#Yaşından büyük

300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Maraton Savaşı  04:54

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Maraton Savaşı

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Maraton Savaşı Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles...

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medya Bu Golü Konuşuyor! 00:46

Sosyal Medya Bu Golü Konuşuyor!

Penaltının kaçtığını düşünen kalecinin sevinci kısa sürdü. Tayland liginde, Bangkok Sports Club - Satri Angthong mücadelesinde normal süresi 2-2 biten maç penaltılara gitti. Penaltılarda 19-19 eşitlikten sonra kullanılan..

Azeri Pehlivandan İlginç Güç Gösterisi 01:42

Azeri Pehlivandan İlginç Güç Gösterisi

Azerbaycan'ın Terter şerhinde yaşayan 'Pehlevan Sexavet'in ilginç güç gösterisi sosyal medyada büyük ilgi görüyor...

300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Dar Boğaz Savaşı 04:56

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Dar Boğaz Savaşı

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Dar Boğaz Savaşı Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles..

  • ANKA tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki gayrimeşru referanduma ilişkin, Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşl..

300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Atina Donanması Yanıyor 04:58

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Atina Donanması Yanıyor

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Atina Donanması Yanıyor Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themis..

  • ANKA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Son Umut Savaşı 1 04:13

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 1

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles...

  • ANKA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Longozun Sonbahardaki Güzelliği Havadan Görüntülendi 00:59

Longozun Sonbahardaki Güzelliği Havadan Görüntülendi

Kırklareli'ndeki, Türkiye'nin ve Avrupa'nın kayın ve meşe ağırlıklı ağaçlardan oluşan en büyük longoz ormanları, sonbaharda görsel şölen sunuyor...

12 Metropolden Çevre İçin Dev Adım 01:15

12 Metropolden Çevre İçin Dev Adım

2030'da fosil yakıt tüketen araçlar 12 şehre giremeyecek Dünyanın en büyük şehirleri iklim değişikliğine karşı dev bir adım attı. Londra, Paris ve Los Angeles gibi 12 metropol 2030’a kadar emisyon gazlarını sıfıra düşürm..

Fanatik Trabzonsporlu Babaanne Sosyal Medyayı Salladı! 01:45

Fanatik Trabzonsporlu Babaanne Sosyal Medyayı Salladı!

Fanatik Trabzonsporlu ninenin, torunu Abdullah Özbayrak tarafından geçtiğimiz Ocak ayında sosyal medyada paylaşılan görüntüler tekrar büyük ilgi görüyor...

300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Son Umut Savaşı 2 04:04

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 2

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 2 Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles..

  • ANKA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Son Umut Savaşı 3 02:28

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 3

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 3 Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles..

  • ANKA tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Şenses  Doldur Meyhaneci 06:16

Adnan Şenses Doldur Meyhaneci

İçelim arkadaş benim derdim çok, İçelim arkadaş derdime çare yok İçelim arkadaş bu gün keyfim yok. İçelim arkadaş tadım tuzum yok. Dostlar acı söyler, düşmanlar sevine dursun Bir büyük içtim ben, şifalar olsun Mez..

Bergen - Geceler 03:50

Bergen - Geceler

akşam olup gün batınca ufkumda yalnızlıkla büyür gider çileler tek kalmışsam kimse yoksa masamda zindan olur kahır olur veremeden geceler gözyaşlarım versem artık içimde gece uzak sabah olmaz içimde kıvranırım çar..

Pansuman İçin Acile Tavuk Getirmek 02:37

Pansuman İçin Acile Tavuk Getirmek

Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde, yaralı tavuğunu tedavi için Devlet Hastanesi'ne getiren 35 yaşlarındaki bir vatandaşın sağlık personelini hayvana pansuman yapması için ikna çabası büyük ilgi gördü..

  • JET TV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Ve Eşinin Kızları Hirayla Oynayışları 02:08

Demet Akalın Ve Eşinin Kızları Hirayla Oynayışları

Demet Akalın Ve Eşinin Kızları Hirayla Oynayışları Ve Boyundan Büyük Hediyesi Demet Akalın'ın 26 Ekim 2017 İnstagram|Snapchat Historysi(Hikayesi)..

  • ANKA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peygamber Efendimizi Minik Hasan Kadar Tanıyor Muyuz 01:04

Peygamber Efendimizi Minik Hasan Kadar Tanıyor Muyuz

Minik Hasan'ın kreşte çekilen görüntüleri büyük beğeni topluyor. Öğretmeninin sorduğu her soruya cevap veren Hasan'ın, küçük yaşta Peygamber Efendimiz (sav) ile ilgili bir çok bilgiye sahip olduğu görülüyor..

Böyle İnsanlık Olmaz Olsun 00:31

Böyle İnsanlık Olmaz Olsun

Lokantasına giren fareyi yakalayıp kırbaçlayan adamın görüntüleri sosyal medyada büyük tepkiye sebep oldu. Hindistan'da çekilen görüntüleri izleyenler dükkan sahibine dava açılması için çağrıda bulundu...

Trafik Polisinden Alkışlanacak Hareket 00:17

Trafik Polisinden Alkışlanacak Hareket

Lokantasına giren fareyi yakalayıp kırbaçlayan adamın görüntüleri sosyal medyada büyük tepkiye sebep oldu. Hindistan'da çekilen görüntüleri izleyenler dükkan sahibine dava açılması için çağrıda bulundu...

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk 04:52

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk

Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiğin halde Sana intizara kıyamıyorum Benim kadar sevene rastlamadıysan Dertlere çare bulamadıysan Gittiğin yerlerde garip k..

Cengiz Kurtoğlu - Unutulan 04:34

Cengiz Kurtoğlu - Unutulan

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:29:36

Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Görünüşte sıradan bir hayatı olan fakat aslında özel olarak dron kullanıp gizli görevler gerçekleştiren bir adam. Karısı ve çocuğu ile birlikte aldığı işleri yerine getirdikten sonra güzel yaşamlarını sürmeye devam ederl..

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

Usta : Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Hakkında Önemli Görüşmeler Yaptım 02:25

Usta : Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Hakkında Önemli Görüşmeler Yaptım

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, NTV Spor'da katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. 'Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e transfer teklifi var mı' sorusuna yanıt veren Usta, genç futbolcuların sezon sonu büyük ..

Bir Kızın Alabileceği En Güzel Hediye 00:15

Bir Kızın Alabileceği En Güzel Hediye

Küçük kızı çok mutlu etmiş bu büyük hediye...

  • JET TV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 455. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 455. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 455. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, Aras'a büyük bir oyun oynuyor!..

Tarzan Rıfkı Kemal Sunal 1:15:31

Tarzan Rıfkı Kemal Sunal

Sakarlığı ve beceriksizliği yüzünden bir baltaya sap olamayan Rıfkı, kendini Tarzan sanmaktadır ve zamanının büyük çoğunluğu ormanda geçmektedir. Fakir ve saf bir delikanlı olan Tarzan Rıfkı tesadüfler sonucu kendisini m..

  • dizi tarafından
  • 17.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baltalı Arkadaşına Çok Güvenen Adam 00:08

Baltalı Arkadaşına Çok Güvenen Adam

ABD'nin başkenti Washington'da bulunan ormanlık bir bölgede kafasını büyük bir kütüğe yaslayarak arkadaşının balta atışını izleyen cesur adamın görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbullu Gelin 20. Bölüm Fragmanı 01:00

İstanbullu Gelin 20. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi? Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek ..