#Yaza damga vuran türkçe Şarkılar 2018 müzik dinle

Küçük Ayak Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:22

Küçük Ayak Türkçe Altyazılı Fragmanı

Küçük Ayak Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Özet: Bilinmeyen kriptozoolojik yaratık Yeti, insan olarak bilinen zor yaratıkların gerçekten varlığına inanmaktadır. Animasyon filminin yönetmen ve senaristliğini Kare..

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı 01:00

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 30 Mart 2018 'de Başlıyor...

Altered Carbon Türkçe Altyazılı Orijinal 2. Fragmanı 02:12

Altered Carbon Türkçe Altyazılı Orijinal 2. Fragmanı

Uzak bir gelecekte, insan zihni sayısallaştırılarak farklı bedenlere indirilebilmektedir. Dünyanın en zengin adamı Laurens Bancroft (James Purefoy) tarafından 250 yıl aradan sonra hayata döndürülen eski Elçi askeri Takes..

O Mecanismo Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:25

O Mecanismo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tüm zamanların en büyük yolsuzluk mekanizmasının işleyişini açığa çıkarmaya çalışan küçük ancak kararlı bir grup araştırmacıya katılmaya ve araştırmalarının kendileri dâhil ilgili tüm tarafları nasıl etkileyeceğini öğren..

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:25

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. Filmin başrolünü Tom Cruise üstlenirken kadroda Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunle..

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:47

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 9 Mart 2018 (1s 25dk) Yönetmen: Peter Lepeniotis Oyuncular: Becky G, Josh Peck, Tara Strong Tür: Animasyon Ülke: ABD..

İlk Takım Juventus - Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:06

İlk Takım Juventus - Türkçe Altyazılı Fragmanı

Juventus FC'nin perde arkasına göz atın. Alessandro Del Piero gibi efsaneler, Federico Bernardeschi, Giorgio Chiellini, Douglas Costa, Gonzalo Higuaín, Claudio Marchisio, Miralem Pjanic, Daniele Rugani, kaptan Gianluigi ..

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman 01:28

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç rüyalarındaki yazı geçirmek için yola koyulurlar. Gittikleri yerde bulunan gizli bir kıyı gölüne doğru yürüyüşe çıkarlar. Yola devam etmeleri için mısır tarlasını geçmeleri gerekmektedir. Fakat büyük bir te..

Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı 02:25

Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı

Meg Murray, dahi kardeşi Charles ve arkadaşları Calvin her çocuk gibi oyunlar oynayan bir üçlüdür. Ancak günün birinde bir şey olur ve Meg'le Charles'ın bilim adamı olan babaları ortadan kaybolur. Bilim adamının kaybolma..

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı

Konusu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterler ve dinazorların geri dönüşü anlatılıyor. Üstelik yeni dinazorlar eskiye ora..

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterler ve d..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey bir silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor...

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser 00:20

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser Yayınlandı. Gururlu ve kibirli Bobby, kirpi kabilesindeki en güçlü aynı zamanda da en isyankar ve sıradışı kirpi. Tie Tui ile yaptığı kavgada yaralanan Bobby, hafızası..

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kız kardeş Leah ve Vee, tanınmış bir gangstere ait depoyu yakan abileri Michael'i kurtarmak için bir banka soymaya zorlanır. Soyguna başlayan kız kardeşlerin topladıkları paranın abilerini kurtarmaya yetmez. Bunun üz..

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:15

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ünlü bir bilim adamı olan Gordon Dunn, çığır açan yeni cihazını tanıttıktan kısa bir süre sonra gizemli bir şekilde ölü bulunur. Gordun’un ölümü eşi Carolyn için tam bir yıkım olur. Carolyn, her şeyle bağını yitirip kend..

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:22

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini ..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:06

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı Yayınlandı. Katja, eşi Nuri ve 6 yaşındaki oğlunu bir patlamada kaybetmiştir. Yaşadığı acıdan sonra yıkılan Katja’nın tek isteği, terör saldırısının kimler tarafından neden yapıld..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:28

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 01:56

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor. Başrollerini Oscarlı oyuncular Sandra Bullock (The Bli..

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:15

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı

Her yaşa hitap eden orijinal müziği ve yıldız geçidi oyuncularıyla eğlenceli animasyon-macera filmi ‘’Küçük Ayak’’ ekranlara geliyor. Parlak genç Yeti varolmadığına inandığı bir şey yani ‘bir insan’ bulduğunda ‘‘Küçük A..

Mamma Mia Yeni̇den Başliyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:31

Mamma Mia Yeni̇den Başliyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Dünya çapında 600 milyon dolardan fazla hasılat yapan Mamma Mia! filminden 10 yıl sonra, ABBA şarkılarından oluşan orijinal bir müzikalle büyülü Yunan adası Kalokairi'ye yeniden davet ediliyorsunuz. Filmin orijinal oyunc..

Despacito - Luis Fonsi  Türkçe Versiyonu ( Cover by Efe Burak ) 02:51

Despacito - Luis Fonsi Türkçe Versiyonu ( Cover by Efe Burak )

despacito türkçe versiyonu ile sizlerin karşısında kanalıma abone olmayı unutmayın daha fazla istiyorsanız beğenmeyi unutmayın..

  • umay penbe tarafından
  • 1.881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şarkıların İngilizce Versiyonları Vs Türkçe Versiyonları 10:09

Şarkıların İngilizce Versiyonları Vs Türkçe Versiyonları

Şarkıların İngilizce Versiyonları Vs Türkçe Versiyonları Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.368 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azer Bülbül - Bu Nedir 2017 Türkçe Trap Remix 03:24

Azer Bülbül - Bu Nedir 2017 Türkçe Trap Remix

Azer Bülbül - Bu Nedir 2017 Türkçe Trap Remix Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azer Bülbül - Türkçe Kürtçe 04:28

Azer Bülbül - Türkçe Kürtçe

Azer Bülbül - Türkçe Kürtçe Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Battlefield 1 Hava Savunması Ve Düşman Bölge Imha Etmek Türkçe 16:59

Battlefield 1 Hava Savunması Ve Düşman Bölge Imha Etmek Türkçe

Battlefield 1 Osmanlı Sahra çölü YENi ! Türkçe Battlefield 1 (TÜRKÇE) #5: ÇANAKKALE SAVAŞI çanakkale Zaferi - Battlefield 1 Türkçe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.320 görüntüleme
  • 7 yıl önce
spirit sword sovereign 04 Bölüm Türkçe Altyazılı izle 09:25

spirit sword sovereign 04 Bölüm Türkçe Altyazılı izle

spirit sword sovereign 04 Bölüm izle Türkçe Altyazılı Anime izlenİYİ SEYİRLERnnspirit sword sovereign 06 Bölüm izle Türkçe Altyazılı Anime izlenhttps://www.youtube.com/watch?v=PCBJ_n8dDdwnnspirit sword sovereign 05 Bölüm..

Dunkirk Türkçe Dublaj Hd İzle 1:46:38

Dunkirk Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..