#Yaşından büyük

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:15

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sakin bir hayat yaşamayı tercih eden Jennifer Hills, toplumdan uzaklaşıp yalnız kaldığı bu dönem içerisinde roman yazmaya çalışan genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Fakat genç bir kadının küçük bir evde ya..

Lisedeki Cinsel İstismar İddiası Ortalığı Karıştırdı 07:07

Lisedeki Cinsel İstismar İddiası Ortalığı Karıştırdı

İddialara göre; lisede çalışan temizlik görevlisi, kız öğrencilere cinsel istismarda bulundu. Okul müdürü de defalarca şikayet edilmesine rağmen konuya duyarsız kaldı. Lisede yaşanan skandal olay büyük yankı uyandırırken..

  • BETA tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hastaysan İyileştiren Salep Tarifi 04:15

Hastaysan İyileştiren Salep Tarifi

Büyük bardak süt-250 ml 2 çorba kaşığı toz salep karışımı 2 dolu tatlı kaşığı sürülebilir çikolata..

Tehditler Savuran Akit Tv Sunucusu Ahmet Keser İstifa Etti 01:55

Tehditler Savuran Akit Tv Sunucusu Ahmet Keser İstifa Etti

Akit TV’de yayınlanan “Gün Başlıyor” programında Sivil öldürecek olsak Cihangir, Nişantaşı, Etiler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden başlarız diyen spiker Ahmet Keser'in istifa ettiği kanal tarafından duyuruldu...

  • BETA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arapsaçı Fragman 01:00

Arapsaçı Fragman

Ünlü olduğu zamanlardan kalan bir ceketin içerisine loto kuponu koyan eski bir aktör bir süre sonra bunu unutmuştur. Büyük ikramiye de unutulan bilete çıkınca işler bir hayli karışır. Yaşanan rastlantısal olaylar sonucu ..

Korku Seansı 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:53

Korku Seansı 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal olayları incelemeye devam eden Lorraine (Vera Farmiga) ve Ed (Patrick Wilson) çifti, bu sefer Londra'nın kuzeyindeki Enfield bölgesine araştırmaya gidiyor. Eşinden boşanmış Peggy Hodgson (Frances O'Co..

Arınma Gecesi 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:25:17

Arınma Gecesi 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Amerikan hükümetinin başı suçlular ve hapishanelerle derttedir. Cezaya çarptırılan suçluların sayısı kontrol altına alınamamakta, bu nedenle de hapishaneler kapasitelerinin bir hayli üzerinde sayıda suçluyu barı..

Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:47

Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir geceliğine bütün yasakların serbest bırakıldığı Amerikan geleneği Arınma Gecesi (Purge) 2025 yılında ilk kez kapılarını dünyanın çeşitli yerlerinden sadece bu etkinlik için gelen ziyaretçilere açmıştır. Gece..

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi 07:41

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Malzemeler 5 adet yufka Ben kuru yufka kullandım iç malzemesi için gerekenler yaklaşık 200 gram kadar beyaz peynir küçük bir soğan bir tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı pulbiber 2 yemek kaşığı sıvıyağ( beyaz peynirinizi ..

6 Film Öncesi ve Sonrası Özel Efektler 02:40

6 Film Öncesi ve Sonrası Özel Efektler

Bir filmin güzel olmasını sağlayan sadece oyuncular değildir, efektlerinde payı çok büyük. Ve hatta artık çoğu kişi özel efektler için bile bir filmi izleyebiliyoruz. Bu filmlerdeki özel efektlerle çekilen sahnelerin, ye..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Animatrak - Dance Off 02:14

Animatrak - Dance Off

Efendim yine sebepsiz bir çalışmamızla daha sizlere birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Keyifle izleyiniz ve bizi bobiler,youtube gibi mecralarda da takip etmeyi unutmayınız, sevgiler saygılar...

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poyraz Karayel 42. Bölüm Sevinç Ve Hüzün Bir Arada Yaşandı 05:58

Poyraz Karayel 42. Bölüm Sevinç Ve Hüzün Bir Arada Yaşandı

Poyraz’ın sürpriz evlenme teklifini Ayşegül kabul ediyor. Bahri Baba'nın onayını almak ve bebek konusunu söylemek için tüm aile Bahri Baba'nın evinde toplanıyorlar. Fakat Poyraz ve Ayşegül'ün evlilik ve bebek haberinden ..

O Mecanismo Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:12

O Mecanismo Türkçe Altyazılı Fragmanı

23 Mart 2018'de grafik açığa çıkacak. Jose Padilla (Narcos, Elite Squad Bölüm I ve II, RoboCop), Filhos do Carnaval, Eu Tu Eles ve Casa de Areia ve Silton Milo'dan. Mekanizma, tüm zamanların en büyük yolsuzluk skandalı..

Aslan Ailem 19. Bölüm Tek Parça Hd izle 2:03:46

Aslan Ailem 19. Bölüm Tek Parça Hd izle

Murat’ın Burcu’ya evlenme teklif ettiğini düşünen Hatice, Hayriye ve Vedat’la birlikte Burcu’yu bir dizi teste tabii tutar. Böylece Burcu’nun Murat’a iyi bir eş olmayacağını ispat edecektir. Fakat işler beklediği gibi gi..

Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

Popstar 2018 Başlıyor İşte Yeni Jüri Üyeleri 20:16

Popstar 2018 Başlıyor İşte Yeni Jüri Üyeleri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komiser Yardımcısı Adaylarından Afrin'deki Mehmetçik'e Selam 01:00

Komiser Yardımcısı Adaylarından Afrin'deki Mehmetçik'e Selam

Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitim Merkezi'nde eğitim gören Komiser Yardımcısı Adayı öğrencilerin Afrin şehitleri için hazırladığı video büyük beğeni topladı...

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aslı, bu sefer silahı tutan taraf oluyor! Yiğit, Ferhat hakkındaki tüm gerçeği öğrenmiştir. Yeter'in itiraflarıyla büyük gerçek ortaya çıkmıştır. Ferhat'ın gerçek babasın..

Yalnız Hayaller Kaldı Orijinal Fragmanı 01:55

Yalnız Hayaller Kaldı Orijinal Fragmanı

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..

28 Gün Sonra 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:57:34

28 Gün Sonra 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ölümcül bir virüs, İngiltere’yi tehdit altına almıştır. Bir araştırma laboratuarındaki hastalıklı şempanzelerden yayılan bu virüse yakalanan insanlar zor durumdadırlar. Bu işle mücadele eden kişiler sadece virüs..

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi 09:15

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi

450 gr beyaz un - 1 dolu kavanoz + kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 50 gr siyez unu - 2 dolu çorba kaşığı 350 gr su - dolu kavanozdan 3 parmak eksik 200 gr ekşi maya - 1/3 kavanoz 1 tatlı kaşığı tuz 2 avuç ceviz 1 avuç k..

Boran Kuzum Biz Sadece Arkadaşız 01:36

Boran Kuzum Biz Sadece Arkadaşız

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yoldaki Buzlanmadan Dolayı Onlarca Aracın Birbirine Girdiği  Zincirleme Kazası 02:16

Yoldaki Buzlanmadan Dolayı Onlarca Aracın Birbirine Girdiği Zincirlem

ABD'de kar yağışının ardından yolda oluşan buzlanma nedeniyle son zamanların en büyük zincirleme trafik kazası meydana geldi. 10'larca aracın birbirine girdiği kaza sonucu birçok kişinin yaralandığı öğrenildi. İşte o kaz..

  • JET TV tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 15.Bölüm - Sema Rakibine Fark Attı 01:40

Survivor 2018 - 15.Bölüm - Sema Rakibine Fark Attı

Ödül oyununda Funda ile mücadele eden Sema rakibine büyük fark attı..

  • BETA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oreo'lu Çikolata Topları Tarifi 03:58

Oreo'lu Çikolata Topları Tarifi

120 gram Labne 1 büyük paket Oreo 100 gram eritilmiş Çikolata Pasta Süsü..

Tut Yüreğimden Anne Fragman 01:53

Tut Yüreğimden Anne Fragman

Sibel hayatını otistik kızı Hazan, eşi Okan ve büyük oğlu Yaman’a adayan bir kadındır. O, ailesi için her şeyi göze almaya hazır olsa da kocası ve oğlunun Hazan’ı kabullenmediklerini fark eder. Temelleri çatırdamakta ola..

Samsung Galaxy S9 ve S9+ Ön Bakış 06:00

Samsung Galaxy S9 ve S9+ Ön Bakış

Samsung Galaxy S9 ve S9+ Ön Bakış Samsung, Galaxy S9 ile birlikte büyük ekranlı modeli S9 Plus'ın duyurusunu da gerçekleştirdi. S9+ Özellikleri: Galaxy S9+'ın teknik özellikleri Ekran: 6.2-inch Quad HD+ (2960 × 1440 ..

  • BETA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Poğaça 06:34

Çikolatalı Poğaça

Malzemeler 1 litre süt 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 4 yemek kasigi kakao 1 yemek kasigi tereyagi 1 tane vanilya 1 su bardagi kadar hindistan cevizi 1 paket kremsanti Hazirlanisi Sütü unu kakaoyu sekeri ocaga koyu..

Künefe Tarifi 17:13

Künefe Tarifi

Malzemeler verecegim tariften bir kücük tava birda büyük tava cikiyor. 500 gr. taze Kadayif 3 tane (almanyadakiler icin)mozzarella tuzsuz peynir. türkiyedeki kardeslerim icinde ya tuzsuz künefe peyniri yada dil peyniri ..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..