#Yazdı

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt  Müdahaleye Müsamaha Yok 01:08

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt Müdahaleye Müsamaha Yok

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Londra Metrosunda Patlama Anı 00:17

Londra Metrosunda Patlama Anı

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. BBC'nin aktardığına göre terörle mücadele kaynakları olayı 'terör saldırısı' olarak değerlend..

Acun Ilılcalı'dan Survivor'da Türkiye Sürprizi 02:17

Acun Ilılcalı'dan Survivor'da Türkiye Sürprizi

Yaşanan cinayetin ardından Acun Ilıcalı’nın “Survivor” setini Dominik’ten taşıyıp taşımayacağı tartışması sürüyor. Ben “taşıyacağını tahmin etmiyorum” demiştim, Ali Eyüboğlu “yer araştırıyor” diye yazdı. Aradan Dalyanlı ..

  • BETA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Zamanlar Çukurovanın Fekelisi Kerem Alışıktan Annesi Çolpan İlhan İçin Yürek Burkan Sözler 17:20

Bir Zamanlar Çukurovanın Fekelisi Kerem Alışıktan Annesi Çolpan İlhan

Usta sanatçı Çolpan İlhan, vefatının beşinci yılında mezarı başında anıldı. Atv dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'da oynayan Kerem Alışık, annesi için duygusal bir yazı kaleme aldı. Alışık, annesiyle fotoğraflarını paylaşar..

  • BETA tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Murat Boz'dan Aşk Dolu Aslı Enver Paylaşımına Bu Notu Düştü 01:46

Murat Boz'dan Aşk Dolu Aslı Enver Paylaşımına Bu Notu Düştü

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından sevgilisi için romantik bir paylaşım yaptı. Murat Boz, paylaşımına En güzel derinlik notunu yazdı. Boz'un romantik paylaşımı 300 binden fazla beğeni aldı...

  • BETA tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Beren Saat'ten Atiye Dizisinin Setinden İlginç Bir Paylaşım 01:21

Beren Saat'ten Atiye Dizisinin Setinden İlginç Bir Paylaşım

Beren Saat, yeni dizisi Atiye'nin setinden paylaşım yaptı. İki arkadaşının gözlerine bant taktığı fotoğrafta, Beren Saat, İngilizce olarak 'iş' yazdı...

  • BETA tarafından
  • 173 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadir İnanır İle Mustafa Sandal'dan Sürpriz Buluşma 04:43

Kadir İnanır İle Mustafa Sandal'dan Sürpriz Buluşma

Efsane oyuncu Kadir İnanır ile Mustafa Sandal, dün bir araya gelip hasret giderdi. İkili, eski günleri yad etti. Birlikte çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Sandal, “Ve nihayet karizma koçumu buldum. Sağ o..

  • BETA tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nicki Minaj Üzerinde Tam 4 Milyon Dolar Taşıdı 01:29

Nicki Minaj Üzerinde Tam 4 Milyon Dolar Taşıdı

Ünlü şarkıcı Nicki Minaj, önceki akşam konuk olduğu TV programına giderken üzerinde tam 4 milyon dolar taşıdı. The Tonight Show adlı programa konuk olan 34 yaşındaki Minaj, üzerinde dolar baskısı olan derin göğüs dekolte..

  • ANKA tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Gülben Ergen'i Resmen Bombaladı 01:51

Seren Serengil Gülben Ergen'i Resmen Bombaladı

Erhan Çelik'i aldattığı haberlerini yalanlayan Gülben Ergen'e zehir zemberek sözler söyleyen Seren Serengil, Yazdığın mektupları da inkar mı edeceksin? dedi. Geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'i e..

  • ANKA tarafından
  • 1.405 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova  iş birliği yeni bir ivme kazanacak’ 01:51

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova iş birliği yeni bir ivme kazanac

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türk-Rus Toplumsal Forumu Eş Başkanı Çonkar, Rusya Devlet Başkanı Putin’in yarın Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyaretinin Ankara-Moskova ilişkilerine yeni bir ivme kazandıracağını söylerke..

İbn-i Heysem kimdir? 03:19

İbn-i Heysem kimdir?

Görme, optik ve ışık alanında bilime büyük katkılar sağlayan İbn-i Heysem, tarihin en önemli bilim insanlarından biriydi. İbn-i Heysem, baş yapıtı kabul edilen Optikler Kitabı’nın yanı sıra astronomi, felsefe, sayı teori..

Aşure dağıtırken can verdi 01:50

Aşure dağıtırken can verdi

20 YAŞINDAKİ EDA MÜDÜROĞLU BİR GÜN ÖYLE SIKILDI Kİ SOSYAL MEDYA HESABINA ''İÇİMDEKİ SIKINTININ HADDİ HESABI YOK'' DİYE YAZDI. SABAH UYANDI. KARA BULUTLAR DAĞILDI SANDI. BAŞINA ÖYLE BİR ŞEY GELDİ Kİ TÜM TÜRKİYE O'NA AĞLAD..

Boşanıyorum Çok Mutluyum 02:26

Boşanıyorum Çok Mutluyum

Zonguldak'ta boşanmak için mahkemeye giden adam, aracını süsledi. Boşanıyorum çok mutluyum diye yazdı. Tek celsede boşanan adam adliyeden güle oynaya çıktı.....

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi 01:55

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi

Polisin yine şefkatiyle duygulandırdı. Adana’da müebbet hapis cezası bulunan bir hükümlü, polislere oğlunun doğum gününü kutlaması için mektup yazdı. Adana emniyeti bu isteği geri çevirmedi ve 7 yaşındaki Doğan’a unutama..

The Economist'den işaret : KÜRTLER!! 01:56

The Economist'den işaret : KÜRTLER!!

The Economist, İran'da yaşayan Kürtlern sözde referandum nedeniyle ateşli bir şekilde bağımsızlık istediğini yazdı. Irakın kuzeyinde düzenlenen sözde bağımsılzık refarandumu, bölgede gerginliğin artmasına neden oldu. İn..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

''Bu son param'' 01:09

''Bu son param''

ÜZERİNE BU SON PARAM ÜZÜLEREK HARCIYORUM YAZDI, SONUNA DA ÜZGÜN SURAT ÇİZDİ. 20 LİRALIK O BANKNOT BİR MİNİBÜS ŞOFÖRÜNÜN ELİNE GEÇTİ.. NOTU OKUYAN ŞOFÖR O PARAYI VEREN MÜŞTERİYİ ARIYOR...

Yunan Medyasından Skandal İfadeler 01:46

Yunan Medyasından Skandal İfadeler

Yunan medyası Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Yunanistanlı mevkidaşı Nikos Dendias’ın basın toplantısını skandal ifadelerle manşete taşıdı. Dendias'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis’ten talimat aldığını da yazdı...

Türk Uydusu Ermeni Lobisini Korkuttu 01:13

Türk Uydusu Ermeni Lobisini Korkuttu

Türkiye, Elon Musk’ın şirketi ile birlikte Haziran ayında Türk 5B uydusunu uzaya fırlatmayı planlıyor. ABD’deki Ermeni ve Yunan lobileri ise bu fırlatışın durdurulması için Amerikan Havacılık İdaresi’ne mektup yazdı...

Bunu Gerçekten Zelenski İstedi ABD Ve Tüm Dünyayı Şoke Eden İstek 01:33

Bunu Gerçekten Zelenski İstedi ABD Ve Tüm Dünyayı Şoke Eden İstek

UKRAYNA LİDERİ ZELENSKİ'NİN ABD BAŞKANI BİDEN'DAN RUS OLİGARK ABRAMOVİCH'E YAPTIRIM GETİRMEMESİNİ İSTEDİĞİNİ YAZDI. ZELENSKİ'NİN , ABRAMOVİCH'İN RUSYA DEVLET BAŞKANI PUTİN'LE ARASINDA ARABULUCULUK YAPABİLME POTANSİYELİ ..

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu 00:49

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu

Katalonya Özerk Yönetimi lideri Carles Puigdemont İspanya Başbakanı Rajoy'a bir mektup yazdı. İspanya hükümetinin bağımsızlık ilan edip etmediği konusunda talep ettiği kesin yanıta karşılık, Carles Puigdemont mektup i..

Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi 00:27

Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi

İspanyol milli futbolcu Juan Mata'nın öncülük ettiği yardıma muhtaçlara destek vermek amacıyla kurulan Common Goal (Ortak Amaç) hareketine, Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım'dan destek geldi. Futbolcuların maaşlarının m..

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest 01:00

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest

Navalny, Instagram hesabından kendisini bir caddede gösteren fotoğrafı paylaştı, mesajında hapishanedeken 80 litre çay içtiğini, 20 kitap okuduğunu, Kırgızca bazı kelimeler öğrendiğini yazdı. Rusya’da devlet başkanı Vlad..

İlhan İrem’i kaybettik 03:30

İlhan İrem’i kaybettik

BESTELEDİ, SÖYLEDİ, YAZDI, RESMETTİ,..

Juncker: May ile İlgili Söylentiler Gerçeği Yansıtmıyor 01:00

Juncker: May ile İlgili Söylentiler Gerçeği Yansıtmıyor

Avrupa Komisyonu başkanı Jean-Claude Juncker ve İngiltere Başbakanı Theresa May ile ilgili söylentiler Avrupa Birliği'ni karıştırdı. Avrupa Komisyonu başkanı Jean-Claude Juncker ve İngiltere Başbakanı Theresa May ile i..

Hadi̇se’den Si̇nan Akçıl Pi̇şmanlığı Keşke Ablamı Di̇nleseydi̇m 04:36

Hadi̇se’den Si̇nan Akçıl Pi̇şmanlığı Keşke Ablamı Di̇nleseydi̇m

Hadise dün akşam İstinye Park’ta ailesiyle birlikte yemek yedi. Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hadise klibin çalıntı olduğu yönünde çıkan haberlere açıklama yaptı. Hadise “Çalıntı sözlerini çok ön..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..