#Yağmuru eğlenceye dönüştüren erzurumlular

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:56

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Yolda Kayak Yapan Dayı 00:16

Yolda Kayak Yapan Dayı

Soğuk ve kar yağışı nerdeyse tüm yurdu etkisi altına almış haldeyken , karı fırsata dönüştüren bu dayıyı alkışlıyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Winx Club - 6. Sezon 18. Bölüm - Sihirli Totem 22:30

Winx Club - 6. Sezon 18. Bölüm - Sihirli Totem

Bloom, Miusa, Layla ve Tecna, Legendarium Dünyasında, Fearwood insanları tarafından saldırıya uğrarken; Flora Helia'yı güçlü bir sihirle buza dönüştüren Karlar Kraliçesi ile karşı karşıya kalır. Flora, Totem'i bulmayı ve..

  • ÇocukTV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Biri Şu Kınayı Getirsin 00:15

Biri Şu Kınayı Getirsin

Kına gecesini sesiyle kabusa dönüştüren kadını izliyoruz. Kınanın artık bir an önce gelmesi lazım yoksa bu kadının sesi daha fazla çekilmez...

  • PengoTV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Düğünde Gelin ve Damadın Komedi Dans Üçlüsü Performansı 00:32

Düğünde Gelin ve Damadın Komedi Dans Üçlüsü Performansı

Çeşitli şarkılardan aldıkları bölümleri birbirlerine ekleyerek, danslarıyla birlikte bir sahne şovuna dönüştüren komedi-dans grubu Komedi Dans Üçlüsünün performansı bir düğünde gelin ve damat tarafından sergilenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İbrahim Tatlıses'e Benzeyen Çocuk Adam 00:18

İbrahim Tatlıses'e Benzeyen Çocuk Adam

Kaş ve bıyık yaptıkları çocuklarını İbrahim Tatlıses'e dönüştüren ailenin eğlenceli anlarını istiyoruz. Sevimli çocuğu izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 331 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Kutsi - Kapımı Çal 04:48

Kutsi - Kapımı Çal

Bir sonbahar akşamında elimde resmin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Yapraklar vuruyor cama rüzgarda sesin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Hani açmazdın başka gönülde Sen yalancı rüzgarların yağmuru oldun Han..

Ödül - Ada 04:01

Ödül - Ada

Bir “Son”,sebep olur her başlangıca, Bir “Son”,yanına usulca sokulunca, Gidersen,yanılıp kendinden çok uzağa, Geri dönüş yolun,uzar uzadıkça. Gel buradan gidelim,bir çılgınlık edelim, Yanımıza Üç-Beş şey alıp,bir Ada’ya..

Musti  Yağmur Sonrası  İzle 05:02

Musti Yağmur Sonrası İzle

Bu eğitici çizgi film okul öncesi çocuklar için. Kedicik Musti ve arkadaşlarıyla tanışmalısın. Hepsi de çok sevimli! Musti yağmur sonrası dışarıya çıkıyor. Bakalım hangi hayvanlar yağmuru sever, hangileri sevmez...

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma 03:35

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bil..

Guzarish Ghajini Hd 05:24

Guzarish Ghajini Hd

Yalvarış Sen benim bastıramadığım susuzluğumsun Sen benim ruhumun zevkisin Biraz daha yaklaş bana Yalvarırım! Kalbim eziyet çekiyor acılarda Haydi benim tonlarımda renklen Gel benimle adım adım Yalvarırım! Sadece evet d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk 02:41

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk

Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti, yıllarım bilemeden neşeyi, Büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine... Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye? Ah.. inen olmadı daha derine ..

Ferdi Tayfur'un Küçüklüğü (Temsili) 01:21

Ferdi Tayfur'un Küçüklüğü (Temsili)

Ferdi Tayfur'un şimdi çok uzaklarda (Nisan Yağmuru) parçasını söyleyen yetenekli küçük şoparın kameraya yansıyan görüntüleri sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar   Yeminim Var 04:45

Ebru Yaşar Yeminim Var

Senden önce boşa geçmiş hayatım Anladım ki sen baş tacım olacaksın Seni kader diye yazdım anlıma Bir ömür boyu koynumda uyuyacaksın Yeminim var ah yeminim var Benim sevdam sarana kadar değil Solana kadar değil, s..

Gönül Yazar  Sen Bensiz Ben Sensiz 04:28

Gönül Yazar Sen Bensiz Ben Sensiz

Dışarda bir yaz yağmuru Yaş sokaklar sensiz, bensiz Akşam olmuş ılık rüzgar Loş ışıklar sensiz, bensiz Bir masalmış geçen yıllar Kaç yaprak var elimizde Aşk bir rüyaymış, uyandık Adı kaldı dilimizde Ses vermiy..

“Dünyanın En Güzel Kokusu 2” Fi̇lmi̇ni̇n Galasında Yaşananlar 10:49

“Dünyanın En Güzel Kokusu 2” Fi̇lmi̇ni̇n Galasında Yaşananlar

“Dünyanın En Güzel Kokusu 2” Fi̇lmi̇ni̇n Galasında Ünlü Yağmuru..

  • BETA tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yağmur Damlalarını İzleyen Kediler 00:25

Yağmur Damlalarını İzleyen Kediler

6 kafadar toplanmış yağan yağmuru izliyorlar ...

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Yıllık Kuraklığın Ardından Yağan Yağmurda Duş Alan Kadın 00:40

3 Yıllık Kuraklığın Ardından Yağan Yağmurda Duş Alan Kadın

Cape Town'da yaşayan Trudie Loots isimli kadın uzun süredir yaşanan kuraklıktan sonra yağan yağmurla ne yapacağını şaşırdı. Trudie Loots yağmuru fırsat bilerek duş da aldı araba da yıkadı, yerleri de yıkadı! İşte o anlar..

  • JET TV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana 03:10

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana

Size şimdi, ‘’Kırk yılda bir gibisin…’’ desem, neler gelir aklınıza? Onca kablo arasından zar zor ortaya çıkmış, ses dünyamızı kirleten günümüz gürültülerinden bir şarkı değil, değil mi? Yıllar yıllar önce, sanırım 20..

  • PengoTV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur  Seni Dilendim 03:55

Ferdi Tayfur Seni Dilendim

Gözümde hasretin dinmez yağmuru Kadere el açıp seni dilendim Bitirdin bendeki bütün gururu Yüz kızartıp senden seni dilendim Nakarat Bir ümit görmüştüm önce sende ben Severek mutluluk bekledim senden Sensizlik sarhoşu ol..

Özgür Can Çoban - Özleyeceğim 03:13

Özgür Can Çoban - Özleyeceğim

Sahralar yağmuru nasıl beklerse Ben de seni öyle bekleyeceğim Çiçekler baharı nasıl özlerse Ben de seni öyle özleyeceğim Özleyeceğim özleyeceğim Her gün yollarını gözleyeceğim Özleyeceğim özleyeceğim Her gün yollarını g..

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine 03:53

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine

Gülüşüm Yerine şarkı sözleri ile Yağmuru tutamam daha fazla Yağar biraz zaman sonra Saklanalım gel tutulmadan Yine gidersin sonra Üzdün hep utanmadan Anlar olurken hatıralar Yüzleşmekten korktun hep Gel bu sefer ..

İstanbul’u Sel Aldı 03:35

İstanbul’u Sel Aldı

Yaz yağmuru İstanbul'da yine sele döndü. İşte İstanbul’un farklı noktalarından sel manzaraları…..

Aytaç Aslan feat. Mine Cin - Uçuruma 03:05

Aytaç Aslan feat. Mine Cin - Uçuruma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bilmezdi..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma (Akustik) 03:35

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma (Akustik)

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimd..

Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik) 05:34

Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik)

Bulutlara Esir Olduk; Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti yıllarım bilemeden Neşeyi büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye İnen olmadı..

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı 07:01

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı

Elazığ’da Murat Nehri’nde suyun yaklaşık 2 kilometre çekilmesiyle çiftçiler, ortaya çıkan araziyi değerlendirerek mısır ve bostan ekerek tarıma başladı. Keban Baraj Gölü'nü besleyen Murat Nehri'nde, yaz mevsimi ve mevsim..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..