#Yaşayan goril

Guatemala'da 19 Kız Çocuğu Yanarak Can Verdi 01:06

Guatemala'da 19 Kız Çocuğu Yanarak Can Verdi

Guatemala'da çocukların tacize uğradığı belirtilen devlet çocuk esirgeme kurumunda çıkan yangında 19 kız çocuğu yanarak can verdi, kurtulanlardan 38 çocuk ise yanıklarla hastaneye kaldırıldı. Yangını bizzat yaşadıkları..

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Kevin Costner - Son Üç Gün Türkçe Dublaj Film İzle 1:02:35

Kevin Costner - Son Üç Gün Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Gizli servis ajanı Ethan Runner, şimdilerde eskiden olduğu kadar dinç ve sağlıklı değildir. Ciddi bir sağlık problemi yaşayan ve neredeyse ölümün eşiğinde olan; bu yüzden de uzaklaştığı kızıyla daha çok ..

  • Film İzle tarafından
  • 7.518 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor'da Şeyma Subaşı'ndan Futbol Şovu 01:08

Survivor'da Şeyma Subaşı'ndan Futbol Şovu

Acun Ilıcalı'nın sevgili Şeyma Subaşı, dün akşam Samana Las Terrenas'da Survivor ekibi ile futbol maçı yaptı. Kıran kırana geçen mücadelede gol sevinci yaşayan Şeyma oldu. Şeyma Subaşı, maçın fotoğraflarını sosyal medya ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doctor Strange Türkçe Dublajlı Full Hd Film İzle 1:54:58

Doctor Strange Türkçe Dublajlı Full Hd Film İzle

Başarılı, zeki fakat kibirli cerrah Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) geçirdiği trafik kazası sonucu elindeki sinirlerin hasar görmesi nedeniyle mesleğini yapamaz hale gelir. Tibet'te yaşayan ve tüm yaraları iyileşt..

  • Tv Series tarafından
  • 23.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Süper Yetenek Türkçe Dublajlı Fragman Hd İzle 01:15

Süper Yetenek Türkçe Dublajlı Fragman Hd İzle

Himalayalarda yaşayan Bodi bir Tibet çoban köpeğidir. Yaşadığı köyün koruyuculuğunu yapan babasının yerini almaya hazırlanmaktadır. Fakat Bodi babasının yerini almak için uygun olmadığını daha çok erken olduğunu düşünmek..

Arsenal - Stoke City: 3-1 03:45

Arsenal - Stoke City: 3-1

Premier Lig'de zirve adaylarından Arsenal, Stoke engelini de 3-1 geçerek serisine devam etti. Ligde 13 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Arsenal, son 2 maçtan galibiyetle ayrılan Stoke City ile Emirates Stadı'nda karşı ..

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımına Gidiyor 01:03

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımı

Sorunlu kredi miktarının fazlalığı yüzünden kriz yaşayan İtalyan bankaları arasında yer alan Uni Credit, 13 milyar euroluk sermaye artırımına gitmeyi ve maliyetleri kısmayı planlıyor. Bankanın, 1.7 milyar euroluk maliye..

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu 01:44

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu

Poşetten yapılmış Messi formasıyla fotoğrafları sosyal medyada yayılan Murtaza, dün akşam oynanan El Ehli - Barcelona maçının başlama vuruşunu yaptı. Afganistan'ın Gazni vilayeti Caguri ilçesinde yaşayan Murtaza, fotoğr..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

İstanbul Kırmızısı 02:54

İstanbul Kırmızısı

“Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a geli..

FETÖ’den Irkçı Lidere Rüşvet 03:19

FETÖ’den Irkçı Lidere Rüşvet

Güçlü ve istikrarlı Türkiye’den rahatsızlık duyan Hollanda, Türk bakanları engellemeye çalıştı. Ülkenin Türkiye düşmanlığının arkasından ise yine FETÖ çıktı. Avrupa’da yaşayan Türklerin hayır oyu vermesi için çalışmala..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Geyik Yutan Yılan 01:22

Geyik Yutan Yılan

Güney Afrika'nın Grobersdal kentindeki bir çiftlikte yaşayan insanlar ormanda bir piton buldu. Pitonun karnından çıkan geyiği görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Caretta Carettaların Yaşama Şansı Azalıyor 01:28

Caretta Carettaların Yaşama Şansı Azalıyor

Bilim insanları Güney Afrika’da yaşayan Caretta Caretta dişilerinin küçüldüğünü kaydetti. Sebebini araştıran bilim insanları deniz kaplumbağalarının küçülmesinin yaşam şansını daha da azalttığını belirtiyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türklerin Amsterdam'da Trafiği Engellemesi 00:42

Türklerin Amsterdam'da Trafiği Engellemesi

Amsterdam'da yaşayan türkler otobüsteki yolculara gözdağı vermeye çalışıyor ve trafikte tehlikeli hareketler yapıyorlar...

  • PITIRCIK tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 3.Fragmanı Hd İzle 02:31

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 3.Fragmanı Hd İzle

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminin konusu, Manhattan şehrinde bir apartmanda sahibi Katie ile güzel bir hayat süren Terrier türü Max, sahibinin bir gün eve kırma bir köpek olan Luke'u getirmesiyle gözden düştüğünü h..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Eşkiya Film İzle 2:02:40

Eşkiya Film İzle

35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıya jandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da bölgedeki hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran...Baran 35 yıl sonra hap..

  • Film İzle tarafından
  • 14.636 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Sıradışı 4 Mankeni 01:43

Dünyanın En Sıradışı 4 Mankeni

İşte Size Dünyanın Dört Bir Yanından Yaşayan En İlginç Mankenleri Listeledik.Abone Olmayı Unutmayın...

01:30

"Hollanda Seçimleri Popülizm Dalgasına 'hayır' dedi"

Hollanda'da yapılan seçimleri iktidardaki Başbakan Mark Rutte'nin kazanması AB yanlısı kesimleri rahatlattı. Kamuoyu anketlerinde İslam karşıtı partinin gerisinde görünen Rutte'nin Özgürlük ve Demokrasi için Halk Parti..

İbi 22.Bölüm İzle 12:59

İbi 22.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşlarının bu seferki durakları Guma Köyü’dür. Bu köyde yaşayan minik Gono’lar, Dodo’nun anahtarı yakalamak istemesi sebebiyle baya zorluk yaşarlar. İbi ve Tosi Gono’lara yardım ederek yeni dostlar kazanırla..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Efsane - Legend Türkçe Dublaj Film İzle 2:11:02

Efsane - Legend Türkçe Dublaj Film İzle

1950li yıllarda geçen hikaye ikiz kardeşlerin hayatını anlatmaktadır. Londra’da yaşayan Ronald ve Reginald Kray kardeşler şehirde herkes tarafından bilinen bir çetenin kurucularıdır. İnsanların korktuğu bir örgüt haline ..

  • Film İzle tarafından
  • 36.733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

40 Yıl Sonra Hababam Sınıfı 03:44

40 Yıl Sonra Hababam Sınıfı

Hababam Sınıfı'nın yaşayan efsaneleri Türk Sineması'nın 100 yılı etkinliği için buluştu. Hababam Sınıfı'nın efsanevi oyuncuları, geçmişi yad etti ve yaşamını yitiren arkadaşlarını andı..

Yanan Eve Değil, Ölen Kediye Üzülen Yüreği Temiz Dede 01:44

Yanan Eve Değil, Ölen Kediye Üzülen Yüreği Temiz Dede

Çorum'da yaşayan 87 yaşındaki Maksut dede elektrikten kaynaklı yangında evini kaybetti. Ancak onu giden evi değil yangında kaybettiği kedisi üzdü.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mom 4. Sezon 9. Bölüm Fragmanı 00:20

Mom 4. Sezon 9. Bölüm Fragmanı

Mom 4. Sezon 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Yeni bölüm 5 Ocak Perşembe 2017 Napa Valley'de yaşayan, hayatını bir araya getirmeye uğraşan bir kadın olan Christy'nin hikayesinin anlatıldığı dizinin başrollerinde Anna Faris ..

  • Cowboy tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 8 yıl önce