır Tavuk Sote 02:39

Körili Tavuk Nasıl Yapılır Tavuk Sote

Körili Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 1 kg kuşbaşı tavuk 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı köri (tatlı) 2 diş sarımsak (dövülmüş) 1 yemek kaşığı domates salçası 2 domates (rendelenmiş) (veya 1 su bardağı konserve doma..

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır 02:48

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır

Gelelim Yumuşacık poğaça nasıl yapılır? 1 su bardağı ılık su, 1 su bardağı ılık süt, 1 paket yaş maya ve 4 yemek kaşığı şeker yoğurma kabına alınarak mayanın erimesi sağlanır. 1 su bardağı sıvı yağ, 1 adet yumurta, 2 tat..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Beşamelli Fırın Makarna Tarifi 04:21

Beşamelli Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler: 1 paket veya biraz daha az (fırın kabınıza göre) haşlanmış yüksük veya penne makarna (haşlama suyunu atmayın) Kıymalı harç için: 1 adet büyük boy soğan 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 300gr. kadar kıyma 1-2 adet ça..

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye Tarifi 04:40

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye Tarifi

Limonun kabuğuyla posasıyla uğraşmayın. Bütün limonun hepsini kullanarak pratik harika bir kurabiye tarifi. İçindeki Fındık, mısır unu ve nişasta ile dopdolu bir tat... 1 bütün limon (çekirdeklerini ve sap kısmını alın s..

Falafel Tarifi  Nohut Köftesi 02:58

Falafel Tarifi Nohut Köftesi

Malzemeler: (3-4 Kişilik) Daha fazlası için malzemeyi artırabilirsiniz. 1 su bardağı haşlanmış nohut yarım su bardağı sadece akşamdan ıslatılmış nohut 1 adet soğan 1 iri tutam maydanoz yaprakları 2 diş sarımsak 1 silme t..

Kahveli Kakuleli Çikolata Kaplı Bisküvi Tarifi 05:07

Kahveli Kakuleli Çikolata Kaplı Bisküvi Tarifi

Malzemeler: 100gr. kadar tereyağı (oda ısısında) 3-4 adet kakulenin iç taneleri (kullanacağınız şekerin 1 çay kaşığı ile havanda döverek öğütün veya çekilmiş sorun.) 1 su bardağından biraz az tozşeker 3-4 yemek kaşığı s..

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi 04:31

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 1 su bardağı su süt karışımı 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı tozşeker 1 çimdik tuz 1 silme yemek kaşığı tereyağı (eritilmiş) veya katı ike 1 çok büyük olmayan yemk kaşığı alın yeterli, ölçüsü çok mü..

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi 03:16

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi

İç malzemesi için 3 adet rendelenmiş elma, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı şeker uygun bir tavaya alınarak pişmeye bırakılır. Harç piştikten sonra yarım su bardağı ceviz içi eklenerek ocaktan alınır. Soğuması içi..

Kabarma Garantili Sodalı Sünger Kek Yapımı 01:28

Kabarma Garantili Sodalı Sünger Kek Yapımı

3 yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı maden suyu 2,5 su bardağı un 2 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 yemek kaşığı kakao Pudra şekeri Hazırlanışı; 1. Karıştırma kabına yumurta ve ş..

Pizza Tarifi  Pizza Hamuru Tarifi 04:11

Pizza Tarifi Pizza Hamuru Tarifi

Karışık pizza hamuru için: 4-5 su bardağı un 2 yemek kaşığı instant kuru maya 1 yemek kaşığı şeker yarım yemek kaşığı tuz 2 su bardağı ılık su (470ml) 4 yemek kaşığı zeytinyağı Pizzanın altına serpmek için 2 yemek kaşığı..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

 Perde Pilavı Tarifi 02:59

Perde Pilavı Tarifi

Perde Pilavı için Gerekli Malzemeler; Tereyağı Badem Pilavı için; 50 gr tereyağı 1 kahve fincanı dolmalık fıstık 200 gr badem 1/2 kahve fincanı kuş üzümü 3 su bardağı baldo pirinç 1/2 çay kaşığı kırmızı toz kırmızı bibe..

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı 04:50

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı

Aynı tulumbaya benzeyen bu nefis ve halka tarifi için size detaylı bir video hazırladık. Mayasız olarak hazırladığımız halka tatlıları ağızınıda çıtır çıtır edecek. Tadını kesinlikle çok seveceksiniz. Genelde yaygın ola..

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..