#Yazdı

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var 00:43

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. Metro gazetesi Parsons Green metro istasyonundaki patlamanın kaynağının trendeki bir çantanın..

İmam Hatipli Öğrencilerden Muhteşem Zeytin Dalı Koreografisi 00:48

İmam Hatipli Öğrencilerden Muhteşem Zeytin Dalı Koreografisi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 200 öğrenci, bir araya geldikleri okulun bahçesinde hazırladıkları koreografi ile Zeytin Dalı yazdı.Fethiye İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Anadolu İmam Lisesi'nde eğitim gören..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Nusret Avrupa ve Amerika'da da Şöhret 1:08:30

Nusret Avrupa ve Amerika'da da Şöhret

Bir maden işçisinin 5 çocuğundan biri Nusret Gökçe.. Maddi imkansızlıklar nedeniyle Faik Şahenk Ortaokulu'nu bırakınca, aldı bıçağı eline etlerin canına okudu. Son maaşı alıp Arjantin'e gitti, dönüşünce kasaplığın kitabı..

Bir Türlü Gol Yemeyen Atletico Madrid Kalecisi - Jan Oblak 00:14

Bir Türlü Gol Yemeyen Atletico Madrid Kalecisi - Jan Oblak

Atletico Madrid Şampiyonlar liginde Bayern Leverkusen ile karşı karşıya geldi.Atletico'nun kalecisi Jan Oblak, arka arkaya yaptığı inanılmaz kurtarışlarla resmen tarih yazdı! İzliyoruz efendim...

Allah Cennete Veya Cehenneme Gideceğimizi Biliyorsa Bizi Neden Yarattı  - Mehmet Yıldız 24:46

Allah Cennete Veya Cehenneme Gideceğimizi Biliyorsa Bizi Neden Yarattı

Kader değişebilir mi ? Kader dua ile değişebilir mi ? Kaderimde yazıldığı için mi günah işliyorum ? Bir insanın kaderi belli midir ? “Bu hayatı ben istemedim, Allah bana bu kaderi yazdı !” diyorsanız bu video tam sizlik ..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

Emrah Serbes Kimdir? 02:53

Emrah Serbes Kimdir?

Emrah Serbes, (d. 27 Ocak 1981, Yalova, Türkiye), Türk yazar ve senarist. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Tarihi ve Teorisi Anabilim Dalı Bölümü mezunudur. Zaman zaman Birgün gazetesi için sö..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

Pas (Soner Sarıkabadayı) 04:22

Pas (Soner Sarıkabadayı)

Kendisi yazdı kendisi bozdu Kirli değil ya pastı ya tozdu Seni sevdiğim o zamanlardaki gönlüm Yok artık yok Bir kere bile arama tuz olur o yarana Canına ciğerine hükmedebiliyor Bir yolu var ama sormadan etmeden O seni ..

Güney Amerika Basını: Galatasaray, Pepe'ye 2 Yıllık Teklif Sundu 01:07

Güney Amerika Basını: Galatasaray, Pepe'ye 2 Yıllık Teklif Sundu

Güney Amerika basınından Diez, Galatasaray'ın Real Madrid'de forma giyen Pepe'ye 2 yıllık teklifte bulunduğunu yazdı. Portekizli futbolcu, sert futboluyla tanınıyor...

Fetoş Öldürüldükten Sonra Yerine Gelecek İsim Belli Oldu! 10:22

Fetoş Öldürüldükten Sonra Yerine Gelecek İsim Belli Oldu!

Daha çok uyanışa sebebiyet vermek için mümkün olduğunca bu videoları paylaşalım ve yayalım. İbrahim Karagül Yazdı: Ergün Diler : Yeni elebaşı kim!..

Real Madrid 80-84 Darüşşafaka Doğuş Maç Özeti 02:03

Real Madrid 80-84 Darüşşafaka Doğuş Maç Özeti

Daçka, Real Madrid'i evinde yıktı. Daçka, Madrid'de tarih yazdı... Deplasmanda Real Madrid'i 84-80 yenen Darüşşafaka Doğuş, seride durumu 1-1 yaptı ve saha avantajını eline geçirdi. THY Euroleague'de Fenerbahçe ve Anado..

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam 04:23

Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam

Amerikalı genç adam, en yakın arkadaşının eşek şakasının kurbanı oldu. Youtube yayıncısı Ryan, bir randevulaşma sitesi üzerinden en yakın arkadaşıyla temasa geçmesi için bir aktris ile anlaştı. Aktris, eşek şakası kurban..

  • PengoTV tarafından
  • 2.169 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aleyna Tilki Belalım Benim'i Söyledi!! 01:31

Aleyna Tilki Belalım Benim'i Söyledi!!

Aleyna Tilki arabesk severlerin ezbere bildiği 'Belalım' şarkısını söyledi. Bu anları Instagram'da paylaşan Tilki videonun altına Kim demiş Aleyna arabesk söyleyemez. diye yazdı...

  • ANKA tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Kızı Nil Çakırcı'nın Harvard Başarısı 01:45

Türk Kızı Nil Çakırcı'nın Harvard Başarısı

Dünyanın en saygın üniversitelerinden Harvard, Türkiye’den Nil Çakırca’yı yüzde 100 burslu kabul etti. Nil, ailesi ve arkadaşlarını anlattığı başvuru yazısında lise 1’inci sınıfa kadar akıllı telefonu olmadığı için arkad..

  • En Yeniler tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dövme Sanatçısından Hırsıza Tepki Toplayan Ceza 01:05

Dövme Sanatçısından Hırsıza Tepki Toplayan Ceza

Dövme stüdyosuna girip hırsızlık yaparken yakalanan genç, stüdyo sahibinin gazabına uğradı. Dövme sanatçısı adam gence ceza vermek adı altında alnına ben bir hırsız ve kaybedenim yazdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasmin Erbil Kırmızı Mayosuyla Baş Döndürdü!! 01:53

Yasmin Erbil Kırmızı Mayosuyla Baş Döndürdü!!

Yasmin Erbil son dönemin modası olan kırmızı mayosuyla teknedeki pozlarını paylaşıp Duramıyordu yazdı. asmin Erbil'in giydiği kırmızı mayo, geçtiğimiz yıl Sahil Güvenlik (Baywatch) mayolarını eğlenceli sloganlarla bir..

  • ANKA tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü 00:57

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü

Brezilya’da bir cezaevinde iki ayrı suç çetesi tarafından başlatılan isyanda en az 60 kişi yaşamını yitirdi. Brezilyalı yetkililer pazar günü öğleden sonra başlayan ayaklanmanın ancak sabah saatlerinde kontrol altına al..

 Demet Akalın 00:45

Demet Akalın "Suriyeliler Ülkesine Dönsün" Dedi Ortalığı Karıştırdı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Suriyeliler ülkesine dönsün deyince Twitter'da olay çıktı. Akalın'ı kimisi desteklerken kimisi de eleştirdi. Şarkıcı Demet Akalın, Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin ülkelerine dönmesini istedi..

  • ANKA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Bardak Kıran Caner'den İntihar Notu 03:53

Bardak Kıran Caner'den İntihar Notu

Esra Erolda Berkeyle evlenen Caner eşinin evi terkedip telefonlarına cevap vermemesi ve boşanacaklarını açıklamasından sonra bardak kıran Caner öyle şeyler yazdı ki ''Belki bu gece ölürüm'' notuyla sevenlerini korkuttu...

  • ANKA tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Esra Erol'un Eşinden  Takipçisine Ağır Yanıt 00:41

Esra Erol'un Eşinden Takipçisine Ağır Yanıt

Esra Erol'un eşi Ali Özbir'e bir takipçisi Ne saygısızca böyle üslupla takipçilerine cevap vermek yazdı. Özbir, Sen ne diyorsun katana diyerek aynı üslupla yanıt verdi. Ünlü sunucu Esra Erol'un eşi Ali Özbir daha önc..

  • ANKA tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı 00:52

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’nın (AGİT) internet korsanlarının organize bir saldırısına maruz kaldığı ortaya çıktı. Fransız Le Monde gazetesi AGİT Sözcüsü Natacha Rajakovic’e dayandırdığı haberinde teşkilatın ..