#Yaşayan goril

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017) 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017)

Hikaye; Emre, içine kapanık ama sosyal yaşayan, çevresince çok sevilen bir gençtir. Kendini Karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi alıp kendini geliştirmektir. Bir gün Arkadaş grubuyla gönü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

Hangimiz Sevmedik - 33.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 33.Bölüm Fragman

Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde en..

Ecem Uzgör Kimdir? 01:58

Ecem Uzgör Kimdir?

ngiltere’de yaşayan Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde yapılan dünyanın en büyük modellik yarışması Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmişti. 1,76 boyunda, 52 kilo ve 82/65/86 beden ölçülerine..

79 Yaşında Hukuk Öğrencisi 01:35

79 Yaşında Hukuk Öğrencisi

Kocaeli'de yaşayan 79 yaşındaki emekli öğretmen Muharrem Açıl, 53 yıl önce bırakmak zorunda kaldığı ve geçen sene yeniden başladığı hukuk eğitiminde gösterdiği azimle, genç sınıf arkadaşlarından takdir topluyor...

Kas Yapayım Derken Bacaklarını Kırdı 00:39

Kas Yapayım Derken Bacaklarını Kırdı

Hindistan’da yaşayan Ambrish Patel isimli bir genç, spor yaptığı esnada kendini video kaydına aldırdı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde Patel’in ’leg press’ adında bacak geliştirici spor aletini kullandığı sırad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda 01:28

Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda

İngiltere Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecini resmen başlatırken, AB'de yaşayan İngiliz vatandaşları çifte vatandaşlık için evrak hazırlıyor. Londra'daki Fransa Büyükelçiliği, Brexit referandumunun ardından vatandaşlık..

Bıyıklarını 47 Yıldır Kesmiyor 01:34

Bıyıklarını 47 Yıldır Kesmiyor

Çankırı'da yaşayan 80 yaşındaki Necati Çelik'in 47 yıldır kesmediği bıyıkları, 2 metre 60 santimetreye ulaştı...

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü 00:19

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında icra edilen hava harekatı ve çatışmalarda gün içerisinde 14 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK, DEAŞ başta olmak üzere ..

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Canavar Kamyonlar 01:30

Canavar Kamyonlar

Küçük bir kasabada bir petrol şirketi petrol arıyor. Jeolog Dowd patronu Tenneson'a sondaj haklarını etkileyebilecek bir ekosistem olabileceğini tespit ettiğini bildirdi. Fakat Tenneson onlara devam etmelerini söyler ve ..

Canım Kardeşim 49.Bölüm 09:27

Canım Kardeşim 49.Bölüm

Galip bey çocuklarını alıp tatil yapmaya deniz kıyısına giderler kamp yaparlar. Galip bey mangal kömürünün isiyle simsiyah olur. Çocuklar babalarını afrikalı olduğunu söyleyince Galip bey çocuklara dünya üzerinde yaşayan..

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak 00:59

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak

Niğde’de elma üreticisi Zeki Şener, elma kabuğunu koparmadan 5 metre soydu. Değirmenli kasabasında yaşayan Zeki Şener, kasaba meydanında masa kurarak halkın önünde koparmadan 5 metre elma kabuğu soydu. Kasaba meydanında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıvılcım: Bir Uzay Kuyruğu Fragmanı 02:20

Kıvılcım: Bir Uzay Kuyruğu Fragmanı

PARK (Jace Norman), arkadaşları Chunk ve Vix'le birlikte terk edilmiş bir gezegende yaşayan, düşüncesizce yüzen bir genç. Onüç yıl önce, iktidara acayip olan General Zhong, gezegen Beta'nın kontrolünü eline aldı ve Spark..

Kadınlar Maçında ' Of Of' Dedirtecek Terslik 00:18

Kadınlar Maçında ' Of Of' Dedirtecek Terslik

Kendi kalesine gol konusunda belki de yılın en büyük şanssızlığını yaşayan bir kadın var, geçmiş olsun.....

“Pigcasso” İş Başında 01:23

“Pigcasso” İş Başında

Güney Afrika’da bir çiftlikte yaşayan “Pigcasso” adlı domuz bir yıldır resim yapıyor. Pigcasso’nun 280-2000 dolara satılan tabloları sanat koleksiyoncuları tarafından da ilgi görüyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sultan Abdülmecid'in Torunu Kaza Geçirdi Erdoğan Sahip Çıktı 01:21

Sultan Abdülmecid'in Torunu Kaza Geçirdi Erdoğan Sahip Çıktı

Osmanlı hanedanının sürgünü yaşayan son üyesi, Sultan 1. Abdülmecid'in torunu Bilun Alpan kaza geçirdi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sahip çıktı... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beyrut’ta hastanede tedavi gören Alpan için..

Solmaz - Kaan Aşkı Neden Bitti! 10:06

Solmaz - Kaan Aşkı Neden Bitti!

Sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen gel programında hep seven(güya), aşk yaşayan ama bir türlü ilişki yürütemeyen Solmaz la igili yine ilginç bir karar sizlerle, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 6.683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Uzun Dişli Fili! 02:12

Dünyanın En Uzun Dişli Fili!

Kenya'da yaşayan bu filin dişi neredeyse hortumu kadar uzun. Yanından geçen başka bir filin dişiyle onunkini karşılaştırdığınızda bize hak vereceksiniz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Tosun - Kendine Müslüman 04:28

Hakan Tosun - Kendine Müslüman

Sen gittin gideli güneş doğmadı Alıştım yokluğuna çıkıp ta gelme Benden alacağın bir şey kalmadı Gözümde değerini yerle bir etme Kırdığın ne varsa tamir ederim Durmadı ya kalbim yine severim Düşmedim ayaktayım ölmedim ..

Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift 03:19

Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift

Kanal 7 ekranlarının sevilen eğlence programı Mahmut Tuncer Show’da bu hafta ilginç gelişmeler yaşandı. Ailelerinin birlikteliklerine rıza göstermediklerini söyleyerek programa başvuran Ömer Faruk ve Katibe çifti canlı y..

  • ANKA tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Ve Gurur Tanıtım-1  Çok Yakında Show TVde Başlıyor! 01:02

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1 Çok Yakında Show TVde Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Aşk ve Gurur un ilk tanıtımı yayınlandı! Başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, La..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hapoel Beer Sheva Taraftarından Hz. Musa Koreografisi 01:00

Hapoel Beer Sheva Taraftarından Hz. Musa Koreografisi

Beşiktaş'ı konuk eden Hapoel Beer-Sheva taraftarları da koreografileriyle tribünlere renk kattı. Hapoel Beer-Sheva taraftarları da koreografileriyle tribünlere renk kattı. Kale arkasındaki ev sahibi taraftarları, Hz. Mus..

  • JokerS tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:31

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıkt..

Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman

Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde en..

Baba Mirası Filiz Akın Güzel Şöför 00:29

Baba Mirası Filiz Akın Güzel Şöför

Tahran da yaşayan ve ailesi kazada ölen Fatma (Filiz Akın), arkadaşı Mehmet’le birlikte, ailesinin mirasına el koyan amcası Fahri’nin (Atıf Kaptan) peşine düşer. İstanbul da buldukları amcası mirası geri vermez. Fatma’ya..