#Yaya geçidinde

Chicago Med 3. Sezon 20. Bölüm Fragmanı 00:30

Chicago Med 3. Sezon 20. Bölüm Fragmanı

Chicago Med 3. Sezon 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 15 Mayıs Salı Günü NBC'de Chicago Med 3x20 Promo/Preview The Tipping Point (Season Finale) Chicago Med Season 3 Episode 20 Promo Chicago Med Season 3 Seas..

Damperi Açılan Hafriyat Kamyonu Üst Geçide Çarptı 01:00

Damperi Açılan Hafriyat Kamyonu Üst Geçide Çarptı

İstanbul Sultanbeyli TEM otoyolunda dün meydana gelen kazada Muhsin Beter yönetimindeki hafriyat kamyonu, damperinin açılmasıyla yaya üst geçidine çarptı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı...

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaşlı Adamı Sırtına Alarak Karşıya Geçiren Polis 00:50

Yaşlı Adamı Sırtına Alarak Karşıya Geçiren Polis

Çin'de yolun karşısına geçmek için yaya geçidine gelen yaşlı adamı trafik polisi fark etmiş. Yaşlı adamı, araçların arasında kalmaması için sırtına alarak karşıya geçirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Polisin Önünde Kırmızı Işıktan Geçmek 01:00

Polisin Önünde Kırmızı Işıktan Geçmek

Yaya geçidinin olduğu yerde Kırmızı ışık yanmasına rağmen ve Trafik Polisinin trafiği seyrettiğini bile fark etmeden ışık ihlali yapan motorcu..

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Büyülü İkizlerle Bir Gece 44:31

Paranormal Olaylar Büyülü İkizlerle Bir Gece

Çekime giderken farklı zorluklar ile karşılaştık, normalde araba ile gidecektik fakat dağın zirvesine yakın bir yerde olduğu için arabadan ayrıldık ve yaya olarak devam ettik.Köpekler kovaladı, kayıp olduk ama en sonunda..

  • JET TV tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Korna Çalan Mercedes'li Kadını Bin Pişman Eden Kadın 00:53

Korna Çalan Mercedes'li Kadını Bin Pişman Eden Kadın

Yaya geçidinden geçerken kendisine korna çalan Mercedes marka araçtaki kadını evire çevire döven kadını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yol Böyle Çöktü 00:36

Yol Böyle Çöktü

Çin'in Siçuan eyaletinde yol çöktü, o anlar böyle görüntülendi. Guang'an kentinde istinat duvarıyla desteklenen yol bir anda yerle bir olurken, o anda yoldan geçen yaya ve araç olmaması muhtemel bir faciayı önledi. Çökme..

Kaş Yaparken Göz Çıkaran Genç 00:30

Kaş Yaparken Göz Çıkaran Genç

Rusya'da yaya geçidinden karşıya geçen genç trafik ışıklarının yönünü düzeltmek için bir çaba göstermiş ancak keşke ellemeseymiş...

  • JET TV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kırmızı Işıkta Geçip Motosikletliye Çarptı 00:15

Kırmızı Işıkta Geçip Motosikletliye Çarptı

Bursa'da kırmızı ışıkta geçen bir otomobil, yaya geçidinden elektrikli bisikletiyle geçen yaşlı adama çarptı. Bursa'da ünlülere ait antika ve klasik otomobilleri tamir ve yenilemesiyle bilinen kaportacı Fahri Ak kazada h..

Yıldız Oyuncu Mesut Özil'e Çirkin Saldırı 11:29

Yıldız Oyuncu Mesut Özil'e Çirkin Saldırı

Mesut Özil ve takım arkadaşı Sead Kolasinac'a İngiltere'nin başkenti Londra'da otomobili ile seyrederken bıçaklı saldırı girişimi düzenlendi. İki motosiklet ile aracına yaklaşan saldırganları gören iki futbolcu araçtan i..

  • BETA tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Trafik Lambasıyla Konuşan Teyze 00:52

Trafik Lambasıyla Konuşan Teyze

Yolun karşısına geçmek isterken yaya geçidinin yanında duran trafik lambasının uyarılarını fazla dikkate alan teyzeyi izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Toyota Motor Corporation 01:38

Toyota Motor Corporation

Var olan şehirleri düzeltmek imkansız. Peki o zaman yeni şehirler kuralım mı? Toyota'nın Fuji dağı eteklerinde inşaa etmeyi düşündüğü Woven Şehri buna bir örnek. Şehirde tüm evlerin çatısı solar panellerle kaplı ve yak..

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
SÜRÜCÜSÜZ PODLAR: Sürücüsüz Kapsüller Londra'da Denemelere Başladı 01:44

SÜRÜCÜSÜZ PODLAR: Sürücüsüz Kapsüller Londra'da Denemelere Başladı

Süpervizörsüz (insansız) sürücüsüz kapsüller, İngiltere'deki Bristol şehrinde halka açık olarak test ediliyor. İngiltere hükümeti 2021 yılına kadar ülke yollarında tam olarak kendi kendine giden araçlara sahip olmayı he..

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap 04:47

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap

Antalya’da polisin yaptığı denetimde, maskesiz bir gençte polisin, ‘neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Nefes almak en doğal hakkımız ve ben bu haktan mahrum kalmak istemiyorum’ diyerek cevapladı. Maskesiz dolaşan Kaz..

Otomobilin üst geçitte ne işi var- 01:36

Otomobilin üst geçitte ne işi var-

ÜST GEÇİDE BIRAKIP KAÇTILAR..ADANA'DA AKILALMAZ BİR OLAY YAŞANDI..ARABALARIYLA OTOYOLDAN DEĞİL DE YAYA ÜST GEÇİDİNİN MERDİVENLERİNDEN İLERLEMEK İSTEYEN İKİ ARKADAŞ KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YEMEMEK İÇİN ÜST GEÇİT KORKUL..

Polise dişini arattı! 01:25

Polise dişini arattı!

BURSA'DA KISITLAMA SAATİNDE OTOMOBİLLE GEZEN 4 KİŞİ POLİSİN DUR İHTARINA UYMADI. 15 KİLOMETRELİK KOVALAMACA ÇIKMAZ SOKAKTA SON BULDU. FAKAT YAYA OLARAK KAÇMAYA ÇALIŞAN SÜRÜCÜNÜN PROTEZ DİŞİ FIRLAYINCA İŞLER KARIŞTI...

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

“Karşıya geçmek için uçacaksın” 02:28

“Karşıya geçmek için uçacaksın”

YAYA GEÇİDİ YOK ÜST GEÇİT YOK..

Motosiklet Faciasından Acı Haber Geldi 02:30

Motosiklet Faciasından Acı Haber Geldi

Düzce'de akşam saatlerinde motosikletin yaya ve bisiklete çarpması ile 3 kişinin yaralandığı kazadan acı haber geldi. Kazada ağır yaralanan 17 yaşlındaki bisiklet sürücüsü hastanede hayatını kaybetti...

Emosiyn - Sonuna 02:57

Emosiyn - Sonuna

Söz&Müzik: Emre Acarbaş Beat: Burak Bakır Mix&Mastered by: Göktüğ Pişken Aranje: Emre Acarbaş Yönetmen: Kaan Kurt Yardımcı Yönetmen: Mevlüt Atak Fotoğraf: Nagi Kurt Kurgu: Kaan Kurt x Emosiyn x Homzo Design: Album Cove..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Freni boşalan vinç kaldırıma çıktı faciadan dönüldü 02:19

Freni boşalan vinç kaldırıma çıktı faciadan dönüldü

Gaziantep'te, kavşaktan dönüş yaptığı esnada freni boşalan vinç kimseye çarpmamak için yüksek kaldırıma çıktı. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu caddede kimsenin burnu bile kanamazken, facianın eşiğinden dönüldü. O an..

Kartal’da kamyonetin çarptığı kadının ölümden döndüğü anlar kamerada 01:55

Kartal’da kamyonetin çarptığı kadının ölümden döndüğü anlar kamerada

Kartal'da yaya geçidi üzerinden karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına kamyonet çarptı. Kadın, çarpmanın etkisiyle yola savrulurken, yaşanan o korku dolu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Gelişi var gidişi yok! 01:04

Gelişi var gidişi yok!

BİR YAYA GEÇİDİ DÜŞÜNÜN... GİRİŞİ VAR, ÇIKIŞI YOK. YOLDAN KARŞIYA GEÇEN, DAHA DOĞRUSU GEÇTİĞİNİ DÜŞÜNEN YAYALAR, BAKIN HANGİ GARİP SÜRPRİZLE KARŞILAŞIYOR...

BURÇAK KURTULDU, ECEM YOĞUN BAKIMDA! 03:07

BURÇAK KURTULDU, ECEM YOĞUN BAKIMDA!

Adana'da yaya geçidinden geçerken otomobilin çarptığı Özlem Dönmez (22), yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Dönmez'in, kazadan son anda kurtulan arkadaşı Burçak Özcan (22), otomobil sürücünün serbest bırakıldığını b..