#Yaşından büyük

En Kolay Limonlu Kurabiye Yapımı 01:14

En Kolay Limonlu Kurabiye Yapımı

Nefis Limonlu Kurabiye (Ağızda Dağılan) Tarifi İçin Malzemeler 150 gram tereyağı küp küp doğranacak 1 su bardağı toz şeker 3 limon kabuğu rendesi 1 büyük yumurta Yarım çay bardağı limon suyu 1 paket şekerin vanilya 4 su ..

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti 00:30

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını geri çekmesi talebini içeren Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na sunulan “Kudüs tasarısı” kabul edildi. Oylamaya katılan 172 ülkenin 128’i kabul oyu kullanırken 9 ret, 35 çekims..

Lösemide Beslenmenin Önemi Nedir 02:14

Lösemide Beslenmenin Önemi Nedir

Löseminin tedavi sürecinde beslenme büyük önem taşıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 477 görüntüleme
  • 7 yıl önce
All Star Adem Kılıççı Survivor 2018 'e Nasıl Hazırlanıyor 10:26

All Star Adem Kılıççı Survivor 2018 'e Nasıl Hazırlanıyor

Survivor 2018 macerası 10 Şubat'ta başlıyor. Peki All Star takımından Adem Kılıççı büyük mücadeleye nasıl hazırlanıyor?..

  • BETA tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocukluğu Sokaklarda Geçenlerin Arayıp Bulamadığı Top 00:54

Çocukluğu Sokaklarda Geçenlerin Arayıp Bulamadığı Top

Sokaklarda çocukluğu geçmiş efsane nesillerin en büyük sıkıntısı toptur, zor bulunur bulununca da hemen patlar. Bu güzel top o güzel yıllarda olsaydı keşke. iyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahnede Bir Anda Alev Topuna Döndü 00:43

Sahnede Bir Anda Alev Topuna Döndü

Brezilya’da yapılan gösteride bir anlık dikkatsizlik az kalsın faciaya neden oluyordu. Ağır adımlarla sahneye çıkan kadının kafasındaki tüylü dev şapka, kenarda bekleyen oyuncunun elindeki meşale nedeniyle bir anda alev ..

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbullu Gelin 30. Bölüm 2. Fragmanı 00:53

İstanbullu Gelin 30. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır 04:31

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır

Domatesli Biber Turşusu Tarifi ve Malzemeler : 3 kilo domates (soyup robottan geçirelim ya da doğrayın) Yaklaşık yarım kilo kıl biber (sizler acı süs biber vs. kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı elma ya da üzüm sirkesi (ik..

Gözleme Tarifi 10:01

Gözleme Tarifi

Patlıcanlı Gözleme Tarifi ve Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 kilo un 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 paket kuru maya (yoksa yarım pa..

Türkmen Çoban Köpeği Alabay Kaplana Karşı 00:46

Türkmen Çoban Köpeği Alabay Kaplana Karşı

Dev ırk olarak bilinen Alabay cinsi köpek ile kaplanın karşılaşması sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Kaplanın yavru olduğunu ve evcilleştirmek için gördüğü eğitimde çoban köpeğiyle bir arada bulunduğunu belirtmek ister..

  • JET TV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arif V 216 Ekibi Berlin'de Krallar Gibi Karşılandı 01:53

Arif V 216 Ekibi Berlin'de Krallar Gibi Karşılandı

Berlinli sinemaseverlerin büyük ilgi gösterdiği Arif V 216 filminin galasına; başrol oyuncuları Cem Yılmaz, Ozan Güven, Seda Bakan, Özkan Uğur, Can Yılmaz ve Zafer Algöz katıldı...

  • BETA tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kimler Psikodrama Çalışmasına Katılabilir 01:39

Kimler Psikodrama Çalışmasına Katılabilir

Psikodrama, yaratıcı yönü güçlü olan ve role girmekten çekinmeyen kişiler için uygun bir psikoterapi yöntemidir. Bu yöntemde terapistin önerilerine uymak büyük önem taşır...

  • NABIZ tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sürekli Öfkelenen Kişiler Bu Durumu Önlemek İçin Ne Yapmalı 02:27

Sürekli Öfkelenen Kişiler Bu Durumu Önlemek İçin Ne Yapmalı

Sürekli öfkelenen kişilerin, öncelikle bu öfkenin kaynağını anlamaya çalışmaları gerekir. Öfke içsel sebeplerle veya dış dünyayla ilgili olabilir. Kişinin duygularını iyi tanıması ve bu duyguları mümkün olduğunca kelimey..

  • NABIZ tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Guinness Rekorlar Kitabına Giren Boğa 06:37

Guinness Rekorlar Kitabına Giren Boğa

Dünyanın En Büyük Boğası İle Tanışın Büyüklüğü İle Rekorlar Kitabına Giren Boğa..

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kek Tarifi 07:58

Kek Tarifi

Tencerede Kek Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (tatlı seviyorsanız bardağı tam doldurun) 1 su bardağından iki parmak eksik süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket k..

Makarna Tarifi 03:05

Makarna Tarifi

Makarna Tarifi ve Malzemeler : 1 paket makarna istediğiniz gibi makarna şekillerini kullanabilirsiniz (haşlayıp suyunu süzün) Yarım kilo doğranmış tavuk göğsü 1 tane kuru soğan Yeşil kırmızı sarı biber (paprika) tombul o..

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Dişlerde Renkleşme Nasıl Önlenebilir 01:11

Dişlerde Renkleşme Nasıl Önlenebilir

Düzenli olarak diş hekimine gidilmesi ve diş kontrollerinin aksatılmaması gerekir. Günlük ağız ve diş bakımının düzenli olarak yapılması büyük önem taşır. Yumuşak diş fırçaları dişlerde aşınmayı önler...

  • NABIZ tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da yarım ton uyuşturucu ele geçirildi 03:38

İstanbul’da yarım ton uyuşturucu ele geçirildi

İstanbul’da sunta yüklü tır dorsesinde yapılan aramada, panellere gizlenmiş yaklaşık 150 kilogram eroin bulundu. Takibe alınan bir minibüste ise 350 kilo ‘skunk’ denen uyuşturucu bitki ele geçirildi. Polis kamerası taraf..

Piyango talihlisi olduğu iddia edilmişti... Böyle görüntülendi! 00:47

Piyango talihlisi olduğu iddia edilmişti... Böyle görüntülendi!

Milli Piyango İdaresinin yılbaşı özel çekilişinde 61 milyon TL’lik büyük ikramiyenin çıktığı dört çeyrek biletten birinin sahibi olduğu iddia edilen ilaç firması servis personeli Murat Tokmak, bugün işine tekrar başladı...

Diyarbakır’da Kaymakamlık ve Polis Merkezinin bulunduğu bölgeye el bombası atıldı 01:23

Diyarbakır’da Kaymakamlık ve Polis Merkezinin bulunduğu bölgeye el bom

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Kaymakamlık Ve Polis Merkezinin olduğu bölgeye el bombası atıldı. Bombanın patlamaması büyük bir faciayı önledi...

Elektronik sigara patlayınca yangın çıktı 05:01

Elektronik sigara patlayınca yangın çıktı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bir evde geceden şarja takılan elektronik sigaranın patlaması sonucu yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, evdeki eşyaların büyük bir bölümü kullanılamaz hale geldi...

Demet Özdemir'in Çocukluğu Ve Kurduğu Fantastik Hayaller 12:30

Demet Özdemir'in Çocukluğu Ve Kurduğu Fantastik Hayaller

Demet Özdemir kız çocukları için düzenlenen bir gecede kendi çocukluğuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çocukken oyuncu olmayı hayal ettiği söyleyen Demet Özdemir, “ Ben balık burcuyum, çok fantastik hayaller kurarım, da..

  • BETA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi 07:57

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo irmik 1 su bardağından bir parmak eksik yoğurt 1 su bardağından bir parmak eksik seker 1 Türk kahvesi fincanı sıvıyağ Yarım Türk kahvesi fincanı üzüm pekmezi 1 tatlı..

Soğan Kebabı Tarifi 05:06

Soğan Kebabı Tarifi

Malzemeler : Yarım kilo orta yağlı kıyma Tuz karabiber toz biber Yeteri kadar çok büyük olmayan kuru soğan 3-4 yemek kaşığı nar ekşisi Yemeği pişirmek için su Hazırlanışı : Kıymaya tuz karabiber toz biber koyun yoğuru..

İstanbullu Gelin 31. Bölüm Fragmanı 00:59

İstanbullu Gelin 31. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Tarihi eser kaçakçılarına tarihi operasyon 03:40

Tarihi eser kaçakçılarına tarihi operasyon

İstanbul polisi, tarihi eser niteliği taşıyan 26 bin 456 adet antik hazine ele geçirdi. Türkiye tarihinin en büyük tarihi eser operasyonunda ele geçirilen eserlerle ilgili 13 kaçakçı yakalandı...

Balıkçılar yüksek balık fiyatını bu nedene bağlıyor 05:16

Balıkçılar yüksek balık fiyatını bu nedene bağlıyor

Bu yıl tezgahlarda her zamankinden daha pahalı olan balık fiyatlarıyla ilgili konuşan yarım asırlık balıkçı Kenan Balcı, büyük balıkların yanı sıra ufak balıkların da yakalanarak gübre olarak kullanıldığını ve yanlış avl..

Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu 02:07

Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu

Doğu Anadolu Bölgesi'nin ikinci büyük gölü olan Ardahan’daki Çıldır Gölü, soğuk havayla birlikte buz tuttu. Yüzeyi buz tutan göl, muhteşem bir görüntü oluştururken, çocuklar buzda kaymanın keyfini yaşadı, balıkçılarda kı..

Karadeniz’in kadın balıkçıları 01:52

Karadeniz’in kadın balıkçıları

Ordu’da geçimini balıkçılıkla sağlayan erkeklerin en büyük destekçileri eşleri oluyor...