#Yağlı ekmek tarifi

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Trileçe Tarifi 02:47

Trileçe Tarifi

Trileçe Tarifi (Tam Kıvamında) İçin Malzemeler 5 adet yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Sütlü sosu için; 3,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı toz şeker 20..

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi 05:26

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi Malzemeler 1 kilo erik 4 yemek kasigi esmer seker(beyaz sekerde olur) 1 yemek kasigi tereyagi Kek harci icin gerekenler 3 tane yumurta 1 su bardagi seker 1 paket 200 gr krema(schlagsahne) Yakla..

Köfte Patates Dizmesi Tarifi 04:44

Köfte Patates Dizmesi Tarifi

Fırında patates köfte dizmesi tarifi malzemeler Köftesi için gerekenler Yarim kilo kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 2 3 yemek kaşığı sıvı yağ yarım çay bardağı galeta unu(evde bayat ekmeğiniz varsa onu robot..

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi 12:10

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi Malzemeler 1 su bardağı ılık Su 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 tane yumurta (beyazı hamuruna girecek sarısı üstüne sürülecek) 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek..

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi 05:26

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi Malzemeler 1 kilo erik 4 yemek kasigi esmer seker(beyaz sekerde olur) 1 yemek kasigi tereyagi Kek harci icin gerekenler 3 tane yumurta 1 su bardagi seker 1 paket 200 gr krema(schlagsahne) Yakla..

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi 11:34

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi

Kolay Lahmacun Tarifi İçin Malzemeler: İç Harcı için: 300gr. kıyma 1 orta boy soğan mevsiminde ise 2 adet olgun domates 2 adet yeşil biber 1 adet kapya biberi 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salça..

Fırında Somon Tarifi  Fırında Balık Yemekleri 01:57

Fırında Somon Tarifi Fırında Balık Yemekleri

1.İstenen miktarda Somon balığı dilimine biraz zeytinyağı gezdirilir, 2.tuz serpilerek balığın her tarafına gelecek şekilde el ile sürülür. 3.İnce kıyılmış maydanoz ve limon dilimleri hazırlanır. 4.Dereotu da çok yakış..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi  Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır 03:12

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır

Sizlere bu tarifimizde fırında kadınbudu köfte nasıl yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Aslında akla kadınbudu köfte dendiğinde yağda kızartılan bir tarif geliyor. Fakat biz bu tarifimizde biraz değişiklik yaparak sizl..

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır 03:41

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir kadınbudu köfte nasıl yapılır ayrıntılı videolu tarifini vereceğiz. Aslında kadınbudu köfte tarifi düşündüğünüz kadar zor değil. Bu leziz köftenin tarifinin sırrı kavrulmuş kıymayla çiğ k..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır 05:33

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere nefis bir patates püreli hasanpaşa köfte tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu kaşarlı köfte nasıl yapılır öğrenmek için sadece videomuzu izleminiz yeterli. Videomuzda yüksek görüntü ka..

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır 05:23

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda islim kebabı tarifi vereceğiz bu yemek tarifinin diğer bir ismide kürdan kebabı eğer bu patlıcanlı kebap nasıl yapılır öğrenmek istiyorsunuz videomuzu izlemelisiniz. İslim kebabı en ünlü kebap tarif..

Köy Ekmeği Tarifi 03:29

Köy Ekmeği Tarifi

Ekmek Yapma Makinesiz Ekmek Tarifi..

Bazlama Tarifi 02:32

Bazlama Tarifi

Tavada Yumuşacık Bazlama Tarifi İçin Malzemeler 500 g un 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker 1 paket Pakmaya Ekşi Mayalı Ekmek Harcı 300 ml ılık su Hazırlanışı; 1.500 g un,1 tatlı kaşığı tuz,1 yemek kaşığı tozş..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi 09:53

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi

Tarifi: 2 dolu çorba kaşığı bal 2 çorba kaşığı tahin 1 çorba kaşığı kakao 1 adet Anamur muz 1 avuç fındık 1 adet lavaş ekmek Üzeri için, Antep fıstığı 2 adet kumkat Bir tavaya 1 adet lavaş ekmek koyup altını açın. Lavaş..

Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır Karışık Tost Tarifi 01:47

Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır Karışık Tost Tarifi

Ayvalık Tostu 1.Az sıvı yağda jülyen doğranmış salamlar hafifçe sotelenir, aynı şekilde sosisler ve suvuklar da ayrı ayrı birkaç dakika sotelenir. 2.2 dilim ekmek tost makinasında ısıtılır. 3.Bulabilirseniz ayvalık tos..

Tava Tostu Tarifi 00:48

Tava Tostu Tarifi

Malzemeler: Yarım ekmek, Birkaç dilim kaşar peyniri, 2 çay kaşığı tereyağı. Tariflerimden faydalanan çok farklı yaş gruplarından, mesleklerden, şehirlerden kişiler var. Aldığım her yorum beni çok mutlu ediyor. Ancak yaş..

Portakal Rüyası Tarifi 02:34

Portakal Rüyası Tarifi

Lezzetine doyum olmayacak şık görünümüyle iştah açacak olan portakal rüyası tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacağından emin olduğumuz portakallı nefis tatlı tarifini çok beğeneceksiniz. Gün m..

Evde Hamburger Ekmeği ve Hamburger Köftesinin Yapılışının Tarifi 14:00

Evde Hamburger Ekmeği ve Hamburger Köftesinin Yapılışının Tarifi

Hamburger ekmeği tarifi bu tariften 6 yada 8 tane cikiyor. malzemeler 1 çay bardağı iliksu 100ml 1 çay bardağı ılık süt 100ml çeyrek çay bardağı sıvıyağ 2 tane yumurta 1paket kuru maya 3 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı ka..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

 Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi 02:46

Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi

İddia ediyoruz bu kadar lezzetli köfte yemediniz. İnegöl köfte tarifi ile evde hem gerçek inegöl köfte yapacaksınız hem de en lezzetli köfte tarifi ni öğreneceksiniz. Üstelik yapımı da çok kolay. Hatta yine iddia ediyoru..