#Yağcılıkta klink gibi ol

Pırasa Mücver Tarifi 03:22

Pırasa Mücver Tarifi

MALZEMELER 3 sap Pırasa (yeşil kısmını kullanıp kullanmamak size kalmış), 3 adet yumurta, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 3 yemek kaşığı ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç dolusu kıyılmış maydanoz, Tuz, Karabiber, Kızartmak içi..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Düğün Çorbası Tarifi 02:56

Düğün Çorbası Tarifi

1 kase haşlanmış, didilmiş kırmızı et, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta sarısı, 1/2 limon suyu, 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı tereyağ, 4-5 su bardağı sıcak su, Tuz. *****************************************..

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç 03:31

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç

Mercedes G63 6×6’nın ardından bu sınıfta gördüğümüz en etkileyici projelerden birisiydi. 6 metrelik uzunluğuyla Mercedes’ten yarım metre gibi bir farkla daha ileride konumlanan model, her birinin ebatları 1.185 milimetre..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Fırında Kremalı Patates Tarifi 01:49

Fırında Kremalı Patates Tarifi

Malzemeler: 2 adet büyük boy Patates, 1 paket (200 ml) krema, Tuz, Karabiber. ***************** Beklemesi zaman alsa da yapım aşaması çok kolay bir tarif kremalı Patates. Hazır adında Krema geçen bir tarif varken bu K..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi  İrmik Tatlısı Yapımı 02:26

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi İrmik Tatlısı Yapımı

Bu tarifimizde sizlere dondurmalı irmik helvası nasıl nasıl yapılır adım adım anlattık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu helvalı tatlı tarifi bir yerde yediğinizde size yapılışı kolay olmayan bir tatlı tarifi gibi gele..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı 02:35

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı

Bu tarifimizde sizlere ülkemizde yavaş yavaş ünlü olmaya başlayan noodle yani ünlü bir çin yemeği olan çin eriştesinin videolu tarifini paylaşacağız. Yapımı gayet kolay ve çok doyurucu bir yemek olan tavuklu çin makarnas..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru 02:33

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru

Bu tarifimizde ton balığı ile pizza nasıl yapılır sizler için videolu olarak hazırladık. Tüm pizzaların belkide en sağlıklı ve besleyicisi ton balıklı pizza. Aynı zamanda üzerinde pizza sosu için bir adet orta boy domate..

Meleklerin Aşkı Fragman 01:07

Meleklerin Aşkı Fragman

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

Fıstıklı Baklava Tarifi  Baklava Nasıl Yapılır 04:22

Fıstıklı Baklava Tarifi Baklava Nasıl Yapılır

Baklava Tarifi Malzemeler 500gr baklava yufkası 130g tereyağı 500gr toz şeker 150gr fıstık içi Yarım limonun suyu 100ml sıvı yağ(yarım su bardağı) Baklava Şerbeti Hazırlanışı 350ml suyumuzu tencereye alıyoruz şekerimizi..

Kapalak Kızı Fragman 02:08

Kapalak Kızı Fragman

1990'lı yıllarda Karadeniz dağlarının arasındaki Giresun'da yaşanan bir olay, birçok kişinin hayatını değiştirir. Okulun güzel hademesi Ayşe, 19 yaşında bir genç kızdır. Sevdiği adamın asker yolunu gözleyen Ayşe, günün b..

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Mücver Tarifi 05:15

Mücver Tarifi

Malzemeler: 3 adet orta boy yeşil kabak, 3 yumurta, 3 yemek kaşığı un, 1 avuç kıyılmış maydanoz, İsteğe bağlı taze soğan ve dereotu, 1/2 çay kaşığı karbonat, Tuz, karabiber, Kızartmak için sıvıyağ, Servis için sarımsaklı..

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem  Kaçını Biliyorsunuz 04:51

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem Kaçını Biliyorsunuz

Konu: Bu videoda çocuk kaçırma olaylarında en çok kullanılan 10 yöntemi ve yapılması gerekenleri derledik. İyi seyirler.. 10. Yardım İsteme Çocuk kaçırmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri onlardan yardım isteme..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kavurma Tarifi 03:25

Kavurma Tarifi

Malzemeler 500 gr yağsız kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Karabiber 4 su bardağı sıcak su. Genellikle çok zor olduğu düşünülen ama bence usulüne uygun olarak yapıldığında ..

Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı kırmızı mercimek, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 5 su bardağı oda sıcaklığında su, Tuz, pul biber, kekik. Mercimek Çorbası Tarifi..