#Yazdı

Bir Liderin Hikayesi RTE 22:32

Bir Liderin Hikayesi RTE

AK Parti, seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı anlatan 22 dakikalık “Bir Liderin Hikayesi” videosu hazırladı.“Milletine aşık bir liderin hikayesi” başlıklı videoda Erdoğan’ın siyasi hayatı görüntülerle anlat..

  • PengoTV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı 02:04

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı

Mahir Çağrı, 1999'da açtığı kişisel web sitesi ile dünyanın tanıdığı bir isim haline gelmiş, gerçek bir internet fenomeni. Dönemine göre normal kabul edilebilecek basit bir tasarım, hafif kırık bir İngilizce ile kurulan..

  • JET TV tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz' dan Hande Erçel'e 01:09

Kerimcan Durmaz' dan Hande Erçel'e "Bazlama Surat"

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel için Bazlama surat diyen Kerimcan Durmaz'ı sosyal medyadan engelledi. Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz günlerde Hande Erçel'in sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafın altı..

Gamze Özçelik, tesettüre girdikten sonra yardım İçin İdlib'e gitti... 01:16

Gamze Özçelik, tesettüre girdikten sonra yardım İçin İdlib'e gitti...

Her fotoğraf her gülüş ayrı bir hikayennEkranlardan uzun bir süredir uzak kalan ünlü oyuncu Gamze Özçelik, tesettüre girdikten sonran ilk kez fotoğraflarını paylaştı. Özçelik paylaşımına, Her fotoğraf her gülüş ayrı bir..

Fblood - Dehb 03:12

Fblood - Dehb

D.E.H.B. şarkı sözleri ile Dikkatin eksik, dengen hep bozuk Beyninin içinde bağırır hep bi’ sokuk Sök at kafayı belki de bu senin tek çaren Kurtulamazsın asla sen bunla beraber ölcen. Doktora gittin yazdı kırmızı reçe..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Sura İskəndərli - Gelme Artık 03:10

Sura İskəndərli - Gelme Artık

Sura İskəndərli - Gelme Artık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Emr et kendimi yitireğim, Alıp canımı burdan götüreyim. Hadi anlat nasıl ettin? Ben de senin gibi bitireyim. Kaderim kara yazdı yazılarımı, Hayatta sevda gibi ac..

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı 09:33

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı

Açık alanda maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından Kadıköy'de denetim yapan polis ekipleri, maske takmayan vatandaşları tek tek durdurarak ceza yazdı. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda İ..

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY 01:12

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY Emniyet, sokakta yaşayan inşaat işçisine kesilen 3 bin 150 lira ceza nedeniyle özür diledi Antalya'da kalacak yeri olmadığı için sokağa çıkm..

ABD ve Taliban gizli anlaşma mı yaptı 02:01

ABD ve Taliban gizli anlaşma mı yaptı

CNN International, ABD'nin Kabil'deki vatandaşlarını tahliye etmek için Taliban ile gizli bir anlaşma imzaladığını yazdı. Pentagon yetkililerine dayandırılan habere göre ABD Özel Harekat Güçleri, havalimanında Gizli bir..

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..