#Yağcılıkta klink gibi ol

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink 03:44

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink

Fifth Harmony - Worth It ft. Kid Ink Give it to me I'm worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it Give it to me I’m worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it ..

  • Candy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abdurrahman Önül Mesneviden Ders Aldım 05:21

Abdurrahman Önül Mesneviden Ders Aldım

Mesneviden ders aldım Oldum Mevlana gibi Uçsuz ummana daldım Yüzdüm Mevlana gibi Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi Yüceldim döne, döne Umudum Hep o güne Giderken ..

Ferman Toprak - Sen Sen 03:23

Ferman Toprak - Sen Sen

Sen Sen şarkı sözleri ile Nazlanırsın nazlar gibi çalınırsın sazlar gibi Isıtırsın yazlar gibi Bedenimi sen.. Nazlanırsın nazlar gibi çalınırsın sazlar gibi Isıtırsın yazlar gibi Bedenimi sen Yakıyorsun sen sen sen Yanı..

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) 04:04

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)

Somebody That I Used To Know Now and then I think of when we were together Like when you said you felt so happy you could die Told myself that you were right for me But felt so lonely in your company But that was love a..

  • PengoTV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sia - Chandelier 03:51

Sia - Chandelier

Chandelier Party girls don't get hurt Can't feel anything, when will I learn I push it down, push it down I'm the one for a good time call Phone's blowin' up, they're ringin' my doorbell I feel the love, feel the lov..

  • PengoTV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seden Gürel - Bi Bulsam 05:09

Seden Gürel - Bi Bulsam

Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala Yanlış bende mi acaba? Bi bulsam, bi de emin olsam Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala Bunlar gibi dostun varsa Boşver başka düşman arama On kere, yüz kere, bin kere d..

Taylor Swift - Bad Blood 04:04

Taylor Swift - Bad Blood

Bad Blood [Chorus: Taylor Swift] Cause baby, now we've got bad blood You know it used to be mad love So take a look what you've done Cause baby, now we've got bad blood, hey! Now we've got problems And I don't think we ..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

Eylem - Mız Mız 03:59

Eylem - Mız Mız

Mızmız sevgilim,çok isteksizsin Mızmız sevgilim,çocuktan betersin Bir gidip gelirsin,Ne istersin? Mızmız olupta beni kaybettin Hani beni sevgiyle saracaktın Beni sıkı sıkı tutup,benim olduğunu anlayacaktın Gökyüzünden y..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Sila - Yan Benimle 04:59

Sila - Yan Benimle

Yalan sevinçle oyalandım Aklın tuzağında dolandım Kusuruma bakma zil zurna geldim Sabahın beşi kapına dayandım Erbabım aşk madem Madem yasaklar namahrem Kafeste sözler susuyor şimdilik Uçurur zaman hele dur bakalım S..

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi 12:01

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir mi? Cinlerin insanlara zarar vermeleri mümkündür. ancak bu zarar, filmlerde geçen çarpılma ve benzerleri gibi değildir. Bu güne kadar binlerce insan biyolojik hastalıklarını ci..

  • ZULMA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mor ve Ötesi Küçük Sevgilim 04:14

Mor ve Ötesi Küçük Sevgilim

benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın böldün parça parça onlar bilmez onlar bilmez bakarlar yüzüme sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın kırdın defalarca onlar bilmez on..

Tuğba Yurt  Bekle 05:02

Tuğba Yurt Bekle

Tuğba Yurt - Bekle Şarkı Sözleri Bekle, dönüşü vardır zor sürgünlerin de Bekle, hatırla bizi dar günlerinde Telli turnalar gibi çifte kumrular gibi Sarışıp bir sedir ağacı gölgesinde Baharı selamlayıp iki çift kelaml..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Seçkin  Yana Yana 03:02

Ece Seçkin Yana Yana

Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar diyorlar Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar..

  • En Yeniler tarafından
  • 2.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar  Eğer 04:02

Ebru Yaşar Eğer

Daha ilk günden sıkıyorum ama Emin ol bunlari bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarimi ögrenmelisin Herseyin bir sınırı var hayatta Benim sınırımı görmelisin Kendimi tanirim çabuk atlatirim Beni bir da..

Ebru Gündeş Yalan 05:23

Ebru Gündeş Yalan

Yalnızlık kolay değil anladım Yüreğim yangınlarda geri dön Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor Kırık dökük bir sal gibi battım ha batacağım Ma..

Murat Kursun  Sevenler Gece Ölür 04:42

Murat Kursun Sevenler Gece Ölür

Durur zaman durur dünya Sevenlerin çıkmazında Yaşananlar olur rüya Her gecenin sabahında Bir an küser bir yıldız Ben kalırım hep yalnız Sanki senin yokluğunda Dem tutuyor insafsız Sevenler gece ölür bunu yalnız..

Zeki Müren   Bulamazsın 05:19

Zeki Müren Bulamazsın

Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gün gelir harcarlar seni. Bir de saçlarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni. Eğer gideceksen, mani olamam, Düşersen sonunda yine bul beni. Vefasız kullardan, ve..

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum 04:00

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum

Bakarsan anlarsın gözlerime sen Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Bu benim kaderim doğduğum günden Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Dertliyim inleyen bir keman gibi Mutluluk gönlüme bir düşman gibi Hayatım ağlatan bir ro..

Bengu Ft. Hakan Altun - Sanki 03:58

Bengu Ft. Hakan Altun - Sanki

Yıllar geçebilir ama sen bir türlü geçmedin Her aşk bitebilir ama sen.. Ahh.. bi’ bitmedin.. Hiç gitmedin Hep uyuduk biz Hayal değildik ikimiz.. Hayırlısı değil bu İnandırıcı değil Karşılaşmak hiç hoş değil Bi’ geldin..

  • Alpay Tekin tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Benim Meselem 05:31

Müslüm Gürses - Benim Meselem

01.BENIM MESELEM Müslüm Gürses - Benim Meselem Düzelten : quzen bu benim meselem derin mesele ezelden ebede giden meselem bu benim meselem derin mesele ezelden ebede giden meselem hatırım çiğnendi, kalbim kırıldı ö..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Sway - Turgay Alparslan 03:03

Sway - Turgay Alparslan

Sway - Turgay Alparslan Müzisyen/Şarkıcı/Piyanist When marimba rhythms start to play Marimba ritimleri çalmaya başlayınca Dance with me, make me sway Benimle dans et , beni salla Like a lazy ocean hugs the shore T..

Mert Demir - Karakış 03:55

Mert Demir - Karakış

Mert Demir - Karakış Dinle Karakış şarkı sözleri ile Sevmem ben kara kaşını gözlerini Al da götür herşeyini bana bırak sözlerini Sevmekten usanılmaz Sen olmadan bu can dayanmaz Zamanla geçer sandım Kara kış gibi çö..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Velet - Leyla 02:46

Velet - Leyla

Velet'in, Kokpit Records etiketiyle yayınlanan Leyla isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Velet Kayıt: BK Stüdyo Executive Producer: Freshmaker Beat: Dzek & Freshmaker Yönetmen: Ouuzo / Falafelt..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..