#Yaşından büyük

Keçilere Fısıldayan Adam 05:00

Keçilere Fısıldayan Adam

Rize'de keçi çobanlığı yapan 25 yaşındaki Ali Güney'in sosyal medyada paylaştığı türkü söylerken hayvanların etrafında toplanmasını yansıtan görüntüleri büyük ilgi görüyüyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Putin'in Dev Gibi Ayıya Binmesi 00:11

Putin'in Dev Gibi Ayıya Binmesi

Görüntüde Rusya lideri Vladimir Putin'in kendinden baya büyük olan ayıya binmesini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 3.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser 01:35

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser

Film, 1930’larda Londra’nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. İlk filmin sevimli minikleri Michael (Whishaw) ve Jane (Mortimer) artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen’la (Walters) birlikte Cherry..

Evde Biber Salçası Yapımı 11:23

Evde Biber Salçası Yapımı

5 kg kapya biber 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı 20-25 adet küçük kuru acı biber Tuz Biberleri iyice yıkayın. Biberleri ucundan yukarı doğru keserek ortadan ikiye bölüp saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Kestiğiniz parça..

Milföylü Muhallebili Tatlı 03:52

Milföylü Muhallebili Tatlı

Malzemeler 1 paket milföy Muhallebisi için; 3 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un 2 paket vanilya 1 paket krem şanti (1 çay bardağı süt ile çırpılmış) Karameli için; 10 yemek kaşığı şeker 2 silme yemek kaşı..

Hurdaya Çıkan Bmw'yi Ustalıkla Düzelten Kaporta Ustası 03:08

Hurdaya Çıkan Bmw'yi Ustalıkla Düzelten Kaporta Ustası

Büyük bir özen ve emek ile aracın kaportasını düzelten ustayı izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Herkesin Otobüs Zannettiği Atak Helikopteri 00:24

Herkesin Otobüs Zannettiği Atak Helikopteri

İlk bakışta otobüs koltuğundan çekildiği zannedilen ATAK helikopterin yola neredeyse sıfır uçuş görüntüleri büyük beğeni kazandı...

D Vitamini Nelerden Alınabilir 00:32

D Vitamini Nelerden Alınabilir

Soru-Yorum'a konuk olan Prof. Dr. Canan Karatay, büyük önem taşıyan D vitamininin nelerden alınabileceği hakkında açıklama yaptı...

  • NABIZ tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tv'de Yok Adem Kılıççı Gönüllülere En Güzel Cevabı Verdik 03:35

Tv'de Yok Adem Kılıççı Gönüllülere En Güzel Cevabı Verdik

All Star takımı kaybettikleri dokunulmazlık oyunu sonrası ada oyununu kazanarak büyük sevinç yaşadı..

  • BETA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üniversite Öğrencilerinin Kartopu Savaşı 02:53

Üniversite Öğrencilerinin Kartopu Savaşı

Dünyanın en kalabalık kartopu savaşı ünvanını elinde bulunduran Virjinya Teknik Üniversitesi öğrencileri her sene düzenlediği büyük kartopu savaşını gerçekleştirdi...

  • JET TV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arapsaçı Orijinal Fragmanı 02:52

Arapsaçı Orijinal Fragmanı

Ünlü olduğu zamanlardan kalan bir ceketin içerisine loto kuponu koyan eski bir aktör bir süre sonra bunu unutmuştur. Büyük ikramiye de unutulan bilete çıkınca işler bir hayli karışır. Yaşanan rastlantısal olaylar sonucu ..

Yumurtalı Ekmek 05:08

Yumurtalı Ekmek

2 dilim kalın tost ekmeği 1 kutu krema (200 ml) 2 adet yumurta 2 çorba kaşığı şeker 1 paket vanilin yada 1 tatlı kaşığı vanilya özütü 1 çay kaşığı tereyağı Akçaağaç şurubu Bayatlamış ama kurumamış tost ekmeğini 1 par..

İstanbullu Gelin 40. Bölüm Fragmanı 00:45

İstanbullu Gelin 40. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Elmalı Turta Tarifi 02:58

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler Hamur için; 2 adet yumurta 250 gr margarin(eritilecek) Yarım çay bardağı süt 8 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Un İçi için; 4 kırmızı elma 8 yemek kaşığı şeker 2 çay kaşığı tarçın İste..

Limonlu Mısır Unlu Kurabiye 02:19

Limonlu Mısır Unlu Kurabiye

Malzemeler 125 gram oda ısında yumuşamış margarin veya tereyağı 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağından 1 parmak eksik pudra şekeri 1 yumurta 1 buçuk su bardağı mısır unu 1 büyük limon kabuğu rendesi 1 paket vanilya Yarı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin'in 4'te 3'ünde Kontrolü Sağladık 01:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin'in 4'te 3'ünde Kontrolü Sağladık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye, Afrin meselesini büyük ölçüde çözmüş durumda. Şu ana kadar Afrin bölgesinin 4'te 3'ünde kontrolü sağladık. dedi...

Gülizar 9. Bölüm Fragmanı 00:58

Gülizar 9. Bölüm Fragmanı

Gülizar 9. Bölüm Fragmanı yayında! Murat ve Gülizar aşkı gün yüzüne çıkıyor, ortalık karışıyor! Gülizar ve Murat arasındaki yakınlaşmaya şahit olan Hayriye Hanım, olanlar karşısında çok sert bir tavır alıyor. Gülizar'a ..

Bahçeli, MHP Genel Başkanlığına Yeniden Seçildi 00:55

Bahçeli, MHP Genel Başkanlığına Yeniden Seçildi

MHP'nin 12. Olağan Büyük Kurultayında, Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkanlığına yeniden seçildi...

'İş Bitmedi, Afrin Daha Başlangıç' 03:24

'İş Bitmedi, Afrin Daha Başlangıç'

TVNET'te Çanakkale'den Afrin'e Özel Programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Bu coğrafyada herkes bizim milletimiz.Biz büyük bir millet etrafında düşünüyor..

İrmik Kesmesi Tatlısı 02:49

İrmik Kesmesi Tatlısı

4 adet yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 2 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı yoğurt Un (2'5-3 su bardağı) Bulamak için ; 1 su bardağı irmik Şerbeti için ; 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su Hazırlanışı; ..

Evde Tarhana Yapımı 06:29

Evde Tarhana Yapımı

650 gr haşlanmış nohut 1 kg soğan 1,5 kg kırmızı biber 1,5 kg domates 1 bağ tarhana otu (boy otu) 1/2 bağ maydanoz 1/4 bağ dereotu 1/4 bağ nane 1 çay bardağı su 2 kg ekşi süzme yoğurt 100 gr tuz 3 kg un 1 kg soğanı, 1,5..

Türk Suşisi 11:13

Türk Suşisi

1 kutu ton balığı 1 dilim kavun 1 avuç kaju fıstığı 3-4 dal Taze kişniş Bal Susam Tatlı - acı sos Soya sosu Bu tarifin en can alıcı öğesi yufka. Makinede açılmış, büyük yufka olmamalı. Taze ve el ile açılmış, mümkünse ..

Çıplak Elle Balık Nasıl Yakalanır 06:57

Çıplak Elle Balık Nasıl Yakalanır

Kamboçya'nın ikinci büyük şehri olan Battambang'te kargıdan yapılan bir kafes yardımıyla köylü kızın nasıl elle balık yakaladığını izleyeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, boşanma kararından vazgeçecekler mi? Abisi Cem'in ölümüyle hayatına dair yeni kararlar alan Aslı, Ferhat ile boşanma noktasına gelir. İkilinin birbirlerine..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle 2:39:15

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir taraf..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul İdama Engel Oluyor  02:41

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul İdama Engel Oluyor

Final - Ertuğrul idama engel oluyor - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün o..

 Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm  İbn-i Arabi Ertuğrul'u Kurtarıyor 06:48

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İbn-i Arabi Ertuğrul'u Kurtarıyor

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir taraf..

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul Sultan'ın Makamında 04:39

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul Sultan'ın Makamında

Ertuğrul Sultan'ın makamında - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunların..

Ruhlar Evi Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:51

Ruhlar Evi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Laura annesini kaybeden genç bir kadındır. Uyku apnesi ve gece teröründen muzdarip olan Laura, korkunç kabuslar görmeye başlar. Laura, bir süre sonra bu gördüğü kabusların annesinin ruhu olduğuna inanır. Hayatı kabusa dö..

Afrin Bugün Daha Huzurlu 00:45

Afrin Bugün Daha Huzurlu

TSK ve ÖSO Afrin'in merkezini teröristlerden temizledi. TSK sosyal medya hesabından 'Afrin bugün daha huzurlu' başlığıyla bir video paylaştı. TSK'nın videou büyük beğeni topladı...