#Yağcılıkta klink gibi ol

İsmail YK - Geber Hain 04:02

İsmail YK - Geber Hain

İsmail YK - Geber Hain Şarkı Sözleri Of be de yanıyordum Of be bir bitiyordum Senin için deli gibi okuluma gitmiyordum Of be aklımda kalmadı Of be sersem gibi ortalarda dönüyordum Bugün bana yarın sana Yelkenlere vurulu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Kaan Uzuner feat. Şeydanur Yılmaz - Sonbahar 03:40

Kaan Uzuner feat. Şeydanur Yılmaz - Sonbahar

Son hevesim dibinde kalmış çay gibi tatsız Gün batıyor biraz daha umutsuz ve amaçsız Sonbaharı beklerken ooohooh Ben yaprak döküyorum Mevsimler gibi ömrüm yıpranmış avuçlarım Ayaklar altında kalmış hüzünlü yarınlarım A..

Ayıcıklı Patik Yapımı-Dıy 14:30

Ayıcıklı Patik Yapımı-Dıy

3 parçada çok kolay yapabileceğiniz patik yapımı.Bu patiği istediğiniz renkte de yapabileceğiniz gibi benim gibi ayıcık şeklindede yapabilirsiniz.Sevdikleriniz,çocuklarınız ve kendiniz için çok şık ve ayaklarınızı sıcacı..

  • Kadınca tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Dev Yılanla Korkunç Şov 01:00

Dev Yılanla Korkunç Şov

Önce yıkadı, ardından da adeta bir bebeği seviyormuş gibi sevdi, öptü... Genç kadının yılanla yaptığı tüyler ürpertici şovun görüntüleri sosyal medyada yoğun ilgi gördü...

Nusret'in Türk Askeri Versiyonu 00:59

Nusret'in Türk Askeri Versiyonu

Bir askerimiz kırsal alanda patates kızartması için hazırlık yapıyor. Önce patateslerin bulunduğu poşete Nusret'in ete vurması gibi vuruyor. Ardından tavaya attığı patateslerin üzerine Nusret gibi tuz serpiyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE 03:46

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE

Bir yağmur olsam göklerde Bir deniz olsam Ele güne sorup anlaşsak Ve ben mesut olsam Yüreğim acılara körebe gibi Yolunu bulamadı göçebe gibi Sen onu acıtanı gençliğine ver Sonra da oku bana talebe gibiAcılarımız bir, yaz..

Çok İlginç Bir Saç Örgüsü Modeli (Zincir Saç) 07:11

Çok İlginç Bir Saç Örgüsü Modeli (Zincir Saç)

Bu saç şekillendirme tekniği ilginç ve karmaşık stilleri çeşitli yapmak için kullanılabilir. Biz zincirleri bağlı bağlantılar gibi sadece bir bal peteği gibi tasarlıyoruz. ! zincirleri bu hale getirmek için örgüye ..

  • Kadınca tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fener Ağlama Şarkısı - Galatasaray 01:52

Fener Ağlama Şarkısı - Galatasaray

Şarkı Sözleri: Akıp giden sel gibi Esip geçen yel gibi Neden yoksun yanımda Bir sen yoksun Arar gözler hep seni Neden yoksun yanımda Bir sen yoksun Sorar gönlüm hep seni Bir gün gelip de karşıma çıkınca Başk..

  • Ömer tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşaat İşçisinin İlginç Kuş Merakı 01:30

İnşaat İşçisinin İlginç Kuş Merakı

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir inşaat işçisi, nadir kuş türlerini doğaya yeniden kazandırmak için yetiştiriyor. İlçeye bağlı tarihi Kızkalesi'nde yaşayan 35 yaşındaki inşaat işçisi hayvansever Bilal Bozkurt, hobi olarak..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gözde Ünlü Çiftin Aşkları Nasıl Başladı ve Nasıl Bitti!! 03:54

Gözde Ünlü Çiftin Aşkları Nasıl Başladı ve Nasıl Bitti!!

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın 2011 yılında başlayan rüya gibi evliliği mutsuz sonla bitiyor.Onların peri masalı gibi başlayan aşkları ve yaşantılarına ilişkin çalkantıları videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler di..

  • ANKA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim 04:33

Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim

Karanlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ..

Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam 04:00

Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam

Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde Ayrılmam, sarılı..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Gökhan Tepe- En Kısa Zamanda Baba Olmak İstiyorum 01:02

Gökhan Tepe- En Kısa Zamanda Baba Olmak İstiyorum

Kendisi gibi müzisyen eşi Aylin Özer'le mutlu bir evlilik sürdüren yakışıklı sanatçı bir çocuğu olmasını ve onun da kendileri gibi müzikle uğraşmasını çok istediğini belirtti...

  • ANKA tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme 03:16

Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme

Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Ben bir selvi boylu yardan ayrıldım Evvel bağban idim dostun bağında Talan vurdu ayva nardan ayrıldım Garip kaldım şimdi gurbet ellerde Ben gönlümü çalan yardan ayrıldım Çok ağladı..

Mem Ararat - Were Delal 03:20

Mem Ararat - Were Delal

Gel güzelim Sen gülsün, sen papatya Dertlere dermansın Bir kez gel görmeye Gel zalim hadi gel Gel güzelim hadi gel Gel canım hadi gel Gel güzelim Gülümsüyor ey yârim Ay gibi, güneş gibi. Gel bahar çiçeğim Gel canım ha..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ateş ile Yapabileceğiniz Birbirinden Etkileyici 11 Deney 09:02

Ateş ile Yapabileceğiniz Birbirinden Etkileyici 11 Deney

Siz siz olun yine bu deneyleri yaparken dikkat edin! Ateşle yapılacak deney arayanlara ilaç gibi gelecek birbirinden etkileyici 11 yöntem...

  • PITIRCIK tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dudak Şişirme Kazaları 2017 03:03

Dudak Şişirme Kazaları 2017

Dolgun Dudaklar Herkesin Hayali. Ama Bazen Sonuçlar İstediğimiz Gibi Olmuyor. Tıbkı Bu Videodakiler Gibi.....

Hangimiz Sevmedik - 33.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 33.Bölüm Fragman

Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde en..

Cengiz Coşkuner Yaralı 02:05

Cengiz Coşkuner Yaralı

Yeter yarab yeter bitsin bu hasret Ümit yollarının hepsi kapalı Kimsesiz yanlızım tükendim ben artık Hep böyle dertliyim hep böyle yaralı Yaralı yaralı şu gönlüm yaralı Benim ki kahrolmak yaşamak değil ki Her fery..

Aşkın Nur Yengi  Serserim Benim 04:35

Aşkın Nur Yengi Serserim Benim

aranlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ben..

Asya  Beni Aldattın 03:44

Asya Beni Aldattın

Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek Bazen bir saniye binlerce yıl demek Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek Olmadı yar su testisine dolmadı yaa Ben belki baş..

Fahrettin Aslan Kimdir? 02:09

Fahrettin Aslan Kimdir?

Fahrettin Aslan, Türk gazino sahibi. Zeki Müren, Behiye Aksoy, Gönül Yazar, Seçil Heper, Bülent Ersoy, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi pek çok sanatçıyı ilk kez büyük kitlelerle buluşturduğu “Taksim-Büyük Maksim”, “Caddebost..

Payitaht Abdülhamid 6.Bölüm - Yahudi Masalı 02:01

Payitaht Abdülhamid 6.Bölüm - Yahudi Masalı

Cuma günlerinin vazgeçilmezleri arasında olan Payitaht Abdülhamit dizisinde anlatıldığı gibi, hayallere ulaşmak için kimilerinin nasıl yalanları gerçekmiş gibi kurguladığı çok yalın bir şekilde anlatılmış.....

  • ANKA tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - Bilir Mi 03:38

Feride Hilal Akın - Bilir Mi

Söz ağızdan çıktı bir kere Anladım gönülde vardı Şimdi bana yalnız Gitmesi kaldı Ne yazık ki hakim bey Bir ifadem, bir müdafam yok Sadece dört satırlık Son sözüm kaldı Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi..

Juanito Ay Beyaz Deniz Mavi 02:56

Juanito Ay Beyaz Deniz Mavi

Ay beyaz, deniz mavi eglenin kizlar Yarinden ayrilanin yuregi sizlar Hayatta ne vardir kıymetli, baki. Kimimiz sarhos gibi, kimimiz saki. Sandalımız sanki uçan bir kuştur Hayat dalgalar gibi, bazen yokuştur. Haya..

İvana Sert Kerimcan Durmazı Isırdı ve Olanlar Oldu! 15:41

İvana Sert Kerimcan Durmazı Isırdı ve Olanlar Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Öykü Serter ve Kemal Doğulu, Kerimcan Durmaz'ı sıkıştırdı ve Kerimcan'ı Kerimcan gibi sevdiklerini söyledi. İkiliden sonra İvana Sert'te Ke..

  • ANKA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce