#Yaşından büyük

Pratik Soğuk Tatlı Tarifi 02:48

Pratik Soğuk Tatlı Tarifi

Malzemeler 1/2 su bardağı vişne suyu 1/2 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı limon suyu 1/4 karpuz Hazırlanışı : Vişne suyu ve şekeri bir sos tenceresinin içerisine koyun ve ocakta karıştırarak şekerin erimesini sağla..

ABD'de İmam Camiye Saldıran Zanlıya Verilen Cezayı Ödedi 01:00

ABD'de İmam Camiye Saldıran Zanlıya Verilen Cezayı Ödedi

ABD'nin Arkansas eyaletinde bir camiye zarar veren zanlı Abraham Davis'e faşist eylem sebebiyle 3 bin 200 dolar para cezası kesildi. Cami imamı, saldırgana kesilen cezayı kendisi ödedi. İmamın bu tavrı büyük takdir topla..

Otobüsün Takıldığı Demir Kapı Adamın Üzerine Böyle Düştü 01:25

Otobüsün Takıldığı Demir Kapı Adamın Üzerine Böyle Düştü

Büyük demir kapıya takılan otobüs kurtulma çabasındayken demir kapı adamın üzerine devriliyor....

Arabanın Tavanından Çıkanlar Görenleri Şoke Etti 01:37

Arabanın Tavanından Çıkanlar Görenleri Şoke Etti

Arabanın tavanından sökülen macun görenleri şoke etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük ilgi görüyor...

  • JET TV tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gezi Teknesinin Gemiye Çarpması 01:04

Gezi Teknesinin Gemiye Çarpması

Geminin kornasına aldırış etmeyen gezi teknesi, büyük bir gürültüyle ön kısma çarpmış. Gemidekilerin şaşkın bakışları altında kamarasından çıkan adam ne olup bittiğine bakıp yoluna devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıl Defteri - Memento Film İzle 1:53:26

Akıl Defteri - Memento Film İzle

Leonard Shelby, pahalı takım elbiseler giyer, son model bir Jaguar kullanır; bunun yanında ucuz, tanınmamış motellerde konaklar ve ödemelerini hep nakit parayla gerçekleştirir. Başarılı bir iş adamı görüntüsündedir… Anca..

  • PengoTV tarafından
  • 11.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayva Reçeli Nasıl Yapılır 07:08

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır

4 Tane büyük ayva Yaklaşık 2 litre su 1 Kg. Şeker Yarım çay kaşığı limontuzu Hazırlanışı : Ayvaları soyun minik minik doğrayın, limonlu suya atin. Ayvalar bu sayede kararmaz. Benim ayvalarım soyup doğrayınca tarttım ta..

Sebzeli Mücver Tarifi 04:06

Sebzeli Mücver Tarifi

Malzemeler : 1 Büyük kabak (Küçükse iki tane kullanın) 2 Tane patates 2 Tane havuç 1 Tane orta boy soğan Bir tutam maydanoz ve dereotu Tuz, karabiber, pul biber çok azda kimyon 3 tane yumurta Yarım su bardağı un Kızartm..

Merve Özbey Meslektaşlarına Meydan Okudu 12:19

Merve Özbey Meslektaşlarına Meydan Okudu

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, konser çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 1.20 olduğuma bakmayın diyen şarkıcı, kiloyla alakalı problemim yok sesimle herkesi döverim diyerek meslektaşlarına meydan okudu. Dünyanın..

  • BETA tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısırlı Berberden Ürperten Saç Kesimi 04:49

Mısırlı Berberden Ürperten Saç Kesimi

Saç yakma yöntemi ile müşterilerinin saçını kesen Mısırlı berber Walid Zidan, büyük ilgi görüyor. Müşterileri ilk başlarda endişe duysalar da Zidan’ın yeni tekniği kısa sürede olumlu tepkiler aldı...

  • JET TV tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4X4 Toyota Land Cruiser İle Dereyi Aşmak 00:44

4X4 Toyota Land Cruiser İle Dereyi Aşmak

Toyota Land Cruiser marka cip, 4X4'ün hakkını veriyor. Dereyi geçen araç sosyal medyada büyük ilgi gördü..

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Kirliliğini Bitirmek İçin Bu Silahı Kullanıyorlar 01:00

Deniz Kirliliğini Bitirmek İçin Bu Silahı Kullanıyorlar

Denizlerdeki çöpleri toplayan Bay Çöp Teker isimli icat 2014'ten bu yana 670.219 ton atık topladı. Hedef deniz kirliliğini büyük oranda azaltmak olunca bu makine amacına bir hayli uygun davranıyor...

  • JET TV tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dışı Çıtır Çıtır Kızarmış Dondurma Tarifi 03:05

Dışı Çıtır Çıtır Kızarmış Dondurma Tarifi

malzemeler Malzemeler 6 büyük top Maraş dondurma 250 g çiğ kadayıf 1 yemek kaşığı galeta unu 3 yumurta beyazı kızartmak için bol sıvı yağ süslemek için mevsim meyveleri, çikolata sosu veya eritilmiş çikolata..

Muhteşem Bir Kişilik Testi 06:16

Muhteşem Bir Kişilik Testi

Bir Tüy Seçin ve Size Kişiliğiniz Hakkında Büyük Bir Sır Söyleyecek İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Sahra Çölünün  Bir Bölgesi Karlar Altında Kaldı 01:12

Sahra Çölünün Bir Bölgesi Karlar Altında Kaldı

Dünyanın en büyük çölü olan Sahra Çölünde etkili olan kar yağışı uzun sürmedi. Yağan kar kısa süre içerisinde erise de o anlarda muhteşem görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı...

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızarmış Elma Halkası Nasıl Yapılır 04:27

Kızarmış Elma Halkası Nasıl Yapılır

Malzemeler: 2 büyük Elma 1/2 bardak Un 1/4 çay kaşığı Kabartma Tozu 1/2 çay kaşığı Tarçın 1 yemek kaşığı Şeker 1 adet Yumurta 1 bardak Süt 3 damla Limon Suyu sıvıyağ..

İstanbullu Gelin 30. Bölüm Fragmanı 01:02

İstanbullu Gelin 30. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Kumpir Tarifi 11:19

Kumpir Tarifi

malzemeler 4-5 Tane orta boy patates 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi Tuz Üzerine kullanın malzemeler : Not : damak tadınıza göre kullanabilirsiniz. Benim koyduklarım mısır, salatalık turşu,..

Kaliforniya Sendromu Nedir 03:27

Kaliforniya Sendromu Nedir

Kapitalizmi buram buram yaşadığımız şu evrende, şehirde yaşayan, yabancılaşmış, mutlu ama mutsuz, anlık yaşayan insan sendromu işte. Anlık mutlulukların peşini kovalarken kalıcı mutluluklar yaratmanın çabasına girmiyorsu..

Van Damme Türkiye'de 01:04

Van Damme Türkiye'de

Dünyaca ünlü oyuncu Jean-Claude Van Damme, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ortağı olduğu spor salonunun inşaatında incelemelerde bulundu. Aksiyon filmlerinin en çok aranan isimlerinden Birezilyalı ünlü oyuncu Jean-Claude Van..

Sadizm Nedir 03:17

Sadizm Nedir

Sadizm Nedir? Acı vermekten haz alma. Nasıl haz? Cınsel haz. Tdk ezerlik demiş. Neye istinaden bilemedim. Ezmek, ezmelik, ezelek….Sadist, hükmedici ya, efendi. Eziyor hani. Bi de kölesi olacak, o da mazoşist. Bu köle ef..

Meryem 24. Bölüm Fragmanı 00:58

Meryem 24. Bölüm Fragmanı

Meryem 24. Bölüm Fragmanı yayında! Burcu'yu bekleyen sürpriz ne? Burcu'nun geçmişi, tekrar karşısına çıkacak mı? Güçlü'nün aklında Burcu için güzel bir sürpriz vardır. Güçlü, bu büyük sürpriz için harekete geçer. Burcu,..

Manzara'nın Adresi Acadia Ulusal Parkı 00:45

Manzara'nın Adresi Acadia Ulusal Parkı

Acadia Ulusal Parkı ABD'nin Maine Eyaleti'nde bulunan ulusal park. Parkın yüzölçümü 192 kilometre karedir. Parkın alanı içinde dağlar, sahiller ve göller bulunmaktadır. Desert Dağı adasının büyük bir kısmını ve Maine e..

  • JET TV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle 2:11:28

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle

Ertuğrul, Aslıhan ve Turgut’un zehirlenmesinden ötürü kale baskınına gidememiş, zehri yapan otacının peşine düşmüştü. Ares’in verdiği malumatla zehri yapan otacının mağarasına ulaşmış ve Artuk Bey’in orada yaptığı panzeh..

Fırında Patates Oturtma Tarifi 06:14

Fırında Patates Oturtma Tarifi

Fırında Patates Oturtma Tarifi ve Malzemeler : 5-6 tane orta boy patates Kıymalı sos için gerekenler : 350-400 gr. dana kıyma 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ. (Bunun yerine 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı da kullanabilirsiniz) ..

Pratik Ekmekte Yumurta Nasıl Yapılır 03:26

Pratik Ekmekte Yumurta Nasıl Yapılır

2 dilim büyük Tost Ekmeği 2 adet Yumurta 3 yemek kaşığı Kaşar/ Mozzarella Peyniri Kekik 1 yemek kaşığı Parmesan Peyniri Zeytinyağı..

10 Dakikada Ev Yapımı Tereyağı 00:58

10 Dakikada Ev Yapımı Tereyağı

Çok kısa bir süre içerisinde organik tereyağ yapan ev aleti sosyal medyada büyük ilgi görüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

10 Dakikada Pratik Çikolatalı Sütlü Tatlı Yapımı 01:20

10 Dakikada Pratik Çikolatalı Sütlü Tatlı Yapımı

Sade ve çikolatalı muhteşem iki renkli hafif ve pratik sütlü tatlı tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Sütlü tatlı severlere yepyeni lezzetli ve şık sunumuyla gözlere hitap ederken, lezzeti ile damaklarınıza yer edecek nefi..