#Yaşından büyük

The Crew 2  E3 2017 Cinematic Announcement Trailer 02:46

The Crew 2 E3 2017 Cinematic Announcement Trailer

In The Crew® 2, celebrate the American Motorsports spirit as you explore and dominate the land, air, and sea of the United States in one of the most exhilarating open worlds ever created. With a wide variety of exotic ca..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Karagül Kudüs Sizi Yakar 01:46

İbrahim Karagül Kudüs Sizi Yakar

Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Arap ülkelerinin yöneticilerini eleştirer..

Juncker İngiltere İle Adil Anlaşma İstiyoruz 02:21

Juncker İngiltere İle Adil Anlaşma İstiyoruz

Brüksel’de yapılan Avrupa Birliği liderler zirvesi sona erdi. Avrupalı liderler Brexit müzakerelerinde ilerleme sağlanamamasına rağmen görüşmelerin ikinci aşamasına yönelik hazırlık çalışmalarını başlatma kararı aldı. Mü..

Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu 04:15

Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu

Komediyle karışık üç perdelik bir trajedi… Verdi’nin Maskeli Balo operası sanatçının en önemli eserlerinden biri olarak kabul ediliyor. Polonyalı tenor Piotr Beczala, oyunun ana karakteri Boston Valisi Riccardo’yu canlan..

Evkur Yeni Malatyaspor  Trabzonspor Maçının Özeti 03:51

Evkur Yeni Malatyaspor Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzonspor yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay ile çıktığı ilk maçta Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Malatya'ya galibiyeti getiren golü ilk yarının uzatma dakikalarında Okay Yokuşlu kendi kalesine attı. 31. d..

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı 01:01

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı

Japonya'da erken seçimler için oylar kullanıldı ve sandıklar açıldı. İlk sonuçlara göre Başbakan Şinzo Abe’nin lideri olduğu Liberal Demokrat Parti büyük bir zafer kazanarak parlamentoda tek başına 465 sandalyenin en az..

Tavşanının Alevlerden Çıkışını Böyle Bekledi 00:29

Tavşanının Alevlerden Çıkışını Böyle Bekledi

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde meydana gelen büyük yangın hala söndürülemedi. Alevler içerisinde kalan tavşanının faciadan kurtuluşunu korku ve heyecanla izleyen genç adam böyle görüntülendi...

Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, büyük bir öfkeye kapılarak dayısı ile karşı karşıya geliyor! Peki Ferhat'ın kardeşine ne oldu? Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm fragmanında ortalık karışıyor! Ferhat, evi taran..

Alparslan Türkeş Kudüs'ün Önemini Anlatıyor 01:21

Alparslan Türkeş Kudüs'ün Önemini Anlatıyor

MHP Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in yıllar önce yaptığı konuşma büyük ilgi çekiyor. Türkeş bir üniversitede katıldığı programda Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın önemini anlatıyor...

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle 1:25:00

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle

Filmin Konusu: Bir ağa oğlu olan Temel (Tanju Gürsu) üniversite öğrencisi olan genç ve güzel Necmiye (Gülşen Bubikoğlu) ile evlenmek istemektedir. Necmiye bu isteği kabul etmese de ailelerinin zorlaması üzerine büyük bir..

  • PengoTV tarafından
  • 42.377 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı yayında! Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında yaşananlar büyük merak uyandırdı! Çocuklar Duymasın ekibinin Hintliler gibi giyinip dans ettiği anlar herkesi çok eğlendirecek! Çoc..

Şıklığına Düşkün Hanımların Kabusu  Pişti Olmak 10 Aralık 2017 10:09

Şıklığına Düşkün Hanımların Kabusu Pişti Olmak 10 Aralık 2017

Şıklığına düşkün hanımların en büyük kabusu, binlerce lira ödeyerek satın alıp giydikleri kıyafeti başkalarının üzerinde görmektir...

  • BETA tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğum Günü Partisi Faciayla Bitti 00:26

Doğum Günü Partisi Faciayla Bitti

İran'da bir doğum günü partisinde kutlama sırasında sıkılan köpüğün oluşturduğu esinti, mumların alevini büyüttü ve masa bir anda tutuştu. Alevler içinde kalan masa da 2 genç kızın saç ve kıyafetlerini tutuşturdu. Bir an..

Görünmezliği Bulan Çinli Adam 02:14

Görünmezliği Bulan Çinli Adam

Çinli bir adamın kendi hesabına yüklediği video büyük bir tartışmayı beraberinde getirdi görüntülerde bir adamın elinde tuttuğu pelerinin görünmezlik sağladığı iddia ediliyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derdi Başından Aşkın Olan Kedi 00:17

Derdi Başından Aşkın Olan Kedi

Büyük İkramiyeyi Tek Rakamla Kaçırmış Gibi Duran Dertli Kediçik..

  • JET TV tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yangın Söndürme Topunu Bir Evin Çatısına Bırakan Uçak 00:31

Yangın Söndürme Topunu Bir Evin Çatısına Bırakan Uçak

Ev sahibinin anlamsızca zevk aldığı bu olay Kaliforniya'da yaşanan büyük orman yangını sırasında gerçekleşmiş..

  • JET TV tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antonov An-32 Askeri Uçak Aerobatik! 04:33

Antonov An-32 Askeri Uçak Aerobatik!

Antonov An-32 çift motorlu turboprop askeri nakliye uçağıdır.An-32, An-26'dan geliştirilmiştir. Bu işi başlatan müşteri Hindistan Hava Kuvvetleri'dir. An-32 elverişsiz hava koşullarına dayanıklılık bakımından An-26'dan d..

  • PengoTV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Erdoğan: Kudüs Konusunda Benzer Yaklaşımlara Sahibiz 02:16

Erdoğan: Kudüs Konusunda Benzer Yaklaşımlara Sahibiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'le yaptığı görüşme sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması bü..

O Er'e Komutanından Ders Gibi Mesaj 00:34

O Er'e Komutanından Ders Gibi Mesaj

Edirne'nin Keşan ilçesinde görev yapan jandarma uzman çavuş Devran Uzun'un sosyal medya üzerinden sokak kedilerini beslerken paylaştığı video büyük beğeni topladı. Geçtiğimiz günlerde bir askerin kediye işkence görüntüle..

Uyanık Sürücüyü Kahraman Yapan Hareket 00:20

Uyanık Sürücüyü Kahraman Yapan Hareket

Rusya'da kırmızı ışığa rağmen karşıdan karşıya geçen bir yayaya arkadan gelen aracın çarpmasını engelleyen uyanık sürücü büyük takdir topladı...

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı 00:57

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı

İki farklı kız kardeşin hayatının anlatıldığı Ah Kalbim’de bu akşam Suresh ve Pragya düğün hazırlıklarını hızlandırmaya karar verir. Fakat hiç beklemedikleri bir olay yüzünden tüm aile büyük şok yaşar. Akash’ın annesi, ..

İncir Reçeli 1 Yerli Film Hd İzle 1:37:16

İncir Reçeli 1 Yerli Film Hd İzle

İncir Reçeli 1 | Tek Parça HD 30'lu yaşlardaki Metin, televizyon showları için skeç yazarak hayatını sürdürmektedir. En büyük hayali senaryosunu yazdığı bir filmin çekilmesiyken yazdığı senaryolar hep reddedilmektedir. H..

  • PengoTV tarafından
  • 28.376 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Benim Herşeyimsin Film Hd İzle 1:42:57

Sen Benim Herşeyimsin Film Hd İzle

Küçük yaşlarda babasını kaybeden, ancak babasının hayattaki tüm korkularıyla yüzleşmesini salık veren öğüdünü hiçbir zaman unutmayan Sedat (Tolga Çevik) Çıralı, Kemer'de tek başına yaşamaktadır. Ancak babasının öğüdünü h..

  • PengoTV tarafından
  • 3.456 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı 01:03

Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde içinde soğuk hava deposunda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, yangın, akşam saat 19.00 sıralarında Finike karayolu üzerinde bulunan özel bir firmaya ait soğu..

Galatasaray Tribününde Açılan Rocky Pankartına Terör Soruşturması 00:42

Galatasaray Tribününde Açılan Rocky Pankartına Terör Soruşturması

Galatasaray Fenerbahçe maçında taraftarların açtığı Rocky Balboa pankartına yönelik açılan ‘FETÖ’ soruşturması Türkiye dışında da yankı uyandırdı. Başbakan Binali Yıldırım Galatasaray tribününde açılan pankarta yönelik ..

Bir Çok Kadının Çok İyi Bildiği 7 Şey 02:50

Bir Çok Kadının Çok İyi Bildiği 7 Şey

Pek çok insan tarafından küçük memeli kadınların Büyük memeli olanlara göre hayata 1-0 geride başladıkları düşünülür..

  • JET TV tarafından
  • 1.528 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyoğlu Güzeli  Evlilik Teklifi 05:48

Beyoğlu Güzeli Evlilik Teklifi

Beyoğlu Güzeli - Büyük Karşılaşma Beyoğlu Güzeli, Ertem Eğilmez'in yönettiği 1971 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin başrollerinde Tarık Akan ve Hülya Koçyiğit oynamaktadır...

Beyoğlu Güzeli  Muhallebi Bey 07:34

Beyoğlu Güzeli Muhallebi Bey

Beyoğlu Güzeli - Büyük Karşılaşma Beyoğlu Güzeli, Ertem Eğilmez'in yönettiği 1971 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin başrollerinde Tarık Akan ve Hülya Koçyiğit oynamaktadır...

Beyoğlu Güzeli  Kızımız Evleniyor 10:28

Beyoğlu Güzeli Kızımız Evleniyor

Beyoğlu Güzeli - Büyük Karşılaşma Beyoğlu Güzeli, Ertem Eğilmez'in yönettiği 1971 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin başrollerinde Tarık Akan ve Hülya Koçyiğit oynamaktadır...