#Yağcılıkta klink gibi ol

Eypio - Urgan 02:56

Eypio - Urgan

Urgan şarkı sözleri ile Boynumda urganların ilmekleri var Saplanan göğsüme kirpikleri var Canavar Yazmazsam nağmesine Şu sazın her teline Ellerim kanar Yağınca yağmurlar ıslanmalılar Gökkuşaklarını kıskanmalılar Pisl..

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı 04:40

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı

Türkiye’de ‘kabak’ denince akla gelen şehir Sakarya’da, lezzetiyle ve büyüklüğüyle ön plana çıkan balkabağının hasadı başladı. Kış aylarının vazgeçilmez sebzelerinden biri olan hem tatlı yapımında hem de çeşitli yemek ya..

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim 05:08

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim

Çeker Giderim şarkı sözleri ile Gurbetliği yetmez gibi Ezginliği dayatmışsa Bu şehirde yaşayamam çeker giderim İstanbul’da yaşayamam çeker giderim Yazdığım şiirleri Yaktığım türküleri Dilim defterinden yırtar giderim ..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Berksan - Kaybedenler (Sezen Aksu Cover) 04:34

Berksan - Kaybedenler (Sezen Aksu Cover)

Söz - Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Serkan Balkan Drum pad: İsmail Ozan Bass : Toygar Ersoy Gitar : Doğukan Aydın Keyboard : Serkan Balkan Klarnet : Yunus Emre Ellek Kayıt : Göktuğ Özak Mix : Serkan Balkan Kurgu: Şevki Mu..

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

İlyas Yalçıntaş & Enbe Orkestrası - Mecnun 03:14

İlyas Yalçıntaş & Enbe Orkestrası - Mecnun

Söz - Müzik: Elnar Xəlilov Türkçe Söz: Bilal Sonses Düzenleme: Febyo Taşel Mix & Master: Emre Kıral Yönetmen: Emrah Özbilen Kurgu & Düzenleme: Turan Onur & Ercan Küçük Mecnun şarkı sözleri ile Sevgilim senin için Sen..

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi' 06:47

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi'

İzmirli acil tıp teknisyeni Uğur Gülbaşaran, annesi ölen keçi Gülizar’ı sahiplendi. 3 aylık keçiyi evinde besleyen Gülbaşaran, Gülizar’la birlikte işe de gidiyor. Gülizar çevresinin maskotu olurken, keçisinin adına sosya..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin 04:17

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin

Oruç tutmanın bağışıklık sistemine iyi gelip kuvvetlendirdiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, basit şeker ve karbonhidratlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekerek, sebze, meyve gibi bol lifli ve p..

Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video) 04:38

Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video)

ZARA & KUTSİ - HAYATIMIN ANLAMI (2021) Gel yanıma bekliyorum Gel sevgilim ver elini Şarkımız çalıyor dinle Bak gözlerime tek seni görsün gözüm Bir ömür boyu isterim seni Tek benim ol her şeyim ol Can Yoldaşım İyi günd..

Eglo G - Çatı Katı 02:50

Eglo G - Çatı Katı

Çatı Katı şarkı sözleri ile Bir çatıkatı bul çık bir başına Kar anıları tek tek sar başına Yarılanıyo yollar hep yarına Varamıyor ah Toz var heryerin üstünde Tavanda küçük bir pencere düşsün yere Buruk bir ışık kal..

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

Kasamam - Dönüşemem Yağmura 03:37

Kasamam - Dönüşemem Yağmura

Dönüşemem Yağmura şarkı sözleri ile Bahar'ın ilk dokunuşunda doğaya Ben bulut olsam sen gökyüzü Toprak hasret kalır inan suya Ayrılamam senden dönüşemem yağmura Senden öncemi düşünüyorum Senden sonrası için kor..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Burçin Varış - Seni Seviyorum 03:05

Burçin Varış - Seni Seviyorum

Seni Seviyorum şarkı sözleri ile Seni benden almaya Senin de gücün yetmez Şu yaralı kalbime Benim de sözüm geçmez Seni benden almaya Senin de gücün yetmez Şu yaralı kalbime Benim de sözüm geçmez Anlamasan da beni Dinle..

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..

Echo - Ten 03:11

Echo - Ten

Ten şarkı sözleri ile Çıplak bedeninde ellerim Çatlak dudaklarımda sen Isıtıyor göğsümü nefesin İçimdesin ah bir bilsen Başka tende yapamam Yine kendimi avutamam Yanıyorsa yansın bedenim Arıyorum seni neredesin Aklım..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi 03:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi

Programda Seda Nur isimli genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şiir okumak istediğini söyledi. Erdoğan, Seda Nur'u kırmayarak, Nurullah Genç'in Beni Yakışına şiirini Seda Nur ile okudu. O ZAMAN KASETTİ CD'LER YOKTU Erd..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melankolia 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melan

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/zjMwJRiT Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..