#Yağızalp Şahin sen aşkımızdan evrencan gündüz cover müzik dinle

Xiaomi 4K Aksiyon Kamerası İncelemesi 12:53

Xiaomi 4K Aksiyon Kamerası İncelemesi

TP-LINK'in hem gündüz hem de gece çalışabilen bulut destekli IP kamerasını inceliyoruz...

  • BETA tarafından
  • 561 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ormanda Kaybettikleri Köpeği Bulan Ailenin Mutluluğu 00:43

Ormanda Kaybettikleri Köpeği Bulan Ailenin Mutluluğu

orman yürüyüşü esnasında kaybettikleri 1 yaşındaki köpeklerini gece gündüz aramışlar. Çok sevdikleri köpeklerini 2 gün sonra Michigan eyaletinde bulmuşlar..

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oto Hırsızları Kameraya Yakalandı 00:50

Oto Hırsızları Kameraya Yakalandı

Ankara’da gündüz vakti park halindeki araçtan malzeme çalan hırsızlar, güvenlik kamerasına yakalandı...

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı 08:27

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı

Şırnak ile Siirt’in Eruh ilçeleri arasındaki Gabar Dağı’nda bulunan Seslice Kışlası’nda, geçiş güzergahını tuttukları teröristlere göz açtırmayarak, gece gündüz elleri tetikte bekleyen Gabar Kartalları, Türkiye’nin yeni ..

Bira Kemeri Bir Teknoloji Harikası 01:23

Bira Kemeri Bir Teknoloji Harikası

Gece gündüz partiliyen arkadaşlar, ayakta izlenen konserlerde birasını koyacak yer bulamayanlar, elinde bira varken hiçbir şey yapamayanlar. Bu buluş sizlere armağan olsun..

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Gazisi'nden Tüyleri Diken Diken Eden Konuşma 01:52

15 Temmuz Gazisi'nden Tüyleri Diken Diken Eden Konuşma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayağının kesileceğini açıkladığı 15 Temmuz Gazisi Sabri Gündüz yaptığı açıklamalarda, “Ayaksız yaşanır ama vatansız yaşanmaz” dedi...

Kahraman Komandolar Dağları Teröristlere Dar Ediyor 02:17

Kahraman Komandolar Dağları Teröristlere Dar Ediyor

Diyarbakır Lice 1. Jandarma Komando Alay Komutanlığı, terör örgütü PKK'ya karşı gece gündüz demeden yürüttüğü operasyonlarla bölgede güvenliği tesis ediyor...

Efes 2018 Tatbikatı Düşmana Korku Salmaya Devam Ediyor! 02:08

Efes 2018 Tatbikatı Düşmana Korku Salmaya Devam Ediyor!

Türk Silahlı Kuvvetlerinin planlı tatbikatlarından Efes-2018 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı'nın seçkin gözlemci gününün gündüz bölümü, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın da katılımıyla başladı...

280 Km Menzile Sahip BORA'nın Nefes Kesen Atış Görüntüleri 01:59

280 Km Menzile Sahip BORA'nın Nefes Kesen Atış Görüntüleri

Uzun menzilli karadan karaya silah sistemi olan Bora füzesi ise 280 kilometre azami menzile sahip bulunuyor. Gece ve gündüz, her türlü hava ve arazi şartlarında görev yapabilen sistem, yüksek öncelikli hedefler üzerine y..

En İyi Hamburgeri Kim Yapacak ? - Hamburgercide Kapışma - Konuk Furkan Yaman 19:58

En İyi Hamburgeri Kim Yapacak ? - Hamburgercide Kapışma - Konuk Furkan

Bu video için Youtuber arkadaşımız Furkan Yaman’ın ortağı olduğu Kadıköy Bahariye’deki Burger@ restoranına konuk olduk. Profesyonel hamburger malzemeleri ve ekipmanları ile en iyi hamburgeri yapmaya çalıştık. Furkan da j..

  • JET TV tarafından
  • 449 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bizim için çok değerlisiniz : iyi ki varsınız... 00:32

Bizim için çok değerlisiniz : iyi ki varsınız...

dikkatli olun! bizim için çok değerlisiniz. Bizler için gece gündüz demeden çalışıp hayatlarını riske atan ve ailelerine, çocuklarına sarılamayan sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır....bizim için çok değer..

  • PengoTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Konya’da Dev Toz Bulutu 02:23

Konya’da Dev Toz Bulutu

Konya’nın Ereğli ilçesinde yaşanan dev toz bulutu kentte adeta gündüz vakti akşamı yaşatırken, kameralara yansıyan görüntüler korkuttu...

Covid-19 servisinde hayat kurtarırken cep telefonu çalındı 00:58

Covid-19 servisinde hayat kurtarırken cep telefonu çalındı

Sağlık çalışanları gece gündüz demeden korona virüs hastalarını hayatta tutmak için mücadele verirken Gaziantep'te refakatçi gibi hastaneye giren hırsız, sağlık çalışanının cep telefonunu çaldı...

Kardak’ta sıcak saatler! 03:04

Kardak’ta sıcak saatler!

Bodrum’a 2,5 mil uzaklıkta bulunan Kardak kayalıklarında dün yaşanan gerginliğin ardından bölgeye 1 savaş gemisi ve 1 hücum botu gönderildi. Gece gündüz devriye nöbetini sürdüren sahil güvenlik botları bölgede kuş uçurtm..

Kadın tetikçi hırsını alamadı 01:35

Kadın tetikçi hırsını alamadı

MOTOSİKLET KASKI TAKTILAR, EKMEK ALMAYA ÇIKAN OTO GALERİ SAHİBİNE KURŞUN YAĞDIRDILAR... İSTANBUL AVCILAR'DA BİRİ KADIN İKİ SALDIRGAN GÜNDÜZ VAKTİ 17 MERMİ SIKTIKTAN SONRA KAYIPLARA KARIŞTI...

O dövdü, etraftakiler seyretti! 01:36

O dövdü, etraftakiler seyretti!

İSTANBUL BAHÇELİEVLER'DE DIŞARIDAN GELEN SESLERİ DUYAN BİR KADIN PENCEREYE ÇIKTI. GÖRDÜĞÜNE İNANAMADI. HEMEN CEP TELEFONUYLA KAYDA BAŞLADI. İŞTE GÜNDÜZ VAKTİ, KALABALIĞIN ARASINDA YAŞANANLAR VE SONRASI.....

Ojeli elleriyle hayat kurtarıyorlar... 07:00

Ojeli elleriyle hayat kurtarıyorlar...

Hayatlarından fedakarlık ederek Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ekibinde yer alan 30 kadın, gece gündüz demeden tüm afetlerde önemli rol üstleniyor...

Yüzüğü düşürdü, bulamadı... 01:20

Yüzüğü düşürdü, bulamadı...

ALYANSINI DÜŞÜRDÜ, ÇİMLERİN ARASINDA SAATLERCE ARADI... O KADAR Kİ GÜNDÜZ GECEYE DÖNDÜ..BULAMAYINCA DEVREYE METAL DEDEKTÖRÜ GİRDİ...VE SONUNDA BEKLENEN SİNYALİ VERDİ....

Mahallelinin komşu isyanı! 02:04

Mahallelinin komşu isyanı!

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN BALKONA ÇIKIP BAĞIRAN, ÇEVREDEKİ EVLERE TAŞ ATAN, İDDİA O Kİ ŞİZOFRENİ HASTASI OLAN KADINDAN KOMŞULARI ŞİKAYETÇİ. ÇOCUKLARININ CANINDAN ENDİŞE EDEN VE ARTIK KÜFÜRLERDEN , BAĞRIŞLARDAN BIKAN MAHALLELİ,..

Çamaşır makinesinden hırsız çıktı! 02:41

Çamaşır makinesinden hırsız çıktı!

GÜNDÜZ VAKTİ, BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİNİ SOYMAYA KALKAN HIRSIZ, ÇALIŞANLAR ONU FARK EDİNCE ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN ARKASINA SAKLANDI... YAKALANACAĞINI ANLAYINCA ÖFKELENDİ... ELİNE ÇEKİCİ, KESERİ ALDI, GÖRDÜĞÜ HER ŞEYİ PARÇALADI..

Ev alma komşu al! 03:12

Ev alma komşu al!

EV ALMA KOMŞU AL DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER... İSTANBUL ÜMRANİYE'DE... İDDİAYA GÖRE, BİR KADIN, ÜST KOMŞUSUNA KAFAYI TAKTI... NEREDEYSE HER GÜN KAPILARINI YUMRUKLADI... GECE GÜNDÜZ, BİR RAHAT NEFES ALDIRMADI... O EVDEKİ ANN..

Döviz bürosunda gasp girişimi 01:47

Döviz bürosunda gasp girişimi

ELİ SİLAHLI BİR ŞEHİR EŞKIYASI, GÜNDÜZ VAKTİ DÖVİZ BÜROSUNU BASTI... TAM KASADAKİ PARALARI BOŞALTIYORDU Kİ, MANGAL YÜREKLİ BİR ÇALIŞAN ONA ENGEL OLDU... İMDADA YETİŞEN KOMŞU ESNAF DA, O GASPÇIYI KISKAVRAK YAKALADI.....

Emet'te çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor 02:49

Emet'te çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor

Kütahya Emet'te orman yangını çıktı. Dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye söndürme helikopteri ve çok sayıda arazöz ile orman işçisi sevk edildi. Ekipler, hem havadan hem de karadan yangına müdahale etti...

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi 01:13

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi Kalabalık bir ekip gündüz vakti herkesin gözü önünde insanların telefonlarını çalıyor. Ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor. Neye uğradığını anlamayanlar ise sağına soluna bak..

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti  ve Gerçekleşmekte Olanlar 04:05

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar Kıyamet Alametleri Bir Bir Ortaya Çıkmakta ve İnsanların Sonunun Geldiğini Bizlere Fısıldamaktadır. Ölüm ? ve Yaşam ? Herşey Doğanın Kanunu İlahiyatçı yazar Me..

  • Dini Mubin tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. 02:06

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Aske

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. Fırat Kalkanı Harekatı'nın 89'uncu gününde Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) El Bab bölgesindeki ilerleyişi sırasında DAEŞ militanları taraf..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..