#Yaşlı adama otobüsün Çarptığı anlar kamerada haber izle

Mehmet Erdem - Sevdalılar Beni Anlar 01:24

Mehmet Erdem - Sevdalılar Beni Anlar

pizza kraker..

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada 00:16

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada İstanbul Kadıköy-Kartal metrosu Kozyatağı durağında bir kadın, durağa gelen metronun önüne atlayarak intihar etti. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Öğretmenden Öğrenciye Dayak Kamerada 01:58

Öğretmenden Öğrenciye Dayak Kamerada

Öğretmenden Öğrenciye Dayak Kamerada Ümraniye'de bir ilkokulda öğrencilerinin tahtaya yazı yazamamasına sinirlenen öğretmen, öğrencilerine dayak attı. O anlar bir öğrencinin cep telefonu kameralarına saniye saniye kayd..

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada 02:06

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada Esenyurt'ta piyasa değeri yaklaşık 2 milyon dolar olan uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı. ..

Otobüs Şoförüne Saldırı Kamerada 01:21

Otobüs Şoförüne Saldırı Kamerada

Bursa'da özel halk otobüsü şoförünün saldırıya uğraması anı güvenlik kamerasına yansıdı. Alınan bilgiye göre, Üçevler Mahallesi'nden Heykel'e giden özel halk otobüsünün şoförü Kerem Tanas, (30) Altıparmak Caddesi'ndeki d..

Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..

Sürat Motoru Kazası Kamerada 00:27

Sürat Motoru Kazası Kamerada

Sürat Motoru Kazası Kamerada Sürat motoruyla aşırı hızlanan yarışçılar, motorun takla atmasıyla araçtan böyle fırladı...

Çin'de Feci Kaza Kamerada 00:20

Çin'de Feci Kaza Kamerada

Çin'de Feci Kaza Kamerada Sorumsuz sürücü kazaya neden oldu. Çin’de bir kamyon sürücüsünün, araç kasasına yüklediği inşaat demiri feci bir kazaya yol açtı. Seyir halinde olan bir otomobil, o sırada dönüş yapmakta olan..

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada 02:59

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada Ordu’da birlikte olduğu kadının çocuğunu darp eden şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi 19 Ekim 2016 14:59 2,5 yaşındaki çocuğa şiddet PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweet..

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada 00:16

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada Malta’da kalkıştan hemen sonra yere çakılan uçaktaki 5 kişi yaşamını yitirdi. Malta Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan ve Libya’nın Misrata şehrine gidecek olan küçük uçak, kalkıştan..

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada 02:44

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada Tokat’ta kaldırım üzerindeki fareyi fark ederek saldıran kargaların mücadelesini vatandaşlar şaşkınlıkla izledi. Bir karganın fareyi gagası ile kuyruğundan çekerek bulunduğu yerde..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada 00:24

Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada

Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışırken minibüsün çarptığı vatandaş ağır yaralandı. Çarpma anı, güvenlik kamerasına yansıdı. TEİAŞ'ta çalışan İ.R. adındaki işçiye, Batman-Hasankeyf yolu üzerinden evine yaya olarak g..

Katliam Gibi Kaza Kamerada 01:21

Katliam Gibi Kaza Kamerada

Kartal Köprüsü mevkisinde Murat Polat'ın kullandığı otomobilin tur otobüsüne çarpması sonucu 4 kişinin ölümü, 1 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Kamera görüntüleri, kazaya E-5 Karayolu'..

Adeta Vadesi Dolmamış Dedirten Kaza Kamerada 00:24

Adeta Vadesi Dolmamış Dedirten Kaza Kamerada

Çin'de yaşanan kaza akıllara durgunluk verecek cinsten. Dikkatsizce yola fırlayan yaya, solundan gelen kamyonu fark etse de ayağının kaymasıyla kendini bir anda aracın altında buluyor. Dehşet verici kazada mucize kurtulu..

Çoraplarını Çıkarıp Eline Geçiren Hırsız Kamerada 01:43

Çoraplarını Çıkarıp Eline Geçiren Hırsız Kamerada

Adana'da bir iş yerine girip bilgisayar, cep telefonu ve evrak çantasını çalan hırsız, parmak izi bırakmamak için çoraplarını eline giydiği görüntüler kamerada...

Hastane Önünde Silahlı Saldırı Kamerada 00:40

Hastane Önünde Silahlı Saldırı Kamerada

Sakarya'da iki grup arasındaki silahlı çatışma sonrası hastanede pompalı tüfekle 2'si polis 4 kişinin vurulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Tüfekle hastanede dehşet saçan şahıs ile polisin çatıştığı anlar anbean k..

Belediye Ekiplerinin Alkollü Şahısla İmtihanı Kamerada 01:59

Belediye Ekiplerinin Alkollü Şahısla İmtihanı Kamerada

Ankara'da belediyenin çöp kamyonunun önünde durarak itmeye çalışan alkollü şahıs, temizlik işçilerine zor anlar yaşattı. Görevliler şahsa engel olmaya çalışırken, o anlar ise kameraya yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
500 Bin Liralık Kapkaç Kamerada 00:12

500 Bin Liralık Kapkaç Kamerada

500 bin liralık kapkaç kamerada Bursa'da yaklaşık 500 bin lira değerinde döviz yatırmaya bankaya giden şahsın çantasını çalan şüpheli bir araca binerek uzaklaştıBURSA - Bursa'da 500 bin liralık dövizi bankaya yatırmak is..

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yolda Yürüyen Kadına Kapkaç Şoku Kamerada 00:52

Yolda Yürüyen Kadına Kapkaç Şoku Kamerada

Fatih’te sokak arasında yürüyen kadın, bir motosikletlinin kapkaçına uğradı. Talihsiz kadının kapkaça uğradığı ve motosikletlinin arkasından koştuğu anlar kameralara yansıdı...

UBER'de Dehşet Anları Kamerada 00:52

UBER'de Dehşet Anları Kamerada

Brezilya'da iki kişi, UBER aracını gasp ederken kameraya yakalandı. Çağırdıkları UBER ile seyahat ederken, yolculardan birinin belinden çıkardığı silahla sürücüyü araçtan indirip aracı gasp ettiler. İşte o anlar.....

Metroda Pitbull Dehşeti Kamerada 00:42

Metroda Pitbull Dehşeti Kamerada

ABD'nin New York eyaletinde bir metroda Pitbull cinsi köpek yolcuya saldırdı. Yolcuyu ayağından ısıran köpek sahibinin ve çevredekilerin büyük uğraşı sonrasında yolcuyu bıraktı. Korku dolu anlar kameraya böyle yansıdı...

Annesinin Ezdiği Çocuğun İnanılmaz Kurtuluşu Kamerada 00:37

Annesinin Ezdiği Çocuğun İnanılmaz Kurtuluşu Kamerada

Kemerburgaz'da 3 buçuk yaşındaki erkek çocuk, yerde emeklediği esnada annesinin kullandığı otomobilin altında kaldı. Kazada çocuğun şans eseri burnu bile kanamazken, korku dolu o anlar kameralara yansıdı...

Çocuk Tacizcisini Kameraya Aldı: Sapık Dehşeti Kamerada 03:37

Çocuk Tacizcisini Kameraya Aldı: Sapık Dehşeti Kamerada

Sultangazi'de önceki gün 6 yıllık komşusu olduğu öğrenilen bir şahıs, 12 yaşındaki H.E.'yi evde yalnız olduğu esnada kapısına dayanarak dehşeti yaşattı. Çocuğu “eski komşuyuz” diyerek pencereden uzattığı eliyle yakalamay..

Taksim'de Gasp Dehşeti Kamerada 00:48

Taksim'de Gasp Dehşeti Kamerada

İstanbul Beyoğlu Taksim'de sokakta yaşayan bir vatandaş güpegündüz gasp edildi, o anlar ise kameralara yansıdı...

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

TIR'ın Otomobile Çarpma Anı Kamerada 00:17

TIR'ın Otomobile Çarpma Anı Kamerada

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde TIR'ın çarptığı otomobil refüje çıktı. Kazada yaralanan 1 kişi yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi..

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

Basketbol maçında olaylar kamerada 02:50

Basketbol maçında olaylar kamerada

Basketbol maçında olaylar kamerada izle..