#Yaşından büyük

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş! 02:19

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş!

Otobüs şoförünün dik dağ yolunda beceri isteyen sürüş görüntüleri büyük ilgi görüyor. Endonezya'da turistlik Lembang Maribaya Dağı'na yolcu taşıyan otobüsün görüntüleri sosyal medyada en çok izlenilenler arasına girdi. D..

Otoyolda Dorsesini Düşüren TIR 00:33

Otoyolda Dorsesini Düşüren TIR

Otoyolda seyir halindeyken dorsesini düşüren TIR büyük tehlike oluşturdu. Rusya'da çekilen görüntüler arkadan gelen aracın kamerası tarafından kaydedildi...

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 3. Fragmanı 01:00

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 3. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliriz 02:35

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliri

Libya'da çıkan iç savaş sonucu 20 Ekim 2011'de öldürülen 42 yıl boyu Libya'yı yöneten Muammer Kaddafi'nin 2008 yılında Arap Birliği zirvesinde yaptığı hitapta, şuan Ortadoğu'da yaşananları özetliyor. Kaddafi'nin Irak'ın ..

İstanbullu Gelin 19. Bölüm Fragmanı 00:58

İstanbullu Gelin 19. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali 02:28

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali

Tarihi Yarımada’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen Baklava Festivali, renkli görüntüler oluşturdu. Gaziantep’ten gelen baklava ustaları Altın Oklava Yarışması’nda hünerlerini sergilerken, baklavanın tadına bakmak isteyen vat..

Petr Cech, Masa Tenisi Robotuyla Isınıyor 00:44

Petr Cech, Masa Tenisi Robotuyla Isınıyor

Arsenal'in tecrübeli file bekçisi Petr Cech'in masa tenisi topu robotuyla antrenman yaptığı görüntüler büyük beğeni topladı...

Sahibinin Yemeğine Göz Dikmiş Kedi 01:50

Sahibinin Yemeğine Göz Dikmiş Kedi

Büyük uğraşlar sonucu amacına ulaşamayan kedinin üzgün halleri...

  • JET TV tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyunculukta Sınır Tanımayan Yavrumuz 00:10

Oyunculukta Sınır Tanımayan Yavrumuz

Seneye oscar alacak çocuğumuzun büyük oyunculuğu ...

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelin ve Damadın Düğünün Önüne Geçen Koreografisi 05:24

Gelin ve Damadın Düğünün Önüne Geçen Koreografisi

Gelin ve damadın kimsenin beklemediği bir anda sergilediği koreografi düğüne gelenler tarafından büyük beğeni topladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
24 Yıllık Yatak Esareti Sona Erdi 00:46

24 Yıllık Yatak Esareti Sona Erdi

Dursunbey'e bağlı Osmaniye mahallesinde yaşayan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu yaklaşık 24 yıldan bu yana yatağa bağımlı olarak yaşayan Selami Çevdir'in 2. kattaki evine belediye tarafından özel asansör yapıldı. Montajı..

ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi 03:44

ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi

ETİ'yi kuran ve büyük bir marka haline getiren Firuz Kanatlı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İlk ve tek röportajını 2014'te Yeni Şafak'a veren Kanatlı, 1996'da FETÖ'nün kendisinden haraç istediğini açıklamış..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Rafet El Roman Seni Seviyorum 04:08

Rafet El Roman Seni Seviyorum

Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın bir roman, kit..

Avusturya Polisi Türk Yolcuları Köpeklerle Aradı! 01:20

Avusturya Polisi Türk Yolcuları Köpeklerle Aradı!

Avusturya'da Türkiye'ye gitmeye hazırlanan yolcular, Viyana Havalimanı'nda köpeklerle arandı. Hasan K. adlı bir Türkün paylaştığı videoda, polis köpeğinin yolcuların üstüne çıktığı görülüyor. Kayıtta polis Türk yolculara..

Tutsak 6. Bölüm 2.Fragmanı 00:49

Tutsak 6. Bölüm 2.Fragmanı

Tutsak 6. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Bahadır, Sadullah cinayetinden cezaevine giriyor! Elif'in verdiği söz, Bahadır için büyük bir umut oluyor!..

Mercedes Benz İranman 2017  Hırsın Büyütülmesi 01:31

Mercedes Benz İranman 2017 Hırsın Büyütülmesi

Hawaii'de, Kailua-Kona'da 2017'de düzenlenen IRONMAN Dünya Şampiyonası, Mercedes-Benz marka elçileri Daniela Ryf ve Sebastian Kienle için yapılacak bir sonraki yarışmadır. Video, triatloncuların kendilerini IRONMAN 2017 ..

  • BETA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dev Sıçanın Vietnamlı Kadına Saldırması 00:36

Dev Sıçanın Vietnamlı Kadına Saldırması

Çılgın erkekler etrafı kapalı küçük bir bölgeye kız arkadaşlarını indirip birde o bölgeye büyük bir fare (sıçan) bırakınca ortaya komik görüntüler çıkmış. İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray Hedefi Tutturdu 01:44

Galatasaray Hedefi Tutturdu

Süper lig'de 7 hafta sonunda 19 puan ile lider durumda bulunan Galatasaray'da yeni transferlerin sağladığı uyum, hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürdü. Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis, Maicon, Mariano, F..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Irak Ordusundan Açıklama:  Havice'yi IŞİD'den Aldık 02:15

Irak Ordusundan Açıklama: Havice'yi IŞİD'den Aldık

Irak Ordusu, ülkede IŞİD'in elinde kalan son yerlerden biri olan Havice'nin de ele geçirildiğini duyurdu. Ordudan yapılan açıklamada 196 IŞİD militanının öldürüldüğü ve 98 köyün ele geçirildiği bildirildi. Binlerce sivil..

Porsche 718 GTS Yol Tutuşu 01:16

Porsche 718 GTS Yol Tutuşu

Daha da büyük performans ve özel donanım: Orta takım serimizi yeni iki kişilik 718 Boxster GTS ve 718 Cayman GTS ile genişletiyoruz. AB'ye göre kombine yakıt tüketimi 6: 718 GTS modelleri: 9.0-8.2 l / 100 km, CO2 emisyon..

  • BETA tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiçek Abbas (1982 ) İlyas Salman Film İzle 1:18:17

Çiçek Abbas (1982 ) İlyas Salman Film İzle

Filmin Konusu: Şakir sahtekar ve dolandırıcı bir minibüs şoförüdür. Çiçek Abbas ise Şakir’in muavinliğini yapmaktadır ve Şakir’in tam aksine son derece saf, iyi niyetli ve dürüst bir adamdır. Ancak ikisi de aynı kıza sev..

  • PengoTV tarafından
  • 5.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arkadaşının Bütün Hilelerini İfşa Eden Garip Çocuk 02:32

Arkadaşının Bütün Hilelerini İfşa Eden Garip Çocuk

Büyük bir hevesle illüzyon gösterisi yapmaya çalışan arkadaşının tüm numaralarını açığa çıkaran mor saçlı çocuk sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor...

Siyah Beyaz Aşk - Dövmeci Kızın Gizemi! 03:27

Siyah Beyaz Aşk - Dövmeci Kızın Gizemi!

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölümde yanlış kişiyi kaçırdığını anlayan Ferhat, büyük bir hata yaptıklarını fark ediyor; soluğu gizemli dövmecinin yanında alıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Sahte Tanrının Doğuşu  04:42

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Sahte Tanrının Doğuşu

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Sahte Tanrının Doğuşu Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themis..

  • ANKA tarafından
  • 2.542 görüntüleme
  • 7 yıl önce